Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
A pávatánc még ott lehet mint szakállnál 😀

www.chatsports.com/pittsburgh-steelers/a/Steelers-Have-Placed-S-Troy-Polamalu-On-The-ReserveRetired-List-2-11348394
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Mondani akartam éppen mostanság, de most van is apropója, hogy Én Tuitt mestertől (is) sokat várok....szóval a gyurmás LB-k mellé Én a DL villogását is (előre)vetíteném...

www.steelersdepot.com/2015/04/stephon-tuitts-trainer-believes-steelers-defensive-end-will-erupt-in-2015/Klemó
szükség is lesz rá, hogy nem lesz dízel papa...
nekem pozitív meglepetés volt, amikor játszott ő is!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Mondani akartam éppen mostanság, de most van is apropója, hogy Én Tuitt mestertől (is) sokat várok....szóval a gyurmás LB-k mellé Én a DL villogását is (előre)vetíteném...

www.steelersdepot.com/2015/04/stephon-tuitts-trainer-believes-steelers-defensive-end-will-erupt-in-2015/
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ike Taylor... Sose volt minden idők legjobb cornere, sose volt még csak a liga aktuálisan legjobb cornerei között sem, de a legjobb ötben sem. Viszont az a lojalitás, klubhűség, ami jellemezte, az kevesekben van meg. Igazi csapatember. És ha a legjobbak közé tán nem is tartozott soha, de cover CB-ként azért a legjobbak között volt fénykorában. Nem volt playmaker ugyan, de bármelyik 1. WR-t leszedte a pályáról 2007 és 2011 között.

Ikonikus, hogy együtt jött Troyjal és együtt is megy vele. Amennyivel később jött (1. és 4. kör), kb annyival megy később is. 😊

Viszlát Ike, köszönünk mindent, nélküled sem jöhetett volna létre minden idők legendás védelme, a 2008-as, aminek kezdőjéből már csak Harrison és Woodley játszik, és az akkori kiegészítők közül is csak Timmons és Gay van a ligában. És annak a legendás D-nek Ike Taylor volt az elsőszámú cornere, ezt senki nem veheti el tőle.

Ike "Swaggin" Taylor:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
tegnap este zajlott a bowl.hu-n a mock draft játék, ahol a Steelers-nek húztam (ki gondolta volna 😀)
őket sikerült összekukáznom:
1 22 Pittsburgh Steelers Randy Gregory, DE (Nebraska)
2 56 Pittsburgh Steelers Quinten Rollins, CB Miami(Ohio)
3 87 Pittsburgh Steelers Daryl Williams, OL (Oklahoma)
4 121 Pittsburgh Steelers David Cobb, RB (Minnesota)
5 160 Pittsburgh Steelers Tony Lippett, WR (Michigan State)
6 199 Pittsburgh Steelers JaCorey Shepherd, CB (Kansas)
6* 212 Pittsburgh Steelers Derrick Lott, DT (Chattanooga)
7 239 Pittsburgh Steelers Jordan Richards, SS (Stanford)Klaci79
Engedelmeddel a játékosokat nem nézem, csak a posztokat (egyfelől nem ismerem őket, másfelől pedig bárkiből lehet bust, ahogy lehet nagykirály is).

Nekem ez nem tetszik. Gyakorlatilag adott egy olyan támadósor, amelyik a Steelers történetében egyedülálló, mellette pedig egy olyan védelem, amelynek a kezdőjében egy olyan játékos van, aki megüti a Pittsburgh-ben megszokott szintet (Timmons). Meg van egy rakás tucatjátékos, legalább is az eddig teljesítmények alapján, így ne jöjjön nekem senki azzal, hogy de mi lehet még belőlük.

Ehhez képest a harmadik, negyedik, ötödik kört ellőtted az O-ba. Persze, kell csere az O-falba, meg harmadik számú futó, meg nyolcadik elkapó, de én nem örülnék egy ilyen draftnak. Kis túlzással minden egyes pick, amit nem a védelemre dobunk be, pazarlás.Szokol
Gay átlagon felüli, megbízható corner, aki szerint pedig Heyward nem jó 3-4-es DE, az nézzen meg még párszáz meccset, s utána beszéljünk újra a témáról.

Arról pedig nem Tuitt, Shazier, Shamarko vagy éppen JJ tehet, hogy fiatalok és még nem volt elég idejük bizonyítani, vagy beleerősödni a ligába. Nekik mind az idei év lesz döntő, hogy megtudjuk, mire is jók ők ebben a ligában.

A lényeg, hogy egyoldalú draftot nem lehet csinálni, azzal kinyírod a csapatot, csak a hangsúlyt lehet ide-oda tologatni. Azzal, hogy vki az 1-2. körben D-be draftol, elég komolyan elkötelezte magát vmelyik oldal mellett. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Kampofdayeah!
Hogyan vasaljunk füvet!
Arthur Moats (@dabody52)
2015.04.14. 1:56
Told @jharrison9292 I'm coming for him pic.twitter.com/aNN02lDbhc

VinceWilliams háztartásbelisutianap
Deebo válaszolt: 😀😀😀
 igcdn-videos-d-0-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/11100624_1597286047222300_560550208_n.mp4xD

Vince: 800lbs < James: 1130lbs
Az öreg... o_okriSTEELan
Várjámá ez csak ötyard, a vinnyvidivici huszat ment 😀sutianap
Ha az azt jelenti, hogy kb. 3 megtermett Ofal embert a los mögé rak 5 yardal akkor jólvanaz... xD

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mivel Brad Wing kiváló ausztrál punter, így jött még egy, Jordan Berry.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Kampofdayeah!
Hogyan vasaljunk füvet!
Arthur Moats (@dabody52)

igcdn-videos-d-0-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/11100624_1597286047222300_560550208_n.mp4

Az öreg... o_okriSTEELan
Várjámá ez csak ötyard, a vinnyvidivici huszat ment 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Kampofdayeah!
Hogyan vasaljunk füvet!
Arthur Moats (@dabody52)

igcdn-videos-d-0-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/11100624_1597286047222300_560550208_n.mp4

Az öreg... o_okriSTEELan
bakker az fél tonna körül van O_O ...
több mint 9 éve
Kampofdayeah!
Hogyan vasaljunk füvet!
Arthur Moats (@dabody52)

Az öreg... o_o

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Az első két választás a védelembe ment. Ráadásul nem is rossz nevek. Tavaly is így volt Shazier és Tuitt. Szerintem ennél több nem kell ahhoz, hogy a védelem újra csillogjon.Klaci79
Köszönöm a választ. Lehet amúgy, hogy rosszul fogalmaztam meg az egész írásom. A lényege az lett volna, hogy nyilván ez egy játék, ahol olyan sok a változó, hogyi abszolút lehetetlenné teszi, hogy eltaláljuk a valós draft eredményét.

Én inkább a logikádat nem értettem: amíg én a D erősítését tűzném ki célul, addig te ezt az első két körben letudtad, onnan pedig egyfajta bpa következett. Nem rossz ez sem, csak szerintem a Steelersnél most nem ez a legjobb út.Szokol
na ez pont így volt, aztán fölcseszte az agyam, hogy bennhagyta Donovan Smitht, de külömbe kell OL, mer Wallace is kiöregszik, Fostert se kell majd tartóztatni, meg MikeAdams se világmegváltó. Nekem viszont bejött a második CB berántás. A OLBbe is már valamit sejt a Laci, de Gregory akkor se lesz a kedvencemsutianap
Gregory nem volt véletlen. Beasley, Fowler, Ray és Dupree kiment már, akik szerintem 1/22-t érnek, ráadásul a másik need CB-k közül is elfogyott már Marcus Peters és Trae Waynes is. Még azon gondolkodtam el, hogy Jalen Collins-t jó szívvel behúznám e, de ő is hamar kiment és csak abban az esetben húztam volna őt, ha az említett urak közül már senki más nincs.
Nálam is prioritás lenne egy jó 6. ember kiválasztása az OL-be, közvetlen a hiányposztok után. Mondjuk szerintem Daryl Williams nem rosszabb, mint Smith, de utóbbinak is örülnék. Mint OLB Davis Tull került még képbe nálam, de végül a szívemre hallgattam és Cobb-ot hoztam, így Ádi nem is hagyta tovább bent Tull-t.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Kampofdayeah!
Hogyan vasaljunk füvet!
Arthur Moats (@dabody52)

VinceWilliams háztartásbeli

több mint 9 éve
12 év után Ike Taylor bejelentette visszavonulását
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ike Taylor visszavonult.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem is tudom hol kezdjem a választ 😊
De akkor talán a végén. Nem lesz olyan draftunk, hogy mindenkit a D-be húzzunk. Szerintem az óriási hiba lenne. Az O nagyszerű idényt futott, ugyanakkor nem bízhatunk folyamatosan abban, hogy az OL szinte végig teljesen egészséges lesz (ebben az esetben pedig könnyedén jöhet Mike Adams), de megkockáztatom azért lehetne javítani a kezdő ötös összetételén is. Ugyanakkor kitartok amellett, hogy egy ilyen OL játékos 3. körös draftolása mindenképp pozitív még ha egészséges is marad a fal.
De láthatjuk mi történhet Bell-el is, egy rossz mozdulat és meccseket kell kihagynia. Ebben az esetben pedig ott marad a sok csatát átélt DeAngelo és Árcsi, amivel szintén eléggé benne vagyunk a szószban. Cobb-ra komoly terhet lehet pakolni, egyelőre jó kiegészítő ember lehet, aki ha kell nagyobb feladatokat is el tud látni. Egy ilyen játékosért nem sok a 4. kör.
Lippett-et (bevallom őszintén ő kicsit öncélúan jött, hosszú-hosszú ideje az első olyan MSU játékos aki kezdő volt mint WR és CB is és nagyon tetszett a játéka) csak azért húztam, mert én nem láttam már olyan posztot a védelemben, ami olyan nagyon erősítésre szorulna. Illetve nem láttam olyat, aki jobb lenne, mint a védelemben lévő játékosok. (Az utolsó ilyen mondjuk pár húzással előttem ment ki, ha jól emlékszem)

De visszatérhetnék arra is, hogy ha valaki igazán értéket képvisel a 87. helyen, akkor nem fogom bent hagyni azért, hogy egy védőt hozzak el, akit esetleg az 5. körbe taksál a FO. Ilyet nem fognak csinálni sehol.

Bust valóban bárkiből lehet, de ha így indulunk neki, akkor tényleg mindegy, hogy kit draftolunk, akár sorsolni is lehetne.

Az első két választás a védelembe ment. Ráadásul nem is rossz nevek. Tavaly is így volt Shazier és Tuitt. Szerintem ennél több nem kell ahhoz, hogy a védelem újra csillogjon.Klaci79
Köszönöm a választ. Lehet amúgy, hogy rosszul fogalmaztam meg az egész írásom. A lényege az lett volna, hogy nyilván ez egy játék, ahol olyan sok a változó, hogyi abszolút lehetetlenné teszi, hogy eltaláljuk a valós draft eredményét.

Én inkább a logikádat nem értettem: amíg én a D erősítését tűzném ki célul, addig te ezt az első két körben letudtad, onnan pedig egyfajta bpa következett. Nem rossz ez sem, csak szerintem a Steelersnél most nem ez a legjobb út.Szokol
na ez pont így volt, aztán fölcseszte az agyam, hogy bennhagyta Donovan Smitht, de külömbe kell OL, mer Wallace is kiöregszik, Fostert se kell majd tartóztatni, meg MikeAdams se világmegváltó. Nekem viszont bejött a második CB berántás. A OLBbe is már valamit sejt a Laci, de Gregory akkor se lesz a kedvencem

több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
De akkor talán a végén. Nem lesz olyan draftunk, hogy mindenkit a D-be húzzunk. Szerintem az óriási hiba lenne. Az O nagyszerű idényt futott, ugyanakkor nem bízhatunk folyamatosan abban, hogy az OL szinte végig teljesen egészséges lesz (ebben az esetben pedig könnyedén jöhet Mike Adams), de megkockáztatom azért lehetne javítani a kezdő ötös összetételén is. Ugyanakkor kitartok amellett, hogy egy ilyen OL játékos 3. körös draftolása mindenképp pozitív még ha egészséges is marad a fal.
De láthatjuk mi történhet Bell-el is, egy rossz mozdulat és meccseket kell kihagynia. Ebben az esetben pedig ott marad a sok csatát átélt DeAngelo és Árcsi, amivel szintén eléggé benne vagyunk a szószban. Cobb-ra komoly terhet lehet pakolni, egyelőre jó kiegészítő ember lehet, aki ha kell nagyobb feladatokat is el tud látni. Egy ilyen játékosért nem sok a 4. kör.
Lippett-et (bevallom őszintén ő kicsit öncélúan jött, hosszú-hosszú ideje az első olyan MSU játékos aki kezdő volt mint WR és CB is és nagyon tetszett a játéka) csak azért húztam, mert én nem láttam már olyan posztot a védelemben, ami olyan nagyon erősítésre szorulna. Illetve nem láttam olyat, aki jobb lenne, mint a védelemben lévő játékosok. (Az utolsó ilyen mondjuk pár húzással előttem ment ki, ha jól emlékszem)

De visszatérhetnék arra is, hogy ha valaki igazán értéket képvisel a 87. helyen, akkor nem fogom bent hagyni azért, hogy egy védőt hozzak el, akit esetleg az 5. körbe taksál a FO. Ilyet nem fognak csinálni sehol.

Bust valóban bárkiből lehet, de ha így indulunk neki, akkor tényleg mindegy, hogy kit draftolunk, akár sorsolni is lehetne.

Én inkább a logikádat nem értettem: amíg én a D erősítését tűzném ki célul, addig te ezt az első két körben letudtad, onnan pedig egyfajta bpa következett. Nem rossz ez sem, csak szerintem a Steelersnél most nem ez a legjobb út.
több mint 9 éve
tegnap este zajlott a bowl.hu-n a mock draft játék, ahol a Steelers-nek húztam (ki gondolta volna 😀)
Engedelmeddel a játékosokat nem nézem, csak a posztokat (egyfelől nem ismerem őket, másfelől pedig bárkiből lehet bust, ahogy lehet nagykirály is).

Nekem ez nem tetszik. Gyakorlatilag adott egy olyan támadósor, amelyik a Steelers történetében egyedülálló, mellette pedig egy olyan védelem, amelynek a kezdőjében egy olyan játékos van, aki megüti a Pittsburgh-ben megszokott szintet (Timmons). Meg van egy rakás tucatjátékos, legalább is az eddig teljesítmények alapján, így ne jöjjön nekem senki azzal, hogy de mi lehet még belőlük.

Ehhez képest a harmadik, negyedik, ötödik kört ellőtted az O-ba. Persze, kell csere az O-falba, meg harmadik számú futó, meg nyolcadik elkapó, de én nem örülnék egy ilyen draftnak. Kis túlzással minden egyes pick, amit nem a védelemre dobunk be, pazarlás.Szokol

Az első két választás a védelembe ment. Ráadásul nem is rossz nevek. Tavaly is így volt Shazier és Tuitt. Szerintem ennél több nem kell ahhoz, hogy a védelem újra csillogjon.
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

Ehhez képest a harmadik, negyedik, ötödik kört ellőtted az O-ba. Persze, kell csere az O-falba, meg harmadik számú futó, meg nyolcadik elkapó, de én nem örülnék egy ilyen draftnak. Kis túlzással minden egyes pick, amit nem a védelemre dobunk be, pazarlás.
több mint 9 éve
Egy ilyennel kiegyeznék május 3-án is, bár majd ha látjuk az összes húzást derül ki pontosan 😛
A-, az a 3. körös OL húzás kicsit fájna, egy jobb TE nem volt bent? (Y)kriSTEELan
Őszinte leszek, nem! Nagyon gyengének tűnik az idei TE felhozatal. Ráadásul ugye Miller és Spét adott, mellettük még ott a tavalyi 7. körös játékosunk, akinek kellene esélyt adni. 5-6. körben gondoltam TE-et húzni, de akit ott vittem volna, azt már kihúzták.
Egyébként szeretném megvédeni azt az OL húzást. Williams szerintem remek OT. Azt gondoltam mindenképpen kell valaki, aki esetleg még upgrade is, hiszen 3. körben még nem mindegy ez se. Másrészt ha nem is használjuk azonnal, de komoly probléma, hogy ha valaki kiesik a kezdő ötösből, nincs senki akit jó szívvel raknék a csapatba.
Az első két körben a nagy hiányposztokat betöltöttem, utána már jöhetett a jó kiegészítő emberek húzása.
több mint 9 éve
Egy ilyennel kiegyeznék május 3-án is, bár majd ha látjuk az összes húzást derül ki pontosan 😛
A-, az a 3. körös OL húzás kicsit fájna, egy jobb TE nem volt bent? (Y)

több mint 9 éve
7 239 Pittsburgh Steelers Jordan Richards, SS (Stanford)
több mint 9 éve
Biztosan így van, de kérdés, hogy tavaly is az ILB hol volt...nem hiszem, hogy az első háromban...Klemó
dehogyisnem...emlékezz csak vissza 2 éve még néha Troy játszott ILB-t. Csak Timmons volt tuti...Williams akkor nem volt igazán jó, Spence súlyos sérülés után, oszt nagyjából annyiKlaci79
Oké háromban, de nem az első kettőben... 😊 Egyébként azért a Shamarko-Mitchell párost azért ne nevezzük (persze egyelőre) életbiztosításnak....Klemó
Ez igaz, bár Thomas már mutatott pozitív dolgokat, pedig sok lehetőséget nem kapott a posztján. Elképzelhető, hogy ha kimennek az első körben értékes edge rusherek és a legjobb CB-k is, akkor jöhet Collins, de ez elég furcsa lenne, tekintettel arra, hogy jó néhány WR-nek és OT-nek is az elején ki kellene mennie. Mindenesetre nem lennék szomorú Collinstól, de nem hiszem, hogy erre sor kerülne.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Biztosan így van, de kérdés, hogy tavaly is az ILB hol volt...nem hiszem, hogy az első háromban...Klemó
dehogyisnem...emlékezz csak vissza 2 éve még néha Troy játszott ILB-t. Csak Timmons volt tuti...Williams akkor nem volt igazán jó, Spence súlyos sérülés után, oszt nagyjából annyiKlaci79
Oké háromban, de nem az első kettőben... 😊 Egyébként azért a Shamarko-Mitchell párost azért ne nevezzük (persze egyelőre) életbiztosításnak....
több mint 9 éve
Szerintem, ha annyira rosszul alakul számunkra, hogy kivinnék előttünk az első körös OLB-ket és CB-ket max akkor jönne a BPA D-fal ember (NT) vagy SS Collins...

több mint 9 éve
dehogyisnem...emlékezz csak vissza 2 éve még néha Troy játszott ILB-t. Csak Timmons volt tuti...Williams akkor nem volt igazán jó, Spence súlyos sérülés után, oszt nagyjából annyi