Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Az öltözőből:pic.twitter.com/6fm14zWFXn
Jó kis elemzések:
twitter.com/fduffy3
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Ertz nagy valószínűséggel kihagyja legalább a Bears elleni meccset..ha jól értem valamelyik bordája elmozdult, azt mondták week to week, szal lehet több is lesz, mint egy meccs...not good
több mint 9 éve
Ja nekem is 0. Inactive
több mint 9 éve
Jó, csak mert felvettem cserének fantasy-ben, de egy nagy 0 virít a neve mellett a padon...Nickel formációknál őt hozták le, így a snapek felében sem volt pályán. Hicks és Bradham a két kezdő LB-nkAkkor ki a fene virított ott 95-ben??? Még jó, hogy most vissza is tudtam nézni. Az egy másik kérdés, hogy átlagos meccset hozott.Kendricks teljesen kegyvesztett lett?Úgy tűnt, de végül kezdőként játszott.
somoskovig
dande
dande
mustaine
több mint 9 éve
Nickel formációknál őt hozták le, így a snapek felében sem volt pályán. Hicks és Bradham a két kezdő LB-nkAkkor ki a fene virított ott 95-ben??? Még jó, hogy most vissza is tudtam nézni. Az egy másik kérdés, hogy átlagos meccset hozott.Kendricks teljesen kegyvesztett lett?Úgy tűnt, de végül kezdőként játszott.
somoskovig
dande
dande
több mint 9 éve
ez szerintem csak az 1 hetes ingyenes gamepassnek szól.Á, a kommenteket nem néztwem, köszi az infót. Mondjuk szerencsére nekem annyira nem releváns, de azért szorítok, hogy ne vegyék le a megtalált oldalt 😊
sőt biztos is. kommentek:
What's the point of buying NFL game pass now? lol
NFL
Because this is the only game from 2016 we will be uploading a condensed full game.
braxa88
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
ez szerintem csak az 1 hetes ingyenes gamepassnek szól.Off:mi?hol?Hoppá mit találtam!Akinek nincs gamepasse, és esetleg ezt az oldalt letiltják, ott a youtube. A reklámmentes verzióból feltöltik a teljes meccseket, maga az NFL fiók.
Könyvjelzőbe vele:
www.nfl-replay.com/tag/nfl-replay-eagles/
dande
undisputedly
braxa88
Írd be youtubera, hogy carolina panthers denver broncos full game.
Kiadja a 43 perces, reklámmentes verziót az NFL hivatalos fiókja által feltöltve. Azokat a másodperceket is kivágják, amik pl futás után üresen pörögnek, így lesz 40-45 perc. A meccs másnapján fent volt már, így gyanítom a tegnapiak is felkerülnek ma.
undisputedly
sőt biztos is. kommentek:
What's the point of buying NFL game pass now? lol
NFL
Because this is the only game from 2016 we will be uploading a condensed full game.
több mint 9 éve
Off:mi?hol?Hoppá mit találtam!Akinek nincs gamepasse, és esetleg ezt az oldalt letiltják, ott a youtube. A reklámmentes verzióból feltöltik a teljes meccseket, maga az NFL fiók.
Könyvjelzőbe vele:
dande
undisputedly
braxa88
Írd be youtubera, hogy carolina panthers denver broncos full game.
Kiadja a 43 perces, reklámmentes verziót az NFL hivatalos fiókja által feltöltve. Azokat a másodperceket is kivágják, amik pl futás után üresen pörögnek, így lesz 40-45 perc. A meccs másnapján fent volt már, így gyanítom a tegnapiak is felkerülnek ma.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Akkor ki a fene virított ott 95-ben??? Még jó, hogy most vissza is tudtam nézni. Az egy másik kérdés, hogy átlagos meccset hozott.Kendricks teljesen kegyvesztett lett?Úgy tűnt, de végül kezdőként játszott.
somoskovig
dande
több mint 9 éve
Kendricks teljesen kegyvesztett lett?Kendricks érdekes. 2013 óta lefelé ível a pályája, tavaly is elég vakon volt, legnagyobb baj az vele, hogy nem tud megcsinálni egy értelmes tacklet lb-ként. Gondolom a séma váltás sem kedvez neki túlságosan. Ha ez így marad szvsz jövőre elküldjük. Ja amúgy Browns ellen nfl.com szerint nem is kezdett.
somoskovig
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Kendricks teljesen kegyvesztett lett?Úgy tűnt, de végül kezdőként játszott.
somoskovig
több mint 9 éve
mi?hol?Hoppá mit találtam!Akinek nincs gamepasse, és esetleg ezt az oldalt letiltják, ott a youtube. A reklámmentes verzióból feltöltik a teljes meccseket, maga az NFL fiók.
Könyvjelzőbe vele:
dande
undisputedly
több mint 9 éve
Hoppá mit találtam!Akinek nincs gamepasse, és esetleg ezt az oldalt letiltják, ott a youtube. A reklámmentes verzióból feltöltik a teljes meccseket, maga az NFL fiók.
Könyvjelzőbe vele:
dande
több mint 9 éve
a nincs kedvenc játékos témához annyi, hogy nálam hicks nagyon alakul..
több mint 9 éve
Érdekes Ertz egy kezes elkapásáról nem beszél senki, pedig az sem volt egyszerű.A Pryor elkapásnál pedig nem hibáztatom Carollt mert Pryor pont az elkapás előtt megrántotta őt, de persze arra nem dobtak zászlót. Utana Jenkinsre naná. Hála Istennek ezen nem múlt.
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Jó volt az. Csak nincs kedvenc játékos material eddig...maradok a Matthews - Curry kettősnél. Zöld Bekem is kapott el amúgy, hasznos lenne ha beverekedné magát stabilan, és Agholor is hozná ezt az átlagot. Akkor egy egész jó corp alakulna ki, főleg, hogy a a szűk végek se ügyetlen elkapók.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Ez reméljük jinxtriad 😉Srácok ez tökéletes, remélem egész idényben megmarad, és érdemes lesz mit beszerezni róla. Ez tűnik torrent oldalnak sőt! Ha tévedek bocs.tipikus olyan oldal aminek nagyon megörülünk, aztán 2-3 nap mulva az nfl letiltja :/
dande
braxa88
több mint 9 éve
Srácok ez tökéletes, remélem egész idényben megmarad, és érdemes lesz mit beszerezni róla. Ez tűnik torrent oldalnak sőt! Ha tévedek bocs.tipikus olyan oldal aminek nagyon megörülünk, aztán 2-3 nap mulva az nfl letiltja :/
dande
több mint 9 éve
Srácok ez tökéletes, remélem egész idényben megmarad, és érdemes lesz mit beszerezni róla. Ez tűnik torrent oldalnak sőt! Ha tévedek bocs.
több mint 9 éve
Nem lett az tulertekelve. Matthewsnak meg volt par hibaja hogy siman csak average legyen szerintem.PFF ratings:Carrolltól sokkal több kell . Tavaly szépen játszott a sérüléséig...fel kéne pörögnie gyorsan. Kelcenek meg tényleg volt pár szarabb pillanata...pl az az oldalra snap nagyon megmaradt a fejemben.
High Quality: Carson Wentz (QB), Jordan Hicks (LB)
Above Average: Lane Johnson (OT), Vinny Curry (DE)
Average: Jordan Matthews (WR), Nelson Agholor (WR), Zach Ertz (TE), Allen Barbre (OG), Jason Peters (OT), Ronny McLeod (S), Brandon Graham (DE)
A többiek below average és poor értékelést kaptak. Csapat legszarabbja Kelce és Carroll.
ano92
Wentzet túl Matthewst meg alulértékelik...ja meg amúgy is pff.😀
Greengo
több mint 9 éve
twitter.com/BrandonGowton/status/775097520867409921Gyors nosztalgia? 😉
twitter.com/EliotShorrParks/status/775097862438936577
twitter.com/JoshPaunil/status/775097470879670278
evergreen
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/philadelphia-eagles?page=36
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Könnyebb ellenfelet nem is kérhettünk volna Wentz első meccsére. Voltak meleg pillanatok, de a második félidőre magabiztos győzelem lett végül. Néha besegített a Browns is, értelmezhetetlen fake punt saját térfélen, safetyre snappelt labda stb.Wentzre nem lehet nagy panasz első meccsén. Ami legjobban tetszett, hogy nemigen voltak igazi WTF passzai (az utolsó 5 percet nem láttam), pedig az újoncoknak szoktak lenni. Ha eldobta a labdát, az többnyire jó helyre ment, és nem csak checkdownokat és üres embereket talált el, hanem volt pár igen komoly passza 3. downoknál és szűk helyekre is. Azért befigyeltek a dropok megint, főleg Sproles vette fel ma a kampókezet, Matthewsnak is volt kettő, de ő annyi fontos és szép elkapást csinált, hogy a két elejtett rövidebb passz nem is érdemelne szót.
Az elkapók meglepetést okoztak, mert szokatlanul ragadt hozzájuk a labda, remélem Agholornak jót tesz a szép TD.
Persze bőven van még miben fejlődnie Wentznek, még gyorsabban kell olvasnia a játékot, főleg, ha az OL ilyen ingatag marad. De hát életében először játszott élesben profi védelem és tempó ellen, szóval tökéletességet nem vártam amúgy sem.
A támadófalnak van még miben előre lépni, jópár ütés Wentzen az ő lelkükön szárad. Kelce és Barbre sokszor felvette a korcsolyát a nagyobb középső védők ellen.
Az első félidőben védőfaltól én többet vártam passz ellen, kevésszer értek oda Bobra, de szerencsére a második félidőben már jobban jött a nyomás. A linebacker-sor jó lesz, amíg van Hicks, ma is benne volt a keze (szó szerint) egy turnoverben.
A secondarynak volt egy-két igen kellemetlen pillanata, főleg Carrollnak. McKelvin kiesése után felküldtük Brooksot, aki eléggé vakon volt, csak Griffin túldobása miatt nem kaptunk róla TD-t. Nekem azért még mindig kérdéses, hogy Rowe valóban rosszabb volt, mint ő és Mills? Az előszezonban sem úgy nézett ki. Nálam Schwartznál az egyetlen fekete pont, ez az érthetetlen ragaszkodása Brookshoz (amit ő tud, azt kb EJ Biggers is hozta tavaly).
Pedersonnal meg voltam elégedve így elsőre. A redzoneban kissé impotensek voltunk playhívásban (1. off-guard run, 2. off-tackle run, 3. pass) bár látom a végén még begyömöszöltünk egyet a RZ-ból. Én azt hittem, majd többet mozgatjuk Wentzet, például a RZ-ban is, az lehet segített volna. Plusz a tight endeket sem nagyon kerestük ilyenkor.
Ennél csak nehezebb ellenfelek lesznek, remélem majd jobban összecsiszolódnak a csapatrészek, és akkor lesz esély.

több mint 9 éve
twitter.com/BrandonGowton/status/775097520867409921twitter.com/EliotShorrParks/status/775097862438936577
twitter.com/JoshPaunil/status/775097470879670278

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz