Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
PO-t? 26--ak vagyunk Nfl power ranking-en.. (nem mindig hiszek ezekben az elemzésekben, de kint csak többet tudnak mint mi..)eddig szinte mindig POba írtak minket Kelly alatt ,azt szinte kivétel nélkül szoptunk, amikor megvolt is első meccs kuka, most érzem hogy visszájára sül el hogy leírnak. Pláne hogy könnyebb a menetrend mint a többieknek.
Nem tudom miért, de én nem vagyok ennyire optimista.. ha egy korrekt szezont lenyomunk és látni a fejlődést én már elégedett leszek
zsoeo
( bár én 10 éve minden szezon előtt optimista vagyok, és úgy a 3. forduló körül el szokott múlni :d )
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Azt tudja valaki, hogy Lane Johnson játszat-e hétvégén vagy nem?Még nincs infó róla, de ha addig nem léptetik életbe, valószínű, hogy játszik.
MC002
több mint 9 éve
Azt tudja valaki, hogy Lane Johnson játszat-e hétvégén vagy nem?
több mint 9 éve
Azért a tavalyi drop parádé nem sokat segít egy rookie qb-n plusz egy ergya oline sem...márpedig ha Peters kidől(ne adja az ég)akkor a fényes Tobin-Seu-Kelce-Brooks-Barbre fal lesz a pályán.
Jó lenne ha D nem lenne többet pályán mint a csipmagic időkben...
több mint 9 éve
Szerintem a PO-ról még korai beszélgetni (bár ebben a csoportban ki tudja). A jó szereplés meg azon fog múlni, hogy Wentz milyen hamar tudja majd felvenni az nfl ritmusát. A jó D adott és az Offense se olyan rossz mint aminek be van állítva. Én idén azzal is elégedett lennék ha Wentz-en mutatkoznának a franchise QB jelei és a D meg aprítana, Jövőre meg irány a PO.
több mint 9 éve
PO-t? 26--ak vagyunk Nfl power ranking-en.. (nem mindig hiszek ezekben az elemzésekben, de kint csak többet tudnak mint mi..)t-mobile mobilosabb a Billsben. és mobilisebb is :dTurnert sajnálom, nagyon jól játszott, remélem nem veszítjük el végleg.Szerintem ha Wentz beszerzi az új iphone-t, akkor ő is lesz olyan "mobilos" mint Mcnabb.😊😊
Más:
Egy hét múlva valamivel okosabbak leszünk Wentz kapcsán, de van egy kérdésem a hozzáértőkhöz, ha tud valaki válaszolni köszönöm:
Wentz-t, és as pályáját kezdő DMc összehasonlítására lennék kíváncsi.
Képességekben, tehetségben benne, lehet-e Wentzben az, ami Mcnabb-ben benne volt? Nyilván Mcnabb mobilosabb volt (bár Wentz se gyenge benne feltétlen) és Wentz másodosztályban "nevelkedett" de a többi dologra gondolok.
Esetleg még egy korai A. Smithel való összehasonlításra is kíváncsi lennék. Amennyiben ez lehetséges.
dande
korodiati
amúgy én PO-t várok, szolid Offenset, és Top5 D-t. a DC személye szerintem bizakodásra adhat okot, szerintem okos time management-tel jó pár meccset megnyer nekünk a D.
eaglesmcnabb
Nem tudom miért, de én nem vagyok ennyire optimista.. ha egy korrekt szezont lenyomunk és látni a fejlődést én már elégedett leszek
több mint 9 éve
t-mobile mobilosabb a Billsben. és mobilisebb is :dTurnert sajnálom, nagyon jól játszott, remélem nem veszítjük el végleg.Szerintem ha Wentz beszerzi az új iphone-t, akkor ő is lesz olyan "mobilos" mint Mcnabb.😊😊
Más:
Egy hét múlva valamivel okosabbak leszünk Wentz kapcsán, de van egy kérdésem a hozzáértőkhöz, ha tud valaki válaszolni köszönöm:
Wentz-t, és as pályáját kezdő DMc összehasonlítására lennék kíváncsi.
Képességekben, tehetségben benne, lehet-e Wentzben az, ami Mcnabb-ben benne volt? Nyilván Mcnabb mobilosabb volt (bár Wentz se gyenge benne feltétlen) és Wentz másodosztályban "nevelkedett" de a többi dologra gondolok.
Esetleg még egy korai A. Smithel való összehasonlításra is kíváncsi lennék. Amennyiben ez lehetséges.
dande
korodiati
amúgy én PO-t várok, szolid Offenset, és Top5 D-t. a DC személye szerintem bizakodásra adhat okot, szerintem okos time management-tel jó pár meccset megnyer nekünk a D.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Akkor át kell fogalmazzam kissé 😊Az elsőn Roseman mondta ki a végszót. A másodikon már Kelly. Az utolsónál meg Roseman bele se szólhatott. Ez így volt lejátszva. De teljesen mindegy. A jó játékosokat megtartotta, oylan nem ment el akiért akkora kár lenne. szerintemEszmefuttatásod alapján Agholor jó játékos 😛
Shawn84
empty taxi
több mint 9 éve
Az elsőn Roseman mondta ki a végszót. A másodikon már Kelly. Az utolsónál meg Roseman bele se szólhatott. Ez így volt lejátszva. De teljesen mindegy. A jó játékosokat megtartotta, oylan nem ment el akiért akkora kár lenne. szerintemEszmefuttatásod alapján Agholor jó játékos 😛
Shawn84

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az elsőn Roseman mondta ki a végszót. A másodikon már Kelly. Az utolsónál meg Roseman bele se szólhatott. Ez így volt lejátszva. De teljesen mindegy. A jó játékosokat megtartotta, oylan nem ment el akiért akkora kár lenne. szerintemEzek nem Kelly húzásai. Rózsié...mint a már legendává váló Marcus Smith is. 😊 (mondjuk így sem igaz...legyen az , hogy kettőjük munkájának gyümölcse...ami a draftjaikat tekintve: 1 bejött 2 nem annyira)Furcsa kicsit, hogy Rowe-n ennyit rugózunk. Vagy nem? Oké oké, nem volt rossz tavaly, voltak jó pillanatai, de azért nem volt egy lock down CB akit sirassunk. Ha valóban van valaki aki éppen csak ugyanazt is hozza, akkor igazából nekem mindegy melyik marad. Nem nőtt hozzám ennyire.Én draft előtt kedveltem, de hogy őszinte legyek a tavalyi événél bőven többet vártam tőle. Igaz és azt hittem free safety lesz, mert kicsit lassan fordul. Na most pont ez a baja Schwartznak is állítólag. Mills sokkal jobban emberezik. Ezt olvastam az egyik fő okként. Persze más is lehet a háttérben. Az, hogy Kelly húzásait ilyen szinten gyomlálja ki Roseman az több mint gyanús. Mondjuk megértem,mocsok szar draftok voltak.
Eazzy
Shawn84
Greengo
több mint 9 éve
Ezek nem Kelly húzásai. Rózsié...mint a már legendává váló Marcus Smith is. 😊 (mondjuk így sem igaz...legyen az , hogy kettőjük munkájának gyümölcse...ami a draftjaikat tekintve: 1 bejött 2 nem annyira)Furcsa kicsit, hogy Rowe-n ennyit rugózunk. Vagy nem? Oké oké, nem volt rossz tavaly, voltak jó pillanatai, de azért nem volt egy lock down CB akit sirassunk. Ha valóban van valaki aki éppen csak ugyanazt is hozza, akkor igazából nekem mindegy melyik marad. Nem nőtt hozzám ennyire.Én draft előtt kedveltem, de hogy őszinte legyek a tavalyi événél bőven többet vártam tőle. Igaz és azt hittem free safety lesz, mert kicsit lassan fordul. Na most pont ez a baja Schwartznak is állítólag. Mills sokkal jobban emberezik. Ezt olvastam az egyik fő okként. Persze más is lehet a háttérben. Az, hogy Kelly húzásait ilyen szinten gyomlálja ki Roseman az több mint gyanús. Mondjuk megértem,mocsok szar draftok voltak.
Eazzy
Shawn84
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
akkor Hicks is el lesz zavarva?Gyanítom nem, mert akiket elküldött azok még nem igazán teljesítettek. Hicks már tett el az asztalra tavaly nagyon jó teljesítményt. Azért nem hülye Roseman sem, aki jó azt nem küldi el. Rowe-t is ahogy előadják inkább Schwartz miatt cserélték el.
Janek
több mint 9 éve
Furcsa kicsit, hogy Rowe-n ennyit rugózunk. Vagy nem? Oké oké, nem volt rossz tavaly, voltak jó pillanatai, de azért nem volt egy lock down CB akit sirassunk. Ha valóban van valaki aki éppen csak ugyanazt is hozza, akkor igazából nekem mindegy melyik marad. Nem nőtt hozzám ennyire.Én draft előtt kedveltem, de hogy őszinte legyek a tavalyi événél bőven többet vártam tőle. Igaz és azt hittem free safety lesz, mert kicsit lassan fordul. Na most pont ez a baja Schwartznak is állítólag. Mills sokkal jobban emberezik. Ezt olvastam az egyik fő okként. Persze más is lehet a háttérben. Az, hogy Kelly húzásait ilyen szinten gyomlálja ki Roseman az több mint gyanús. Mondjuk megértem,mocsok szar draftok voltak.
Eazzy
több mint 9 éve
Furcsa kicsit, hogy Rowe-n ennyit rugózunk. Vagy nem? Oké oké, nem volt rossz tavaly, voltak jó pillanatai, de azért nem volt egy lock down CB akit sirassunk. Ha valóban van valaki aki éppen csak ugyanazt is hozza, akkor igazából nekem mindegy melyik marad. Nem nőtt hozzám ennyire.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
TC eleje óta téma volt hogy Schwartznak nem igazán tetszik Rowe játéka.Vkinek fel kell Rowe-ni hogy miért kellett ez a csere.twitter.com/ZBerm/status/773892422929645568Bele is fáradt, hogy egyfolytában Rowe miatt faggatták 😛
Shawn84
dande
empty taxi
több mint 9 éve
Vkinek fel kell Rowe-ni hogy miért kellett ez a csere.twitter.com/ZBerm/status/773892422929645568Bele is fáradt, hogy egyfolytában Rowe miatt faggatták 😛
Shawn84
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
twitter.com/ZBerm/status/773892422929645568Bele is fáradt, hogy egyfolytában Rowe miatt faggatták 😛
Shawn84
több mint 9 éve
Pederson says the playbook won't be cut at all because of Wentz being at QB instead of Bradford. Says he can add more QB runs
több mint 9 éve
Pederson: CJ Smith was one reason Rowe was expendable ... CJ not on 53 yet, though. Lot of competition at corner. Great opp for Rowe in NE.Doug Pederson: Every #Eagles player will practice today. Vinny Curry will be limited.
több mint 9 éve
OffA feloszlott Eagles IDP liga helyett csináltam egy újat. Kb. a régi pontozással, kicsit a D#-t súlyozva... 😊 A pontozáson még lehet elmélkedni.
Draft: 2016. szeptember 8. 21:30
Join Here: fantasy.nfl.com/registration/privateleaguejoin?leagueId=4479413
League ID: 4479413
League Password: idphardcore
Vagy küldj egy üzenetet itt, vagy a skizofita_kukac_gmail.com-ra!
12 csapatra, 2 divízióban, 4 DL, 3 LB, 4 DB. Még van
On
Szerkesztette: skizofita
több mint 9 éve
Hivatalos az ár 2018/4. kör. No komment....
több mint 9 éve
Sturgis kapott még egy évet.Klinet közben cutolták is