Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
Pouncey: "that's one of the best things he could've done."
több mint 11 éve
We have released running back LeGarrette Blount.
 stele.rs/2j9ipxpatriksteelers
Nagy kár érte, hogy Blount seggfej volt, mert nagyon ütős RB-tandem volt Bell-lel. Így viszont le kell akasztanunk valahonnan egy 2. RB-t, mert Dri Archert nagyon kevésnek érzem Bell mögött.Soldados
Tate, ma vágtuk ki. A playbookot is viheti, már nem játszunk egymás ellen, max. a PO-ban 😊Joey Tribbiani
Lehet cserélünk és már hivatalosan nem lehetett volna? 😀
több mint 11 éve
Dehogynem ... Dez Bryant is megtette Dallasban, igaz ő kicsit más kategóriamalkav
nem azt írtam, hogy más se, hanem, hogy Blount máshol se tehet ilyet, nemhogy az elég konzervatív Steelers
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 627 — Believelander
Nagy kár érte, hogy Blount seggfej volt, mert nagyon ütős RB-tandem volt Bell-lel. Így viszont le kell akasztanunk valahonnan egy 2. RB-t, mert Dri Archert nagyon kevésnek érzem Bell mögött.Soldados
Tate, ma vágtuk ki. A playbookot is viheti, már nem játszunk egymás ellen, max. a PO-ban 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Dehogynem ... Dez Bryant is megtette Dallasban, igaz ő kicsit más kategória
több mint 11 éve
várható volt...ilyet máshol se tehet meg...sajnálom
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nagy kár érte, hogy Blount seggfej volt, mert nagyon ütős RB-tandem volt Bell-lel. Így viszont le kell akasztanunk valahonnan egy 2. RB-t, mert Dri Archert nagyon kevésnek érzem Bell mögött.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
 stele.rs/2j9ipx

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nem egészen értem, hogy elvileg McCullers kezdő volt mégis csak 13 snappet volt a pályán. Tuitt pedig csak 4-et...én többet játszatnám őketKlaci79
Valszeg nem voltak elégedettek a látottakkal McCullers esetében. Tuitt pedig ugyebár csak 4. DE a depth charton.Soldados
néztem az ismétlést, néha pedig Cam Thomas úgy tűnt nincs a helyzet magaslatán...na de mindegy szerintem az ilyen pofonok kellenek CulánakKlaci79
Cam Thomas általában nincs a helyzet magaslatán 😀 😀, de tegnap szerintem pont meglepően jól játszott, legalábbis a 2. félidőben nekem többször feltűnt, hogy jó volt futás ellen, ami valszeg épp azért tűnt fel nekem, mert ez ritka jelenség. 😀

Az meg szinte biztos, hogy jelenleg még jobb, mint McCullers, de az bíztató McCullersre nézve, hogy a stáb élesben is akart viszonyítási alapot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 820 — Steelers fan
Azt lehet tudni hogy a 4. negyedben hogy oszlott meg a labdabirtoklás? Érzésre durván sokat volt nálunk, tippem szerint 90/10 arányban.bcsarli
Minden negyedben nálunk volt többet a labda. Összesen 39.49-20.11
Az első és utolsó negyed hasonló volt, 11.20-3.40 ill. 11.09-3.51.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
nem egészen értem, hogy elvileg McCullers kezdő volt mégis csak 13 snappet volt a pályán. Tuitt pedig csak 4-et...én többet játszatnám őketKlaci79
Valszeg nem voltak elégedettek a látottakkal McCullers esetében. Tuitt pedig ugyebár csak 4. DE a depth charton.Soldados
néztem az ismétlést, néha pedig Cam Thomas úgy tűnt nincs a helyzet magaslatán...na de mindegy szerintem az ilyen pofonok kellenek Culának
több mint 11 éve
Valszeg nem voltak elégedettek a látottakkal McCullers esetében. Tuitt pedig ugyebár csak 4. DE a depth charton.

több mint 11 éve
nem egészen értem, hogy elvileg McCullers kezdő volt mégis csak 13 snappet volt a pályán. Tuitt pedig csak 4-et...én többet játszatnám őket
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hogy mennyi az értéke egy PO-ba vágyó csapat számára, ha ippeg sérült az RB?? Sok.....bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
hozzánk jöhetne Blant, egy 7. kört megérne 😀 főleg h Bradshaw megint eltörte magátBorbinho
3 hete lejárt a trade deadlineHöri
touché.
akkor marad a cut 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Akko marad a szezon végéig 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hogy mennyi az értéke egy PO-ba vágyó csapat számára, ha ippeg sérült az RB?? Sok.....bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
hozzánk jöhetne Blant, egy 7. kört megérne 😀 főleg h Bradshaw megint eltörte magátBorbinho
3 hete lejárt a trade deadline

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
Boston,Denver?ZERO_L
a héten dőlt ki Bradshaw, szóval itt vagyunk, vájuk a cutot nagyon.

Amúgy nyilván azért volt frusztrált mert a Titans ellen mindig extrán akar bizonyítani mert udfa-ként nem került be az ottani 53-ra anno.

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
hozzánk jöhetne Blant, egy 7. kört megérne 😀 főleg h Bradshaw megint eltörte magát

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 378 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azt lehet tudni hogy a 4. negyedben hogy oszlott meg a labdabirtoklás? Érzésre durván sokat volt nálunk, tippem szerint 90/10 arányban.

több mint 11 éve
Egyébként számos játékos (nincsenek nevesítve) Blount kidobását kéri az esti viselkedése miatt. Kíváncsian várom mi lesz az ügy vége 😕
több mint 11 éve
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487

most dobódik ki szerintem ez az ügy, jó kis konspiráció, szerintem a blekkamaróban a ződközi hengerezésné, mivel Blünt listásvót, Csöngő elvitte a balhét, mit tisztalapos. De ahogy múlnak a hetek biza lerakdódik ez mint a rozsdamaris...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bevallom őszintén kicsit megértem Blount idegességét. Az hogy otthagyta a csapatot, persze nem tolerálható, de már az első drive-ban is nagyon jól ment a futás és teljesen felesleges volt utána szinte csak passzokkal haladni. Ami a futásban még jó, hogy jöhet a playaction teljesen elveszett a következő driveokban. Bell-t és Blount-ot folyamatosan futtatni kellett volna, de lényegében teljesen átálltunk. Amikor bejött Blount sosem próbálkoztunk vele és nem mintha olyan jól meg tudtuk volna oldani passzjátékkal.
Olyan 2,5 negyed telt el, mire egyértelműen rájöttünk, hogy mit kell csinálni, pedig az első drive is jól ment már. Furcsák az ilyen szituk az offense-ben.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 047 — situational football
bár most nem tudom van-e olyan hely, ahol sérült az első számú futó és még esély van a PO-ra..Klemó
Boston,Denver?ZERO_L
Bostonba minek? Most futott Gray 199yardot. Egyébként sem lehet màr tradelni.gordon
félre értettem, nálam már rég nem első számú futó Blount, így az a lehetőség, hogy vki ilyen státuszba cserélje el, fel sem merült 😀

de ha így nézzük akkor Indy lehetne egy állomás, de max egy fél marék szotyiért

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Boston,Denver?ZERO_L
Bostonba minek? Most futott Gray 199yardot. Egyébként sem lehet màr tradelni.