Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
S jött egy DT Justin Hamilton egy safteyt Tre Elstont raktunk ki.
több mint 8 éve
Először nem a rúgó rontotta el, hanem blokkolták a rúgást. Ott azon ment el.Én is a Bosa/ Ingram párostól s Rivers képességeitől tartok. Reméljük túl éljük.
több mint 8 éve
Szerintem a holnapi győzelem leginkább azon múlik, hogy Riversnek milyen napja lesz. Ha emlékeim nem csalnak, legutóbb jó, sokpontos játékot láttunk (33-30 oda), Rivers kurva jó volt, Eddie Royal is elkapott vagy 3 TD-t. Nem tudom, milyen állapotban van most a Chargers támadófala, remélem oda tud érni a passrushunk. Jó lenne, ha Beau Allen nem lenne sokat a pályán, jelenleg Quallsban jobban bízom, és Curry is kaphat belül néhány snapet. A másik oldalon asszem lesz bajunk a Bosa/Ingram kombóval, bár a Giants ellen Wisniewski beállása után némiképp stabilizálódott a támadófal. A 0-3 ellenére esélyesebbnek látom a Chargerst, idén is szoros meccseket játszanak a Chiefs ellenit kivéve. A másik kettőn meg kvázi Younghoe kúrta el nekik a végén.
több mint 8 éve
Az megvan, hogy az 52 yardos kihagyott FG után Peters odahívta Elliot-ot, és mondta neki, hogy "No more misses, hey no more misses"Én se mertem volna kihagyni többet 😊
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Komolyan ekkora a baj szerintetek? Én azért titokban várok egy győzelmet holnap. Mondom ezt én, laikus Eagles drukkerként 😊 Láttam magunkat is a Cheafs ellen és a Chargerst is, és hát a mi játékunk meggyőzőbb volt, pláne idegenben, attól függetlenül persze, hogy kikaptunk. Rivers pedig abszolút nem tündökölt azon a meccsen, hogy szépen fogalmazzak... Ja, a SD szurkolótáborról pedig nem is beszélek, ha az a pár ezer ember annak számít, akik kilátogatnak a meccsekre LA-ben... 😛 Szóval én nem temetem magunkat egyelőre és bizakodó vagyok. De ami biztos, hogy Wentzéktől több kell, mint amit eddig mutattak, hiba nélkül.
több mint 8 éve
Ahogy várható volt Cox nem játszik, úgyhogy Riversnek még több ideje lesz....készüljünk fel, reméljük, minél kisebb zakóra....
több mint 8 éve
Volt már egy zsákja is 😊Egyébként így van pont az ő posztján jelenleg a legmélyebb a keret. Eddig Curry is jól teljesít. Eljön még az ideje, ő tényleg nem M. Smith.
több mint 8 éve
Azért telhetetlenek ne legyünk, egy rookie-ról van szó, aki talán a liga legmélyebb falrotációjába került be. Ha így nézzük, az a 40% teljesen jó. 3 forduló után ne vonjunk már le következtetéseket senkiről. Az, hogy nem észerevehető azt is jelenti, hogy hibát sem nagyon vétett eddig btw. A campben sokkal jobb volty mint Marcus Smith valaha, ez egy jó jel és biztos vagyok benne, hogy a pályán is ki fog jönni.Derek Barnett-et nem is akarjuk használni? Elhoztuk az első körben, de én még egy playnél sem láttam a pályán.Pedig sajnos viszonylag sokat fent volt, minden meccsen a defensive snapek kb. 40%-ban. 3 tackle a produktuma. Hurry, hit ezekről nincs infóm.
Nepi
picksix
több mint 8 éve
Derek Barnett-et nem is akarjuk használni? Elhoztuk az első körben, de én még egy playnél sem láttam a pályán.Pedig sajnos viszonylag sokat fent volt, minden meccsen a defensive snapek kb. 40%-ban. 3 tackle a produktuma. Hurry, hit ezekről nincs infóm.
Nepi
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Derek Barnett-et nem is akarjuk használni? Elhoztuk az első körben, de én még egy playnél sem láttam a pályán.
több mint 8 éve
vagy kukázunk valakit....kár,hogy nincs már itt a Mihalik v ki a pék 😊
több mint 8 éve
Majd most Beu Allen szab bő nagy zsákokat az ellen QBira 😛Azért nem baj persze ha Cox gyorsan felépül csak épüljön fel teljesen.
több mint 8 éve
Végül Hicks és McLeod is teljes edzést tolt ma. Cox viszont nem edzett, állítólag 2-3 hét kihagyás is lehet. Ez nem túl hír, mivel Vaeao sem edz már 3 hete. 3 egészséges DT-nk maradt, az újonc Qualls-szal együtt. Ha nagyon kell, Curry vagy Graham is berotálható középre.A Cox-Jernigan kettős igen nehezen volt tartható, mivel nemigen lehetett mindkettőjüket duplázni.Cox nélkül könnyebb dolguk lehet az ellenfeleknek.

több mint 8 éve
"Doug Peerson: #Eagles will hold Jordan Hicks, Fletcher Cox from practice today. Still day-to-day. Rodney McLeod will practice."
több mint 8 éve
Visszanézve a meccset megint jobbnak tűnt Wentz, mint első látásra 😛 Amiket nagyon kellett, megdobta, az INT veszélyes szitukat szépen kerülte. Azt nyilván felfedeztük, hogy a Giants ellen most jobban megy a futás, mint gondoltuk, és így jóval kevesebbet kellett dobnia.Egyértelmű, hogy a D-nek muszáj a 4. negyedben is koncentrálnia. Ami tudom, borzasztó nehéz, még akkor is, ha nem voltak annyit fent, mert viszonylag sokat volt az O-nál a labda a fumble-t kivéve. Ehhez kapcsolódik, hogy muszáj lenne még elfelejteni Schwarznak vagy sokkal jobban figyelni rá, hogy hátul a saftey egyedül maradjon hátul. Inkább egy emberrel kevesebben legyünk a LoS közelében, de akkor elkerülhetjük az olyan nagy szívásokat, mint most egymás után kétszer, előbb Hunt, majd Sheppard esetében.
Volt egy érdekes adat, hogy nekünk van a legkevesebb 3&out, ami még nem tudom áll-e, de azzal is összefügésben lehet, hogy majd minden 4. szitunak neki megyünk 😛
A Chargers ellen meg kell ragadni a lehetőségeket, ha adónak már az elején, és a végéig minél nagyobb előnyt kiépíteni, mert ha valaki, akkor Rivers képes rá, hogy hiába volt előtte nagyon pocsék, utána megtáltosodjon.
Az OL-n nagy nyomás lesz, Bosát megfogni nem egyszerű, és a Sec sem gyenge a az LAC-nél. Reméljük okosan tudunk játszani. S mondjuk az ST is (Elliotton és Joneson túl) hozzárak némi extrát, mert ezek az utóbbi időben kicsit hiányoznak.
Fly Eagles!
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Már fel is került a tegnapi csemege. Week 3 :www.youtube.com/watch?v=8CxrwjvsOeQ
Plusz egy kis adalék a tegnapi végjátékhoz.
Elliot reakciója a rúgás után:
twitter.com/jose3030/status/912053069680140289
és a családja öröme a lelátóról :
twitter.com/bliv94/status/912084695583772672
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Szerintem TS nem alkalmas erre de meccs közben ő volt a kézenfekvő opció...
több mint 8 éve
Hát akkor sajnos nagyjából itt van Sproles karrierjének vége. Ebben az évben simán meg lehetett volna az all-purpose yardok-ban a top5, talán ezért sajnálom a legjobban. De reméljük azért ígyis meglesz neki a HoF.Ja amúgy meg Smith helyett szívesen nézném Agholor-t visszahordásoknál, elvileg ez is nagy pozitivum volt, mikor draftoltuk. 😊
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Nagyon sajnálom őt.Minden idők egyik legjobb játékosa aki sosem lassult le és igazi playmaker volt.
több mint 8 éve
Sproles: tore ACL, broken arm..." azt hiszem lassan készíthetjük a búcsú, köszönet highlights videókat...
több mint 8 éve
Szerintem nem volt különösebb baj Wentz-cel, egy hibát vétett, amire emlékszem. Nem passzolt sokat, most más volt a gameplan. A futás egész jól működött, ami örvendetes, főleg, hogy még mindig nincs normális RB-nk. Az első három negyedben jó volt a defense a sérültek ellenére, volt INT, 4th down stop gólvonalon (tényleg itt Curry milyet szerelt omg!). Az utolsó negyedes leengedésért nagy kár, Pedersont ezért kérdőre lehetne vonni.Elliott franchise + Lincoln Financial Field rekordot rúgott, kár hogy 40ről meg ki szokta hagyni. Remélem ettől megjön az önbizalma és nem hibázik többet a közeljövőben.
Az utóbbi időszakban nem volt jellemző, hogy utolsó másodperces field goallal nyertünk volna, és nagyon pozitív, hogy végre nem mi voltunk a szopóbódéba zárva.
A legfontosabb, hogy 2-0-val állunk a divízióban.
több mint 8 éve
Sproles komolyabb sajnos: www.bleedinggreennation.com/2017/9/24/16359478/darren-sproles-injury-eagles-running-back-broken-arm-philadelphia-fantasy-football-out-indefinitelyA fene vigye el nagyon hianyzoni fog nem hiszem h visszater ebbe a szezonba 😕 De hogy a fenebe a karja tort el mikor a mecsen a terdet fogta?
Shawn84