Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Folytassa Mr. Wentz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
PFF ratings:Carrolltól sokkal több kell . Tavaly szépen játszott a sérüléséig...fel kéne pörögnie gyorsan. Kelcenek meg tényleg volt pár szarabb pillanata...pl az az oldalra snap nagyon megmaradt a fejemben.
High Quality: Carson Wentz (QB), Jordan Hicks (LB)
Above Average: Lane Johnson (OT), Vinny Curry (DE)
Average: Jordan Matthews (WR), Nelson Agholor (WR), Zach Ertz (TE), Allen Barbre (OG), Jason Peters (OT), Ronny McLeod (S), Brandon Graham (DE)
A többiek below average és poor értékelést kaptak. Csapat legszarabbja Kelce és Carroll.
ano92
Wentzet túl Matthewst meg alulértékelik...ja meg amúgy is pff.😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Indul a hype vonat 😀twitter.com/JeffSkversky/status/775072423037267968
Joe Haden is elismerően nyilatkozott Wentz-ről
Főleg a türelmét emelte ki, hogy nem kezd el egyből futkorászni, ha első olvasásra nem talál elkapót, hanem szépen keres másikat.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
A játéknap képe😊:a nap egyik legszebb elkapása volt, ahogy Peters lehúzta az endzone-ban 😊
pbs.twimg.com/media/CsGZ-p1WAAAicei.jpg
dande
Szerkesztette: karmïgran
több mint 9 éve
PFF ratings:High Quality: Carson Wentz (QB), Jordan Hicks (LB)
Above Average: Lane Johnson (OT), Vinny Curry (DE)
Average: Jordan Matthews (WR), Nelson Agholor (WR), Zach Ertz (TE), Allen Barbre (OG), Jason Peters (OT), Ronny McLeod (S), Brandon Graham (DE)
A többiek below average és poor értékelést kaptak. Csapat legszarabbja Kelce és Carroll.
több mint 9 éve
twitter.com/Jeff_McLane/status/775077650973024256Azzal, hogy ma inaktív volt Seumalo, szerintem ki is derült, hogy Wisniewski lenne a LG Johnson eltiltásakor, Barbre pedig menne RT-nek.
evergreen
több mint 9 éve
twitter.com/Jeff_McLane/status/775077650973024256

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
kezdetnek nem volt ez rossz...voltak mélypontok, pl a browns önsafety-je előtt, de jól jöttek ki a dolgok
Wentz király, én a falat, sokkal jobban kárhoztatom a teljesítménye miatt (főleg a két TD közti driveokra gondolok) + a rengeteg büntetés...
a meccs másik negatívuma a CB sor nálam: egy sérülés és egy kicsit éveleji forma Carolltól (bár a PS-ban jól tolta)
+-ok: Barner szépen mozgott: 4 futás 42 yard, Agholor végre mutatott szép dolgokat, a TE játékunk jól ment (főleg az elején), a 2. félidőben megjött a nyomás a DL-tól, Allen megoldotta a dolgát Cox mellett + a FB játéka zseniális volt, Mattehws ma szinte mindent elkapott..ha lenne mögötte egy stabil 2. WR...inkább nem is mondom tovább 😊
több mint 9 éve
Na ezzel is megvolnánk. Annak ellenére, hogy döcögött a szekér és messze voltunk az olajozott gépezettől (ami valamilyen szinten várható is volt egy ilyen szintű újjászerveződés után), panaszra nem lehet okunk. Bemutatkozott Wentz, nem is akárhogyan: 22/37, 278 yard, 2TD, 0 INT, 101.0. Úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy egy Browns elleni meccsből vétek lenne kiindulni, nem sokan számítottunk ilyen mutatókra az első meccs után, én legalábbis biztosan nem, bár azért a nyomást még nem érzi tökéletesen Carson, de bizonyos esetekben a fal sem könnyítette meg a dolgát. A false startokra is jobban kellene figyelni. Jordan Matthews játékába is visszatért az élet, nagyon érezte egymást ma kettőjük párosa, utóbbi össze is kapkodott 114 yardot meg 1 TD-t. Aztán ne menjünk el szó nélkül Agholor mellett sem, aki szvsz idén meglepetésember lehet, mert a képességei megvannak hozzá, amiből ma sikerült is villantania. Tetszett még Ryan Mathews, reméljük elkerülik a sérülések, vagy említhetném még Ertz-öt is. A védelem oldaláról Carroll picit csalódás volt, a pass rush is nehezen indult be, de azért egy INT csak összejött, a front7 sem volt rossz és a végére kellő nyomás nehezedett RG-re. Összességében úgy gondolom, hogy van még mit csiszolni a csapatrészen, messze még a csúcsteljesítménytől az egység, főleg ha azt nézzük, hogy jóval acélosabb Offense-ek ellen is fogunk még meccselni, de azt se feledjük, hogy a Browns egyetlen TD-je egy ajándék flag után született. Donnie Jones remekelt, ahogyan azt többnyire megszokhattuk tőle és Sproles-nak is volt egy szép visszahordása. A dropokat is jelentősen visszaszorítottuk, de azért most is akadt még vagy 2-3 csúnyán elejtett labda. A meccs jelenetei nálam a sikeresen bevállalt 4. kísérlet és az utána következő Wentz TD passz Agholornak. Annyit azért hozzátennék, hogy lényegében a Browns elrontott snap-je utáni safety-nél dőlt el a meccs végérvényesen, ilyen ajándékokat csak a legritkább esetekben fogunk kapni az ellenféltől, szóval a helyén kell kezelni ezt a W-t (ezzel együtt szerintem bedaráltuk volna őket a végére), de mindenképpen pozitív hangulatban várhatjuk a következő játékhetet. Fly Eagles!

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Érdekes dolog ez, Wentznek a hosszú, középhosszú passzok szépen megvoltak, a közel álló embereknek screenbe nem bírta odatenni, vagy nem is akarta, annak ellenére, hogys többször üresen voltak, pedig abból is jöhettek volna szépen játékok. Még van ideje fejlődni 😊A dobó mozdulat nekem is feltűnt, ahogy Skizo is megjegyezte az eredménykövetőbe.
több mint 9 éve
Wentz nem volt rossz, a mutatott játéka és a statisztikája kifejezetten tetszetős.Ami nem tetszett, hogy nem érzi a nyomást. Többször előfordult, hogy nagyon közel kerültek hozzá, de nem reagált rá, nem használta ki állítólagos mozgékonyságát. A WR-ek olyan circuscatcheket csináltak, hogy csak lestem. Ha tavaly ezek megvannak, valszeg marad Samu és nem draftoljuk Wentzet. Vicces volt, hogy a hard counttal hogy be lett szopatva többször a Browns D | meg legfőképp Peters 😀 | .
A védelem tetszett, ha azt a néhány mély passzt nem szopjuk be, alig jut a Browns total offense 200 yard fölé. A védőfal és linebackerek egész korrekt játékot mutattak, McLeod is leadott néhány kemény ütést. Jenkinsen befújtak egy kamu DPI-t (vagy d holdingot, nem emlékszem), de ő is jól játszott. McKelvin sérülése nem meglepő, üvegből van a srác, de így sajnos nem sok CB-nk maradt, remélem nem súlyos a sérülése.
több mint 9 éve
Ha a D# Top 10, akkor a PO abszolút realitás. Tavaly a szezon elott a Skinst tartották az egyik fő 1/1 várományosnak aztán megnyerték a csoportot.Nekem is tetszik, látom itteni szerkesztőség sem tartja sokra a csapatunkat, amit meg is értek, a tavalyi szezon után.
Nekem nagyon tetszik ez az underdog szerep, nincsenek nagy elvárásaim, remélem sikerül túlteljesíteni.
picksix
Loganre kivancsi leszek, Davis rendszerében állandóan a súllyával üzdött, nem neki való az NT szerepkör. Aztán lehet megmarad olyannak mint Thornton, egy egészen jó játékos, aki csak futás ellen jó.
Offense oldalon a tight endektől remélek sokat, ők segíthetnének legtöbbet Wentznek. Ha a támadók lehoznak legalább egy közepes szezont, akkor simán meglehet a PO.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Ha a D# Top 10, akkor a PO abszolút realitás. Tavaly a szezon elott a Skinst tartották az egyik fő 1/1 várományosnak aztán megnyerték a csoportot.Nekem nagyon tetszik ez az underdog szerep, nincsenek nagy elvárásaim, remélem sikerül túlteljesíteni.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
még 5 óra és 20perc!
több mint 9 éve
tippem 10-6 és PO :d
merjünk nagyot álmodni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Tippjáték lesz esetleg filiblogon? Mindig jót szórakoztam, amikor volt...Nem valószínű.
Ja és éjfél elmúlt 6 percel, dande még sehol?!? 😉
skizofita
több mint 9 éve
Sziasztok✋Már règ követem az oldalt,igy a szezon kezdetre már csatlakozok.
Szerintem harcba leszünk végig a csoport győzelemért.
Holnap meg remèlem meglesz az 1.W
több mint 9 éve
Nagyon bold tipp: 8-8, csoporton belül 3-3.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Hah azt hittem már mindenki unja 😉Akkor tessék.
Eljött végre a nagy nap ismét szárnyalhat a csapat.
Elsőnek a Barnák lesznek soron, hogy rájuk a SAS lecsapjon.
RGIII reméljük nem fog fickándozni,
Mert Fle(co)x és Connor bezsebeli.
Wentz pedig megmutathatja a világnak,
Jackson hiába ismételgeti a Média Markt reklámot magának.
Attól még nem lesz igaz tartalma ,
Mert a drafton Carsont ki nem húzta.
Gameday 😉
| reméljük a meccs jobban sikerül mint eme rémes rímes 😊 |
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Goode jött vissza 53. embernek