Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

1 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 6 992
D washington vagy 30 kilot fogyott, eloirasra
xtaki
Várom hogy ebből mi fog kisülni, mert az eddigi játékát nézve megvolt az értelme hogy miért annyi kiló.
Jan
Volt egy Sziklánk, csak nehogy Paudits Bélát csináljanak belőle.
kittli
Igen, egy sziklánk, aki még talán 1 idényt tud így végigcsinálni sérülés nélkül. Az nem normális, hogy egy playben megütik teli erőből 8an és aztán egy meccsen van így öt-tíz alkalom. Látva a ligát és a sérüléseket, eddig vele szerencsénk volt, de az idény végén már ő sem állt mindig készen. Azért fogyasztották le, hogy gyorsabb és mozgékonyabb legyen és így egy-egy tackle elől is el tudjon mozogni. Elvileg lesz egy Nowakowski, aki pont arra lesz jó, hogy üssön. Washingtonnak a keze is nagyon jó és ez elvileg elképesztő fegyver lehet, ha jobban is többet tudna mozogni.

Szerkesztette: Klemó
4 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 980 — Steelers fan
xtaki
Várom hogy ebből mi fog kisülni, mert az eddigi játékát nézve megvolt az értelme hogy miért annyi kiló.
Jan
Volt egy Sziklánk, csak nehogy Paudits Bélát csináljanak belőle.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 órája
Jan Pittsburgh Steelers 5 741 — Steelers fan
xtaki
1 napja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 820
1 napja
McCarthy edzőtábora várhatóan az alábbiakban tér el leginkább Tomlinétól:

jóval gyorsabb munkatempó;
kevesebb állásidő;
kevesebb teljes erejű szerelés;
nagyobb hangsúly a sérülések megelőzésén;
délelőtti edzések;
kevesebb egyéni párharc, több csapategység;
mérkőzésszerű szervezés és részletekbe menő fegyelem.
xtaki
A szerelések kapcsán ahogy látom "no live tackling" elv van, szóval nem kevesebb van, hanem nincs. Helyette, ahogy írod sokkal nagyobb a tempó, rövidebb az edzés, de nem állnak meg a játékosok.
Klemó
Nincs bench, elvittek a szekeket, senki nem allhat le. Illetve uj indoor edzesi lehetoseg van.
1 napja

kevesebb állásidő;
délelőtti edzések;
xtaki
A szerelések kapcsán ahogy látom "no live tackling" elv van, szóval nem kevesebb van, hanem nincs. Helyette, ahogy írod sokkal nagyobb a tempó, rövidebb az edzés, de nem állnak meg a játékosok.
1 napja

kevesebb állásidő;
délelőtti edzések;
2 napja
Rudi a qb2, will es a draftokt tag futottak meg
3 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 5 282 — 毎日何かを学ぶ
Porter is PUP -on kezd... DB sornak annyi 😀 Az elején eddig legalábbis.
3 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 925 — capitaine du château de Vienne 1487
Aszittem cseréltünk Veáér, 0ffrgrrrrtttt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
3 napja
Nos, akkor a hírek. Broderick Jones minden valószínűség ellenére zöld utat kapott a dokiktól. Ez jó hír.

Az viszont már kevésbé, hogy Ramsey és Kent PUP-on kezd. Utóbbi igazából talán az NFL karrierje végét jelenti majd. Ramsey a minicamp-ben szedett össze egy térd sérülést és inkább úgy nézem, hogy kíméljük, mint, hogy komolyan aggódni kellene.
6 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 190
Allar gyorsan aláírt, most, hogy Paviat kivágták... 😀 😀
Klemó
Ki az a paviat?
Alig ismerem a csapatom
xtaki
Ravens UDFA QB volt, most vágta ki a Ravens. 2025-ben Heisman 2. helyezett Fernando Mendoza mögött.

Diego Pavia

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Klemó
Ki az a paviat?
Alig ismerem a csapatom
7 napja
8 napja
Ahiol mi leszünk többen a H7-H8 ott még van bőséggel
8 napja
 www.ticketmaster.fr/fr/manifestation/2026-nfl-paris-game-billet/idmanif/661049
8 napja
Most néztem, még rengeteg jegy van elérhető, a legolcsóbb kategóriából is. Aki tervezné, az nyugodtan vehet.
polamalu
Hol? A francia linken minden jegy elkelt
9 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
Le’Veon Bell letartóztatva, nem fizeti a gyerektartást. 6 nőtől 7 gyereke van.
Keresett 45 millió dollárt és anyagi gondokkal küzd.
KeyG
Sosem volt okos, sajnos. Már az élet dolgaihoz, mert a pályán elképesztő volt. Meg a Michigan State-ben is.
9 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 190
Le’Veon Bell letartóztatva, nem fizeti a gyerektartást. 6 nőtől 7 gyereke van.
Keresett 45 millió dollárt és anyagi gondokkal küzd.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 napja
Most néztem, még rengeteg jegy van elérhető, a legolcsóbb kategóriából is. Aki tervezné, az nyugodtan vehet.
15 napja
Amúgy jól felcseszett, hogy már lehetett jegyet venni, már eléggé beleéltem magam, hogy végre tudok jegyet venni. Isten faszát ebbe a kurva Ticketmaster monopóliumba, és még a rendszerük is egy rakat szar.
tenorx
Az sztem egy hiba volt, nem akarták, csak a rokis helyeket felszabadítani, de valamiért a teljes stadiont kiengedték. Lesz ma hatalmas balhé amikor rájönnek az emberek, hogy alig maradt jegy. Egyébként vegyetek ahová tudtok, ha bent vagy már oda mész szinte ahová akarsz. Biztos lesz olyan rész, ahol tudjátok
négyen együtt nézni
16 napja
tenorx 14 202 — fő libsi
Amúgy jól felcseszett, hogy már lehetett jegyet venni, már eléggé beleéltem magam, hogy végre tudok jegyet venni. Isten faszát ebbe a kurva Ticketmaster monopóliumba, és még a rendszerük is egy rakat szar.
16 napja
tenorx 14 202 — fő libsi
Egyrészt WTF, mi ez a nagy csend?
Másrészt csütörtökön nyílnak a jegyek Párizsba, én megpróbálok menni ha már Dublinba nem kaptam jegyet.
tenorx
Ha még lesz jegy, mert 1 hónapja a Ticketmaster FR részlege véletlenül megnyitotta. Akkor mindenki bevásárolt kb.
A  www.ticketmaster.fr/fr/manifestation/2026-nfl-paris-game-billet/idmanif/661022/codtypadh/EXC/numadh/01/codeconf/FTMS01/idtier/38786665?utm_source=INFORMATION_DIRECTLY&utm_medium=EMAIL&utm_campaign=B2C_NFL_Alerting_MEV_251026&fbclid=IwY2xjawTD65BleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFVYmNHU1ZIV1RqM2NqZ040c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHmq2nYhDPNQm1yhMKgQxTHIqFXh8lsy5pC7d62pQB5NzXk1Wwo_ck10zPEfT_aem_jVa6edoP-mEDEFx6_3O1AA oldalon vettünk páran
polamalu
nincs egy felesleges véletlenül? 😀
thebeke
Nekem nincs, de lehet valaki vett plusszban. Meg Dublinban is az utolsó napokban is volt még jegy elérhető....
polamalu
Hát csak összevissza, mi ott próbáltunk nagyon venni négyen, és már csak ilyen 1-1 helyek voltak. Anno ugye itt leírtam h kibaszott minket a ticketmaster folyton/nem fogadta el a paymentet.
16 napja
Másrészt csütörtökön nyílnak a jegyek Párizsba, én megpróbálok menni ha már Dublinba nem kaptam jegyet.
tenorx
Ha még lesz jegy, mert 1 hónapja a Ticketmaster FR részlege véletlenül megnyitotta. Akkor mindenki bevásárolt kb.
A  www.ticketmaster.fr/fr/manifestation/2026-nfl-paris-game-billet/idmanif/661022/codtypadh/EXC/numadh/01/codeconf/FTMS01/idtier/38786665?utm_source=INFORMATION_DIRECTLY&utm_medium=EMAIL&utm_campaign=B2C_NFL_Alerting_MEV_251026&fbclid=IwY2xjawTD65BleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFVYmNHU1ZIV1RqM2NqZ040c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHmq2nYhDPNQm1yhMKgQxTHIqFXh8lsy5pC7d62pQB5NzXk1Wwo_ck10zPEfT_aem_jVa6edoP-mEDEFx6_3O1AA oldalon vettünk páran
polamalu
thebeke
Nekem nincs, de lehet valaki vett plusszban. Meg Dublinban is az utolsó napokban is volt még jegy elérhető....
16 napja
thebeke Pittsburgh Steelers 550 — Steelers fan
tenorx
polamalu