Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Én valahol azt olvastam, hogy a csapat ki akarja használni Wentz karerejét és ezért is hozták Treggset, hogy öt hátha megtudja kínálni pár hosszú passzal. Mondjuk remélem azért az elején nem fogja a stáb elvárni tőle, hogy 40-50 yardos bombákat eresszen el.Egyébként ez az első hozzászólásom a fórumon. Már egy ideje követem, de csak most vettem rá magam. hogy regisztráljak.
több mint 9 éve
A futójátéktól kevésbe tartok, tényleg ott van Spuri, Matyi s Keni is vágja majd a yardokat 😊Emptynek köszönöm a választ a Flacco párhuzam adja magát jobban, mint DMc csak ugye ő volt nálunk legutóbb 1/2 s hasonló szituban, ezért is rá gondoltam összehasonlításként. Esetleg ha másnak még van meglátása ezzel kapcsolatban, lehet még szakmázgatni, jobban telik vasárnapig az idő.
több mint 9 éve
Mondanám, hogy handoffmachine lesz, de basszus egy értelmes futónk sincs 😀Sproles jó és MATYI is amig egyben lesz....
mustaine
több mint 9 éve
Köszi előre, jinxmester!
Csak Tyrone Holmest tartsátok távol tőle, mert még sackeli kétszer, mint tavaly az I. North Dakota-State - Montana meccsen
iktriad
Akkor végül is van olyan forgatókönyv, hogy "a csapatnak jó, neki szar" vagy épp fordítva? Sztem ha neki szar, a csapatnak is szar, hosszútávon bizonyosan. Már csak az a kérdés, hogy mi a "szar" igazából, hehe.Hát, annyira én nem lelkesedek. Más Oline volt előtte, a kezőkkel biztos nem szokott össze, ráadásul egy csere védelem "összetörte". Én nem bánnám, ha padozna még.szerintem a csapatnak jobb (Daniel sz#r), de neki nem biztos
skizofita
karmïgran
több mint 9 éve

Csak Tyrone Holmest tartsátok távol tőle, mert még sackeli kétszer, mint tavaly az I. North Dakota-State - Montana meccsen
több mint 9 éve
Mondanám, hogy handoffmachine lesz, de basszus egy értelmes futónk sincs 😀
több mint 9 éve
Gondolom a playbookot teljesen elsajátította, meglátjuk mennyire tud majd alkalmazkodni az éles meccsek tempójához. Jó lett volna azért, ha legalább még az előszezonban tudott volna játszani 1-2 meccset. Mindenesetre azt már szimuláltuk neki az előszezonban, hogy milyen ha nem működik a támadófal. Így nem éri majd váratlanul. 😀 Remélem összerakunk valami használható futójátékot, mert az nagyban segítene.

több mint 9 éve
Hát, annyira én nem lelkesedek. Más Oline volt előtte, a kezőkkel biztos nem szokott össze, ráadásul egy csere védelem "összetörte". Én nem bánnám, ha padozna még.szerintem a csapatnak jobb (Daniel sz#r), de neki nem biztos
skizofita
több mint 9 éve
CARSON WENTZ NAMED EAGLES' STARTING QUARTERBACKHát, annyira én nem lelkesedek. Más Oline volt előtte, a kezőkkel biztos nem szokott össze, ráadásul egy csere védelem "összetörte". Én nem bánnám, ha padozna még.
Philadelphia coach Doug Pederson announces the rookie will start Sunday vs. Browns.
karmïgran
több mint 9 éve
Egyébként csak érdekesség képpen két rookie QB kezd week1n a divizióban. Ez se túl gyakori. Meglátjuk ki jön ki belőle jobban, bár félek tőle hogy nem mi. Igaz így, hogy a jövőévi első kör nagyjából visszajött nem zavar annyira ha Wentz nem villant mindjárt
több mint 9 éve
Ja, s ennyiért én szívesen keresnék 3 millát. 😊 Backup Qbnak lenni éri meg legjobban, ezt mindig is tudtukCserének hoztuk, tökéletesen bevált.CARSON WENTZ NAMED EAGLES' STARTING QUARTERBACKDaniel kurvára beválhatott. 😀
Philadelphia coach Doug Pederson announces the rookie will start Sunday vs. Browns.
karmïgran
balintbaba
határbíró
több mint 9 éve
Cserének hoztuk, tökéletesen bevált.CARSON WENTZ NAMED EAGLES' STARTING QUARTERBACKDaniel kurvára beválhatott. 😀
karmïgran
balintbaba
több mint 9 éve
CARSON WENTZ NAMED EAGLES' STARTING QUARTERBACKDaniel kurvára beválhatott. 😀
karmïgran
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
CARSON WENTZ NAMED EAGLES' STARTING QUARTERBACKPhiladelphia coach Doug Pederson announces the rookie will start Sunday vs. Browns.
több mint 9 éve
A kivétel erősíti a szabályt alapon mondjuk a PS 3. meccsén kb csak a hosszú passzai voltak jók 😀De amúgy jogos, kb arra voltak használva a hosszúk az elmúlt években, hogy kicsit széthúzzuk a D-t, és reménykedtem, hogy nem lesz int :p

több mint 9 éve
Fordítva gondolom, sztem a lábmunka olyan h az könnyebben javítható. A jó mélységi passzhoz egyrészt kell mint alkotóelem a lábmunka, másrészt meg a karerő, ami Wentzben mondjuk megvan, illetve a dobásmechanika is befolyásolja hogy vki mennyire pontos távolraHa Wentzet vkihez hasonlítani kell akkor nekem mindig Flacco ugrik be, így hogy mind2 day 1 starterek lesznek az FCS-ből még inkább.a mélységi passz mennyire tartozik a fejleszthető dolgok közé? csak én gondolom úgy, hogy könnyebb, mint pl a lábmunkát?
Ami különbség van kettőjük között h Wentz mobilisabb, viszont Flacco mélységben pontosabb.
empty taxi
jorge
Pl. Bradyt mióta elütötte Pollard nem is nagyon dobáltatják mélységben, rájöttek h ez már nem megy neki.
Vagy a Dolphinsnál is azért csődölt be anno Mike Wallace, mert ő azt tudja, hogy gyorsan szalad és jó a hand-eye coordinationje ezért összeszedi a mély bombákat. A probléma ott volt h Tannehill legnagyobb hibája, hogy mély passzoknál pontatlan. Mondjuk nála ebben elképzelhetőbbnek tartottam a fejlődést, elvégre ő anno a TAMU-n kezdetben WR volt aztán tették be QB-nak, bár azóta kiderült h nála a dobásmechanika okozza a pontatlanságot, amin azért nem lehetetlen változtatni, de van benne kockázat.
Bár ugye Wentzet is csak végzős középiskolásként rakták be QB-nak és DeFilippo személyében azért egy elég jó QB-coach dolgozik vele, szal nem lehetetlen rendbe rakni.
Összefoglalva a mélységi pontosságot több mozgássor befolyásol, így sztem ott nehezebb munka a fejlődés, míg a lábmunka csak egy adott mozgássor, ami gyakorlással fejleszthető.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha Wentzet vkihez hasonlítani kell akkor nekem mindig Flacco ugrik be, így hogy mind2 day 1 starterek lesznek az FCS-ből még inkább.a mélységi passz mennyire tartozik a fejleszthető dolgok közé? csak én gondolom úgy, hogy könnyebb, mint pl a lábmunkát?
Ami különbség van kettőjük között h Wentz mobilisabb, viszont Flacco mélységben pontosabb.
empty taxi
több mint 9 éve
Turnert sajnálom, nagyon jól játszott, remélem nem veszítjük el végleg.Ha Wentzet vkihez hasonlítani kell akkor nekem mindig Flacco ugrik be, így hogy mind2 day 1 starterek lesznek az FCS-ből még inkább.
Más:
Egy hét múlva valamivel okosabbak leszünk Wentz kapcsán, de van egy kérdésem a hozzáértőkhöz, ha tud valaki válaszolni köszönöm:
Wentz-t, és as pályáját kezdő DMc összehasonlítására lennék kíváncsi.
Képességekben, tehetségben benne, lehet-e Wentzben az, ami Mcnabb-ben benne volt? Nyilván Mcnabb mobilosabb volt (bár Wentz se gyenge benne feltétlen) és Wentz másodosztályban "nevelkedett" de a többi dologra gondolok.
Esetleg még egy korai A. Smithel való összehasonlításra is kíváncsi lennék. Amennyiben ez lehetséges.
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Turnert sajnálom, nagyon jól játszott, remélem nem veszítjük el végleg.Szerintem ha Wentz beszerzi az új iphone-t, akkor ő is lesz olyan "mobilos" mint Mcnabb.😊😊
Más:
Egy hét múlva valamivel okosabbak leszünk Wentz kapcsán, de van egy kérdésem a hozzáértőkhöz, ha tud valaki válaszolni köszönöm:
Képességekben, tehetségben benne, lehet-e Wentzben az, ami Mcnabb-ben benne volt? Nyilván Mcnabb mobilosabb volt (bár Wentz se gyenge benne feltétlen) és Wentz másodosztályban "nevelkedett" de a többi dologra gondolok.
Esetleg még egy korai A. Smithel való összehasonlításra is kíváncsi lennék. Amennyiben ez lehetséges.
dande
több mint 9 éve
Turnert sajnálom, nagyon jól játszott, remélem nem veszítjük el végleg.Más:
több mint 9 éve
WR1 az DGB lesz szerintem Agholor WR2, és Matthews slot.Szegény Wentz.....
Eazzy
több mint 9 éve
WR1 az DGB lesz szerintem Agholor WR2, és Matthews slot.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/14233077_1151640684873703_9099694652451270585_n.jpg?oh=59d40cdf7ff000f6f2cf2943c43fb153&oe=583807F4A lényeg, hogy Hart és Smith is waiveren.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Turner a legjobb kezű elkapónk volt, ezek szerint nagyon bízhatunk a többiekben. Egyúttal értelme is van a cutnak, nem akartunk még egy slot wr-t rosteren tartani, arra ott van Matthews (aki wr1 is egyben?).
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c