Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünk
Klaci79
a cserére én is gondoltam, de szerintem 3. körösnél többet ér, 2. körös cetlit meg szerintem senki sem adna érte...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
közben DHB-vel is hosszabbítottunk
Klaci79
Rapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Soldados
ez Coates számára nem túl jó hír
Klaci79
Hát passz, mindkét szerződés eléggé discount-os. DHB-é kb egy spec teamer szerződésével ér fel. Ennyiért még 5. WR-nek is érdemes megtartani. Szóval ha beelőzi őt Coates, DHB akkor is maradhat, mert kb lószart se keres.

Wheaton sztem mindenképpen távozni fog a köv. idény után, hiszen jövőre elég komoly szerződést kell adni Bellnek és Brownnak is, a 2-3. számú WR szerződése ebbe már nem fog beleférni, és pont az ő helyét kellene majd akkor átvennie Coates-nak.

Mindenesetre ez két nagyon jó szerződés volt a csapatnak. Felkészül: Gay.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünk
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Klaci79
Soldados
Klaci79
vagy márkus vítön számára, neki jövőre lejár a szerződése, és így valószínűleg nem próbáljuk megtartani...
több mint 10 éve
Klaci79
Soldados
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Goldennel hosszabbítottunk. 3 évre 5 milláért írt alá. Szerintem ez kifejezetten jó hír, ő a spec team captain és ki tudja, tán kezdő potenciált is látnak benne. Ha nem hozunk safetyt FA-piacról, akkor ő lesz a kezdő SS-poszt várományosa.

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 548 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
QB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei drafton
valamint a Southeastern Louisiana CB-jével Harlan Miller-rel is
Klaci79
Hackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
1,93 magas, 100 kg, vagyis méretekben hasonló mint Ben
polamalu
ő a ti emberetek  www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.html
Höri
Hát ha a nehezen kimondható név a feltétel akkor ő a nyerő .-)

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...

pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
Dodó
Persze, hogy nem lenne baja, mert rájött, hogy a bengirllel soha nem fog WC körnél tovább jutni és szeretne bajnokként távozni. 😊

Szerkesztette: Gergőke

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
QB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei drafton
Klaci79
Hackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
polamalu
ő a ti emberetek  www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.html

több mint 10 éve
Pacman nem lesz Steeler, ettől nem kell tartani. 😉

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
Nekünk viszont lenne. Nem akarom Steelers mezben látni. Egyáltalán nem szimpatikus. Tudom nem én fogok dönteni.
több mint 10 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...

pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
több mint 10 éve
Klaci79
polamalu
szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemen
Klaci79
Megedződött legalább 😀 Tudod ott ahol eltört egyszer már nem fog még egyszer. Edzette a csontjait, hogy a profi időszakba már ne legyen gond 😀
több mint 10 éve
Klaci79
polamalu
szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemen
több mint 10 éve
Klaci79
több mint 10 éve
És Vonn Bellel is találkoztunk

Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
Klaci79
Oh.. jogos, rosszul értelmeztem a waive-t... :S

több mint 10 éve
hát McCain-ről lemaradtunk...Löbó nem engedte vissza hozzánk....úgyhogy jöhet Apple...😀
több mint 10 éve
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
több mint 10 éve
Shaq Lawson-nal is beszélgettünk.
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Mathieu FS/NCB szerepkörben villog, így ő nem illik a felsorolásba.
Kukacoskodás OFF 😊
empty taxi
Jogos-jogos, kösz a javítást.

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 763
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.

(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)
Klemó
Jól irja a kolléga a magasságon túl a sebesség,robbanékonyság es a csípő mozgás legalább annyira fontos tulajdonság egy cb-nél.
A magasság azon túl persze hogy fizikai előny abszolút nem feltétel kivéve ha nem egy a wr-t folyamatosan zaklató /jam-lös végig az arcodba mászok man covert játszik a védelem. Lásd Seattle vagy mi is ezzel.próbálkozunk csak gyerekcipőben még 😁

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.

(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)