Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
gabor25
5 144
koszi.
több mint 10 éve
most akkor igy hanyadik helyen huzhatunk majd a drafton ebben a kavarkadban kb?gabistarElső körben 15. helyen.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
No azért ahogy a GB ott van, no az sem semmi....ott meg az égiek láthatóan velük voltak...
több mint 10 éve
gabor25
5 144
most akkor igy hanyadik helyen huzhatunk majd a drafton ebben a kavalkadban kb?
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nem akarok megsérteni senkit, de az, hogy nem érdemeltünk volna rájátszást, szerintem hülyeség. A "big picture"-t nézve a Ravens, a Dolphins és a Chargers sem volt vitathatatlanul jobb nálunk ebben a szezonban.Annyi pozitívum van ebben a végkifejletben, hogy akkor már inkább a Chargers legyen ott a playoffban, mintsem a Ravens vagy a Dolphins.
több mint 10 éve
Bakker....ezt nem hiszem el...4 mpre voltunk a PO-tól egy 0-4 rajt után. Tudom, hogy kb meg sem érdemeltük azt, hogy így álljunk a végén, de ez így nagyon fáj. Vki képbe hozna engem is, hogy miért nem a KC jött miután kivették a faszi kezéből a disznóbőrt a 1st down után.HaggansMert nem akarták h mi menjünk PO-ba, Goodell kiadta az ukázt 😊 Viccet félretéve én sem értettem azt a fújást.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Node valaki képbe hozna mi volt a fújás a fake puntnál?KlemóMég ment ott némi birkózás, de a first down már megvolt, így a bírók jobbnak látták, ha lefújják. Erre mást nem tudok mondani, mint hogy ezt így szokták. Tény, hogy lehet rajta vitatkozni, és ugye ha nem fújnak, akkor azzal a TD-vel a Chiefs megnyeri a meccset, de én a kihagyott FG-hez hasonlóan ezzel sem foglalkoznék különösebben, mert nem elsősorban ezeken a dolgokon múlt, hogy lemaradtunk a PO-ról. Már az kisebb csodának számít, hogy ezek az események még egyáltalán befolyással lehettek a szezonunkra.
több mint 10 éve
Stev
25
Ez milyen ítélet volt gyerekek???????????????????Ez engem is nagyon érdekelne. Megnéztem azóta 10szer a videót és egyszerűen nem értem, hogy miért fújták vissza.
Lehet Én vagyok túl ideges, de ennél a fake puntnál, ment előre a "csomag", a forward motion ott volt, nem ért földet az ember és simán kivették a kezéből a lasztit. Megállították a first down után a játékot, de miért is?Klemó
Az lehet, hogy nem érdemeltünk rájátszást, de akkor is rohadt idegesítő így lemaradni...
több mint 10 éve
Bakker....ezt nem hiszem el...4 mpre voltunk a PO-tól egy 0-4 rajt után. Tudom, hogy kb meg sem érdemeltük azt, hogy így álljunk a végén, de ez így nagyon fáj. Vki képbe hozna engem is, hogy miért nem a KC jött miután kivették a faszi kezéből a disznóbőrt a 1st down után.
" class="embed">
több mint 10 éve
Tetszettek volna nem más répájára bízni a termést, lusta hangák, illetve herék. Ez jár.Meg a korsó. Sör.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Mindig összekeverem Rooneyt Marával. 😀😀0-4 volt az, a Giants volt 0-6Shilkor0-6 után egy másik csapat által kihagyott FGn múlott a playoff. Ez gyönyörű story, bár én Jags fan vagyok, akinek alacsonyabbak az elvárásai. 😀😀iktriadAsszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...iktriadPersze szurkolni a kansasbének felemelő érzés, lópixelt, kaptuk, amit érdemeltünk...sutianap
több mint 10 éve
0-4 volt az, a Giants volt 0-60-6 után egy másik csapat által kihagyott FGn múlott a playoff. Ez gyönyörű story, bár én Jags fan vagyok, akinek alacsonyabbak az elvárásai. 😀😀iktriadAsszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...iktriadPersze szurkolni a kansasbének felemelő érzés, lópixelt, kaptuk, amit érdemeltünk...sutianap
több mint 10 éve
0-6 után egy másik csapat által kihagyott FGn múlott a playoff. Ez gyönyörű story, bár én Jags fan vagyok, akinek alacsonyabbak az elvárásai. 😀😀Asszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...iktriadPersze szurkolni a kansasbének felemelő érzés, lópixelt, kaptuk, amit érdemeltünk...sutianap
több mint 10 éve
sajnálom én mindent megpróbáltam 😕 azért remélem a másik Penn csapat bejut és értetek is küzdünk majd 😀
több mint 10 éve
Áhh... Akkor inkább vált volna biztossá már múlt héten, hogy nem leszünk ott a PO-ban (nyert volna a Dolphins, vagy akárhogy), de így, hogy az utolsó utáni pillanatig él a remény, és csak akkor bukjuk el (tudom, nem ezen múlt elsősorban), ennél nincs rosszabb...vassadiEz egy ilyen szezon volt, nüanszokon múlt rengetegszer: Dolphins elleni AB kilépés, Ravens meccs és ez itt a végén. Remélem jövőre visszatérünk a PO-ba egy megerősített D-vel és egy életképesebb OC-vel.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Asszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...iktriadNem hiszem, hogy lesz olyan épeszű Steelers-szurkoló, aki őt okolja majd azért, mert lemaradtunk a rájátszásról.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Hát igen, ha magunkra nézek, akkor igen, nem érdemeltünk többet. Node nézve ezt a meccset és a Chargers szerencsétlenkedését, szerencséjét...a legszánalmasabb a vége volt, ahogy Daniels, aki életében nem volt még hasonló szituban sem, fut egy 7 yardot és ahelyett, hogy megfutná a blokk mögött a még kellő 8-at, eldobja sután....szóval ez így méltatlan befejezés volt. Persze igen, nem vártam, hogy még izgulunk, sőt a vége előtt pár másodperccel már nekünk adnak több odsot....Node valaki képbe hozna mi volt a fújás a fake puntnál?
Go steelers!
több mint 10 éve
Asszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...iktriadPersze szurkolni a kansasbének felemelő érzés, lópixelt, kaptuk, amit érdemeltünk...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Áhh... Akkor inkább vált volna biztossá már múlt héten, hogy nem leszünk ott a PO-ban (nyert volna a Dolphins, vagy akárhogy), de így, hogy az utolsó utáni pillanatig él a remény, és csak akkor bukjuk el (tudom, nem ezen múlt elsősorban), ennél nincs rosszabb...
több mint 10 éve
Szép idény volt. Jobb így, ezt érdemelte ez a csapat.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Asszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Ez milyen ítélet volt gyerekek???????????????????Lehet Én vagyok túl ideges, de ennél a fake puntnál, ment előre a "csomag", a forward motion ott volt, nem ért földet az ember és simán kivették a kezéből a lasztit. Megállították a first down után a játékot, de miért is?
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Ebben a meccsben is a teljes idényünk....
több mint 10 éve
A Chargersnek amúgy jó az X is...Succop továbblőhet minket...vassadiKár volt leírnom, a jinxelés nekem is nagyon működött ebben a szezonban. 😕 Hosszabbítás jön.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Succop továbblőhet minket...vassadiKár volt leírnom, a jinxelés nekem is nagyon működött ebben a szezonban. 😕 Hosszabbítás jön.