NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Megneztem ujra a legfontosabb meccset.Remėljük jövőre jön a frissítés 😊
Milyen jo volt sokadszor is!
Janek
dande
Janek
dande
Csak igazolni kell vkit a peccbol.Megneztem ujra a legfontosabb meccset.Remėljük jövőre jön a frissítés 😊
Janek
dande
Long ,Cooks ugye
több mint 6 éve
Janek
több mint 6 éve
Megneztem ujra a legfontosabb meccset.Milyen jo volt sokadszor is!
több mint 6 éve
Long még nem akar visszavonulni s, hozzánk akár visszajönni.Úgy legyen 😊
több mint 6 éve
0.477tel a 7. legkönnyebb sorsolásunk van 2019reezért jó hogy megnyerte a dallas a csoportot
karmïgran
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
0.477tel a 7. legkönnyebb sorsolásunk van 2019re
több mint 6 éve
Vicces kinti forumokon elhangzott:Foles to pecc TB retireNa ez lenne ahol fejvakaras lenne tudok e neki szurkolni.
több mint 6 éve
Ez a Wentz hír akkora egy baromság. Ez egy nagyon nagyon jó cikk a témáról: gcobb.com/2019/01/23/carson-wentz-has-what-it-takes-to-be-great/
több mint 6 éve
Szerintetek Foles akar máshol játszani? Reálisan hova mehetne?Szerintem igen, a karrier mélypont után (Rams) szerintem most önbizalomtól duzzad. Itt az ideje hogy vigyen egy csapatot és még fiatal is (30 éves), simán benne van még 6-8 év is. Szerintem az lesz neki a fontos hogy jó szituációba kerüljön, fontos hogy az edzői stáb rá tudjon szabni egy rendszert (hatékony futójáték, alapvetően rövidpasszos játék sok play actionnel, RPO-k), valamint jó playmakerekkel kiemelkedőt tudna nyújtani. Ebből a szempontból ahol jó lehetne az a Giants, Jags. Ha vmi nagy visszavonulások lennének akkor a Steelers is feküdne neki nagyon szerintem. A wild card viszont csak szimpla megérzés alapján a Raiders lehet. Grudennek olyan irányító kell aki végrehajtja amit mond és kitalál. Ebben nagyon jó Foles, ő ritkán tér el a tervtől, Gruden meghosszabbított keze lehetne ott. Reálisnak nem gondolom, de látok benne rációt.
Amúgy most néztem h nem csak Super Bowl MVP címe van, hanem Pro Bowl MVP is 😀
steelwolf
több mint 6 éve
Szerintetek Foles akar máshol játszani? Reálisan hova mehetne?Meg egy honap es kiderul.
steelwolf
több mint 6 éve
Szerintetek Foles akar máshol játszani? Reálisan hova mehetne?Bezony ám 😀 Mondjuk elég pocsék "porból" 😛 volt, de azt fedje jótékony homály. 😊
steelwolf
több mint 6 éve
Szerintetek Foles akar máshol játszani? Reálisan hova mehetne? Amúgy most néztem h nem csak Super Bowl MVP címe van, hanem Pro Bowl MVP is 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=kbtaebC-uE06 perctől kezdődik a lényeg.
Colin szerint nem olyan nagy ügy az egész. (Érdekes a Brady - Garappolo párhuzam is)
több mint 6 éve
Azért ha Wentz nem lenne, akkor vhogy megoldaná k vagy megoldottuk volna 😊
több mint 6 éve
Amugy Folest sehogy se tudnank megtartani 20 millios fizuval... ha CW nem lenne akkor se
több mint 6 éve
Akkor ennyi.Elolvastad a szóban forgó cikket?közben már a fél csapat cáfolta, csak nem volt miről írni aztán bedobtak random egy témát...A Brown- es a Bell-ellenesseget is cafolta anno egybol a Steelers fel csapata a pletyka kirobbanasakor, aztan eltelt nehany het/honap, de csak annyit olvasni, hogy XY fasza kivan mar veluk.
eaglesmcnabb
De persze, cafolni is fogja egybol a fel csapat. Megis ki lenne az a hulye, aki rakurja valaszkent egy riporternek, hogy ja, az iranyitom valoban egy onzo kis gyoker, akivel a banda harmada kurvara nincsen joban, nem is vezer, etc.
En siman kinezem az egeszbol, hogy van valosagalapja, azert az Eaglesnel egeszen kemenyre fordult ez a Foles-Wentz szitu, az egyiknel valahogy baszott jol teljesitenek a tarsak, a masiknal mintha egy total mas egyseget latnal a palyan... Vajon ha vegigkerdezne valaki a jatekosokat, hogy kit tekintenek vezernek, akkor mit mondananak?
En azert az Eaglesnel varok nemi csetepatet annak kapcsan, hogy akkor Folest elcserelik-e, netan megtartjak, vagy hogyan kezelik ezt az egesz helyzetet.
Stez
Alapvetően arról van szó, hogy Wentz egy Alpha típusú személyiség, aki magától és másoktól is maximumot vár. Erre fel van fűzve egy pár tényszerűen valótlan megállapítás (Wentz csak Ertz-nek passzol, nem követi mindig az edzői playcallt, néha áthívja a játékot, stb.)
Szerintem meg pont hogy ilyennek kell lennie egy franchise QB-nak. Én köszönöm, nem kérek egy nyámnyila, saját gondolat nélküli QB-t. Igenis hozzon saját döntéseket, hívja át a playeket és kérje számon a többieket. Brady ugyanezt csinálja, akár az oldalvonalon és mindenki magasztalja érte. Ha a szenzációhajhász részeket kivesszük, akkor egy teljesen oké kép jön le belőle. Arról nem is beszélve, hogy ha 53 ultrakompetitív NFL-játékost bezársz az öltözőbe, akkor sok sikert ahhoz, hogy találj egy embert akit mind az 52 másik kedvel, lehetetlen küldetés. A lényeg, hogy a csapat többi vezére neki ad igazat, engem ez érdekel, nem pedig hogy a 4. számú futó vagy a practice squad DE mit mond róla anonim módon.
Hulkeinstein
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Itt nem kérdezgették az embereket, hogy mi igaz a sztoriból. Hanem a megjelenés után kb 1 órával (elég hosszú írás) elkezdtek ömleni a tweetek. Cox, Brooks, aztán a többiektől.közben már a fél csapat cáfolta, csak nem volt miről írni aztán bedobtak random egy témát...A Brown- es a Bell-ellenesseget is cafolta anno egybol a Steelers fel csapata a pletyka kirobbanasakor, aztan eltelt nehany het/honap, de csak annyit olvasni, hogy XY fasza kivan mar veluk.
eaglesmcnabb
De persze, cafolni is fogja egybol a fel csapat. Megis ki lenne az a hulye, aki rakurja valaszkent egy riporternek, hogy ja, az iranyitom valoban egy onzo kis gyoker, akivel a banda harmada kurvara nincsen joban, nem is vezer, etc.
En siman kinezem az egeszbol, hogy van valosagalapja, azert az Eaglesnel egeszen kemenyre fordult ez a Foles-Wentz szitu, az egyiknel valahogy baszott jol teljesitenek a tarsak, a masiknal mintha egy total mas egyseget latnal a palyan... Vajon ha vegigkerdezne valaki a jatekosokat, hogy kit tekintenek vezernek, akkor mit mondananak?
En azert az Eaglesnel varok nemi csetepatet annak kapcsan, hogy akkor Folest elcserelik-e, netan megtartjak, vagy hogyan kezelik ezt az egesz helyzetet.
Stez
Az egész Foles-Wentz hasonlítgatás meg tele van baromsággal. Kezdve azzal, hogy Wentznek milyen ratyi szezonja volt, kurvanagy baromság kapásból. Aztán mennyivel több labda megy Ertznek, mennyivel kevesebb Jefferynek, szintén baromság.
Hogy jobban játszott a védelem a szezon vége felé? Kedden bemutatkoztak egymásnak a secondary tagjai, vasárnap meg mentek a Saintshez novemberben. És lám, bénák voltak. Aztán toltak több meccset együtt, és javultak valamit, durva! Majd visszatért a végén Hicks és Jernigan, és egész vállalható, ahogy teljesített a banda.
több mint 6 éve
Elolvastad a szóban forgó cikket?közben már a fél csapat cáfolta, csak nem volt miről írni aztán bedobtak random egy témát...A Brown- es a Bell-ellenesseget is cafolta anno egybol a Steelers fel csapata a pletyka kirobbanasakor, aztan eltelt nehany het/honap, de csak annyit olvasni, hogy XY fasza kivan mar veluk.
eaglesmcnabb
Stez
Alapvetően arról van szó, hogy Wentz egy Alpha típusú személyiség, aki magától és másoktól is maximumot vár. Erre fel van fűzve egy pár tényszerűen valótlan megállapítás (Wentz csak Ertz-nek passzol, nem követi mindig az edzői playcallt, néha áthívja a játékot, stb.)
Szerintem meg pont hogy ilyennek kell lennie egy franchise QB-nak. Én köszönöm, nem kérek egy nyámnyila, saját gondolat nélküli QB-t. Igenis hozzon saját döntéseket, hívja át a playeket és kérje számon a többieket. Brady ugyanezt csinálja, akár az oldalvonalon és mindenki magasztalja érte. Ha a szenzációhajhász részeket kivesszük, akkor egy teljesen oké kép jön le belőle. Arról nem is beszélve, hogy ha 53 ultrakompetitív NFL-játékost bezársz az öltözőbe, akkor sok sikert ahhoz, hogy találj egy embert akit mind az 52 másik kedvel, lehetetlen küldetés. A lényeg, hogy a csapat többi vezére neki ad igazat, engem ez érdekel, nem pedig hogy a 4. számú futó vagy a practice squad DE mit mond róla anonim módon.
több mint 6 éve
közben már a fél csapat cáfolta, csak nem volt miről írni aztán bedobtak random egy témát...A Brown- es a Bell-ellenesseget is cafolta anno egybol a Steelers fel csapata a pletyka kirobbanasakor, aztan eltelt nehany het/honap, de csak annyit olvasni, hogy XY fasza kivan mar veluk.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
már megy az offseason, nem kell izgulni. Mindenki szereti a kis vörhenyest
több mint 6 éve
közben már a fél csapat cáfolta, csak nem volt miről írni aztán bedobtak random egy témát...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
www.phillyvoice.com/carson-wentz-exclusive-sources-paint-eagles-quarterback-as-selfish-not-team-player/Füzövelkifelén van ennek a cikknek a magyar összefoglalása. Szerintem(remėlem) úgy hülyeség, ahogy van.
Mardel
Szerkesztette: dande2