Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Voltam Pats topicban (tettem fel egy kérdést) soha többet! Igen unszimpatikusak!
steelwolf
Oda jóérzésű ember nem jár 2007 óta. A fekete lyuk. 😊 Akiket ismerek, tisztelek, becsülök, azokkal más csatornákon keresztül, esetleg más topikban nyugodtabban meg tudom vitatni a nagy kérdéseket. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Hivatalos: a liga szerint szabályos volt a Shazier hit. Blandino, a játékvezetésért felelős NFL-alelnök magyarázta el. Viszont szerinte nem volt szabályos elkapás Bryant TD-je, de nem volt elég bizonyíték ahhoz, hogy el lehessen venni.
Soldados
Na pedig valaki nagyon smartass-kedett, hogy szabalytalan.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
Voltam Pats topicban (tettem fel egy kérdést) soha többet! Igen unszimpatikusak!
steelwolf
nem kell foglalkozni velük...nagyon érzékenyek ha ilyesmiről van szó...véletlenül mindig belekeverednek valamibe, ezért már akkor is ugrik egy Pats szurkoló ha ártatlan a kérdés...meg idegesek is a holnapi meccs miatt...legutóbb hatalmas pofont kaptak tőlük
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 513 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Személy szerint abban bízok, hogy Denverben elhiszik, hogy ezt a meccset már megnyerték és elég lesz csak a mezeket felküldeni a pályára.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hivatalos: a liga szerint szabályos volt a Shazier hit. Blandino, a játékvezetésért felelős NFL-alelnök magyarázta el. Viszont szerinte nem volt szabályos elkapás Bryant TD-je, de nem volt elég bizonyíték ahhoz, hogy el lehessen venni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Foster mire kapott büntit?
no flacco
volt egy zászlója, amikor összerúgta a port bőrfiktel...szerintem semmi nem volt egyik részről se, de ha már egyik eltiltást kap a másik se úszhatja meg
több mint 10 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Ratman ne kérjen bocsánatot, inkább szóljon a haverjának, hogy mutassa meg rajta, pontosan mit is csinált!
több mint 10 éve
Foster mire kapott büntit?
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 513 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Su'a Cravens S/LB, USC
Hozzá mit szóltok?-  walterfootball.com/ mockjában írták hozzánk!
több mint 10 éve
Pacman bocsánatot kért AB-től. Aki kíváncsi rá depoton megtekintheti.

több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Acélváros összefog!
 pbs.twimg.com/media/CYyL-XUWEAEHZ30.jpg:large
Klaci79
Mészámhovanarduzziazarmytköllötvónlaposraehhhhhhhh
sutianap
Süti! ezt a hozzászólást az Enigma titkosító gép is megirigyelné 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
na jönnek a csekkek:
Ramos Foster: 17.363
Domata Peko & Wallace Gilberry: 8.681
f@szkalap "úgyis csak színészkedik" Jones: 28.940 és akkor hivatalosan-making contact with a game official
Joey Porter, Mike Munchak: 10.000
Klaci79
37.363 vs. 46.302
83tózend dodó, tökömmegy vegasba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 024 — Steelers fan
És mi a véleményetek Manningről? Hosszú kihagyás után fog játszani, mennyire lehet jó?
Jan
Hosszabb kihagyás után a visszatérés általában nehéz a QB-poszton, mert nincs meg az a tökéletes összhang és ritmus, ami kellhet. De azért ez QB-ja válogatja. BB-nél fixen szar a visszatérés. Nem tudom PM-nél milyen lesz, ez a meccs legnagyobb kérdése szerintem.

PM alapvetően nem volt jó idén. Remélem, ezt a formáját hozza és ha lesz néhány labdaszerzésünk, akkor akár némi esélyünk is lehet. 😊
Soldados
elég érdekesnek ígérkezik a meccs Qb fronton , könnyen lehet hogy 4 de akár 5 is megfordulhat a pályán majd a meccs alatt...😊 ez azért igazi kuriózum volna!
Peyton ha totál szarul kezd szerintem lekapják, nehogy elmenjen rajta a W!
de leginkább egy átlagos, biztonsági, game manager teljesítmény várható tőle !
a Denver a D-vel fogja a meccset nyerni!
yooker
Azé ne beszéljünk pmről úgy mintha fogatlan [roszlán vóna...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Acélváros összefog!
 pbs.twimg.com/media/CYyL-XUWEAEHZ30.jpg:large
Klaci79
Mészámhovanarduzziazarmytköllötvónlaposraehhhhhhhh

több mint 10 éve
na jönnek a csekkek:
Ramos Foster: 17.363
Domata Peko & Wallace Gilberry: 8.681
f@szkalap "úgyis csak színészkedik" Jones: 28.940 és akkor hivatalosan-making contact with a game official
Joey Porter, Mike Munchak: 10.000

Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Acélváros összefog!
több mint 10 éve
Azér a második legbunyósabb meccs a Denver vót, alapszakaszilag.

Viszont IR-re kéne raknunk valakit, hogy Mörfi vagy Tomzon főgyöhessen, itten van aranyhaj meg a nagy gubanc.
sutianap
Pouncey szerintem mehetne, ha most csoda történik, akkor se lehet őt olyan formába hozni ennyi idő alatt
Klaci79
Pouncey nincs 53-as keretben, ő visszatérős IR-en van, bár tuti, hogy idén már nem játszik.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja. Jön az újabb sötét középkor. De előtte még megnézzük vasárnap a meccset. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ezek szerint itt is van cenzúra. Félig kinyírni lehet valakit, a gyilkost ekézni viszont primitív és sportszerűtlen. A polkorrekt, magasabb eszméket hirdető fehér ember lassan pakolhat Európából.
több mint 10 éve

Viszont IR-re kéne raknunk valakit, hogy Mörfi vagy Tomzon főgyöhessen, itten van aranyhaj meg a nagy gubanc.
sutianap
Pouncey szerintem mehetne, ha most csoda történik, akkor se lehet őt olyan formába hozni ennyi idő alatt
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Egy kis szösszenet a meccs elé, jelezve, hogy bár kemény meccs lesz, de nem a Bengals-Steelers meccsen látott stílusban 😊 :

Peyton Manning shows his respect for the Terrible Towel
peterk2005
Nem véletlen, hogy PM mindig is az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő játékosa a ligának. Rendkívül szimpatikus, én nem is emlékszem egyetlen sportszerűtlen, vagy kirívó, nagy visszhangot kiváltó cselekedetére sem. Ez az, amikor valaki emberként is kivívja a riválisok tiszteletét is.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy kis szösszenet a meccs elé, jelezve, hogy bár kemény meccs lesz, de nem a Bengals-Steelers meccsen látott stílusban 😊 :

Peyton Manning shows his respect for the Terrible Towel

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)