Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Most, hogy minden nappal közelebb vagyunk a drafthoz felmerült bennem, hogy lehet, hogy fel fogunk tradelni valakiért az első körben...szerintetek ennek idén van realitása?

Nekem Dupree vagy Waynes esetleg Beasley - bár szerintem érte túl sokat kéne mozogni -megérne egy reális értékű felmozgást.Haggans
Én a magam részéről nem nagyon hiszek a feltrade-ben. Persze minden évben vannak meglepetések a drafton, viszont mi nem nagyon szoktunk ugrálni. 1/22-nél mindenképp maradni fog bent olyan edge rusher vagy cb akit érdemes lenne elhozni. Mondjuk Beasley vagy éppen Waynes érkezésére jelenleg minimális esélyt látok, Dupree például simán elképzelhető, hogy bent marad.
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Most, hogy minden nappal közelebb vagyunk a drafthoz felmerült bennem, hogy lehet, hogy fel fogunk tradelni valakiért az első körben...szerintetek ennek idén van realitása?

Nekem Dupree vagy Waynes esetleg Beasley - bár szerintem érte túl sokat kéne mozogni -megérne egy reális értékű felmozgást.

" class="embed">
több mint 9 éve
DE Clifton Geathers hosszabbított 1év
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Felszínes értékelés, sommás megállapításokkal...
több mint 9 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Annak, aki nem olvas Fűzővel Kifelé!-t

goingdeep.reblog.hu/az-acel-erme-ket-oldala

Plusz draft előtt, így értékelt minket a PFF:

www.profootballfocus.com/blog/2015/03/04/2015-depth-charts-pittsburgh-steelers/
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ez mekkora

www.youtube.com/watch?v=gRMd1DiTvv0

" class="embed">
több mint 9 éve
Nagyon jó lenne az idei drafton az utódját megtalálni 😊

www.youtube.com/watch?v=lW-ZKFK8odk

" class="embed">
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Nézegettem a behindthesteelcurtainon közzétett draft big boardot és feltűnt egy név rajta, egy bizonyos Devin Gardner neve.

Róla azt tudtam, hogy sokáig kezdő OB volt a Michigannél, erre most látom, hogy elvileg átszakosodott a WR posztra.

Szerintem, 6. vagy 7. kör tájékán meg lehetne vele próbálkozni, ha bent van. Lehetne rá építeni egy pár trükkös játékot. Emlékeim szerint nem volt egy fakezű QB...legalábbis, ha jól emlékszem. 😊Haggans
Csak azért mert QB volt az egyetemen, nem érdemes őt elhozni a hátsó körökben. Hiszen például WR-nek igencsak korlátozottan használható. Ha belegondolsz, hogy milyen játékosokat tudunk időnként húzni 6-7. körökben, érdemesebb igazi értékeket draftolni ott. Most is van néhány olyan WR például, akiket megérné itt elhozni, de a különböző posztok mélyítése is fontos lenne most.
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nézegettem a behindthesteelcurtainon közzétett draft big boardot és feltűnt egy név rajta, egy bizonyos Devin Gardner neve.

Róla azt tudtam, hogy sokáig kezdő OB volt a Michigannél, erre most látom, hogy elvileg átszakosodott a WR posztra.

Szerintem, 6. vagy 7. kör tájékán meg lehetne vele próbálkozni, ha bent van. Lehetne rá építeni egy pár trükkös játékot. Emlékeim szerint nem volt egy fakezű QB...legalábbis, ha jól emlékszem. 😊Haggans
Rosszul emlékszel.

WR passzokhoz pedig amúgy is megvan már az emberünk:

több mint 9 éve

Szerintem, 6. vagy 7. kör tájékán meg lehetne vele próbálkozni, ha bent van. Lehetne rá építeni egy pár trükkös játékot. Emlékeim szerint nem volt egy fakezű QB...legalábbis, ha jól emlékszem. 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
Még gyűröttebb fejűek emlékeznek azokra a shaolin kung-fu filmekre biztos hogyan edzettek a "kopaszok"....és akkor az ugye trükk volt.... 😊

www.steelersdepot.com/2015/03/video-steelers-wr-martavis-bryant-working-on-his-lower-body-explosion/
több mint 9 éve
Tomlin az LSU Proday-en figyelte az eseményeket...volt bőven kit nézni
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Na mit mondott Pola?bcsarli
Semmit. 😀gabistar
"Ma is finom volt az ebéd, elmegyek futni egyet"
Ezt mondta
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Na mit mondott Pola?bcsarli
Semmit. 😀
több mint 9 éve
Azt olvasom minden fele, hogy troy bejelentese csak mende monda volt a datummal. Ugyanis 1 pm elmult, es sehol semmi. Es meg csak utalast sem lattam arra, hogy barhol lenne a neten ilyen datum hivatalos formaban. Azt viszont olvastam tobb helyen, hogy ez az egesz csak ilyen "social media rumor" volt vele kapcsolatban.
több mint 9 éve
ESPN Insider gives Pittsburgh Steelers' Free Agency a 'C'
több mint 9 éve
en nem talaltam semmit itt polarol, sem arrol hogy mikor fog barmit is mondani. Masnak van infoja? Mert azt irtatok ma fogja bejelenteni mi lesz ha jol emlekszem. De errol en nem talaltam irast.
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na mit mondott Pola?

több mint 9 éve
Darrius Heyward-Bey újabb 1 évre aláírt...
több mint 9 éve
Mike Adams is anno ezért hullott ki az első körből, vagyis nagyon is el tudom képzelni, hogy csúszik és ugye Adams nálunk kötött ki anno, bár az igaz, hogy "csak" a második körben. Laci megjegyzésére azért annyit, hogy állítólag már a combine súlyára rápakolt egy 8 fontot, vagyis már 240 felett van és mindeközben 4,6 alá tolta le a 40 yardosát nem hivatalosan. Ugye Bell kapcsán is volt kérdés a súllyal, nála éppen ellenkező előjellel és ugye látjuk, hogy hol tartunk....

Hiszem, hogy csúszni fog, de nem hiszem, hogy 22-ig csusszanna....Klemó
Mondjuk pont nem egy jó példa...még ha igazad is van a fűvel kapcsolatban 😉
Talán Justin Houstont említeném, akit a KC a 70. helyen vitt el a füves ügye után, miközben az első kör vége felé várták. Talán pont ez az eset lehet az, ami miatt elgondolkodnak az illetékesek. Ha úgy látják, hogy megéri, akkor lehet a fű miatt nem is fog csúszni sokat a pali. Ha csúszik akkor meg nem biztos, hogy a füves ügy miatt, bár ezt már Ádi is említette valahol.
Houston anno 5,5 sacket és 49 szerelést mutatott be újoncként, úgyhogy érdekes lenne ha a két ügy közti hasonlóság ellenére nem kelne el Gregory az első körben.
több mint 9 éve
Mike Adams is anno ezért hullott ki az első körből, vagyis nagyon is el tudom képzelni, hogy csúszik és ugye Adams nálunk kötött ki anno, bár az igaz, hogy "csak" a második körben. Laci megjegyzésére azért annyit, hogy állítólag már a combine súlyára rápakolt egy 8 fontot, vagyis már 240 felett van és mindeközben 4,6 alá tolta le a 40 yardosát nem hivatalosan. Ugye Bell kapcsán is volt kérdés a súllyal, nála éppen ellenkező előjellel és ugye látjuk, hogy hol tartunk....

Hiszem, hogy csúszni fog, de nem hiszem, hogy 22-ig csusszanna....
több mint 9 éve
Újabb változás, hogy a 218. pck helyett a 21.-et kaptuk...korábban ugyebár a 252. lett volna a mi comp. pick-ünkKlaci79
212.kriSTEELan
igen, köszi...a kettesem úgy tűnik lassan cserére szorul 😀
több mint 9 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Újabb változás, hogy a 218. pck helyett a 21.-et kaptuk...korábban ugyebár a 252. lett volna a mi comp. pick-ünkKlaci79
212.

több mint 9 éve
Újabb változás, hogy a 218. pck helyett a 21.-et kaptuk...korábban ugyebár a 252. lett volna a mi comp. pick-ünk