NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
De ki fog játszani ha Wentz megint lesérül, lehet 3 NFC East csapat fog Qb-t húzni az első 2 körben?Szerintem a tartalék QB!
ozibozi
több mint 6 éve
De ki fog játszani ha Wentz megint lesérül, lehet 3 NFC East csapat fog Qb-t húzni az első 2 körben?
több mint 6 éve
A tavalyi PO runt nem kell magyarázni, mert lehetetlen belekötni.Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.kívülről, felületes szemlélőként nekem füles már kétszer bizonyított. wentz meg egyszer játszott egy jó félszezont, lesérült, egyszer meg egy rossz félszezont, lesérült. ha van indokolatlanul túlzott bizalom vki fele az inkább wentz. mondjuk a sapka részét nem vágom, azzal még meg is lehet győzni, hogy miért wentz.
14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.
Wentz ha egészséges tud maradni, akkor minden esély adott. Csak DP-nek el kell felejteni azt a play callt, ami jellemző volt ránk a szezon közepén.
eaglesmcnabb
gedam
Viszont idén nálam nem bizonyított a PO-ban, 2 meccs 4 INT, szereztünk 30 pontot két meccs alatt, ez lehet hogy téged külső szemlélőként meggyőzött, de engem annyira nem. 14-0-nál a kezünkben volt a meccs, ott jött a pick a TD helyett, pedig azzal valszeg vége lett volna a dalnak.
Egyéni kvalitásokban szerintem egyértelmű, hogy Wentz jobb, Foles viszont kétségtelenül jobban tüzeli a csapattársakat ( elég csak megnézni, hogy a D hogy feljavult alatta, de ez még változhat az idő múlásával.)
Wentz jövőre $8,487,927-t visz a sapkából, Foles hogyha marad akkor $20,600,000-t. Más kérdés hogy wentz összege full garantált, míg foleson lehet spórolni 18,8M-t.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
gedam
6 278
Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.kívülről, felületes szemlélőként nekem füles már kétszer bizonyított. wentz meg egyszer játszott egy jó félszezont, lesérült, egyszer meg egy rossz félszezont, lesérült. ha van indokolatlanul túlzott bizalom vki fele az inkább wentz. mondjuk a sapka részét nem vágom, azzal még meg is lehet győzni, hogy miért wentz.
14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.
Wentz ha egészséges tud maradni, akkor minden esély adott. Csak DP-nek el kell felejteni azt a play callt, ami jellemző volt ránk a szezon közepén.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ideje lenne egy ertelmes rb-t draftolni.Tudom pumpi hof lesz ...
több mint 6 éve
Eagles RG Brandon Brooks suffered a torn Achilles' in the Divisional Round loss to the Saints.Brooks is going to be questionable for the start of next season. One of the best in the business, Brooks started all 18 games this season and had missed just five snaps all season before going down against New Orleans on Sunday. Brooks turns 30 next summer and is signed through 2020.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Peters, Sproles, Graham, Hicks, Ajayi, Jernigan, Darby, Foles, McLeod stb stb).Egyetértek, annyi különbséggel, hogy ha lehetséges én olcsón még Ajayit megtartanám.
Peters szerintem maradni fog relatíve olcsón v visszavonul. Sproles ugye még játszani akar,Graham nálam nem kérdés hogy kell ahogy Jernigan is. A többiek helyett jöhet más
Nagyon nehéz most GM-ként lavírozni ezen a tavaszon de majd megodjuk.
Jöhet a draft lassan
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Peters, Sproles, Graham, Hicks, Ajayi, Jernigan, Darby, Foles, McLeod stb stb).Peters szerintem maradni fog relatíve olcsón v visszavonul. Sproles ugye még játszani akar,Graham nálam nem kérdés hogy kell ahogy Jernigan is. A többiek helyett jöhet más
Nagyon nehéz most GM-ként lavírozni ezen a tavaszon de majd megodjuk.
Jöhet a draft lassan
több mint 6 éve
Furcsa módon ezt a vereséget most jól viselem. Egyszerűen nem tudok haragudni a csapatra, a védelem heroikus volt, Cox járni alig tudott mégis mindig visszatért és teljesen dominált amikor fent volt. De lehetne tovább sorolni Douglast, Bennettet akik tényleg mindent kiadtak magukból a sérülések ellenére is. Ez a meccs nyerhető lett volna, több ponton is meg lehetett volna fogni a meccset (fumble recovery, INT, néhány Foles underthrow, a hosszú kapott TD driveban 3&16 megállítása), de sajnos az első negyed után az O nem tudott hozzátenni a meccshez a 4. negyed végéig, akkor pedig már a margin for error 0.
A csapatban nagyon nagy szív van, és büszkén fejezhetjük be ezt a szezont, megszenvedtek mindenért de 20 yardra voltak egy újabb upset-től a ligaelső offense és 1st seed ellen idegenben. Bravó!
Ez nagyon fontos offseason lesz, sok nagy kérdésünk van (Peters, Sproles, Graham, Hicks, Ajayi, Jernigan, Darby, Foles, McLeod stb stb). Brooks sérülése sajnos időzítés szempontjából is rossz, kérdés játszhat-e jövőre és mikor.
több mint 6 éve
Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.
több mint 6 éve
Egy saintset 20 ponton tartani egy össze vissza sérült védelemmwl. Szerintem ez reális és kb meccs előtt bárki alárta volna szerintem.Ez így van, és Ano köszönjük a te egész éves áldozatos segítségedet is 😉
ano92
Bevallom, és bíztam abban, hogy DA eszén túl tud járni DP, s meg is volt rá az esély, de sajnos nem sikerült.
Folest általában nem fogta meg, ha dob egy hülye INT-t, ezért is szerettük, de úgy tűnik most nem így történt.
Remélem, értelmes helyre kerül, és meg tudja mutatni, hogy jó játékos (bár sztem ez nem kérdés....)
több mint 6 éve
Egy saintset 20 ponton tartani egy össze vissza sérült védelemmwl. Szerintem ez reális és kb meccs előtt bárki alárta volna szerintem.
több mint 6 éve
Jó szezon volt összességében, így a végén a feltámadással. Jövőre esetleg lehetne olyan, hogy nem sérül le 8-9 kezdőjátékos.A támadók sajnos szétestek az eladott labda után az elején. Brooks sérülése nagy érvágás volt (és lesz), főleg a futójátékban, amiben a fal jobb oldala felé voltunk legalább valamennyire eredményesek. A futás nem ment, utána nagyon egysíkúvá váltunk. Foles is bizonytalan volt, de még így is megcsinálta volna a fordítást a végén, ha Alshon keze között nem megy át a labda. 😀
A védelem tartotta meccseben a csapatot, bár volt olyan drive, amikor egyszerre esett ki Cox, Bennett, Graham és Douglas sérülés miatt. A védőfal nagyot harcolt, rengeteg sérüléssel is küzdve.
Jövőre kell majd egy normális 3. safety, mert Grahammel és Sullivannal nehezen fogok még egy idényt kibírni, és Schwartz imádja a 3 safetys felállásokat. LeBlanc remélem megragad a csapatban jövőre is.
Big Red megszerezhetné már azt a gyűrűt, bár félek, hogy megint elkúrják valahol.

több mint 6 éve
Muszáj nekem kedvelni mindenkit? 😊Jó meccs volt, Cox előtt le a kalappal, nem bírtam eddig a palit, de az ilyen kemény melót nagyra tartom.Most őszintén, mi bajod Folesal? Azért nem csak a szerencsének köszönhet mindent. Bőven megdolgozott a figyelmét s a helyén is kezelte. A felhajtásról nem ő tehetett.
Azért örülök, hogy a Foles hypenak talán vége szakad, és a helyére kerül az ember Buffaloban vagy Jacksonvilleben. De jöhet Tampába is, Winston 3-4 meccs után úgyis elhagyja az NFL-t. 😊
Gyurma Pappa
dande
Lehet, hogy nem ő tehet róla, de attól még ő a tárgya a hypenak, szóval őt, mint jelenséget nem kedvelem. Ettől még lehet jó ember, a kettő nem zárja ki egymást.
De mindegy is, gratulálok még egyszer a szezon közben feltámadáshoz, 5 forintot nem adtam volna a PO-ért 4-6-nál, és még is meg lett.

több mint 6 éve
Nezopont kerdese..ezt a meccset a vegen mi buktuk el. Rengeteg serulttel, csere O fallal, stb...Jobbak voltak, igen, viszont annyira szerettem volna megtudni, hogy mire vagyunk képesek, ha gw drive-ot kell vezetni. Az első play-től nem értettem, hova kapkodunk. Meg is lett az eredménye sajnos .a mai vereség után kevésbé lesz aktuális a téma.Bocsi, nem téged akartalak leugatni, de tényleg uncsi már, hogy velünk kapcsolatban mindig ez a téma, és már a csapból is ez folyik. Hétről hétre előjön itt a topicban is, és már rengetegszer rengeteg szempontból ki lett vesézve a dolog. Nem lehet újat mondani ezzel kapcsolatban. Ha gondolod vissza tudsz lapozni, sok tag sokféleképpen kifejtette már a véleményét.ne haragudj, h megkérdeztem... 😕arról mit tudtok, h most tényleg megy a gondolkodás, h ki kezdjen?Azt, hogy unalmas a téma. Foles kezd, Wentz inaktív. Innentől kezdve ez nem is kérdés. Főleg akkor nem, ha holnap kiszopunk. Ha nem így lesz, és Foles jól játszik, akkor még kevésbé lesz ez kérdés a köv. meccsen.
nhm
MrMiksa
nhm
MrMiksa
Legalábbis kurvára remélem.
A Saintsnek meg Gratula, jobb csapat volt
eaglesmcnabb
MrMiksa
Ami talan fontosabb h sikerult/sikerulhet jo kis kiegeszito embereket talani: Hester vagy LeBlanc, Maddox is franko lehet jovore, szoval azert na 😊
több mint 6 éve
Jobbak voltak, igen, viszont annyira szerettem volna megtudni, hogy mire vagyunk képesek, ha gw drive-ot kell vezetni. Az első play-től nem értettem, hova kapkodunk. Meg is lett az eredménye sajnos .a mai vereség után kevésbé lesz aktuális a téma.Bocsi, nem téged akartalak leugatni, de tényleg uncsi már, hogy velünk kapcsolatban mindig ez a téma, és már a csapból is ez folyik. Hétről hétre előjön itt a topicban is, és már rengetegszer rengeteg szempontból ki lett vesézve a dolog. Nem lehet újat mondani ezzel kapcsolatban. Ha gondolod vissza tudsz lapozni, sok tag sokféleképpen kifejtette már a véleményét.ne haragudj, h megkérdeztem... 😕arról mit tudtok, h most tényleg megy a gondolkodás, h ki kezdjen?Azt, hogy unalmas a téma. Foles kezd, Wentz inaktív. Innentől kezdve ez nem is kérdés. Főleg akkor nem, ha holnap kiszopunk. Ha nem így lesz, és Foles jól játszik, akkor még kevésbé lesz ez kérdés a köv. meccsen.
nhm
MrMiksa
nhm
MrMiksa
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Jó meccs volt, Cox előtt le a kalappal, nem bírtam eddig a palit, de az ilyen kemény melót nagyra tartom.Most őszintén, mi bajod Folesal? Azért nem csak a szerencsének köszönhet mindent. Bőven megdolgozott a figyelmét s a helyén is kezelte. A felhajtásról nem ő tehetett.
Azért örülök, hogy a Foles hypenak talán vége szakad, és a helyére kerül az ember Buffaloban vagy Jacksonvilleben. De jöhet Tampába is, Winston 3-4 meccs után úgyis elhagyja az NFL-t. 😊
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Jó meccs volt, Cox előtt le a kalappal, nem bírtam eddig a palit, de az ilyen kemény melót nagyra tartom.Azért örülök, hogy a Foles hypenak talán vége szakad, és a helyére kerül az ember Buffaloban vagy Jacksonvilleben. De jöhet Tampába is, Winston 3-4 meccs után úgyis elhagyja az NFL-t. 😊

több mint 6 éve
Köszönü k Nick mindent s az egész csapatnak, ahogy visszahozták az idényt. S a becsületünket sikerült megőrizni.Remėljük sikerül ésszel az offseasont megcsinálni s akkor újra partiban leszünk
Köszi a fanoknak is a közös szurkolást az idényben. Lehet a családdal is most már kicsit foglalkozni 😀
Fly Eagles Fly 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Hatalmas grat a vedelemnek es JS-nak! Tovabbra is azt gondolom h O teren valtoztatni kell az edzoi stabban, mert ott ment ez megint el...Peters gondolom visszavonul, RB meg kell valaki
több mint 6 éve
Gratula jó meccs volt, ha tudjátok folytatni az első negyed beli formát akkor nagy bajban lehettünk volna, sok sikert jövőre!

több mint 6 éve
Nem sok volt az ujabb csodahoz de megerdemelte a Saints.Nem lett egy sima L sem bosszanto de igazabol ott volt megint hogy 2min drive a győzelemért de AJ most hibazott (pedig mennyi fontos bravurt mutatott be a szezonban),igy elment a döntő.
Remélem Foles a Jaxben boldog lesz.
több mint 6 éve
a mai vereség után kevésbé lesz aktuális a téma.Bocsi, nem téged akartalak leugatni, de tényleg uncsi már, hogy velünk kapcsolatban mindig ez a téma, és már a csapból is ez folyik. Hétről hétre előjön itt a topicban is, és már rengetegszer rengeteg szempontból ki lett vesézve a dolog. Nem lehet újat mondani ezzel kapcsolatban. Ha gondolod vissza tudsz lapozni, sok tag sokféleképpen kifejtette már a véleményét.ne haragudj, h megkérdeztem... 😕arról mit tudtok, h most tényleg megy a gondolkodás, h ki kezdjen?Azt, hogy unalmas a téma. Foles kezd, Wentz inaktív. Innentől kezdve ez nem is kérdés. Főleg akkor nem, ha holnap kiszopunk. Ha nem így lesz, és Foles jól játszik, akkor még kevésbé lesz ez kérdés a köv. meccsen.
nhm
MrMiksa
nhm
MrMiksa
több mint 6 éve
Jövöre visszajövünk s szétszedünk mindenkit.Hajrá Reid!!!!!!