Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Voltam Pats topicban (tettem fel egy kérdést) soha többet! Igen unszimpatikusak!Oda jóérzésű ember nem jár 2007 óta. A fekete lyuk. 😊 Akiket ismerek, tisztelek, becsülök, azokkal más csatornákon keresztül, esetleg más topikban nyugodtabban meg tudom vitatni a nagy kérdéseket. 😉
steelwolf

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Hivatalos: a liga szerint szabályos volt a Shazier hit. Blandino, a játékvezetésért felelős NFL-alelnök magyarázta el. Viszont szerinte nem volt szabályos elkapás Bryant TD-je, de nem volt elég bizonyíték ahhoz, hogy el lehessen venni.Na pedig valaki nagyon smartass-kedett, hogy szabalytalan.
Soldados
több mint 10 éve
Voltam Pats topicban (tettem fel egy kérdést) soha többet! Igen unszimpatikusak!nem kell foglalkozni velük...nagyon érzékenyek ha ilyesmiről van szó...véletlenül mindig belekeverednek valamibe, ezért már akkor is ugrik egy Pats szurkoló ha ártatlan a kérdés...meg idegesek is a holnapi meccs miatt...legutóbb hatalmas pofont kaptak tőlük
steelwolf
több mint 10 éve
Voltam Pats topicban (tettem fel egy kérdést) soha többet! Igen unszimpatikusak!
több mint 10 éve
Személy szerint abban bízok, hogy Denverben elhiszik, hogy ezt a meccset már megnyerték és elég lesz csak a mezeket felküldeni a pályára.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Hivatalos: a liga szerint szabályos volt a Shazier hit. Blandino, a játékvezetésért felelős NFL-alelnök magyarázta el. Viszont szerinte nem volt szabályos elkapás Bryant TD-je, de nem volt elég bizonyíték ahhoz, hogy el lehessen venni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Foster mire kapott büntit?volt egy zászlója, amikor összerúgta a port bőrfiktel...szerintem semmi nem volt egyik részről se, de ha már egyik eltiltást kap a másik se úszhatja meg
no flacco
több mint 10 éve
Ratman ne kérjen bocsánatot, inkább szóljon a haverjának, hogy mutassa meg rajta, pontosan mit is csinált!
több mint 10 éve
Foster mire kapott büntit?
több mint 10 éve
Su'a Cravens S/LB, USCHozzá mit szóltok?- walterfootball.com/ mockjában írták hozzánk!
több mint 10 éve
Pacman bocsánatot kért AB-től. Aki kíváncsi rá depoton megtekintheti.

több mint 10 éve
Süti! ezt a hozzászólást az Enigma titkosító gép is megirigyelné 😀Acélváros összefog!Mészámhovanarduzziazarmytköllötvónlaposraehhhhhhhh
pbs.twimg.com/media/CYyL-XUWEAEHZ30.jpg:large
Klaci79
sutianap
több mint 10 éve
na jönnek a csekkek:37.363 vs. 46.302
Ramos Foster: 17.363
Domata Peko & Wallace Gilberry: 8.681
f@szkalap "úgyis csak színészkedik" Jones: 28.940 és akkor hivatalosan-making contact with a game official
Joey Porter, Mike Munchak: 10.000
Klaci79
83tózend dodó, tökömmegy vegasba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Azé ne beszéljünk pmről úgy mintha fogatlan [roszlán vóna...elég érdekesnek ígérkezik a meccs Qb fronton , könnyen lehet hogy 4 de akár 5 is megfordulhat a pályán majd a meccs alatt...😊 ez azért igazi kuriózum volna!És mi a véleményetek Manningről? Hosszú kihagyás után fog játszani, mennyire lehet jó?Hosszabb kihagyás után a visszatérés általában nehéz a QB-poszton, mert nincs meg az a tökéletes összhang és ritmus, ami kellhet. De azért ez QB-ja válogatja. BB-nél fixen szar a visszatérés. Nem tudom PM-nél milyen lesz, ez a meccs legnagyobb kérdése szerintem.
Jan
PM alapvetően nem volt jó idén. Remélem, ezt a formáját hozza és ha lesz néhány labdaszerzésünk, akkor akár némi esélyünk is lehet. 😊
Soldados
Peyton ha totál szarul kezd szerintem lekapják, nehogy elmenjen rajta a W!
de leginkább egy átlagos, biztonsági, game manager teljesítmény várható tőle !
a Denver a D-vel fogja a meccset nyerni!
yooker
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Acélváros összefog!Mészámhovanarduzziazarmytköllötvónlaposraehhhhhhhh
pbs.twimg.com/media/CYyL-XUWEAEHZ30.jpg:large
Klaci79

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Pouncey nincs 53-as keretben, ő visszatérős IR-en van, bár tuti, hogy idén már nem játszik.Azér a második legbunyósabb meccs a Denver vót, alapszakaszilag.Pouncey szerintem mehetne, ha most csoda történik, akkor se lehet őt olyan formába hozni ennyi idő alatt
Viszont IR-re kéne raknunk valakit, hogy Mörfi vagy Tomzon főgyöhessen, itten van aranyhaj meg a nagy gubanc.
sutianap
Klaci79

több mint 10 éve
Hát ja. Jön az újabb sötét középkor. De előtte még megnézzük vasárnap a meccset. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ezek szerint itt is van cenzúra. Félig kinyírni lehet valakit, a gyilkost ekézni viszont primitív és sportszerűtlen. A polkorrekt, magasabb eszméket hirdető fehér ember lassan pakolhat Európából.
több mint 10 éve
Azér a második legbunyósabb meccs a Denver vót, alapszakaszilag.Pouncey szerintem mehetne, ha most csoda történik, akkor se lehet őt olyan formába hozni ennyi idő alatt
Viszont IR-re kéne raknunk valakit, hogy Mörfi vagy Tomzon főgyöhessen, itten van aranyhaj meg a nagy gubanc.
sutianap
több mint 10 éve
Azér a második legbunyósabb meccs a Denver vót, alapszakaszilag.Viszont IR-re kéne raknunk valakit, hogy Mörfi vagy Tomzon főgyöhessen, itten van aranyhaj meg a nagy gubanc.

több mint 10 éve
Egy kis szösszenet a meccs elé, jelezve, hogy bár kemény meccs lesz, de nem a Bengals-Steelers meccsen látott stílusban 😊 :Nem véletlen, hogy PM mindig is az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő játékosa a ligának. Rendkívül szimpatikus, én nem is emlékszem egyetlen sportszerűtlen, vagy kirívó, nagy visszhangot kiváltó cselekedetére sem. Ez az, amikor valaki emberként is kivívja a riválisok tiszteletét is.
Peyton Manning shows his respect for the Terrible Towel
peterk2005

több mint 10 éve
Egy kis szösszenet a meccs elé, jelezve, hogy bár kemény meccs lesz, de nem a Bengals-Steelers meccsen látott stílusban 😊 :Peyton Manning shows his respect for the Terrible Towel
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)