Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Ezt nem értem. Az elmúlt három évben így 2;6;3 körökben hoztunk TE-t. Itt semmilyen vállalhatlanság nincs, sőt.Hát van amikor kvázi mindenki pozitív a draftal kapcsolatban, mégis van aki keresi kákán a csomót. Mert semmi, semmi nem jó, sosem nem jó semmi sem.Nem csomót keresek, de 3 évben zsinórban TE draft szerintem igenis túlzás, főleg magas pickkel.
prérifarkas
De ne legyen igazam, a lényeg jó legyen a csapat!
GombiÁdám
Pont az volt a gond szerintem a Steelers-szel, hogy NEM a mai kornak való megfelelően kezelte a TE kérdést és pont fura, hogy Heath óta nem is volt all round TE-nk. Azt pedig, hogy a 6. körben hoztuk Connor Heywardot azt ne tekintsük klasszikus TE húzásnak, vagyis. Ő egy baromi jó FB/TE, akit így előbbiben fogunk használni, és a Gentry hosszabbítás is arra volt jó, hogy ne legyünk kényszerben.,
De basszus még egyszer mondom. A Draft class TE állatját hoztuk, akibe rengeteg az upside tekintve, hogy a passzjátékba nem igazán vonták be. De érdemes megnézni a combine passz drillt, ahol egy 360-as fordulattal kapja le a lasztit. És ha ez az ember lecsúszik ide, akkor behúzod.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Eddig majdnem tökéletes draft, de Én Washington-nak nem tudok örülni, hamár TE Latunak jobban örültem volna és még bent volt.Nyilván ízlések, meg pofonok....
Továbbá Safteyt hoztam volna ott volt még bent minőség.
GombiÁdám
De, Washington plafonja magasabban van, mint bármelyik TE-ünké Miller óta. Freiermuth kurva jó, de ő sem lehet soha annyira komoly célpont, mint Washington (ha beválik és nem lesz gond a lábával). Arról pedig nem is beszélek, hogy tavaly két agyrázkódása volt sajnos, ami nem egy jó ómen az NFL karrier elején. Lehet több nem lesz, de ha még 1-2 jön simán abba is hagyhatja az egészet és akkor ott maradunk komoly elkapó TE nélkül. Heyward bemutatkozott, nagyon szépen, építjük is, de jövőre a szaknyelvek szerint (Canada) FB pozícióban játszik, vagyis a kis Watt már nem lesz.
Orvosi szempontokból volt némi kényszer és végre olyan felállások is lehetnek, ahol két blokkolni és elkapni is tudó TE lesz a pályán, Pickett valahol széles mosollyal az arcán sült el éppen, amikor ezt a húzást látta 😉
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Hát jesszusom milyen draft volt eeeeeeez!!!!!!Valljuk be, igazából nekünk rengeteget kellett volna adni, hogy a második elejéből lecseréljünk. Porter tehát egyértelmű pick volt ott nekünk.
Benton az idei draft class legkifinomultabb DL játékosa és passzvédekezés ellen egy állat. Az pedig, hogy egy trade után Washingtont be tudtuk húzni a 30. helyen azt nem hiszem el. VÉGRE egy remek classt ki tudunk használni és még ráadásul a 4. körben CB oldalon is van nem egy és nem kettő potens játékos, ahogy egyébként érdekes EDGE prospect és 4. kör value safety is.
Aki pedig Washingtonon vitatkozik, az nézzen pár videót róla és olvassa el, és egyébként no, nézze meg a combine-t is hozzá, de a passz drillt is. Ebben az emberben iszonyatos upside van és tipikus steelers TE. Amikor kijött ez a class pont azt sajnáltam, hogy a második körben nekünk luxus lenne TE, és a 3. körben már mások az értékek. De íííígy.
Egy Washington emellé a fal mellé.....hát milyen futásblokkolás lesz itt és milyen kombinációs lehetőség ez az OC-nak. Zseniális!!!!!
több mint 1 éve
Hát van amikor kvázi mindenki pozitív a draftal kapcsolatban, mégis van aki keresi kákán a csomót. Mert semmi, semmi nem jó, sosem nem jó semmi sem.Nem csomót keresek, de 3 évben zsinórban TE draft szerintem igenis túlzás, főleg magas pickkel.
prérifarkas
De ne legyen igazam, a lényeg jó legyen a csapat!
több mint 1 éve
Nick Herbig picknek tudnék még nagyon örülni, de nem hiszem hogy bent marad 4. végéig.
több mint 1 éve
Hát van amikor kvázi mindenki pozitív a draftal kapcsolatban, mégis van aki keresi kákán a csomót. Mert semmi, semmi nem jó, sosem nem jó semmi sem.Ez egyáltalán nem baj, nincs olyan hogy valamiben mindenki egyetért.
prérifarkas
Végignéztem a press conferenceket, végigmosolyogtam öket.
Főleg Joey nagyon szimpatikus, és számomra pl új volt, hogy Patrick Petersonnal (és Bryant McFaddennel) podcasteltek együtt, illetve hogy mennyire jóban van Tomlin családjával. Tényleg perfect fit.
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Hát van amikor kvázi mindenki pozitív a draftal kapcsolatban, mégis van aki keresi kákán a csomót. Mert semmi, semmi nem jó, sosem nem jó semmi sem.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Eddig majdnem tökéletes draft, de Én Washington-nak nem tudok örülni, hamár TE Latunak jobban örültem volna és még bent volt.Továbbá Safteyt hoztam volna ott volt még bent minőség.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
na ilyet is ritkán olvas az ember:The Pittsburgh Steelers are my winners of night 2. I love what they are putting together.
— Daniel Jeremiah (@MoveTheSticks) April 29, 2023
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
És még a 4. körben is húzunk...jöhet az LB
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Darnell Washington.....eddig tökéletes 😀
több mint 1 éve
Keeanu Benton, DL jött, ez is nagyon jó választás, első körbe is várták.
több mint 1 éve
Fogalmam sincs mit húznék a következő pickünkkel, igazából BPA.
több mint 1 éve
Ott is van, Porter hazajött.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ha ez nem A minimum, akkor nem tudom mi lenne az. Ezért teljesen felesleges ezekkel foglalkozniBazdmeg de jó így nekiindulni a második körnek, nem pedig az eddigi szokásos "ő volt elérhető" meg "végülis adjuk meg neki az esélyt" hozzáállással.Eddig is B+ -t láttam nekünk Nem is értem....
A csávóban benne van, hogy bebetonozza az LT helyet, ami már egy ideje kurva nagy lyuk.
Ha még Chase Young is valahogy idekeveredne, hát nem tudom mi jön az A+ után.
tenorx
polamalu
több mint 1 éve
Bazdmeg de jó így nekiindulni a második körnek, nem pedig az eddigi szokásos "ő volt elérhető" meg "végülis adjuk meg neki az esélyt" hozzáállással.Eddig is B+ -t láttam nekünk Nem is értem....
A csávóban benne van, hogy bebetonozza az LT helyet, ami már egy ideje kurva nagy lyuk.
tenorx
több mint 1 éve
Bazdmeg de jó így nekiindulni a második körnek, nem pedig az eddigi szokásos "ő volt elérhető" meg "végülis adjuk meg neki az esélyt" hozzáállással.A csávóban benne van, hogy bebetonozza az LT helyet, ami már egy ideje kurva nagy lyuk.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Milyen rugói vannak ennek a csávónak 😀Broderick Jones has "basketball feet." And that's not just a cliché over how quick he is. He was a star basketball player at Lithonia High School. Coaches say he could've played in college if he wasn't a 5-star football recruit.
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) April 28, 2023
Most athletic OT Pittsburgh's had in forever. pic.twitter.com/2sAasS2P8N
több mint 1 éve
Ha van esély Chase Youngra, akkor no brainer, meg kell lépni.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
2020-ban nagyot ment. Azóta egy "jó" edge teljesítményt ad. Ha nem lenne Higshmith érdekes lenne, de így teljesen felesleges.Hát sztem kurvajó Young, csak nem akar egészséges lenni. Persze ezért akarnak túladni rajta, ha igazak a pletykák.Nagy húzás lenne.Mi értelme lenne ennek? Ott van Higshmith ugyanabból a draft classból, ugyanolyan, vagy ha nem jobb teljesítménnyelk nekünk. Minek nekünk Chase Young és pláne egy második kört beáldozva. Akkor már hozzunk fiatal EDGE prospectet ugyanezen a picken. Legyen White, vagy Hall.
steelerswire.usatoday.com/2023/04/27/pittsburgh-steelers-washington-commanders-chase-young-nfl-draft/?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook
steelwolf
Klemó
Állítólag jönnek a hívások a 2/1 èrt.Lewisért csörög a matàvos 🙃
dande2
steelwolf
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Állítólag jönnek a hívások a 2/1 èrt.Hát persze, hogy jönnek. Egy top5-be várt QB van a boardon...
dande2
több mint 1 éve
Hát sztem kurvajó Young, csak nem akar egészséges lenni. Persze ezért akarnak túladni rajta, ha igazak a pletykák.Nagy húzás lenne.Mi értelme lenne ennek? Ott van Higshmith ugyanabból a draft classból, ugyanolyan, vagy ha nem jobb teljesítménnyelk nekünk. Minek nekünk Chase Young és pláne egy második kört beáldozva. Akkor már hozzunk fiatal EDGE prospectet ugyanezen a picken. Legyen White, vagy Hall.
steelerswire.usatoday.com/2023/04/27/pittsburgh-steelers-washington-commanders-chase-young-nfl-draft/?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook
steelwolf
Klemó
Állítólag jönnek a hívások a 2/1 èrt.Lewisért csörög a matàvos 🙃
dande2