Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
batyu New England Patriots 630
 www.jerseyscomplete.com/

Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
Klemó
Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klaci79
küldd a linket. (majdnem írtam, hogy írd a méretet is.. 😊)
Klemó
Rohadtul nem tudom linkelni. Knit Beanie Gold 02.
Így megvan?
Klaci79
Ez nem kamu oldal??? elég gagyinak tűnik...rendelt már valaki innen?
Göbi
ha ez tuti oldal szóljatok, mert a 100 dolláros mez 30 dodóért nagyon bejövős

több mint 8 éve
Göbi Indianapolis Colts 775 — Retired WR
 www.jerseyscomplete.com/

Igazából bedobta az fb a hirdetést, innen jött ez. ha az emlékeim nem csalnak ez az oldal volt korábban is amit néztünk, de nem tudtunk méretet kiválasztani.
Klemó
Egyébként ha rendelsz egy sapka erejéig mindenképp beszálnék, mert a másik oldaltól azt nem lehetett. Mondjuk nagyon ismerős a honlap kiosztása. Szóval lecci szólj és adom a linket ami kellene. Aztán beszéljünk és utalok is.
Klaci79
Klemó
Így megvan?
Klaci79
Ez nem kamu oldal??? elég gagyinak tűnik...rendelt már valaki innen?

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
 www.jerseyscomplete.com/

Klemó
Klaci79
Klemó
Így megvan?
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Karácsonyi éneklős videó nem készült idén?
bcsarli
Erdeklodes hianyaban elmaradt. Es most a sracok meg eddzenek. 😊 A kovetkezo meccsre lehet.
gabistar
Lószart, teeeeeeeeeeeeeee
 www.youtube.com/watch?v=ctz4TudIpV0
ehune
sutianap
Viccoltem... Lol. 😊

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
bcsarli
Erdeklodes hianyaban elmaradt. Es most a sracok meg eddzenek. 😊 A kovetkezo meccsre lehet.
gabistar
Lószart, teeeeeeeeeeeeeee
 www.youtube.com/watch?v=ctz4TudIpV0
ehune

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
bcsarli

több mint 8 éve
pö:
Per a Sunday AM report from CBS Sports, the New England Patriots and Baltimore Ravens are both interested in bringing in former #Steelers OLB Harrison for a playoff run.
Klaci79
kurvara meg fogjuk mi ezt szivni
xtaki
tok jo hogy tud minden felallast, tok jo jogy elveszett a depth, tok jo hogy ez erthetobb mint timmons, de ebben az lb sor hianyban elfert volna ev vegeig. Hacsak nem hoznank egy ilbt. Hogy talan erosodjunk, vagy legyen b megoldas mata meg spence mogott.

De nem fogunk. Ehelyett meg ajandekba adunk lehetseges infot az ellenek. Minek tartottuk meg, ha most kellett mennie eddig. Eddig nem foglalt helyet. Valami nem ok itt ebben a kepletben. Ertem en serules meg visszateres miatt valszeg. De serules mindig van, raadasul azert po ban biztosabban jatszana jj es o rotalva is akar.

Vagy ha beut egy visszaeses jj nel. Akkor o azert jobb futas ellen, vincel meg foleg. Es akkor mar valoszinuleg csak masik iranyba jonne a futas. De hat lehet kiderult valami rola tiltott szer stb es jobb volt kirakni, mint hogy kideritsek. De abban biztos vagyok, hogy ha majd jatszunk pats ellen, es lesz helyuk, vagy ha nem is akkor is elhozzak, mar csak a def felallas miatt. Nem mintha szukseguk lenne ra, de csak azert hogy meg konnyebb dolguk legyen ha oda kerul a sor. Kutya fajat neki...

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 531 — Steelers fan
Boldog karácsonyt!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
 www.jerseyscomplete.com/

Klemó
Klaci79
több mint 8 éve
 www.jerseyscomplete.com/

Klemó
több mint 8 éve
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.
Klemó
Egy másik oldalról rendeltünk, most már folyamatban van. Két hete kb. Kaptunk rendelési számot, de ennyi. Egyelőre sehol nem látom a göncöket. De január elején remelem megjön.
több mint 8 éve
 www.jerseyscomplete.com/

több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Laci! Valaki akart rendelni mezt? Most akció van és most működik is úgy néz ki az oldal (a kiválasztott méretet engedi). Fix shipping fee van. Ma rendelek.
Klemó
Honnan rendeltek?

több mint 8 éve
több mint 8 éve
A Frisco elintézte nekünk azért, hogy a first round bye ne legyen komoly feladat. Ez most az elsődleges Brown sérülése miatt. Vicces egyébként az a draft QB évfolyam..... második körben Carr, Garappolo...az elsőben meg Bortles, Manziel, Brodgewater.....

Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Jövőre így vágunk neki:
HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots

AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
Klaci79
Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
polamalu
Pont erre gondoltam.....kiváncsi leszek nagyon...
több mint 8 éve
Ez nem volt TD a héten:
 pbs.twimg.com/media/DR1gx38WAAAySAU.jpg
Klaci79
Ott még bőven nem birtokolta a labdát. Sztem sem volt td, de őszintén szólva a megdönthetetlen bizonyíték kifejezés kicsit erős lenne. 😀
Kókusz8
Legalább ne trollkodnál Teeeee..... 😊

Mondjuk a második félidő nem ezért volt sima nyilván.
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ha nem sérült volna le JJ, akkor ma forgathatná az Eurosport az egész estés Watts-t 😊

több mint 8 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Ez nem volt TD a héten:
 pbs.twimg.com/media/DR1gx38WAAAySAU.jpg
Klaci79
Ott még bőven nem birtokolta a labdát. Sztem sem volt td, de őszintén szólva a megdönthetetlen bizonyíték kifejezés kicsit erős lenne. 😀
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Jövőre így vágunk neki:
HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots

AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
Klaci79
Ez jelenthet akár egy Londoni meccset is a Jags miatt.
több mint 8 éve
Jövőre így vágunk neki:
HOME
Ravens
Bengals
Browns
Chiefs
Chargers
Falcons
Panthers
Patriots

AWAY
Ravens
Bengals
Browns
Broncos
Raiders
Saints
Buccaneers
Jaguars
több mint 8 éve
Steelers rank 25th in red zone offense (49.09%) and rank 26th in red zone defense (60.00%). That's one area that the Steelers need to improve on heading into the postseason.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 560 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Boldog Karácsonyt!

www.youtube.com/watch?v=1y35MKTwvfo
több mint 8 éve
Ez nem volt TD a héten: