Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

41 perce
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 212
Most nézem, idegenben csoportmeccs csütörtökön 0-9!!! Kemény…
Klaci79
Nade az még Tomlinéra volt már Mccarthyéra van, ő 7-3 volt GB-ben és szintén 7-3 dallasban. Reméljük ebből nem a 3L felkészítést menti át ide 😊
kriSTEELan
Ámen, de azért nem fogok felkelni éjjel 2-kor. Én annyira nem bízom ebben…de győzzenek meg.😉😊
51 perce
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 323
Klaci79
Nade az még Tomlinéra volt már Mccarthyéra van, ő 7-3 volt GB-ben és szintén 7-3 dallasban. Reméljük ebből nem a 3L felkészítést menti át ide 😊

2 órája
polamalu Pittsburgh Steelers 5 302 — 毎日何かを学ぶ
Pénteken már 0-10 lesz 😕
2 órája
2 órája
xtaki Pittsburgh Steelers 3 869
Mikor gyoztunk utoljara ponthaboruban?

​Week 1, 2025 (September 7, 2025): The Steelers won a 34–32
Week 11 of the 2021 season (a 41–37 win over the Los Angeles Chargers)
7 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 7 094
Csak hallkan jegyzem meg, hogy Joe Porter full edzést tolt tegnap. Kiváncsi leszek a mai napra és arra (is), hogy utazik-e csütörtökön.
8 órája
Lehet mégsem roncsderbi lesz csütörtökön?
Joey Tribbiani
Tapasztalataim szerint mi idegenben csütörtöki meccsen nem sok sót eszünk meg...de az eddigi 3 meccs alapján rohadtul nem tudom mit várhatunk
Klaci79
Főleg, hogy Warren minden egyes tackle után úgy állt fel, mint nagyanyám, vagyis az a vállsérülés az láthatóan ott van. Nem tudom meddig lehet így játszani.
Klemó
Raadasul 3x is elfogyott a sebessege mikor mar kiszabadult.
xtaki
Hát azért, ha az egyiknél a Heinz Ekrizsőr' gyepje nem olyan amilyen, akkor az TD elfogyó lendület ide, vagy oda.
13 órája
Joey Tribbiani
Tapasztalataim szerint mi idegenben csütörtöki meccsen nem sok sót eszünk meg...de az eddigi 3 meccs alapján rohadtul nem tudom mit várhatunk
Klaci79
Főleg, hogy Warren minden egyes tackle után úgy állt fel, mint nagyanyám, vagyis az a vállsérülés az láthatóan ott van. Nem tudom meddig lehet így játszani.
Klemó
xtaki
besavasodott, begörcsölt.
13 órája
Joey Tribbiani
Klaci79
Klemó
1 napja
Joey Tribbiani
Klaci79
1 napja
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 773
Azért Mr Herbig ezen a meccsen is igazolta a szerződése értékét!
1 napja
Joey Tribbiani
1 napja
Ez az a győzelem, amit nem kell magyarázni, nem érdekel, hogy a Bengals szúrta el, ez masszív felülteljesítés volt az offensetől. Nem tudom, hányszor fog összejönni idén. És jegsezzük meg, Iheanacor marha jó volt, nagyon kellett a falba.
badsco
Megmagyarázni teljesen igazad van, hogy nem kell. Azonban van egy csomó dolog, amit ilyen és Patriots meccsek után felmerül az emberben.
Hogy lehet az ellen a Patriots ellen úgy és ez ellen a Bengals ellen meg így játszani? Mondjuk hétről-hétre látjuk, hogy hatalmas változások vannak a csapatoknál. Jelenleg azt gondolom ez volt a mi csúcsformánk (O oldalon) és a Pecc ellen a legrosszabb formánk. És mindez 1 hét alatt...
1 napja
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 785 — Believelander

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
1 napja
Ez az a győzelem, amit nem kell magyarázni, nem érdekel, hogy a Bengals szúrta el, ez masszív felülteljesítés volt az offensetől. Nem tudom, hányszor fog összejönni idén. És jegsezzük meg, Iheanacor marha jó volt, nagyon kellett a falba.
badsco
annak ellenere, hogy a playhivas idonkent botranyos volt, hogy a 'star' elkapoink lyukaskezuek, a maxra fizetett D pedig 2 stop-ot tudott csinalni, minden mas tok jo volt 😊
nem akartam megnezni a meccset, aztan vacsora kozben megis elinditottam. Es hozta a szorakozas faktort.
1 napja
badsco Pittsburgh Steelers 477
1 napja
A safety teljesítményünk botrányos, vagy Graham veszi kinőket a jatékból nem tudom passzok ellen.

Ez a draft class nagyon mély volt…még a nsgyedik körben is volt érték. Nekünk Wetjen kellett a golfpályáról….

Mondjuk aki lezárta a meccset az pont még nincs megfizetve…ne kiabáljuk el, mert még bekínalunk neki…. 😁
1 napja
A védelem, elképesztően gyenge volt, ahhoz képest ami bele van nyomva. Olyan igazi nyomást, gyorsan pláne, nem tudtak kifejteni, a DB szekció, meg mintha kávézott meg újságot olvasott volna. Szinte minden dobás célt talált. A végén, ok, hogy a D zárta le, bár én ott elkönyveltem már, hogy kikaptunk. Jól álltunk a lábunkon, de amikor kellett nem vittük be az ütést. Ez van, kikaptunk. Aztán végre megmutatta a F7, hogy miért kapnak olyan sok pénzt.
1 napja

steelwolf
Lássuk be mi is így gondoltuk, sőt a 6 pont is túlzásnak tűnt 😀
1 napja
Mekkora Win,
Inkább bíztam a Kickerben h kihagyja, mint h a #D lezárja.
Van fény az alagút végén.
steelwolf
Reméljük nem a vonat 😂
Klaci79
A Washingtoni vonat nálunk van 🙃
steelwolf
Mount Washington az új neve a ligában 😂
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 315 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mekkora Win,
steelwolf
Reméljük nem a vonat 😂
Klaci79
A Washingtoni vonat nálunk van 🙃
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 315 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1 napja
Mekkora Win,
steelwolf
Reméljük nem a vonat 😂
1 napja
Mekkora Win,
2 napja
Ezt megérdemeltük annak ellenére, hogy mind az O-ban, mind a D-ben voltak kapitális hibák.

Örültem, hogy végre az OL állt a lábán és így ment a futás is és annak is, hogy az utolsó pillanatban villant f front7 és különösen azt, hogy Harmon.

Voltak dermesztő hibák, borzalmas gyenge a safety sorunk, ahogy a contested catch nálunk ismeretlen, de tök mindegy hogy nyersz meg egy AFC North rivalryt.