Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Álljunk már meg egy pillanatra. Milyen üzletről beszéltek Ti? Mi köze van ennek ehhez a döntéshez és úgy önmagában annak, hogy deebo nem játszott?Nem, ez nem erről szólt. Ez arról szólt, hogy Tomlin azt a csapatot küldte fel a pályára szentimentalizmus nélkül, akit a legjobbnak gondolt. Mivel nem spec teamer, ÉS nincs már benne az első kettő OLB-ben, ezért ez mindig nehéz kérdés volt. Ma tagadhatatlanul TJ az első számú OLB vakoldalon. Aki azt mondja, hogy nem az hülye, vagy nem ért a sporthoz. No és innentől kezdve ezt a kezdő OLB playát Én is sokat szeretném a pályán látni. Ebből pedig az következik (merthát JH vakoldalon játszik), hogy a legendánk alapvetően keveset játszik. Ez volt a fő baja és "semmi több". Lehetett volna azt mondani, hogy nem, TJ ne legyen annyit a pályán, merthát itt van nekünk a legenda, de egy edző a csapatérdeket nézi mindig és ez rendben is van és Én EZT VÁROM EL az edzőtől és nem mást. Nem tudhattuk, hogy Watt ennyire jó lesz, így azt sem, hogy ő ennyire kevés játéklehetőséget kap. Ez Deebo szemszögéből pech.
Hogy mi az üzlet? Hát az, hogy pont elengedjük, mert kéri. Megengedtük neki, hogy tárgyaljon csapatokkal, akikkel PO-t játszhat. Ez az üzlet és a nemes gesztus. Mert mondhattuk volna, hogy nem, Culágert vágjuk ki, a kutyának nem kellene, de nem JH-nak adjuk meg, (a lehetőséget) hogy PO-t játszon. Ez óriási gesztus, ami persze fáj, nagyon fáj, mert szerettem volna, ha itt ünnepel......
több mint 8 éve
Részemről semmilyen köd nincs, én mindig bizniszként tekintek erre is, mert az.Akkor váltasz, ha vmi nem működik. De nálunk most működik. Mindig megkapta az esélyt, ha nem működött. Az játszik, aki a legjobb. Tehát nem kibaszásból tartottuk.
Nos, ha ez az OLB teljesítmény, amit nem tud megugrani, akkor igazad is lhetne. Ha valakit nem küldesz pályára, nem tud bizonyítani. Nekem ezt nem kell bemutatni...
kishaszi
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Jatszani 2 meccsel a szezon vege elott?Soldi te kibeba naiv vagy, ha képes vagy magad abban a hitben ringatni, hogy JéHá mindenféle csalódottság érzése nélkül áll most majd tovább "meraSztílszitiszív" ...Te meg a szurkolók rózsaszínködös felhőjével nézed ezt a dolgot.
Marketng duma, persze njncs harag, senkinek se hiányzik a fölös feszkókeltés, de a tények: hogy ismét bebizonyododott, hogy nincs semmi hagymázas familigaleri csak biznisz meg pillanatnyi bizniszérdekek. Ez rendben is van, én nem is hiszek ebben a rózsaszín ködös bullhitben.
A másik ebből következik: JH sokadszor tette oda a szívét lelkét a Steelersnek, akik jól átkúrták.
Tisztességesebb lett volna megmondani, hogy nincs rá igazából szükség, csak a tartalék tartalékának vésztartalékának igazoltuk le.
Legalább máshol hasznát vették volna.
kishaszi
Amikor Harrison leigazoltuk és tudott fejlődést hozni, akkor mindig be is verekedte magát a kezdőbe. Így volt ez tavaly is. Hogy idén nem így volt, arról nem a Steelers és nem Harrison tehet. Idén már nem tudta, mert Watt és Dupree megfelelő szintet hozott. Ő pedig játszani akart. Le is nyilatkozta. A megválás bár fájdalmas, de mindkét fél érdekét szolgálja, mert a Steelers esélyt adott ezzel neki, hogy játszhasson, amit szeretne.
Soldados
több mint 8 éve
Részemről semmilyen köd nincs, én mindig bizniszként tekintek erre is, mert az.Nos, ha ez az OLB teljesítmény, amit nem tud megugrani, akkor igazad is lhetne. Ha valakit nem küldesz pályára, nem tud bizonyítani. Nekem ezt nem kell bemutatni...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Soldi te kibeba naiv vagy, ha képes vagy magad abban a hitben ringatni, hogy JéHá mindenféle csalódottság érzése nélkül áll most majd tovább "meraSztílszitiszív" ...Te meg a szurkolók rózsaszínködös felhőjével nézed ezt a dolgot.
Marketng duma, persze njncs harag, senkinek se hiányzik a fölös feszkókeltés, de a tények: hogy ismét bebizonyododott, hogy nincs semmi hagymázas familigaleri csak biznisz meg pillanatnyi bizniszérdekek. Ez rendben is van, én nem is hiszek ebben a rózsaszín ködös bullhitben.
A másik ebből következik: JH sokadszor tette oda a szívét lelkét a Steelersnek, akik jól átkúrták.
Tisztességesebb lett volna megmondani, hogy nincs rá igazából szükség, csak a tartalék tartalékának vésztartalékának igazoltuk le.
kishaszi
Amikor Harrison leigazoltuk és tudott fejlődést hozni, akkor mindig be is verekedte magát a kezdőbe. Így volt ez tavaly is. Hogy idén nem így volt, arról nem a Steelers és nem Harrison tehet. Idén már nem tudta, mert Watt és Dupree megfelelő szintet hozott. Ő pedig játszani akart. Le is nyilatkozta. A megválás bár fájdalmas, de mindkét fél érdekét szolgálja, mert a Steelers esélyt adott ezzel neki, hogy játszhasson, amit szeretne.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Én a végtelenségig elfogult vagyok a csapattal, de ez nagyon csúnya döntés volt. Az a helyzet, hogy vérzik a szívem... akárhonnan nézem a legnagyobb kedvenc. Persze Saci és Mel Blount is ott van, de JH az JH.
több mint 8 éve
Soldi te kibeba naiv vagy, ha képes vagy magad abban a hitben ringatni, hogy JéHá mindenféle csalódottság érzése nélkül áll most majd tovább "meraSztílszitiszív" ... Marketng duma, persze njncs harag, senkinek se hiányzik a fölös feszkókeltés, de a tények: hogy ismét bebizonyododott, hogy nincs semmi hagymázas familigaleri csak biznisz meg pillanatnyi bizniszérdekek. Ez rendben is van, én nem is hiszek ebben a rózsaszín ködös bullhitben.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Gyerekek, Harrison is ezt szerette volna, mert ő játszani akar, nálunk pedig nem játszott. Ahogy Laci is betette, nem haraggal ment el.Más: Saci meglátogatta a csapatot a 23-ai edzésen! Tolókocsiban volt, de maga hajtotta.

több mint 8 éve
Megbeszélt döntés. JH lenyilatkozta, hogy ő még játszani akart, nálunk nem játszott.En is imadom a csapatot, de a lojalitasnak is van hatara. Ez a dontes az uzletet es nem a hangosan dobolt "Csaladot" erositi.. Es ez barhonnan nezzuk, gaz...
Fájdalmas, de logikus és mindkét fél számára kedvező döntés!
Soldados
több mint 8 éve
Sajnálom, de azt kell mondanom hogy méltatlan eljárás volt tőlünk amit Deeboval csináltunk. Szerintem rá lehetett volna építeni egy SB-runt mint pszichés pluszra. Ehelyett eldobtuk... Én szégyellem magam emiatt. De vazze az összes Steelers "család" típusú bejegyzés alá be fogom tenni amit JH-al tették. Shame on you Tomlin...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Remélem a Pats behúzza....Persze nem, de remélem tud még az öreg játszani. Megérdemli. Mi meg menjünk a picsába kb.
több mint 8 éve
Én azt nem értem miért nem kapott több lehetőséget? Ennyire jók vagyunk?
több mint 8 éve
Huu gyerekek, ez nagyon csúnya döntés volt!! Értem h miért, de hát akkor is basszák meg!
több mint 8 éve
Megbeszélt döntés. JH lenyilatkozta, hogy ő még játszani akart, nálunk nem játszott.Hat igy mi lett a majd a po ra tartogatjuk, mint titkos fegyvert stb. Kiraly, igy ha watt jateka visszabb esik, vagy nem fog ugy jatszani a kezdo eve miatt a poban mint korabban, akkor most megint labon lottuk magunkat ezzel a huzassal. Watt mogott legalabb megint volt depth vele, igy maradnak megint a kerdojelek.
Fájdalmas, de logikus és mindkét fél számára kedvező döntés!
Soldados
De persze az off miatt ot volt legkonnyebb kivagni. Amikor igy is nagyon kerdeses az a franya lb sor. Most egy rossz lepes watt reszerol es tenyleg mehet az egesz csapat a sullyesztobe. Mert moats 2 dimenzioval van mogotte, chikillo talan csak 1 el...
Szep karacsonyi ajandek. JH nak is gondolom.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Retek. Culáger, hogy van még rosteren, mikó Karizom má nincs? Bizta lebukott...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
jhharrison92Can't wait to find out what God has in store for me next. Many thanks to #SteelersNation for the years of love & supportJön Haden helyett a Brownshoz? 😀 😀 😀
Klaci79
több mint 8 éve
jhharrison92Can't wait to find out what God has in store for me next. Many thanks to #SteelersNation for the years of love & support
több mint 8 éve
Foster és Sensabaugh is kérdéses nálunk. AB out, többiek játszanak.

több mint 8 éve
Olyan kedvező feltételekről beszélek, hogy a két hiányzóval együtt is sokkal komplettebb volt a csapatunk, mint az övék. Mindkét egységben, fontos posztokon játszanak 2. 3. backupokkal, ezeken a posztokon nálunk a kezdők játszanak. És ha AB kiesését is belevesszük, akkor is 3 kezdőnk hiányzott, náluk meg ez a szám 8-9 körül lehetett. Szóval ha az épp pályán levő egységben a posztok jó részére minőségibb játékost tudunk kiállítani, és még Brady is limitált, az szerintem elég kedvező feltételnek számít. Ráadásul nem is a rókalyukban voltunk.Te tényleg Edelmant és Burkheadet akarsz a maga posztján Sacihoz és Hadenhez hasonlítani? Óriási különbség van. Nem az ő javukra. Konkrétan pont fordítva látom, semmiylen körülmény nem volt számunkra jó most Pats O vs Steelers D fronton, mégis most álltunk helyt leginkább. Nagyon elégedett voltam a D-vel a meccs egészét nézve.
Ha te úgy gondolod, hogy egy játékos egészségesen és sérüléssel bajlódva ugyanolyan minőséget és teljesítményt tud letenni, ezért nem is számít, lényeg hogy ott van, ez legyen a te dolgod, erre nem tudok mit mondani.
Jan
Brady basszus az összes szezon 2. felében kb questionable, aztán mindig elit szinten játszik. Nincs semmi komoly baja. Annyi baja Bennek is van, mint Bradynek, efelől legyél nyugodt.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Megbeszélt döntés. JH lenyilatkozta, hogy ő még játszani akart, nálunk nem játszott.Fájdalmas, de logikus és mindkét fél számára kedvező döntés!

több mint 8 éve
Lehet mar Bell meg se akar egyezni a FO-val, ez nem volt melto a csaladhoz. Egy egyszeru hideg feju dontes a kereteken belul. Mondjuk mint egy........hold out?We have activated OT Marcus Gilbert from the Reserve/Suspended by Commissioner List to our active roster, and released LB James Harrison.Nesze neked Steelers család.
Nem gondoltam volna, hogy Harrisont kidobjuk, bar nem használtuk sokat.
tenorx
kishaszi
😊 😊
több mint 8 éve
What The Fuck???Mehet edzésvideót csinálni!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
We have activated OT Marcus Gilbert from the Reserve/Suspended by Commissioner List to our active roster, and released LB James Harrison.Nesze neked Steelers család.
Nem gondoltam volna, hogy Harrisont kidobjuk, bar nem használtuk sokat.
tenorx
több mint 8 éve
gedam
6 476
Hát Én is remélem, hogy megbeszélt a döntés és egyelőre most annak szól, hogy nem tudtuk kit rakjunk ki. Jéghideg döntés ez mindenképpen, bárhogyan nézzük is. Viszont nem lehet mondani, hogy illogikus. JH már nem spec teamer és az OLB depth chart legvégén volt. Most jön a kérdés, hogy bárki levadászná-e és ő elmenne-e bárhova PO-t játszani.eljön hozzánk és a rájáciban kiterrorizáljuk a vasast😎
No és közben Sutton edzett az elsőkkel Hadennel párban. Ha már a jéghideg de logikus döntésekről beszélünk.
Klemó
több mint 8 éve
Sokáig nem karmoltam, de azért most kicsit sajnálom, hogy a talán utolsó nagy meneteléshez nem járulhat hozzáEz a Patriots soha nem azért jó, mert sztár játékosok játszanak bennük, hanem azért, mert mindig megtalálják az adott embert az adott posztra és mindig van egy fellépő ember. Persze volt/van olyan is, hogy sztárok játszanak, volt ilyen egy idényben. Meg is volt a 16:0....no aztán meg a cumi az SB-n.😕 Mondjuk legalább volt 16–0 is, meg aztán összejöttek a bajnoki címek is újra, szóval egye fene.
Klemó
Ez itt off, de csóri Mankins a legdurvább, az ember 2005 és 2013 között lenyomott kilenc szezont a Patriotsban, bajnoki cím nélkül. A Patriots a draftolása előtti négy évben háromszor lett bajnok, az elcserélése óta három évben kétszer. Azért ezt kiszámolni se lehetett volna nagyobb szopóra