Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Biztosan így van, de kérdés, hogy tavaly is az ILB hol volt...nem hiszem, hogy az első háromban...
több mint 9 éve
CB - EDGERUSHER - RETURNER - TEA prioritási listánk, ha jól veszem ki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Ahogy sejtettük is Will Allen vissza egy évre minden bizonnyal vetminért. Thomas-Mitchell Allen-Golden kvartett van tehát jelenleg SS-S posztokon. Kérdés: Ha bent lesz Landon Collins nem hozzuk el 22. helyen? Tudom, hogy eljött Shamarko ideje, de Én azt gondolom, hogy hogy lehet az a helyzet bő két hét múlva, hogy rábökünk. (kimegy Dupree is OLB poszton pl.)
több mint 9 éve
Troy első évéből fotók. www.steelers.com/photos/photo-gallery/PHOTOS-Troy-Polamalu---Year-One/8aa40e1a-a08f-4bf3-9754-c1151c448467#start
több mint 9 éve
@LaMarrWoodley: Congrats to @tpolamalu on one of the best careers in @NFL history. Honored to have played w/him and even more honored to call him a friend.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Today is a day to celebrate the greatness, the man, the football player that is Troy!It is such an honor to have played alongside one of the greatest athletes and football players I've ever seen in my life.
Troy, you're an amazing man, an amazing football player, and an amazing father! Thank you my brother. -- Ben
Harrison😡tpolamalu I only got four words for you.... I love you bro
több mint 9 éve
Bekapcsoltam a gépet és látom 19 feliratkozás van. Tudtam egyből, hogy valami nagy dolog történt...Nagy dolognak tartom, hogy láthattam, láthattuk játszani.
Ezután mindig lesz bennem egy kis hiányérzet mikor leülök meccset nézni.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Ezt öt hete, március 4-én írtam a Fácséra:"Minden idők egyik legjobb „söprögetője”, a profi amerikai foci kimagasló játékintelligenciával bíró strong safety-je, akit 2003-ban első körben választott a Pittsburgh Steelers és azóta több százezer fiatallal szerettette meg a játékot a szerénységével, „levakarhatatlan” mosolyával, valamint a mindent és mindenkit eldöntő hatékony és dinamikus játékával.
Ösztönözte, jobbá tette őket és mellesleg örömet szerzett nézők millióinak. A játékával, aminek eredményeként „bezsákolt” két Super Bowl gyűrűt, öt alkalommal választották All-Pro csapatba, 2010-ben pedig az Év Védőjátékosa címet érdemelte ki. Igazi playmaker, példakép és védelmi vezér volt világéletében, most pedig – tucatnyi profiligás év után – minden valószínűséggel szögre akasztja a fekete-arany 43-as mezt és bejelenti a visszavonulását.
Sokan számítottak erre a lépésre, mégsem hitte el senki. És mégis elhagyja a fedélzetet az összetéveszthetetlen – és a Lloyd’s-nál egymillió dollárra biztosított – hajzuhatagával együtt a Head & Shoulders reklámarca.
A következő állomás már régóta egyértelmű: a cantoni Hírességek Csarnoka. Ott mosolyog majd a „Tasmán Ördög” viaszmása, de az emléke velünk él tovább. Minden búcsú fájdalmas, vigaszul egy válogatás, amiből megérthetjük, hogy kicsoda is (mert tényleg csoda) TROY POLAMALU!"
De ettől (és a fabatkát sem érő jóstehetségemtől) függetlenül ma nagyon elszomorodtam. 😥 😕 Vigasztal, hogy négy alkalommal is élőben láttam varázsolni, kétszer a Heinz Fielden, egyszer Baltimore-ban és legutoljára Cincinnatiben. 😊 #ThankYouTroy
több mint 9 éve
Én megkockáztatom, hogy mindenidők egyik legnagyob játékosa vonul vissza. Minden posztot figyelembe véve. Eszméletlenül fog hiányozni a nagy lobogó sörény amint átrepül a támadó falon és lezúzza az ellen irányítóját ,futóját. Igazából valahol még fel sem fogtam, hogy nem látom többé a pályán. Remélem átadott mindent Shamarkonak, abból amit meg lehet tanítani és megtanulható.Köszönök mindent Troy! 😊
" class="embed">
több mint 9 éve
No Bayner, no party, no Troy, no Steelers, lehet új kedvenc csapatot keresni, mostantól go Pats!Mindenesetre Polamalu személyében az egyik ikonját vesztette el a liga.
több mint 9 éve
ISTENÁGGYAMESTERwww.youtube.com/watch?v=FKiYNeVv9II
több mint 9 éve
Troynál nemcsak egy üres lózung, hogy minden idők egyik legnagyobbja a pályán és a pályán kívül is. Végtelenül jó és csendes ember, a pályán pedig egy ösztönös zseni (óóó, én is mennyit ábrándoztam arról, hogy egy csapatban lássam Ed Reeddel 😊 ). De eljött az idő és örülhetünk, hogy ő belátta, hogy mikor kell szögre akasztani a sisakot. Jobb ez így neki is és a csapatnak is. Eljött Shamarko ideje.The greatest and the most versatil strong safety ever played this game:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
köszönünk mindent Troy, rád mindig emlékezni fogunk, a pályán és azon kívül is egy példaké vagy- voltál, milliók lettek miattad szurkolók, és most könnyes szemmel búcsúzunk, remélem még visszatérsz a csapathoz! 😥 sok sikert az életed további részében!
több mint 9 éve
Bár nem feltétlen én vagyok az illetékes, és biztos lesz ennél alkalmasabb rá gondolás, de ennyit engedjetek meg az állam másik feléből, azoktól, akik tudják milyen nehéz egy ikon Saftey-t pótolni 😉Beágyazni nem engedi, a tartalma miatt az NFL, s biztos sokan láttátok, de így is nézzétek meg 😀
www.youtube.com/watch?v=iQerPdLInrA
Kösz Troy!
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
:-/ 😥 😥 😥 😍 Igazából reménykedtem benne, hogy egy jó felkészüléssel (paycut-tal), akár szituációs játékosként/mentorként még marad egy szezont, majd rájátszásba jutva bejelenti visszavonulását, aztán... 7...
több mint 9 éve
Hát most mit mondjak...nekem a kedvenc játékosom volt. Nem csak a steelersnek hanem a jelenlegi nfl-nek talán a legnagyobb ikonja távozott.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
cikesz
590
Tipikus olyan játékos volt, akit nem lehetett nem szeretni.Mostantól Goal-line szituációnál ki fogja átugrani Yandát, és a levegőbe megcsinálni a tackle-t?
Örülök, hogy láthattam játszani, köszönünk mindent 43-mas, Cantonban már faragják a szobrodat!
Sok sikert neki a magánéletben!
több mint 9 éve
Előszezon brutalitásPanthera. Ezen most iszonyatosan hangosan felröhögtem!
Vikes, Jax, GrB, Bilz, Pantherasutianap
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
malkav
2 468
Egyszer megnéztem volna őt és Reedet egyszerre a pályán... Hát ez van megint egy ikonnal kevesebbek lettünk.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Szerintem a szurkolók egy nagy része miatta, vagy miatta is lett Steelers szurkoló, köztük Én is. Hogy mennyire nagy ikon volt és mennyire pozitív személyiség azt jelzi majd, hogy szinte mindenki tisztelte szerette őt, függetlenül attól, hogy éppen ki ellen játszott. Végtelenül pozitív személyiség, igazi példakép búcsúzik. Mindent köszönünk Troy!!!
több mint 9 éve
Troy...Visszagondolva, hogy milyen védelmünk volt, és egyedül Harrison maradt már csak, elég szomorú. Hihetetlen játékos volt, akinél nagyobb játékintelligenciát, és olvasási képességet kevesektől lehet látni.
Imádta mindenki a játékát, kevés olyan Steeler van akit még a Ravens drukkerek is komáztak (persze nem mind), de Troy-t még Ők is szerették nézni.
Ennek ellenére tökéletes döntésnek látom, hogy emelt fővel hagyta abba, utóbbi 2 éve már nagyon lefele ívelt, kár lett volna erőltetni egy gyenge szezont.
Thanx Troy!!
(ezt csak neki, hogy értse, tudom hogy rendszeresen olvassa a topic-ot)
több mint 9 éve
egy korszak vége... szép emlékeket hagy nektek itt, bosszantóakat nekem ott 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!