Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyre inkább úgy tűnik senkit nem hozunk mi sehova. Úgy ítéltük meg, hogy akit meg tudnánk fizetni azt nem érné meg hozni? Létezik, hogy mind OLB, mind CB poszton a draftról fogunk építkezni??KlemóSok idő van még, Harrison pl bármikor elérhető. Illetve draft után is lesz cut hullám. Szóval sok idő van, de a mostani piacról nem akartunk hozni senkit, vagy akit igen, az nem érte meg a FO szerint.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
no flacco
317
A Lewis kisírt magának egy kis plusz garantált pénz New Orleansban, úgyhogy már benne sem gondolkodhatunk. Semmi gond, a Blake már most szárnyal.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Egyre inkább úgy tűnik senkit nem hozunk mi sehova. Úgy ítéltük meg, hogy akit meg tudnánk fizetni azt nem érné meg hozni? Létezik, hogy mind OLB, mind CB poszton a draftról fogunk építkezni??
több mint 9 éve
Two point conversationNagyobbik fele SónRéj tapicska
Kisebbik fele JoePaU Muncsák DonovaSimth méri, addi Haley ismerkedik JesseJamesszel
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Sterling Moore a Bucshoz, Robinson a Chargershez írt alá.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Inkább az, - hogyha ennyi van köztük, azt mán meg bírja piszkálni, még ha mindkét keze a magasban is van...
"Ennyire se tudnak tőle elszakadni az elkapók, ő a ti emberetek..."vassadi
több mint 9 éve
Akkor várjuk szeretettel 😊....speciel CB poszton őt szeretném a legjobban, csak nem tudom 1/22-nél bent lehet-e még... Rooo is lenn van (Dannybá) tutti pick 😉sutianapAtomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizássutianapÁmen.....amennyiben 1. kör és CB pick.Haggans
" class="embed">
több mint 9 éve
... Rooo is lenn van (Dannybá) tutti pick 😉Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizássutianapÁmen.....amennyiben 1. kör és CB pick.Haggans
több mint 9 éve
Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizássutianapÁmen.....amennyiben 1. kör és CB pick.
" class="embed">
több mint 9 éve
Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizás
több mint 9 éve
Nyiltkozott Santonio barátunk, hogy Steelerként akar visszavonulni.
" class="embed">
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Én meg azt gondolom, hogy inkább ILB-t kell néznetek most ippeg...tudom mélyütés...😊 apám azért az nem semmi, hogy 3 visszavonuló van egy csapatban, ráadásul az egyik ezek közül a második évét kezdené....
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Sterling Moore látogatását a steelersdepot letudta egy B.W. Webb promó-cikkel, ezek szerint ő is otthon felejtette az aláírós tollát akárcsak PatRob...desiderPersze mert holnap fog aláírni hozzánk ( fingers crossed )
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Sterling Moore látogatását a steelersdepot letudta egy B.W. Webb promó-cikkel, ezek szerint ő is otthon felejtette az aláírós tollát akárcsak PatRob...
több mint 9 éve
Klemó
5 667
No nem, akkor már elszívok egy dzsankát... 😊Eltiltás, két meccs, három rekesz sör. Üdv. RozsersutianapJogos, figyelmetlenül olvastam a depót.KlemóAnnyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.vassadi
több mint 9 éve
Eltiltás, két meccs, három rekesz sör. Üdv. RozserJogos, figyelmetlenül olvastam a depót.KlemóAnnyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.vassadi
több mint 9 éve
Moore szerdán állítólag a 49ers-hez is ellátogat.
" class="embed">
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Jogos, figyelmetlenül olvastam a depót.Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.
több mint 9 éve
😀😀😀6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..Klaci79Akkor még Suh is beférne. Trédeljünk érte. 😀 😀Soldados
" class="embed">
több mint 9 éve
6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..Klaci79Akkor még Suh is beférne. Trédeljünk érte. 😀 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..
több mint 9 éve
Robinson a jelek szerint szerződés nélkül távozik. Sebaj, Sterling Moore-nak jobban örülnék.SoldadosÜsse kavics... tavaly láttam egy pár Cowboys meccset- legalábbis többször láttam őket, mint a szenteket- és ezek alapján mondom azt, hogy én bizony Moore-nak jobban örülnék, úgyhogy remélem ma este alá is írja a szerződését. Kellően fizikális CB-nek látom, aki ha úgy van néhanapján a labdát is le tudja szedni.
" class="embed">