Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 858
Nyilván, ha Miller odacsókol és ráesik, akkor vége a játéknak, de ez benne van, szeirntem a stábból senki nem ettől tart és nem is a fájdalomtól. A gond ott van, hogy ezzel a sérüléssel nem tud dobni messzire de facto. Ha pedig nem tud, akkor tényleg nincs értelme, hogy játszik, legfeljebb pszichés, mivel lehet ezt titkolni, de kiszúrják ezt gyorsan, főleg Denverben.

A hiánya pedig nyilván önmagában is probléma, de ugye ne feledjük, hogy nekünk nem a második számú QB jön, hanem a harmadik. Ez pedig egy PO-ban szinte biztos vereség.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Öltözői hírek szerint Ben 50-50, Brown viszont holnap - saját bevallása szerint - megpróbál edzeni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
kijött az első inj. list:
13 Bronco van rajta
Miller, Myers betegség OZ térd miatt nem edzett
Harris váll, Ware térd, Stewart hamstring és Jackson betegség miatt limitált volt
Daniels, Davis, Garcia, Manning, Marshall és Ward van még említve

Nálunk:
A nagy hármason kívül Heyward hát és Shazier térd miatt nem edzett
Limitált volt V Williams és W Johnson hamstring, valamint Golden vállsérülés miatt.

Landry Jones edzett az első csapattal, mert Ben még mindig nem dobált.
DeWill out lesz hétvégén, de AB84 és Ben valószínűleg játszani fog kérdéses státuszuk van, bár ennek most még nincs jelentősége
több mint 10 éve
hát ez k. jó 😊
 www.youtube.com/watch?v=mqBTuNfQ_t4
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Örültem, hogy Hue Jackson elhagyja a Cincyt, erre nem csoporton belül maradt...?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ezek után nem tudom elképzelni, hogy ne játszon. Egy állat, nem tudom miből van...
És ha még esetleg nyerünk is, a Marvel kezdheti kiegészíteni a névsort. Iron Man, Iceman, Spiderman, Steel Man...
kittli
A kérdés az, hogy mi lesz akkor, ha Von Miller először odacsókol neki... Ha "csak" fáj, akkor kibírhatja, de ha sérülés is van ott, az veszélyes is lehet a saját egészségére/karrierjére.

Ezzel együtt, valahogy nem tudom elképzelni, hogy ne drótoznák össze mindhármukat. Mégiscsak playoff, nagy tét, ha nem jön össze, mehetsz haza, szóval kevés vesztenivaló van. Meg úgy is lenne jó, ne ezen múljon.
peterk2005
gondolom kap majd annyi fájdalomcsillapítót, hogy egy jót mosolyog Miller ütésén 😊
de viccet félretéve elképesztően fontos lesz az OL szerepe, mert még az a 3 sack is sok lehet, amit a legutóbbi meccsen kapott...pedig a Denver ellen 3 sack az nagyon szép teljesítmény
sajnos DeWill játékára szerintem 0% esély van, Brown pedig a tudomány kezében van...Ben aki még kezelheő, szerintem is össze fogják rakni valahogy
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezek után nem tudom elképzelni, hogy ne játszon. Egy állat, nem tudom miből van...
És ha még esetleg nyerünk is, a Marvel kezdheti kiegészíteni a névsort. Iron Man, Iceman, Spiderman, Steel Man...
kittli
A kérdés az, hogy mi lesz akkor, ha Von Miller először odacsókol neki... Ha "csak" fáj, akkor kibírhatja, de ha sérülés is van ott, az veszélyes is lehet a saját egészségére/karrierjére.

Ezzel együtt, valahogy nem tudom elképzelni, hogy ne drótoznák össze mindhármukat. Mégiscsak playoff, nagy tét, ha nem jön össze, mehetsz haza, szóval kevés vesztenivaló van. Meg úgy is lenne jó, ne ezen múljon.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ben egy pittsburghi rádiónak arról is beszélt, miért volt Porter a pályán:
"Segíteni akart Brown-nak lejönni a pályáról, ha esetleg szükség van rá." Azt mondja: "ilyenkor offense edző menne be, de éppen akkor beszélték át, hogy milyen játékot kellene behívni. Joey még mindig egy szenvedélyes, fiatal edző"
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 214 — Lájkold a zsűrit!
kittli
Vhogy ez ugrott be erről. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
kittli
ALőcs, inkább
sutianap
Ez jó! Legalább tudni lehet miért hordja majd kívül a gatyát. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
kittli
ALőcs, inkább

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
BB-nek tényleg szalagok is szakadtak a vallaban? Az nem hangzik vmi jól. ..
kolok1972
tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy szalag is szakadt, de nem változott a státusza
viszont Tomlin azt is nyilatkozta, hogy mindenre fel kell készülni vasárnap. arra is, hogy Landry Jones kezd
mi már kezdjük megszokni 😕
Klaci79
ha landry jones játszik akkor annak kell szurkolni hogy vick ne játszon, mert ha játszik akkor landry már a sokadik eladott labdája után van.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
"Nem akarok ártani a csapatomnak. Ha nem tudok legalább 25-30 yardra dobni, azzal ártok a csapatomnak. Ha bármilyen gyógymóddal csökkenteni tudjuk a fájdalmak, vagy másnap nagyon fog fájni, akkor megoldom a dolgot és játszom. " Ben
Azért ez a másnap nagyon fog fájni duma kemény. Ha játszik az nagyon fog fájni. Nem felejtem el, hogy volt reggel amikor a fájdalomtól üvölteni tudtam volna úgy fájt, egyedül nem tudtam felemelni a karom, a másik kezemmel kellett segíteni. Szép kilátások
több mint 10 éve
Hát azt hiszem annyira esélytelenek leszünk a legjobbak nélkül, hogy pont ezért fogunk továbbjutni, bár a Denver simán győz.
több mint 10 éve
DeWill-nek vissza kellett vennie a csizmát, Big Ben pedig még mindig nem dobált, úgyhogy nem tudja mennyire fogja bírni a hosszabb játékokat. Így ismét felmerült, hogy Landry Jones lehet a kezdő vasárnap.
Brown-ról egyelőre még ennyi hír sincs
több mint 10 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Okos Pacman azt mondta, higy bocsánatot kér AB-től ha nem játszik szombaton, de legkésőbb pénteken 24 órával a meccs előtt úgyis játékra alkalmas lesz. Szerinte szimulált. Igaz mi vasárnap játszunk, de ez ne zavarja szegény egysejtűt. Én meg boldog lennék, ha nem kellene bocsánatot kérnie mert AB játszhat.
polamalu
Gondoltam, hogy elobb-utobb valaki berakja a legfrissebb gyongyszemet tole. 😊
Masoknak tartozik o bocsanat keressel...

Szerkesztette: Roth

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Okos Pacman azt mondta, higy bocsánatot kér AB-től ha nem játszik szombaton, de legkésőbb pénteken 24 órával a meccs előtt úgyis játékra alkalmas lesz. Szerinte szimulált. Igaz mi vasárnap játszunk, de ez ne zavarja szegény egysejtűt. Én meg boldog lennék, ha nem kellene bocsánatot kérnie mert AB játszhat.
polamalu
Jó hát ez a faszi hülye. És nem azért, mert hülyeségeket mond, hanem azért, mert ha elmondják neki, hogy hülyeségeket mond, akkor utána mond valami még nagyobb hülyeséget.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
több mint 10 éve
The Pittsburgh Steelers against the WORLD, and that's just the way they like it.
Soldados
Tényleg ti vagytok az NFL Detroit Red Wingse. 😊

| Aki érti, érti, aki nem az így járt. 😛 |
Mikey
😊

Amúgy ez a mondat arra vonatkozik, hogy az ismert helyzetben (teljesen érthetően), azaz sérült BB-vel, AB-vel és DeWill-lel a nyolc versenyben maradt csapat közül a Steelers tűnik a leggyengébbnek, viszont a Steelers éppen akkor a legjobb, amikor leírják. Szóval magam is úgy látom, hogy jelen helyzetben nagyjából semmi esélyünk nincs papíron a Denver ellen, annyira minden ellenünk szól, hogy talán épp ezért nyerhetünk, mert ilyenkor szoktunk nagyon jók lenni. 😊

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 948
The Pittsburgh Steelers against the WORLD, and that's just the way they like it.
Soldados
Tényleg ti vagytok az NFL Detroit Red Wingse. 😊

| Aki érti, érti, aki nem az így járt. 😛 |

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Egy mondat, ami tökéletesen összefoglalja, mit gondolok a Denver elleni meccsről: The Pittsburgh Steelers against the WORLD, and that's just the way they like it.

több mint 10 éve
kolok1972
tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy szalag is szakadt, de nem változott a státusza
viszont Tomlin azt is nyilatkozta, hogy mindenre fel kell készülni vasárnap. arra is, hogy Landry Jones kezd
mi már kezdjük megszokni 😕
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 098 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Tutter az eszméletvesztés, a meccs után Gilbert vett fel vele egy BiznicIZBoooomot, de elég keresztbeálltak a szemei

Aki nem hiszi, annak utánajárnak