Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez az a tipikus pletyka, mikor a HC ügynöke szellőzteti meg az ilyet, hogy szerződéshosszabbítást harcoljon ki... De itt mondjuk már az elképzelés is agyzsibbasztó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha Kelly nem volt jó, Sumlin mivel lett volna jobb?Kifejezetten nem kene ide Sumlin.
Coughlin nem hiszem, hogy hozzánk jön, az olyan lenne, mintha Pep a Real edzője lenne.
dande
több mint 10 éve
Ha Kelly nem volt jó, Sumlin mivel lett volna jobb?Coughlin nem hiszem, hogy hozzánk jön, az olyan lenne, mintha Pep a Real edzője lenne.
több mint 10 éve
Szerintem itt lesz a legtobb pletyka hogy ki lesz a HC...Mar volt vagy 6 nev eddig
Jo nekunk volt egy het előnyunk
több mint 10 éve
ezt nehéz elhinnem, de okétwitter.com/RapSheet/status/685898571942592517

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Coughlin a Browns-nál lenne telitalálat, azért a Philly nincs olyan helyzetben, mint ők

---
több mint 10 éve
Vicces, de Coughlinnak sem örülnék. Nagy guru(volt) a mester, de már kicsit megfáradt és sztem a liga már kiismerte. Megújulást meg nem látok nála....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Engedélyt kértetek a Gianstől h Coughlinnel beszélgessetek HC poszt kapcsán.Neki például, Bradford fit.Nem?
Beki
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Akkor jöhet Hue es wizz valamint swarziElvileg nem érdeklődünk Jackson iránt, amit amúgy nagyon sajnálok. 😕
Janek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Dolphins have hired former Bears OC Adam Gase as new head coach and finalized 5-year deal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Meg is kaptátok az engedélyt a Coughlin interjúra.
több mint 10 éve
Mondjuk az lenne még cifrapalota
több mint 10 éve
De ha lemond az megszűnik vele nem?Mert elő szerződése van még egy évig.Engedélyt kértetek a Gianstől h Coughlinnel beszélgessetek HC poszt kapcsán.de ha lemondott miért kell engedély?
Beki
Shawn84
mustaine
több mint 10 éve
Mert elő szerződése van még egy évig.Engedélyt kértetek a Gianstől h Coughlinnel beszélgessetek HC poszt kapcsán.de ha lemondott miért kell engedély?
Beki
Shawn84
több mint 10 éve
Engedélyt kértetek a Gianstől h Coughlinnel beszélgessetek HC poszt kapcsán.de ha lemondott miért kell engedély?
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Engedélyt kértetek a Gianstől h Coughlinnel beszélgessetek HC poszt kapcsán.
több mint 10 éve
Valahogy előre látom,hogy az uj HC majd azzal takarózik,hogy rossz a keret stb....
több mint 10 éve
Nem tudom, ki mennyire követi az Eagles játékosok instagramját...Mióta kirúgtuk Kellyt Kendricks sokkal több hülyeséget posztol. Pár perccel ezelőtt pedig Peters fakadt ki, hogy miért nem lett All-Pro... : D
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Régi szép idők... Csak az offense-t nézve McNabb akkor volt a legnagyobb formában akkor kezdtem el NFL meccseket nézni sajnos annyira nem folytam bele a részletekbe, mint most, de a sérüléséig talán a legjobb irányítónk volt hosszú ideig. Vick első két éve volt még olyan amikor úgy hasított hogy élmény volt minden Phily meccset nézni. Mit nem adnék egy ilyen QB-ért, füles, bradford félékkel soha nem fogunk menni semmire.Tudtam, hogy valaki előjön ezzel. de, hogy pont te... 😊Aztat hittem te fiú vagy 😊Ma épp előkapkodtam néhány régebbi felvételemet, s az egyiket nézve eszembe juttatta a kedvenc secondarymet: Lito Sheppard, Sheldon Brown, Brian Dawkins, Michael Lewis. Te úristen hogy imádtam ezt a négyest... 2000-es évek közepe, konkrétan 2002-2008, bár ha jól emlékszem Lewis egy picit korábban elment.Havonta megidézem őket magamban 😊
Sorry, de muszáj volt ezt megosztanom. Tényleg nagy kedvenceim voltak. Ha vki nem látta őket, annak érdemes rájuk keresnie, aki meglátta, annak talán jó apropó, hogy felidézze a régi szép emlékeket. 😊
Soldados
Shawn84
dande
Én ilyesmire gondoltam: www.youtube.com/watch?v=QjcO5bb2TaQ
Shawn84
És ott volt még anno Jim Johnson... Azóta szar a védelmünk mióta meghalt...
Össze kéne kukázni egy olyan edzőt aki felépíti ezt a franchise-t olyan szintre, hogy EGYÉNISÉGEKET lehessen látni, de mellette meglegyen a csapategység (és leszarom hogy szabadidejében mit csinál a játékos).
Ezt szajkózom év eleje (mármint a szezon eleje óta) hogy a csapat elvesztette az arculatát, identitását (nem találom rá a megfelelő szót)
És még vagy 8-9 hónap az új szezonig 😕 ráadásul Londonba még el is mentem volna... Sebaj egyszer Pennsylvania-ban lesz az igazi 😊
több mint 10 éve
Azért ha megnézzük így utólag (amikor már marha okos az ember) az akkori lehetőségeket nézve csak Ariansal jártunk volna jobban mint Kellyvel. Aki éppen jöhetett volna hiszen lényegében innen indult (Temple) de nem is volt nagyon képbe nálunk. Bradley lett volna akkor, aki jövőre még dobhat nagyot a Jagsl de neki is az lesz az utolsó esélye.
több mint 10 éve
De ő igen..., hogy ne nevezzék ki. De amúgy most tényleg inkább annak lehet szurkolni, hogy ki ne jöjjön...Bennem nincs az az izgalom mint mikor jott Kelly.Még Shurmur se?
Valahogy senki nem hoz lazba.
Janek
határbíró

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Bennem nincs az az izgalom mint mikor jott Kelly.Még Shurmur se?
Valahogy senki nem hoz lazba.
Janek