Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Miatta lettem Steelers szurkoló.
Azt hiszem nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az egyik legnagyobb Steelers ikon hagyja most abba.
Sajnos várható volt, mert már nem tudott a régi fényében tündökölni 😕
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Troy Polamalu retires after 12 seasons

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Előszezon brutalitás
Vikes, Jax, GrB, Bilz, Panthera

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ahogy az várható volt, aktiváltuk DeCastro 5., 2016-os évét.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Röplabda JH módra
 Instagram.com/p/1OkjDtpFun/sutianap
Nem semmi edzéseket vezényel az öreg 😀Haggans
nézzétek a palikat is, Vince, Saci, RobiGolden
szerintem lesznek meglepetések az lánybekker sorban, meg a széfti se lesz életbevágó, Kozora utsó mokkja szerint:
 www.steelersdepot.com/2015/04/2015-steelers-mock-draft-alex-kozora-version-3-0-post-free-agency/
szóva valami készül az LB-knélsutianap
Ezt már én is említettem, hogy sztem nagyon durván kellemes meglepetés lesz az LB-corpunk. 😊 Legalább most már ketten vagyunk, akik bizakodunk, pontosabban bízunk Deebo felkészítésében. 😊Soldados
Én el tudom képzelni Timmost vagy Shaziert WLB szerepkörben, klasszikba még maradna Vince-Spence páros. Mindenesetre a két kopasz iszonyatosan dolgozik, valamint Vince is ki van gyurmázva mint a hétfejű sárkány és egyre biztatóbb JH minicampje, s még Howard Jones-ékat el se vitték, tehát csak kezdő, vagy kezdő potenciálú felgyúrás folyik. Épp ezért én meghagynám Kozora first CB pickjét.
Csak Tré Waynes lenne, másodikra viszont elhoznám a legvadabb DE/OLB hibridet, mondjuk Orcsárt

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
legalább megvan az ítélet, még ha csak kettőre is számítottam...
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Röplabda JH módra
szerintem lesznek meglepetések az lánybekker sorban, meg a széfti se lesz életbevágó, Kozora utsó mokkja szerint:
 www.steelersdepot.com/2015/04/2015-steelers-mock-draft-alex-kozora-version-3-0-post-free-agency/
szóva valami készül az LB-knélsutianap
Ezt már én is említettem, hogy sztem nagyon durván kellemes meglepetés lesz az LB-corpunk. 😊 Legalább most már ketten vagyunk, akik bizakodunk, pontosabban bízunk Deebo felkészítésében. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
3 meccs a Csengettyűnek első körben, de megy a fellebbezés....remélem 2 meccsben megáll a történet.
több mint 9 éve
Röplabda JH módra
szóva valami készül az LB-knél

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Röplabda JH módra
Nem semmi edzéseket vezényel az öreg 😀

" class="embed">
több mint 9 éve
Röplabda JH módra
 Instagram.com/p/1OkjDtpFun/

több mint 9 éve
Sammie Coates az Auburn elkapója is vizitál nálunk
több mint 9 éve
Senquez Golson, Eli Harold, Nate Orchard, CJ Uzomah jönnek vizitálni.
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Blount megkapta az eltiltását (1 meccs), szóval valószínűleg hamarosan kiderül Bellé is.Soldados
akkor bell biztosan többet kap, mert ugye ő vezetett... remélem csak 2 meccset kap mert ez volt az első betlije
több mint 9 éve
Blount megkapta az eltiltását (1 meccs), szóval valószínűleg hamarosan kiderül Bellé is.

több mint 9 éve
Matt Jones vót vacsivendég, ugye a futás, oljan parádé lesz RexRyan eltáttyajaszáját

több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Aaron Wilson - Kevin Johnson has already worked out for Chargers, Falcons and Eagles and had dinner meeting with Steelers general manager Kevin Colbert

" class="embed">
több mint 9 éve
Egy kis nézni való a draftig 😊.

Ezek az emberek tették le igazán ennek a csapatnak az alapjait, alakították ki ezt az arculatot és szemléletet. Plusz láthat az ember olyanokat is amit egyre kevésbé látunk Goodell miatt, igazi kemény ütközéseket.

www.youtube.com/watch?v=-EtyIE-LhtQ
 www.youtube.com/watch?v=vYpBT1G0WZU
 www.youtube.com/watch?v=ttJJCCk-r-o

" class="embed">
több mint 9 éve
Tudom Laci, mindenhol ott volt a ha, Amennyiben nincs se OLB se CB olyan aki elsőt ér, de Ő bent van? Érted a filozófiai játékot? Én is az OLB v. CB-t preferálom természetesen, mert tudom és látom ott a lyukat.polamalu
Értem én, szerintem nincs olyan szurkoló, aki nem szeretné a saját csapatában látni. Csak nem felejtem el a lehetőségeinket, ezért nem foglalkozok vele különösebben, túl azon, hogy megnézem a videót. Tényleg fantasztikus a srác...
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Tudom Laci, mindenhol ott volt a ha, Amennyiben nincs se OLB se CB olyan aki elsőt ér, de Ő bent van? Érted a filozófiai játékot? Én is az OLB v. CB-t preferálom természetesen, mert tudom és látom ott a lyukat.
több mint 9 éve
Arra semmi garancia, hogy megoldaná 6-10 évre! Az viszont biztos, hogy ha nem OLB-CB-t húzunk az elején, akkor ott problémák lehetnek már idén.
több mint 9 éve
Vélemény?
 www.steelersdepot.com/2015/04/texas-dt-brown-could-be-hampton-2-0-for-steelers/
polamalu
Elsőkörös prospect, és ott nem erre a pozira van szükségünk.Soldados
Én nem követem az NCAA-t sőt mostanság szinte semmit 😀 Viszont, ah ott a mi húzásunknál elérhető lenne, te akkor sem húznád be? Ha a Nose pozit megoldaná vagy 6-10 évre?? Tudom OLB vagy CB, de value-ban?
több mint 9 éve
Ződmindeggy hova húzunk a védelembe, mindenképp erősödünk, én mint nose party természetesen örömmel látnám, de sok esély nincs rá.

több mint 9 éve
Vélemény?
polamalu
Elsőkörös prospect, és ott nem erre a pozira van szükségünk.

több mint 9 éve
Vélemény?