Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Kinek mi van a keresési előzményeiben Jóska....😊
több mint 9 éve
Blake aláírta az RFA-tenderét, azaz 1,542 milláért játszik jövőre nálunk.Soldados
több mint 9 éve
Blake aláírta az RFA-tenderét, azaz 1,542 milláért játszik jövőre nálunk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Trade kapcsán Én amondó vagyok hogy olyanért érdemes felvenni, aki plug and play first day starter lehet. KlemóPlug and play?
Nekem ilyeneket ad rá ki a kereső:
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Én nem erőltetném a trade-et, mert nagy szükségünk lenne a középeső körös húzásokra is (arról nem is beszélve, hogy ugye a 2. napos cetlit is buknánk vele). Ráadásul az említett urakkal kapcsolatban is lenne aggodalmam. Ray nagyszerű játékos, de nekem ő túlságosan is tipikus 4-3 DE-nek tűnik. Nehezen tudnám elképzelni, hogy azonnal megfeleljen a mi 3-4-es rendszerünkben, mint OLB. (Ettől még persze 22. helyen szívesen látnám őt is a cetlinken, de a feltrade...)Fowler-t nem tudom elképzelni, hogy sokáig hagyják leesni, márpedig a Top 10 nagyon sokba kerülne. Amúgy mint játékos, nem is tudnék jobbat elképzelni hozzánk az idei drafton.
Beasley is nagy kedvenc, őt se bánnám ha lecsúszna, de nem gondolom, hogy kapásból annyival jobb lenne, mint Dupree vagy Gregory, hogy megérne egy jelentősebb felmozdulást.
több mint 9 éve
Soldi, nem szoktam károgni, de javítanék. CSAKIS kérdőjel van OLB pozícióban.Teljesen egyetértünk. Kérdőjel van csak. Ha nem így lenne, akkor nem OLB-t várnánk 1-2. körben.
Egyelőre van egy veteránunk 37 évesen, aki persze erőben van még, de nem várhatjuk, hogy viszi a hátán a corp-ot. Emellett van egy nem bizonyított JJ és egy backup szerepet szépen megoldó Moats. Egy azaz egy olyan kezdő játékosunk nincs jelenleg, aki nem túlkoros és meghatározó teljesítményt tett le az asztalra. Ha így lenne azt mondanám ok, hogy sorakoztatjuk a "kopaszokat", de enélkül ez inkább nekem szánalmas.
Ettől még persze nem kizárható, hogy vagy a kanadai ligában virgonckodó, vagy a többszörös keresztszalag szakadt volt hurrikán, vagy akár Howard Jones óriásit fog teljesíteni, de lássuk be ez olyan, mint feltenni a rulett asztalon egy számra....
Tudom persze, hogy ez van és Én sokakkal ellentétben bízom még JJ-ben, de nagyon nem állunk itt jól és ehhez nem igazán tudom pászítani a tulajdonos pár hónappal ezelőtti nyilatkozatát a pass rush és a secondary megerősítéséről.Klemó
Én csak arra próbáltam célozni, hogy a várt 1-2. körös rookie mellett vannak olyanok, akik robbanthatnak. Tehát nem csupa kukajátékossal vagyunk tele, hanem még nem bizonyított fiatalokkal. JJ, Howard Jones és a CFL-es srác is olyan, aki robbanthat. Ha csak az egyik megteszi, jók vagyunk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Trade kapcsán Én amondó vagyok hogy olyanért érdemes felvenni, aki plug and play first day starter lehet. Ha OLB-ket nézem, akkor Ray és Fowler nekem ilyen és talán Beasley is (akinél egyedül a súly és az erő volt a kérdés), de már Gregory kapcsán sem mondanám ezt, de Dupree kapcsán meg pláne. Ez utóbbi egy elképesztő atléta, de még rengeteget kell tanulnia. Azt mondom, hogy 22. pozícióban ideális jelölt, de már 15-ön belül nem draftolnám.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Soldi, nem szoktam károgni, de javítanék. CSAKIS kérdőjel van OLB pozícióban. Egyelőre van egy veteránunk 37 évesen, aki persze erőben van még, de nem várhatjuk, hogy viszi a hátán a corp-ot. Emellett van egy nem bizonyított JJ és egy backup szerepet szépen megoldó Moats. Egy azaz egy olyan kezdő játékosunk nincs jelenleg, aki nem túlkoros és meghatározó teljesítményt tett le az asztalra. Ha így lenne azt mondanám ok, hogy sorakoztatjuk a "kopaszokat", de enélkül ez inkább nekem szánalmas.
Ettől még persze nem kizárható, hogy vagy a kanadai ligában virgonckodó, vagy a többszörös keresztszalag szakadt volt hurrikán, vagy akár Howard Jones óriásit fog teljesíteni, de lássuk be ez olyan, mint feltenni a rulett asztalon egy számra....
Tudom persze, hogy ez van és Én sokakkal ellentétben bízom még JJ-ben, de nagyon nem állunk itt jól és ehhez nem igazán tudom pászítani a tulajdonos pár hónappal ezelőtti nyilatkozatát a pass rush és a secondary megerősítéséről.
több mint 9 éve
We have signed LB Shayon Green to our offseason roster.kriSTEELanŐ is OLB. Tavalyi undrafted játékos és most részt vett a Miami Pro Dayen, gondolom, ott tetszett meg Tomlinéknak.
Az OLB poszt így teljes. Persze kérdőjelek vannak, de mennyiségben megvan. Harrison, Jones, Moats, a tavaly mindenkire jó benyomást tett Howard Jones, a CFL-sztár és most Shayon Green, plusz még persze a korai körös rookie. Már csak az kell, hogy vki(k) be is robbanjon.
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Keiselel mi van/lett? Azt tudom h kivágtuk! Visszavonul? Ő miért nem kapott vmi fizetéscsökkenős szerződést, mint pl. Harrison! Szerintem elég sokat tett a csapatért! Ha nem vonul vissza, vki leigazolhatja?!
több mint 9 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2015/4/1/8328523/steelers-te-fb-will-johnson-meets-an-800-lb-tire-and-flips-itpolamaluveszélyes csinálni ilyent öv nélkül, de látszik hogy van benne powa 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Meg se említettem, hogy kire számítok, csak az nfl.com-ot "idéztem"A mock draftok sokat nem érnek...nyilván mindenkinek van egy elképzelése, de jól látszik, hogy pl az nfl.com-on megjelenő 6 különbözőn 2 Dupree, 2 Peters, 1 Collins és 1 Beasley van. 6 tipp, de nem elég, hogy 4 játékos, de 3 teljesen különböző poszt is. Úgyhogy ennyit ér a mock draftKlaci79beasley top 5, rá ne nagyon számíts,de szerintem dupreet is elviszik top 15-benkapitnono
De azért mérget egyikre se vennék a helyedben...tavaly top 10-es volt végig Johnny Football aztán tessék. De rengeteg példát lehet hozni pro és kontra, hogy ki mekkorát zuhan vagy éppen kit visznek el sokkal hamarabb, mint azt előzetesen gondolják.
több mint 9 éve
A mock draftok sokat nem érnek...nyilván mindenkinek van egy elképzelése, de jól látszik, hogy pl az nfl.com-on megjelenő 6 különbözőn 2 Dupree, 2 Peters, 1 Collins és 1 Beasley van. 6 tipp, de nem elég, hogy 4 játékos, de 3 teljesen különböző poszt is. Úgyhogy ennyit ér a mock draftKlaci79beasley top 5, rá ne nagyon számíts,de szerintem dupreet is elviszik top 15-ben
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
A mock draftok sokat nem érnek...nyilván mindenkinek van egy elképzelése, de jól látszik, hogy pl az nfl.com-on megjelenő 6 különbözőn 2 Dupree, 2 Peters, 1 Collins és 1 Beasley van. 6 tipp, de nem elég, hogy 4 játékos, de 3 teljesen különböző poszt is. Úgyhogy ennyit ér a mock draft
több mint 9 éve
A feltrade-ben én sem hiszek. Nyilván elsődlegesen CB és OLB a legnagyobb need, de lenyomtam egy pár mock drafot és a tendenciák alapján elég érdekes kép alakult ki nálam.(már amennyire lehet erre alapozni.)Nagy valószínűséggel a 2. körben benn lesz a J. Collins, B. Jones, K. Johnson, Q. Rollins CB négyes egy tagja, a harmadik körben pedig vihető OLB - ként a L. Mauldin, vagy a M Golden. Ebből nálam az következik, hogy bármennyire is dicséri mindenki az offenset, nem zárható ki egy első körös O pick, ha a Devante Parker vagy a Gurley benn marad. Futójátékban csak a Bell minőségi játékos, de ha megsérül, akkor végünk. Elkapóknál a Brown zseni én még a Bryant - ben látok fantáziát, de a Wheaton nálam csak cserejátékosnak jó. Parker és Gurley esetében előbbinél nem haboznék, ha bent lenne, de Buffalo mintára el tudnék képzelni két atom futót is.no flaccoSzerintem pedig nyugodtan zárd ki az O picket az 1.-2. körökben. Szinte biztos, hogy OLB/CB poszt lesz az elején. A sorrend még kérdés. 3 körben jöhet szerintem leghamarabb O pick, mondjuk RB. Cobb vagy Yeldon, Ajayi is bőven elérhető lehet ekkortájt. WR pedig nálam 5. körtől lefelé jönne. Brown adott, szerintem Martavis idén 2. számú lesz, Wheaton bőven jó mögéjük és a draft vége felé bőven lehet f@sza kis elkapókat találni, lásd Brown esete 😉.
" class="embed">
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
.(már amennyire lehet erre alapozni.)no flaccoSemennyire... 😒
nem zárható ki egy első körös O pick,De... 😉 :cool:
több mint 9 éve
A feltrade-ben én sem hiszek. Nyilván elsődlegesen CB és OLB a legnagyobb need, de lenyomtam egy pár mock drafot és a tendenciák alapján elég érdekes kép alakult ki nálam.(már amennyire lehet erre alapozni.)Nagy valószínűséggel a 2. körben benn lesz a J. Collins, B. Jones, K. Johnson, Q. Rollins CB négyes egy tagja, a harmadik körben pedig vihető OLB - ként a L. Mauldin, vagy a M Golden. Ebből nálam az következik, hogy bármennyire is dicséri mindenki az offenset, nem zárható ki egy első körös O pick, ha a Devante Parker vagy a Gurley benn marad. Futójátékban csak a Bell minőségi játékos, de ha megsérül, akkor végünk. Elkapóknál a Brown zseni én még a Bryant - ben látok fantáziát, de a Wheaton nálam csak cserejátékosnak jó. Parker és Gurley esetében előbbinél nem haboznék, ha bent lenne, de Buffalo mintára el tudnék képzelni két atom futót is.no flaccoj.collins és k.johnson biztos, hogy nem lesz bent első kör közepe vége felé még talán bent lesznek.De sztem b.jones-ra sincs sok esély a 2.kör végén.
több mint 9 éve
no flacco
317
A feltrade-ben én sem hiszek. Nyilván elsődlegesen CB és OLB a legnagyobb need, de lenyomtam egy pár mock drafot és a tendenciák alapján elég érdekes kép alakult ki nálam.(már amennyire lehet erre alapozni.)Nagy valószínűséggel a 2. körben benn lesz a J. Collins, B. Jones, K. Johnson, Q. Rollins CB négyes egy tagja, a harmadik körben pedig vihető OLB - ként a L. Mauldin, vagy a M Golden. Ebből nálam az következik, hogy bármennyire is dicséri mindenki az offenset, nem zárható ki egy első körös O pick, ha a Devante Parker vagy a Gurley benn marad. Futójátékban csak a Bell minőségi játékos, de ha megsérül, akkor végünk. Elkapóknál a Brown zseni én még a Bryant - ben látok fantáziát, de a Wheaton nálam csak cserejátékosnak jó. Parker és Gurley esetében előbbinél nem haboznék, ha bent lenne, de Buffalo mintára el tudnék képzelni két atom futót is.
több mint 9 éve
Tomlin inkább steel hívő, a csúszókat várjuk, elvileg lehet wr-run, vagy ha nagyon magasan megy Sheldon vagy CB az mind edge rusher csúszkát jelenten.Azt tudom, hogy nem igazán szoktunk mozogni a drafton, de ahogy nézegettem Dupree is simán kimehet 15. hely tájékán és azt gondolom, hogy érte érdemes lehet...figyelembe véve azt is, hogy mondjuk a Bears, a Skins, a Saints, a Vikings bőven vihet előttünk OLB posztra és a combinenon bizony nagyon meggyőző volt Dupree. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy ott van Gregory, Rey,, Beasley akik bőven kimehetnek és valószínűleg ki is fognak előtte menni. Szóval egy szó,mint száz én nagyon szeretném Dupreet a draft első napján egy Steelers mezzel a kezében és Steelers sapival a fején látni 😊HaggansMost, hogy minden nappal közelebb vagyunk a drafthoz felmerült bennem, hogy lehet, hogy fel fogunk tradelni valakiért az első körben...szerintetek ennek idén van realitása?Én a magam részéről nem nagyon hiszek a feltrade-ben. Persze minden évben vannak meglepetések a drafton, viszont mi nem nagyon szoktunk ugrálni. 1/22-nél mindenképp maradni fog bent olyan edge rusher vagy cb akit érdemes lenne elhozni. Mondjuk Beasley vagy éppen Waynes érkezésére jelenleg minimális esélyt látok, Dupree például simán elképzelhető, hogy bent marad.Klaci79
Nekem Dupree vagy Waynes esetleg Beasley - bár szerintem érte túl sokat kéne mozogni -megérne egy reális értékű felmozgást.Haggans
itt a visit list
elsőkörösök
11 Shane Ray, OLB/DE/3-4OLB, Missouri (PRO)
13 DeVante Parker, WR, Louisville (WOR)
24 Kevin Johnson, CB, Wake Forest (PRO)
31 T.J. Clemmings, OT, Pittsburgh (INT)
33 Preston Smith, DE, Mississippi State (PRO)
másodikkörösök
50 Danielle Hunter, DE, LSU (PRO)
54 Jalen Collins, CB, LSU (PRO)
61 Clive Walford, TE, Miami (PRO)
harmadikkörösök
86 T.J. Yeldon, RB, Alabama (COM)
90 David Cobb, RB, Minnesota (COM)
106 Jesse James, TE, Penn State (COM)
121 Gabe Wright, DT, Auburn (PRO)
155 Justin Cox, FS, Mississippi State (INT)
177 Nick Marshall, FS/QB/CB, Auburn (PRO)
295 Cameron Clear, TE, Texas A&M (PRI)
378 Jermaine Whitehead, S, Auburn (PRO)
Darryl Roberts, CB, Marshall (PRI)
ebbűl mi látccik, elsősorban CB-t, edge rushert keresünk fenn, de ha csúszás van nem fogunk bennhagyni értéket, a harmadik karika offenz pontgyárosra fog elmenni s alul is menni fog a secondary foltozás. Ami lényeges nem nagyon kaparunk OLB-re, tehát végre beindulna valami kamuflázs, vagy lemaradtunk valami tényeges dologról OLB ügyben, tehát ultrafontos mi megy a Harrison-táborban.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Most, hogy minden nappal közelebb vagyunk a drafthoz felmerült bennem, hogy lehet, hogy fel fogunk tradelni valakiért az első körben...szerintetek ennek idén van realitása?Én írtam is, hogy idén jobb esélyt látok rá, mint korábban.
Nekem Dupree vagy Waynes esetleg Beasley - bár szerintem érte túl sokat kéne mozogni -megérne egy reális értékű felmozgást.Haggans
több mint 9 éve
Azt tudom, hogy nem igazán szoktunk mozogni a drafton, de ahogy nézegettem Dupree is simán kimehet 15. hely tájékán és azt gondolom, hogy érte érdemes lehet...figyelembe véve azt is, hogy mondjuk a Bears, a Skins, a Saints, a Vikings bőven vihet előttünk OLB posztra és a combinenon bizony nagyon meggyőző volt Dupree. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy ott van Gregory, Rey,, Beasley akik bőven kimehetnek és valószínűleg ki is fognak előtte menni. Szóval egy szó,mint száz én nagyon szeretném Dupreet a draft első napján egy Steelers mezzel a kezében és Steelers sapival a fején látni 😊Most, hogy minden nappal közelebb vagyunk a drafthoz felmerült bennem, hogy lehet, hogy fel fogunk tradelni valakiért az első körben...szerintetek ennek idén van realitása?Én a magam részéről nem nagyon hiszek a feltrade-ben. Persze minden évben vannak meglepetések a drafton, viszont mi nem nagyon szoktunk ugrálni. 1/22-nél mindenképp maradni fog bent olyan edge rusher vagy cb akit érdemes lenne elhozni. Mondjuk Beasley vagy éppen Waynes érkezésére jelenleg minimális esélyt látok, Dupree például simán elképzelhető, hogy bent marad.Klaci79
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Most, hogy minden nappal közelebb vagyunk a drafthoz felmerült bennem, hogy lehet, hogy fel fogunk tradelni valakiért az első körben...szerintetek ennek idén van realitása?Én a magam részéről nem nagyon hiszek a feltrade-ben. Persze minden évben vannak meglepetések a drafton, viszont mi nem nagyon szoktunk ugrálni. 1/22-nél mindenképp maradni fog bent olyan edge rusher vagy cb akit érdemes lenne elhozni. Mondjuk Beasley vagy éppen Waynes érkezésére jelenleg minimális esélyt látok, Dupree például simán elképzelhető, hogy bent marad.