Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünka cserére én is gondoltam, de szerintem 3. körösnél többet ér, 2. körös cetlit meg szerintem senki sem adna érte...
Klaci79
több mint 10 éve
Hát passz, mindkét szerződés eléggé discount-os. DHB-é kb egy spec teamer szerződésével ér fel. Ennyiért még 5. WR-nek is érdemes megtartani. Szóval ha beelőzi őt Coates, DHB akkor is maradhat, mert kb lószart se keres.ez Coates számára nem túl jó hírközben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79
Soldados
Klaci79
Wheaton sztem mindenképpen távozni fog a köv. idény után, hiszen jövőre elég komoly szerződést kell adni Bellnek és Brownnak is, a 2-3. számú WR szerződése ebbe már nem fog beleférni, és pont az ő helyét kellene majd akkor átvennie Coates-nak.
Mindenesetre ez két nagyon jó szerződés volt a csapatnak. Felkészül: Gay.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Wheaton-ről korábban olyat is hallottam, hogy megpróbáljuk elcserélni...nem tudom mi lesz vele, idén néha nagyot villant és remek célpont lehet Bell, Brown és Bryant mellett. De hogy idén nem draftolunk a 7. kör előtt WR-t, arra mérget vehetünk
több mint 10 éve
vagy márkus vítön számára, neki jövőre lejár a szerződése, és így valószínűleg nem próbáljuk megtartani...ez Coates számára nem túl jó hírközben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 10 éve
ez Coates számára nem túl jó hírközben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79
Soldados
több mint 10 éve
közben DHB-vel is hosszabbítottunkRapoport szerint 3 évre 3,8 millióért.
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
közben DHB-vel is hosszabbítottunk
több mint 10 éve
Goldennel hosszabbítottunk. 3 évre 5 milláért írt alá. Szerintem ez kifejezetten jó hír, ő a spec team captain és ki tudja, tán kezdő potenciált is látnak benne. Ha nem hozunk safetyt FA-piacról, akkor ő lesz a kezdő SS-poszt várományosa.

több mint 10 éve
Hát ha a nehezen kimondható név a feltétel akkor ő a nyerő .-)ő a ti emberetek www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.htmlQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
valamint a Southeastern Louisiana CB-jével Harlan Miller-rel is
Klaci79
1,93 magas, 100 kg, vagyis méretekben hasonló mint Ben
polamalu
Höri
több mint 10 éve
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...Persze, hogy nem lenne baja, mert rájött, hogy a bengirllel soha nem fog WC körnél tovább jutni és szeretne bajnokként távozni. 😊
pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
Dodó
Szerkesztette: Gergőke
több mint 10 éve
ő a ti emberetek www.umassathletics.com/sports/m-footbl/mtt/blake_frohnapfel_884717.htmlQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
polamalu
több mint 10 éve
Pacman nem lesz Steeler, ettől nem kell tartani. 😉

több mint 10 éve
Nekünk viszont lenne. Nem akarom Steelers mezben látni. Egyáltalán nem szimpatikus. Tudom nem én fogok dönteni.
több mint 10 éve
Pacman Jones beszélt arról, hogy nem lenne baja azzal, ha a Steelersben kellene játszani...pit.247sports.com/Bolt/Bengals-Adam-Jones-talks-about-playing-for-rival-Steelers-44042892
több mint 10 éve
Megedződött legalább 😀 Tudod ott ahol eltört egyszer már nem fog még egyszer. Edzette a csontjait, hogy a profi időszakba már ne legyen gond 😀szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemenQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
polamalu
Klaci79
több mint 10 éve
szívemből beszélsz....ugyanakkor míg Big Ben elpusztíthatatlan Hackenberg sokat sérült, mondjuk nem volt könnyű dolga az egyetemenQB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
polamalu
több mint 10 éve
QB Dak Prescott-ról is kiderült, hogy a combine-on találkoztunk vele...nagyon keressük azt a lehetséges QB utódot az idei draftonHackenberg legyen az utód, nehogy már könnyű és rövid nevű irányítót válasszunk 😀
Klaci79
több mint 10 éve
Oh.. jogos, rosszul értelmeztem a waive-t... :S(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
Klaci79
több mint 10 éve
hát McCain-ről lemaradtunk...Löbó nem engedte vissza hozzánk....úgyhogy jöhet Apple...😀
több mint 10 éve
(Vissza)Hoztunk egy OT-t, Micah Hatchie -t.Szerintem őt most vágtuk ki...nem lenne amúgy egy életbiztosítás
Így az O FA-ink szerződés tárgyalása előtt, reméljük csak biztosításképp...
kriSTEELan
több mint 10 éve
Shaq Lawson-nal is beszélgettünk.
több mint 10 éve
Mathieu FS/NCB szerepkörben villog, így ő nem illik a felsorolásba.Jogos-jogos, kösz a javítást.
Kukacoskodás OFF 😊
empty taxi
több mint 10 éve
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.Jól irja a kolléga a magasságon túl a sebesség,robbanékonyság es a csípő mozgás legalább annyira fontos tulajdonság egy cb-nél.
(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)
Klemó
A magasság azon túl persze hogy fizikai előny abszolút nem feltétel kivéve ha nem egy a wr-t folyamatosan zaklató /jam-lös végig az arcodba mászok man covert játszik a védelem. Lásd Seattle vagy mi is ezzel.próbálkozunk csak gyerekcipőben még 😁

több mint 10 éve
Egyetértek...egy 5-10 magassággal már jó rugókkal simán ott lehet lenni, pláne 5-11 magassággal. Ne feledjük azt sem, hogy egy dolog csak a magasság, a WR-t le is kell követni, hogy a végén legyen esély elhalászni/leütni a lasztit.(Én Golson kapcsán sem félek annyira a magasságtól, az elővételező képesség, a csípőmozgás, robbanékonyság sokkal fontosabbak nálam, főleg egy slot CB esetében)