Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Pár gondolat:
Ismerve ezt a sportot, pár csapatot komolyabb veszteség fog érni 2-3 hét után, mint minket a legutóbbi 2 csere során, szerintem nem kell 1/1-ezni. Cél az idei tisztes helytállás, Wentz fejlődése, egészsége és önbizalmának megtartása/növelése. Mi kaptunk a kezdő irányítónkért draftcetlit, de van már olyan csapat aki úgy vesztette el a franchise QB-jét a TC/preseason során, hogy nem kapott érte semmit (igaz ott a visszatérés esélye megvan).

A csere ügyletekrőll meg annyit, ha nem tudunk NFL szinten stabil kezdő embereket hozni az első körökben sem akkor lehet akármennyi pickünk (persze élénken élnek bennem az elmúlt évek Kelly féle draftjai). Én nem éreztem Rowe-t annyira holtsúlynak. Negyedik körös pickekből meg nagy rebuild nem lesz.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
senki nem indul neki az 1/1nek.

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Rámentek az 1/1-re. Kár, hogy nincs nálatok a pick....
gabokocka
Ahhoz túl fasza lesz a védelem meg az st...😕

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
gabokocka
Még lehet, ha a Vikes betlizi a szezont 😀
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 576 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
azt elárulhatná valaki, hogy a megszokottól ellentétben. Mi miért alapszakasz előtt kicsivel kezdünk embert szerezni hiányposztra : D vagy adni el kulcsembernek tűnőt : D
ano92
A 2017es szezonra készülünk
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
azt elárulhatná valaki, hogy a megszokottól ellentétben. Mi miért alapszakasz előtt kicsivel kezdünk embert szerezni hiányposztra : D vagy adni el kulcsembernek tűnőt : D

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
És állítólag Wisniewskit is áruljuk

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kline úgy tűnik marad a Patsnél....
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 344 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én azt olvastam, hogy elvileg egy rb/wr-ért szeretnénk Klinet elcserélni.
MC002
KLine plussz a Samért kapott első kör a Ramsbe Gurleyért 😊

Ezt pedig lehet láttátok többen de azért beteszem, QB coachunk elemzi Wentz-t

www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Wentz-Has-Wowed-Eagles-From-Day-1/5a0593d6-d8af-4f8f-9395-a1463b609a07
több mint 9 éve
MC002 Philadelphia Eagles 5
Én azt olvastam, hogy elvileg egy rb/wr-ért szeretnénk Klinet elcserélni.
több mint 9 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Sziasztok akkor újra szezon módba kapcsolva eddig csak read only módban voltam az egész offseason alatt..
nagyon kíváncsi vagyok ebből a rebuildből mit sikerül kihozni.. Kelly és a szerezhető csapat eltűnt,végre kipakoltuk kancsalt plusz a fél csapat új... plusz howie átment maddenbe totál.. milyen lesz az új hc?
ki mit vár az évtől? Én a fentebbiek miatt már egy pozitív mérleget is jónak tartanék wentz hadd szokja ne sérüljön le, a védelmen látszon schwarzi munkája és aztán lesz ami lesz... mondjuk elkapók és lb cb poszton szerintem kurva gyengék vagyunk a o# fal kérdéses az irányító úgyszintén úgyhogy nem tudom mit várjak a srácoktól idén
Fly

Szerkesztette: zsoeo
több mint 9 éve
Mondjuk, ha jobban belegondolunk (kintiek utalnak rá) még LJ eltiltása is benne van a levegőben. Akkor viszont valakit lehet, belülről ki kell mozgatni, és oda kellhet Kline.
több mint 9 éve
Ha jól értem az a terv, hogy adhatjuk tovább ahovávtényleg kell OL ember. Mert mondjuk ott egyébként eléggé tele vagyunk. Csak Rowet máshová kevesebbért tudtuk volna elpasszolni. De lehet, hogy félreértem.
dande
Szerintem fordítva. Rowe legfeljebb ennyit (2018/4) ért a Pats-nek, a 3. kört már csak opcióval adta. Akkor tegyétek hozzá Kline-t, majd mi megpróbáljuk elpasszolni.

Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e. Minden GM tudja, hogy (nagyjából) felesleges itt. Eddig - tudomásom szerint - senkinek nem sikerült ilyen trade.
tomi-tomi
Ez se rossz. Kline egyszer itt, egyszer ott, már-már "emberkereskedelem" kategóriája, szegény srác, azt se tudja, hova csomagoljon. Mondjuk Sitton elengedésével, esetleg a GB jöhet szóba, de ők meg nem nagyon szoktak így üzletelni.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha jól értem az a terv, hogy adhatjuk tovább ahovávtényleg kell OL ember. Mert mondjuk ott egyébként eléggé tele vagyunk. Csak Rowet máshová kevesebbért tudtuk volna elpasszolni. De lehet, hogy félreértem.
dande
Szerintem fordítva. Rowe legfeljebb ennyit (2018/4) ért a Pats-nek, a 3. kört már csak opcióval adta. Akkor tegyétek hozzá Kline-t, majd mi megpróbáljuk elpasszolni.

Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e. Minden GM tudja, hogy (nagyjából) felesleges itt. Eddig - tudomásom szerint - senkinek nem sikerült ilyen trade.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Ez elég durva, ha tovább cseréljük, Howie megint Maddenezik 😀 Mi lesz az ár, első kör? 😊
Rowe-t kicsit sajnálom, amit az alapszakaszban mutatott az alapján jónak tűnt. Kár, hogy Schwartzéknak nem kellett, az előszezonban sem tűnt rosszabbnak, mint Mills és a többi csere, persze a McKelvin-Carroll párost viszont nem tudta megszorongatni, ami nem volt túl jó.

több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 830
Inkább guard pozícióban használható.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
lehet nálunk kezdő a Kline?
úgy olvastam, hogy a Patsnél csere C volt.. használható más poszton is?
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
 twitter.com/AdamSchefter/status/773194211252318208

Kurvajó ez az offseason, kinek kellenek a hülye meccsek? CJ Smith mehetne Rowe helyére.
több mint 9 éve
Na ná... Végül is az ellenérték nem rossz, Wentzet meg kell védeni. Sok sikert Rowe, bizonyítsd be, hogy igenis van benned tehetség és tudás!
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 453 — no es importante
Rowe is eltakarítva

twitter.com/Bowlhu/status/773185116856344577

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Üdv itt!

több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mindenki nyugodjon le a picsába 😊

Eagles signed WR Paul Turner to their practice squad.

49ers claimed DE Taylor Hart off waivers from the Eagles.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
Üdv közöttünk!