Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Miatta lettem Steelers szurkoló.Azt hiszem nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az egyik legnagyobb Steelers ikon hagyja most abba.
Sajnos várható volt, mert már nem tudott a régi fényében tündökölni 😕
több mint 9 éve
Előszezon brutalitásVikes, Jax, GrB, Bilz, Panthera
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ahogy az várható volt, aktiváltuk DeCastro 5., 2016-os évét.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Én el tudom képzelni Timmost vagy Shaziert WLB szerepkörben, klasszikba még maradna Vince-Spence páros. Mindenesetre a két kopasz iszonyatosan dolgozik, valamint Vince is ki van gyurmázva mint a hétfejű sárkány és egyre biztatóbb JH minicampje, s még Howard Jones-ékat el se vitték, tehát csak kezdő, vagy kezdő potenciálú felgyúrás folyik. Épp ezért én meghagynám Kozora first CB pickjét.Ezt már én is említettem, hogy sztem nagyon durván kellemes meglepetés lesz az LB-corpunk. 😊 Legalább most már ketten vagyunk, akik bizakodunk, pontosabban bízunk Deebo felkészítésében. 😊Soldadosnézzétek a palikat is, Vince, Saci, RobiGoldenRöplabda JH módraNem semmi edzéseket vezényel az öreg 😀Haggans
Instagram.com/p/1OkjDtpFun/sutianap
szerintem lesznek meglepetések az lánybekker sorban, meg a széfti se lesz életbevágó, Kozora utsó mokkja szerint:
www.steelersdepot.com/2015/04/2015-steelers-mock-draft-alex-kozora-version-3-0-post-free-agency/
szóva valami készül az LB-knélsutianap
Csak Tré Waynes lenne, másodikra viszont elhoznám a legvadabb DE/OLB hibridet, mondjuk Orcsárt
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
legalább megvan az ítélet, még ha csak kettőre is számítottam...
több mint 9 éve
Ezt már én is említettem, hogy sztem nagyon durván kellemes meglepetés lesz az LB-corpunk. 😊 Legalább most már ketten vagyunk, akik bizakodunk, pontosabban bízunk Deebo felkészítésében. 😊nézzétek a palikat is, Vince, Saci, RobiGoldenRöplabda JH módraNem semmi edzéseket vezényel az öreg 😀Haggans
szerintem lesznek meglepetések az lánybekker sorban, meg a széfti se lesz életbevágó, Kozora utsó mokkja szerint:
www.steelersdepot.com/2015/04/2015-steelers-mock-draft-alex-kozora-version-3-0-post-free-agency/
szóva valami készül az LB-knélsutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
3 meccs a Csengettyűnek első körben, de megy a fellebbezés....remélem 2 meccsben megáll a történet.
több mint 9 éve
nézzétek a palikat is, Vince, Saci, RobiGoldenRöplabda JH módraNem semmi edzéseket vezényel az öreg 😀Haggans
szóva valami készül az LB-knél
több mint 9 éve
Röplabda JH módraNem semmi edzéseket vezényel az öreg 😀
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Sammie Coates az Auburn elkapója is vizitál nálunk
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Senquez Golson, Eli Harold, Nate Orchard, CJ Uzomah jönnek vizitálni.
több mint 9 éve
Blount megkapta az eltiltását (1 meccs), szóval valószínűleg hamarosan kiderül Bellé is.Soldadosakkor bell biztosan többet kap, mert ugye ő vezetett... remélem csak 2 meccset kap mert ez volt az első betlije
több mint 9 éve
Blount megkapta az eltiltását (1 meccs), szóval valószínűleg hamarosan kiderül Bellé is.
több mint 9 éve
Matt Jones vót vacsivendég, ugye a futás, oljan parádé lesz RexRyan eltáttyajaszáját
több mint 9 éve
Aaron Wilson - Kevin Johnson has already worked out for Chargers, Falcons and Eagles and had dinner meeting with Steelers general manager Kevin Colbert
" class="embed">
több mint 9 éve
Egy kis nézni való a draftig 😊. Ezek az emberek tették le igazán ennek a csapatnak az alapjait, alakították ki ezt az arculatot és szemléletet. Plusz láthat az ember olyanokat is amit egyre kevésbé látunk Goodell miatt, igazi kemény ütközéseket.
www.youtube.com/watch?v=-EtyIE-LhtQ
www.youtube.com/watch?v=vYpBT1G0WZU
www.youtube.com/watch?v=ttJJCCk-r-o
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tudom Laci, mindenhol ott volt a ha, Amennyiben nincs se OLB se CB olyan aki elsőt ér, de Ő bent van? Érted a filozófiai játékot? Én is az OLB v. CB-t preferálom természetesen, mert tudom és látom ott a lyukat.polamaluÉrtem én, szerintem nincs olyan szurkoló, aki nem szeretné a saját csapatában látni. Csak nem felejtem el a lehetőségeinket, ezért nem foglalkozok vele különösebben, túl azon, hogy megnézem a videót. Tényleg fantasztikus a srác...
több mint 9 éve
Tudom Laci, mindenhol ott volt a ha, Amennyiben nincs se OLB se CB olyan aki elsőt ér, de Ő bent van? Érted a filozófiai játékot? Én is az OLB v. CB-t preferálom természetesen, mert tudom és látom ott a lyukat.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Arra semmi garancia, hogy megoldaná 6-10 évre! Az viszont biztos, hogy ha nem OLB-CB-t húzunk az elején, akkor ott problémák lehetnek már idén.
több mint 9 éve
Én nem követem az NCAA-t sőt mostanság szinte semmit 😀 Viszont, ah ott a mi húzásunknál elérhető lenne, te akkor sem húznád be? Ha a Nose pozit megoldaná vagy 6-10 évre?? Tudom OLB vagy CB, de value-ban?Vélemény?Elsőkörös prospect, és ott nem erre a pozira van szükségünk.Soldados
www.steelersdepot.com/2015/04/texas-dt-brown-could-be-hampton-2-0-for-steelers/
polamalu
több mint 9 éve
Ződmindeggy hova húzunk a védelembe, mindenképp erősödünk, én mint nose party természetesen örömmel látnám, de sok esély nincs rá.
több mint 9 éve
Vélemény?Elsőkörös prospect, és ott nem erre a pozira van szükségünk.
www.steelersdepot.com/2015/04/texas-dt-brown-could-be-hampton-2-0-for-steelers/
polamalu
több mint 9 éve
Vélemény?www.steelersdepot.com/2015/04/texas-dt-brown-could-be-hampton-2-0-for-steelers/