Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
AB hétfőn már részt vett a csapat edzésén. Ergó kiderült, hogy el lett dramatizálva a helyzet, jelezte, hogy új szerződést akar, de a workoutot a gyereke születése/családja miatt hagyta ki. AB ugyanaz a munkamániás csapatember, mint volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Bár nem szoktunk ilyet, de csak a hecc kedvéért tipp az első körre?Nekem OLB kell, az ötök közül aki marad. Legyen: Bud Dupree, OLB
Szerintem Kevin Johnson, CBKlaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Bár nem szoktunk ilyet, de csak a hecc kedvéért tipp az első körre?Szerintem Kevin Johnson, CB
több mint 9 éve
Na látom sok dolog nem történt, lassan kezdünk a drafra hangolódni. Én a hét végén Krakkóban hangolódtam, nem volt időm itt lenni. Persze már alig várom én is :-9
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Szerintem Te C.J Goodwinről beszélsz, de ő WR.
több mint 9 éve
Valaki emlékszik, tavaly volt egy sárc, aki azért került a csapathoz mert Mel Blount ajánlotta. Azt hiszem egy CB gyerek. A csapatnál van még, vagy kihullott valamikor ?
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ó, hát én már megszoktam, hogy a mi sorsolásunk mindig szar, hiába játszunk mondjuk egy évben hat PO-csapattal, akkor is 😊Mondja ezt az aki minden évben két gyenge és egy átlagos csapat ellen játszik 6 meccset 😛Hát igen, nem lehet mindig a déli csoportokkal játszani, hogy még az uccsónak is esélye legyen a pozitív mérlegre 😛 😀😀rohadt nehéz sorsolás ez...és a kérésünket is nagy ívben leszarták, hogy a SD és a SEA meccs egymás után legyen...Klaci79Egyszer TNF, egyszer meg bye után megyünk nyugatra. ez korrekt megoldás sztem.
Amúgy a tavalyi eredmények alapján mienk a legkeményebb schedule.
AB tweetje pedig megnyugtató, de őszintén szólva azért ez várható, hogy szó sincs esetleges meccs kihagyásról ismerve a work ethicjét.Soldados
De amúgy a bye week utáni sorozat tényleg piszok brutális lett @)
Aztán persze simán megint kiderülhet, hogy a Super Bowl-vesztese a következő évben kóvályog egy kicsit, a Madden08 is elkezdhet akadozni decemberre, a róka is kb egy fontos meccset nyert meg csapatával eddig, PM lehet, hogy a leszállóágat folytatja és a szárnyasok elleni már nem dönt semmiről 😊Wyatt
Majd méglátjuk, hátha Brady is rátapad Suh talpára 😀malkav
Suh ellen két meccsünk volt, Bradynek volt egy 158.3-as mutatója – most a kamu inttel 100 alá csúszott, az igaz –, a két meccset pedig 45–24-re és 34–9-re nyertük. Egyelőre nem aggódom. Nem miatta fogunk kikapni az uccsó fordulóban Miamiban, hanem mert ott a szezon végén mindig kikapunk 😀 Az nálam így is elkönyvelt vereség volt, igazából én ettől a Suh-igazolástól nagyot nem várok, eddig sem a DT poszt volt a gyenge, de legalább most már elviszi az összes pénzt is 😊
Na de ez picit off, a lényeg csak az volt, hogy bár most durvának néz ki a történet, lehet, hogy a szezon végére nem lesz ennyire vészes 😊
Az meg, hogy tavaly jól jártatok a két déli kvartettel, hát na bumm, inkább örülj neki 😀
több mint 9 éve
Ja, kis is pottyanunk a po első körében mindig...oh, wait....Mondja ezt az aki minden évben két gyenge és egy átlagos csapat ellen játszik 6 meccset 😛Hát igen, nem lehet mindig a déli csoportokkal játszani, hogy még az uccsónak is esélye legyen a pozitív mérlegre 😛 😀😀rohadt nehéz sorsolás ez...és a kérésünket is nagy ívben leszarták, hogy a SD és a SEA meccs egymás után legyen...Klaci79Egyszer TNF, egyszer meg bye után megyünk nyugatra. ez korrekt megoldás sztem.
AB tweetje pedig megnyugtató, de őszintén szólva azért ez várható, hogy szó sincs esetleges meccs kihagyásról ismerve a work ethicjét.Soldados
Aztán persze simán megint kiderülhet, hogy a Super Bowl-vesztese a következő évben kóvályog egy kicsit, a Madden08 is elkezdhet akadozni decemberre, a róka is kb egy fontos meccset nyert meg csapatával eddig, PM lehet, hogy a leszállóágat folytatja és a szárnyasok elleni már nem dönt semmiről 😊Wyatt
Majd méglátjuk, hátha Brady is rátapad Suh talpára 😀malkav
több mint 9 éve
Yeeahhhh baby !!! I am back !!! 😀 Üdv mindenkinek !!! A régi nickemmel vissza tudtam jönni !!! 😀Steelers Nationmalackaraj, gyühet a HAKA!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Yeeahhhh baby !!! I am back !!! 😀 Üdv mindenkinek !!! A régi nickemmel vissza tudtam jönni !!! 😀
több mint 9 éve
Hát igen, nem lehet mindig a déli csoportokkal játszani, hogy még az uccsónak is esélye legyen a pozitív mérlegre 😛 😀😀rohadt nehéz sorsolás ez...és a kérésünket is nagy ívben leszarták, hogy a SD és a SEA meccs egymás után legyen...Klaci79Egyszer TNF, egyszer meg bye után megyünk nyugatra. ez korrekt megoldás sztem.
És az is lehet, hogy baszott jók leszünk és elagyabugyálunk mindenkit domináns csapatként, mint 2008-ban. 😊Hát igen, nem lehet mindig a déli csoportokkal játszani, hogy még az uccsónak is esélye legyen a pozitív mérlegre 😛 😀😀rohadt nehéz sorsolás ez...és a kérésünket is nagy ívben leszarták, hogy a SD és a SEA meccs egymás után legyen...Klaci79Egyszer TNF, egyszer meg bye után megyünk nyugatra. ez korrekt megoldás sztem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
malkav
2 468
Mondja ezt az aki minden évben két gyenge és egy átlagos csapat ellen játszik 6 meccset 😛Hát igen, nem lehet mindig a déli csoportokkal játszani, hogy még az uccsónak is esélye legyen a pozitív mérlegre 😛 😀😀rohadt nehéz sorsolás ez...és a kérésünket is nagy ívben leszarták, hogy a SD és a SEA meccs egymás után legyen...Klaci79Egyszer TNF, egyszer meg bye után megyünk nyugatra. ez korrekt megoldás sztem.
Majd méglátjuk, hátha Brady is rátapad Suh talpára 😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Hát igen, nem lehet mindig a déli csoportokkal játszani, hogy még az uccsónak is esélye legyen a pozitív mérlegre 😛 😀😀rohadt nehéz sorsolás ez...és a kérésünket is nagy ívben leszarták, hogy a SD és a SEA meccs egymás után legyen...Klaci79Egyszer TNF, egyszer meg bye után megyünk nyugatra. ez korrekt megoldás sztem.
Aztán persze simán megint kiderülhet, hogy a Super Bowl-vesztese a következő évben kóvályog egy kicsit, a Madden08 is elkezdhet akadozni decemberre, a róka is kb egy fontos meccset nyert meg csapatával eddig, PM lehet, hogy a leszállóágat folytatja és a szárnyasok elleni már nem dönt semmiről 😊
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Magyar idő szerint mikor kezdődik a draft?
több mint 9 éve
Hát őszintén szólva én azt a 3. körös TE picket passzolnám...viszont nincs komoly WR-RB felhozatal...előbbire talán még a 7. kör jelenthet orvosságot, azonban ehhez még a szokásosnál is nagyobb adag mázli kellene, utóbbi viszont azért is félő mert nem túl megnyugtató a jelenlegi állománnyal nekivágni 3 meccses eltiltásnak. A 3. kör ráadásul komoly értékeket kínálna és szerintem ezért se jó ötlet teljesen átlagos TE-re "pazarolni". Máshol nem tudok kötözködni...különösen ha a FO úgy látja Peters egyéb viselt dolgai vállalhatóak a csapat számára, de ebben az esetben félő, hogy mások is így gondoljákKlaci79Négy játékos szagoltunk körbe, mint a kutya, többszörösen. Cox, Clemings, James, P.Smith. Ebből kettőnek a gatyájába is belenéztünk P.Smith, James, lehet persze, hogy Preston megyen az első körbe, James meg csak a negyedikbe, de az eloszlás tekintetében nem így vizitáltuk őket. Az egyes-négyes körünk CBktől veres
több mint 9 éve
Preston Smith sztem az első körben kimehet, nemhogy a másodikban akkor, amikor ti jöttök...gabokockabigboardokon ahogy nézem negyven feletti számai vannak, pozicionellbe meg ötös volt a legnagyobb, van ahol nyolcaska, szóval picsatuggya
több mint 9 éve
Preston Smith sztem az első körben kimehet, nemhogy a másodikban akkor, amikor ti jöttök...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Hát őszintén szólva én azt a 3. körös TE picket passzolnám...viszont nincs komoly WR-RB felhozatal...előbbire talán még a 7. kör jelenthet orvosságot, azonban ehhez még a szokásosnál is nagyobb adag mázli kellene, utóbbi viszont azért is félő mert nem túl megnyugtató a jelenlegi állománnyal nekivágni 3 meccses eltiltásnak. A 3. kör ráadásul komoly értékeket kínálna és szerintem ezért se jó ötlet teljesen átlagos TE-re "pazarolni". Máshol nem tudok kötözködni...különösen ha a FO úgy látja Peters egyéb viselt dolgai vállalhatóak a csapat számára, de ebben az esetben félő, hogy mások is így gondolják
több mint 9 éve
Steelers MókaÉn megmondom őszintén csak annyit módosítanék, hogy Kevin Johnson lenne az 1. kör nálam. Azt a Jesse James 3. kört hol lehet aláírni? 😊 Gardner 7. körben...én is bevállalnám 😊...szóval egy szó, mint száz én meg lennék egy ilyen drafttal elégedve .
Mer akit nem látunk, azt nem is húzzuk ki - by Tomlin
Nos Uraim, az elmúlt évekhez hasonlóan, semmi cicó, semmi kamuflázs nincs a Tomlin draftban, ami megzavarhatja az erőt, az egy Mike bácsi szerinti zaftos csúszás, egyébként nem látok már meglepetésre alkalmat. Szóval a kiemelési sorrend, elsőként Corner, másodikra Edge, harmadikra TE/WR. Igazából valamennyire próbálunk alkalmazkodni a klassz adottságaihoz, miszerint lejjebb is tudunk hasznos passz-siettetőt találni, viszont ami számunkra létkérdés, az az instant player üvöltő szükségleteinkre. Hogy miért is alakult így, két dolog lett nagyon elmenedzselve, egyik az ominózus Worilds/Woodley história megfejelve a JarvisJones firstpickkel, a másik pedig a Taylor/Lewis döntés hozománya. Az üdvözítő, hogy mindkettőnek sikerül belátni a következnényeit, így ennek orvoslása fog történni a drafton. Pár dolgot figyelmen kívül hagytnam, az egyik az Antonio Brown sztrájk, szerintem mindkét oldal nagy szeretetben és tiszteletben puszimilliók közt fog megegyezni, a kihatások inkább a szerződés lejárta körül fognak kitörni, mikor is a Roo ad majd egy visszakezes felütést feltehetően. Amit még nem vettem figyelembe az a Robert Golden aláírás, én csak technikai jellegűnek tekintem, inkább úgy vélem egy hoszzútávú megegyezés kapujában lehetünk, Golden ugye résztvevője volt a Harrison-tábornak. S itten van az ásott kutya, a Harrison-tábor akkora erővel robbant be, hogy a Edge hiányunkat két hét alatt leverekedete a második helyre. Persze azért pontosan kíváncsi lennék Porter meg Butler véleményére, de a visit list pontosan tükrözi a történéseket.
A Ray/Parker/Gregory triumvirátus nem fog lecsúszni, hozzánk, de ugye mindenre készülni kell, hátha front lesz éppen. A visit list azt súgja a Kevin Johnson/Marcus Peters/Eric Rowe tétre helyre befutóre megtehető mindenki számára. Én nem fogok vitatkozni Vassadival e. MARCUS PETERS CB WASHINGTON
A második kör elvileg egyértelmű húzás lesz, többször is megnéztük, a szaros alsóját is kimostuk. PRESTON SMITH DE/OLB MISSISSIPPI STATE persze alánkvághatnak, de van máááásik. A Hunter/Orchard kettős a tartalékos szerepkörbe, én arra tettem sikerálni fog.
A harmadik kört attól tenném függővé lesz -e TE run. Ha nincs TE run, akkor BPA-zni fogunk mégpedig a Grant/Wright/Cobb hármasból. De lesz. JESSE JAMES TE PENN STATE, alternatívaként Heumann marad. Najó ha Yeldon nagyon siklik be fogjuk rántani.
Négyeske elég egyértelmű, ismét Corner következik Nelson/Carter/Golson/Roberts valamelyike. SENQUEZ GOLSON CB OLE MISS böktem egyet, majd okosabbak leszünk ki a legjobb a quattro mobiliből.
Fünf, Nos ha kimaradunk a harmadik körös TE-ből a BPA miatt, akkor itt fogjuk pótolni, ezen az állomáson vár minket az Uzomah/Saxton duo. Mivel már előttem korán a TE picket itt bizony egy safety fog jönni, aki nagyon érdekel minket, az ű neve pedig: JUSTIN COX FS MISSISIPI STATE alternatív valóságként játszik még egy következő ráduplázás lehetősége az edge-re mégpedig a Valles/Emanuel párossal, de ők simán mehetnek a következő körbe is.
Sex, no itt kettőt fogunk húzni, az egyik az OL depth megtömése leszen a Garcia/Spain művekkel, akkor tegyünk, mondjuk MAX GARCIA OL FLORIDA ez tutti, a következő pick lenne az érkező project OLB mégpedig maga MAX VALLES OLB VIRGINIA
A hetedik te magad, Marty fiam, MCFLY, neszarozzunk DEVIN GARDNER OW MICHIGAN
szóval van egy excellem is a visit list súlyozásról de fogalmam sincs, hogy kell beilleszteni 😉 hátha más más eredményekre jutna. A cbs rankingot vettem alapul a projekt lövéseknél mer lusta voltam, ám menetközbe húzgáltam felfele mindnekit lehet túlságosan is. Na gyühet a moslékosvödör................sutianap
" class="embed">
több mint 9 éve
Steelers MókaMer akit nem látunk, azt nem is húzzuk ki - by Tomlin
Nos Uraim, az elmúlt évekhez hasonlóan, semmi cicó, semmi kamuflázs nincs a Tomlin draftban, ami megzavarhatja az erőt, az egy Mike bácsi szerinti zaftos csúszás, egyébként nem látok már meglepetésre alkalmat. Szóval a kiemelési sorrend, elsőként Corner, másodikra Edge, harmadikra TE/WR. Igazából valamennyire próbálunk alkalmazkodni a klassz adottságaihoz, miszerint lejjebb is tudunk hasznos passz-siettetőt találni, viszont ami számunkra létkérdés, az az instant player üvöltő szükségleteinkre. Hogy miért is alakult így, két dolog lett nagyon elmenedzselve, egyik az ominózus Worilds/Woodley história megfejelve a JarvisJones firstpickkel, a másik pedig a Taylor/Lewis döntés hozománya. Az üdvözítő, hogy mindkettőnek sikerül belátni a következnényeit, így ennek orvoslása fog történni a drafton. Pár dolgot figyelmen kívül hagytnam, az egyik az Antonio Brown sztrájk, szerintem mindkét oldal nagy szeretetben és tiszteletben puszimilliók közt fog megegyezni, a kihatások inkább a szerződés lejárta körül fognak kitörni, mikor is a Roo ad majd egy visszakezes felütést feltehetően. Amit még nem vettem figyelembe az a Robert Golden aláírás, én csak technikai jellegűnek tekintem, inkább úgy vélem egy hoszzútávú megegyezés kapujában lehetünk, Golden ugye résztvevője volt a Harrison-tábornak. S itten van az ásott kutya, a Harrison-tábor akkora erővel robbant be, hogy a Edge hiányunkat két hét alatt leverekedete a második helyre. Persze azért pontosan kíváncsi lennék Porter meg Butler véleményére, de a visit list pontosan tükrözi a történéseket.
A Ray/Parker/Gregory triumvirátus nem fog lecsúszni, hozzánk, de ugye mindenre készülni kell, hátha front lesz éppen. A visit list azt súgja a Kevin Johnson/Marcus Peters/Eric Rowe tétre helyre befutóre megtehető mindenki számára. Én nem fogok vitatkozni Vassadival e. MARCUS PETERS CB WASHINGTON
A második kör elvileg egyértelmű húzás lesz, többször is megnéztük, a szaros alsóját is kimostuk. PRESTON SMITH DE/OLB MISSISSIPPI STATE persze alánkvághatnak, de van máááásik. A Hunter/Orchard kettős a tartalékos szerepkörbe, én arra tettem sikerálni fog.
A harmadik kört attól tenném függővé lesz -e TE run. Ha nincs TE run, akkor BPA-zni fogunk mégpedig a Grant/Wright/Cobb hármasból. De lesz. JESSE JAMES TE PENN STATE, alternatívaként Heumann marad. Najó ha Yeldon nagyon siklik be fogjuk rántani.
Négyeske elég egyértelmű, ismét Corner következik Nelson/Carter/Golson/Roberts valamelyike. SENQUEZ GOLSON CB OLE MISS böktem egyet, majd okosabbak leszünk ki a legjobb a quattro mobiliből.
Fünf, Nos ha kimaradunk a harmadik körös TE-ből a BPA miatt, akkor itt fogjuk pótolni, ezen az állomáson vár minket az Uzomah/Saxton duo. Mivel már előttem korán a TE picket itt bizony egy safety fog jönni, aki nagyon érdekel minket, az ű neve pedig: JUSTIN COX FS MISSISIPI STATE alternatív valóságként játszik még egy következő ráduplázás lehetősége az edge-re mégpedig a Valles/Emanuel párossal, de ők simán mehetnek a következő körbe is.
Sex, no itt kettőt fogunk húzni, az egyik az OL depth megtömése leszen a Garcia/Spain művekkel, akkor tegyünk, mondjuk MAX GARCIA OL FLORIDA ez tutti, a következő pick lenne az érkező project OLB mégpedig maga MAX VALLES OLB VIRGINIA
A hetedik te magad, Marty fiam, MCFLY, neszarozzunk DEVIN GARDNER OW MICHIGAN
szóval van egy excellem is a visit list súlyozásról de fogalmam sincs, hogy kell beilleszteni 😉 hátha más más eredményekre jutna. A cbs rankingot vettem alapul a projekt lövéseknél mer lusta voltam, ám menetközbe húzgáltam felfele mindnekit lehet túlságosan is. Na gyühet a moslékosvödör................
több mint 9 éve
gabor25
5 144
több mint 9 éve
rohadt nehéz sorsolás ez...és a kérésünket is nagy ívben leszarták, hogy a SD és a SEA meccs egymás után legyen...Klaci79Egyszer TNF, egyszer meg bye után megyünk nyugatra. ez korrekt megoldás sztem.
AB tweetje pedig megnyugtató, de őszintén szólva azért ez várható, hogy szó sincs esetleges meccs kihagyásról ismerve a work ethicjét.
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Az elmúlt év 3 győztesével (Patriots, Seahawks, Ravens) és az elmúlt 3 év döntősével is játszunk (Seahawks, Broncos, 49ers)! Érdekes!
több mint 9 éve
Brown már háromszor átstruktúrálta a szerződését (gyak. minden évben amióta megkötötték). A fizetését aláírási bónusszá konvertálták, ami ugyan neki pénzügyileg nem jelentett hátrányt (igaz előnyt sem), de a klubnak viszont igen. Alappal hivatkozhat arra, hogy amikor a klub kérte, akkor ő mindig hajlandó volt a szerződéshez nyúlni a klub érdekében. Amit most a klub is viszonozhatna, hiszen nyilvánvalóan "túljátssza" a szerződését.Azért ez nem ilyen egyszerű. Én nem engedném sehová, nyilván fizetni kell neki, hiszen apróért játszik liga elit szinten, de sztem az eddigi hozzáállása alapján nagyjából Ward stílusú, hűségű, a srác. Belőle is lehet legenda. Nem szabad elengedni, még akkor sem, ha mi híresen a D-re fókuszálunk. A kérdés persze a pénz mértéke. Azt nem mondom, hogy minden pénzt megér.polamaluNem szabad elengedni, mert abból nem jön ki jól senki. Ezt mindenki tudja az FO és AB is... Ettől függetlenül nekem már az is furcsa és talányos volt, amikor Mike Wallace 'kámbekjéért' verte az asztalt, miután otthagyta a Delfineket. 😕
Legyünk optimisták, mást nem tehetünk.desider
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)