Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
ha ez tuti oldal szóljatok, mert a 100 dolláros mez 30 dodóért nagyon bejövősEz nem kamu oldal??? elég gagyinak tűnik...rendelt már valaki innen?Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
Klaci79
Göbi
több mint 8 éve
Ez nem kamu oldal??? elég gagyinak tűnik...rendelt már valaki innen?Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
Klaci79
több mint 8 éve
Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
több mint 8 éve
Viccoltem... Lol. 😊Lószart, teeeeeeeeeeeeeeeKarácsonyi éneklős videó nem készült idén?Erdeklodes hianyaban elmaradt. Es most a sracok meg eddzenek. 😊 A kovetkezo meccsre lehet.
bcsarli
gabistar
www.youtube.com/watch?v=ctz4TudIpV0
ehune
sutianap
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Lószart, teeeeeeeeeeeeeeeKarácsonyi éneklős videó nem készült idén?Erdeklodes hianyaban elmaradt. Es most a sracok meg eddzenek. 😊 A kovetkezo meccsre lehet.
bcsarli
gabistar
www.youtube.com/watch?v=ctz4TudIpV0
ehune

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
tok jo hogy tud minden felallast, tok jo jogy elveszett a depth, tok jo hogy ez erthetobb mint timmons, de ebben az lb sor hianyban elfert volna ev vegeig. Hacsak nem hoznank egy ilbt. Hogy talan erosodjunk, vagy legyen b megoldas mata meg spence mogott.pö:kurvara meg fogjuk mi ezt szivni
Per a Sunday AM report from CBS Sports, the New England Patriots and Baltimore Ravens are both interested in bringing in former #Steelers OLB Harrison for a playoff run.
Klaci79
xtaki
De nem fogunk. Ehelyett meg ajandekba adunk lehetseges infot az ellenek. Minek tartottuk meg, ha most kellett mennie eddig. Eddig nem foglalt helyet. Valami nem ok itt ebben a kepletben. Ertem en serules meg visszateres miatt valszeg. De serules mindig van, raadasul azert po ban biztosabban jatszana jj es o rotalva is akar.
Vagy ha beut egy visszaeses jj nel. Akkor o azert jobb futas ellen, vincel meg foleg. Es akkor mar valoszinuleg csak masik iranyba jonne a futas. De hat lehet kiderult valami rola tiltott szer stb es jobb volt kirakni, mint hogy kideritsek. De abban biztos vagyok, hogy ha majd jatszunk pats ellen, es lesz helyuk, vagy ha nem is akkor is elhozzak, mar csak a def felallas miatt. Nem mintha szukseguk lenne ra, de csak azert hogy meg konnyebb dolguk legyen ha oda kerul a sor. Kutya fajat neki...
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Karácsonyi éneklős videó nem készült idén?
több mint 8 éve
Boldog karácsonyt!
több mint 8 éve
küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klemó
Klaci79
több mint 8 éve
www.jerseyscomplete.com/Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klemó
több mint 8 éve
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.Egy másik oldalról rendeltünk, most már folyamatban van. Két hete kb. Kaptunk rendelési számot, de ennyi. Egyelőre sehol nem látom a göncöket. De január elején remelem megjön.
Klemó
több mint 8 éve
www.jerseyscomplete.com/Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
több mint 8 éve
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.Honnan rendeltek?
Klemó
több mint 8 éve
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.
több mint 8 éve
A Frisco elintézte nekünk azért, hogy a first round bye ne legyen komoly feladat. Ez most az elsődleges Brown sérülése miatt. Vicces egyébként az a draft QB évfolyam..... második körben Carr, Garappolo...az elsőben meg Bortles, Manziel, Brodgewater.....
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Pont erre gondoltam.....kiváncsi leszek nagyon...Jövőre így vágunk neki:Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots
AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
Klaci79
polamalu
több mint 8 éve
Legalább ne trollkodnál Teeeee..... 😊Ez nem volt TD a héten:Ott még bőven nem birtokolta a labdát. Sztem sem volt td, de őszintén szólva a megdönthetetlen bizonyíték kifejezés kicsit erős lenne. 😀
pbs.twimg.com/media/DR1gx38WAAAySAU.jpg
Klaci79
Kókusz8
Mondjuk a második félidő nem ezért volt sima nyilván.
több mint 8 éve
Ha nem sérült volna le JJ, akkor ma forgathatná az Eurosport az egész estés Watts-t 😊
több mint 8 éve
Ez nem volt TD a héten:Ott még bőven nem birtokolta a labdát. Sztem sem volt td, de őszintén szólva a megdönthetetlen bizonyíték kifejezés kicsit erős lenne. 😀
pbs.twimg.com/media/DR1gx38WAAAySAU.jpg
Klaci79
több mint 8 éve
Jövőre így vágunk neki:Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots
AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
Klaci79
több mint 8 éve
Jövőre így vágunk neki:HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots
AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
több mint 8 éve
Steelers rank 25th in red zone offense (49.09%) and rank 26th in red zone defense (60.00%). That's one area that the Steelers need to improve on heading into the postseason.