Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Hoppili. Az edzőink EDGE-két gondolnak rá. Most volt a sajttáj. Kétségtelen, hogy hihetetlen motorja van, de fizikuma nekem kétséges, hogy elég lehet.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Mondjuk Hilton, aki UDFA volt. Azt tudtuk, hogy annyi a need, hogy egy drafton nem lehet mindent pótolni. Lesz még veterán FA ott, ahova nem húztunk, hiszen ne feledjük, hogy lesznek bőven cutok is még. De lehet nem vagyunk készen. Ha valaki csúszik 6. körig lehet beszállunk egy trade-del a két 7. körössel és jövő évi 6-kal. Én várok még ilyet.Létezik hetedik körös CB, aki bevált? Apropó, ki lesz a slot CB-nk?Akkor most jön két kör pihi és a 7-ben húzunk kettőt.Egyetértek. Minden bizonnyal EDGE és safety prospectek lesznek. Bár ilyenkor BPA is szokott az irány lenni és DB is lehet bőven.
Safety, OLB duó? Special teamben apríthatnak majd.
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Létezik hetedik körös CB, aki bevált? Apropó, ki lesz a slot CB-nk?Akkor most jön két kör pihi és a 7-ben húzunk kettőt.Egyetértek. Minden bizonnyal EDGE és safety prospectek lesznek. Bár ilyenkor BPA is szokott az irány lenni és DB is lehet bőven.
Szokol
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Akkor most jön két kör pihi és a 7-ben húzunk kettőt.Egyetértek. Minden bizonnyal EDGE és safety prospectek lesznek. Bár ilyenkor BPA is szokott az irány lenni és DB is lehet bőven.
Szokol
több mint 1 éve
Akkor most jön két kör pihi és a 7-ben húzunk kettőt.Safety, OLB duó? Special teamben apríthatnak majd.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
HERBIG.....Nate tesója jön hozzánk. Nyilván volt így scouting közelről. EDGE-nek mondják, de ILB lesz nálunk szerintem. Azért tetszik a pick, mert elképesztően jó ösztönei vannak és lehet jobban járunk ilyen srácot "átnevelni", mint átlagost. 24 éves viszont, vagyis sokat tanulni már nem fog, de 4. körben vagyunk, valami nyilván van ilyenkor....Pont ezért őt kicsit reachnek érzem, bár sokan furcsálták, hogy eddig is esett.
Most azért viszont lehet sajnálni, hogy eltrade-eltük az 5. és 6. pickünket korábban. Még bőven lenne CB és safety is....
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Herbig it is!
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Bent van Antonio Johnson még.....és Herbig is....no kiváncsi leszek.
több mint 1 éve
Annyira jó látni, hogy Khan él a drafttal.Reagál a trendekre, runokra, és ha valaki csúszik reális áron behúzza.
Ez volt sokszor a bajom eddig, hogy csak ültünk, és néztük, ahogy kiviszik a célpontokat.
Hozzáteszem persze nem mindig ez a célra vezető, mert a saját board és az ahhoz ragaszkodás miatt jöttek kurva jó WR-ek, de sajnos kb. csak oda.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ha megnézitek az első sajttájt, akkor viccesen Tomlin annyit mondott Khan-ra, hogy "yees, he is very agressive" . Nyilván kellett ehhez egy ilyen GM, aki nem csak a saját boardját nézi, de valljuk be, kellett egy EDGE és egy WR rush (ingo második kör eleje???? WTF...) is és űbermák, hogy Washington lecsúszott a harmadikba. Ahhoz képest pedig, hogy milyen a CB class, még bőven maradtak harmadik körös értékek itt.ahhoz hogy szerencséd legyen, kockáztatni kell...ez az első körös felcsere is hatalmas ötlet volt (nyilván, ha a kihúzott játékos tényleg évekre megoldja az LT gondokat)
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Ha megnézitek az első sajttájt, akkor viccesen Tomlin annyit mondott Khan-ra, hogy "yees, he is very agressive" . Nyilván kellett ehhez egy ilyen GM, aki nem csak a saját boardját nézi, de valljuk be, kellett egy EDGE és egy WR rush (ingo második kör eleje???? WTF...) is és űbermák, hogy Washington lecsúszott a harmadikba. Ahhoz képest pedig, hogy milyen a CB class, még bőven maradtak harmadik körös értékek itt.
több mint 1 éve
Hú bazzeg eddig mi draft ez, waaaaKHAN: Rocco Reverse Gang Bang
zacknorb
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Hú bazzeg eddig mi draft ez, waaaa
több mint 1 éve
badsco
356
Hát jesszusom milyen draft volt eeeeeeez!!!!!!És ehhez van egy balfasz Canadánk... 😀
Valljuk be, igazából nekünk rengeteget kellett volna adni, hogy a második elejéből lecseréljünk. Porter tehát egyértelmű pick volt ott nekünk.
Benton az idei draft class legkifinomultabb DL játékosa és passzvédekezés ellen egy állat. Az pedig, hogy egy trade után Washingtont be tudtuk húzni a 30. helyen azt nem hiszem el. VÉGRE egy remek classt ki tudunk használni és még ráadásul a 4. körben CB oldalon is van nem egy és nem kettő potens játékos, ahogy egyébként érdekes EDGE prospect és 4. kör value safety is.
Aki pedig Washingtonon vitatkozik, az nézzen pár videót róla és olvassa el, és egyébként no, nézze meg a combine-t is hozzá, de a passz drillt is. Ebben az emberben iszonyatos upside van és tipikus steelers TE. Amikor kijött ez a class pont azt sajnáltam, hogy a második körben nekünk luxus lenne TE, és a 3. körben már mások az értékek. De íííígy.
Egy Washington emellé a fal mellé.....hát milyen futásblokkolás lesz itt és milyen kombinációs lehetőség ez az OC-nak. Zseniális!!!!!
Klemó
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Brutál jó draftotok van eddig!! Washingtonért való felmozgás A+++. A legtöbb Bengals szurkoló szerintem ezt úgy élte meg, mint a Hill fumblet a PO-ban. Élőben nézni, hogy cserélünk a Chiefsvel 92-ről, és tálcán kínáljuk nektek Darnellt.Ááááá.Mi még emésztjük ezt a draftot, mert ahhoz szoktunk, hogy vagy az első vagy a második napot elrontjuk 😂
Szipeter
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Jeremiah top40-ben volt mind a 4 pickünk...és persze ez nyilván szubjektív lista, de ő általában jól elemez és értékben 2 első és 2 második value....az azért biztos, akit hoztunk.Nekem az álom pickünk ma Antonio Johnson lenne. Bőven 2-3. érték lenne ő is és bőven Terrel Edmunds upgrade a cover képességeivel. De 7-re annyi jó value van még bent, hogy nem tudunk nagyon mellélőni. Herbig talán az egyetlen, akit hoznék LB-ből és bőven ő itt már értékben van, de igazán nem örülnék LB picknek, mert nem vagyunk igazán előrébb egyikkel sem. Akkor inkább már CB...Rush a személyes kedvencem, aki még Peterson mentorságával nagyot nyerhetne itt.
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Én szurkolóként megengedhetem magamnak a szentimentalizmust.Jó, jó, hát ezt nem lehet űberelni valóban... 😊 és erre nem érv, hogy igazi 12 Personell lehet a pályán, ami nem is nagyon volt még a Steelers történetében. Hát mármint valós olyan, ahol az ellenfél tényleg nem lehet biztos abban, hogy passz, vagy futás jön. (A Gentry-Muuth felállással meg nem igazából a futás sem működött valljuk be)Persze, megértek én mindent, de azt sose felejtem el, ahogy Gentry BB utolsó passzával, 5 yardra az end zone-tól három védőbe robbant bele teljesen esélytelen szituációban, hogy Lőcs TD-passzal búcsúzzon.Én csak egy dolog miatt érzek egy kis negatívumot: Gentryt el fogjuk engedni. Én nagyon csípem a kis szürke eminenciást és meggyőződésem, hogy ha máshol több szerepet kap, elkapásban is hasznos lesz. De ez már nálunk nem derül ki.Hát ha Gentryt csípted, akkor Washigtont is fogod, sőt. Gentry egy passt first TE volt, aki beleerosodott a TE posztba, de Washington már most úgy blokkol, ahogy Gentry és Muuth sem fog. De egyébként nem biztos még, hogy idén távizni fog. Ez a pick a másik Watt testvér vissza nem hozatalának biztos csak, mert oda Heyward megy.
Az irány tetszik viszont: több időt adni Picikének, nagyobb lyukat nyitni Nagyinak. Az öregedő DL sort fiatalítani, CB1-et végre megtalálni. Olyan játékosokat húztunk, akiket szinte kivétel nélkül pozitívan értékelt mindenki. Ennél többet egy FO nem tehet.
Szeretnék még safetyt, slot CB-t és projekt OLB-t, OT-t.
Szokol
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 1 éve
Amugy eddig peldaerteku a draftotok. 👌
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Egyszer egy szép napon 😃több mint 1 éve
Klemó
5 667
Jó, jó, hát ezt nem lehet űberelni valóban... 😊 és erre nem érv, hogy igazi 12 Personell lehet a pályán, ami nem is nagyon volt még a Steelers történetében. Hát mármint valós olyan, ahol az ellenfél tényleg nem lehet biztos abban, hogy passz, vagy futás jön. (A Gentry-Muuth felállással meg nem igazából a futás sem működött valljuk be)Persze, megértek én mindent, de azt sose felejtem el, ahogy Gentry BB utolsó passzával, 5 yardra az end zone-tól három védőbe robbant bele teljesen esélytelen szituációban, hogy Lőcs TD-passzal búcsúzzon.Én csak egy dolog miatt érzek egy kis negatívumot: Gentryt el fogjuk engedni. Én nagyon csípem a kis szürke eminenciást és meggyőződésem, hogy ha máshol több szerepet kap, elkapásban is hasznos lesz. De ez már nálunk nem derül ki.Hát ha Gentryt csípted, akkor Washigtont is fogod, sőt. Gentry egy passt first TE volt, aki beleerosodott a TE posztba, de Washington már most úgy blokkol, ahogy Gentry és Muuth sem fog. De egyébként nem biztos még, hogy idén távizni fog. Ez a pick a másik Watt testvér vissza nem hozatalának biztos csak, mert oda Heyward megy.
Az irány tetszik viszont: több időt adni Picikének, nagyobb lyukat nyitni Nagyinak. Az öregedő DL sort fiatalítani, CB1-et végre megtalálni. Olyan játékosokat húztunk, akiket szinte kivétel nélkül pozitívan értékelt mindenki. Ennél többet egy FO nem tehet.
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Persze, megértek én mindent, de azt sose felejtem el, ahogy Gentry BB utolsó passzával, 5 yardra az end zone-tól három védőbe robbant bele teljesen esélytelen szituációban, hogy Lőcs TD-passzal búcsúzzon.Én csak egy dolog miatt érzek egy kis negatívumot: Gentryt el fogjuk engedni. Én nagyon csípem a kis szürke eminenciást és meggyőződésem, hogy ha máshol több szerepet kap, elkapásban is hasznos lesz. De ez már nálunk nem derül ki.Hát ha Gentryt csípted, akkor Washigtont is fogod, sőt. Gentry egy passt first TE volt, aki beleerosodott a TE posztba, de Washington már most úgy blokkol, ahogy Gentry és Muuth sem fog. De egyébként nem biztos még, hogy idén távizni fog. Ez a pick a másik Watt testvér vissza nem hozatalának biztos csak, mert oda Heyward megy.
Szokol
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Én csak egy dolog miatt érzek egy kis negatívumot: Gentryt el fogjuk engedni. Én nagyon csípem a kis szürke eminenciást és meggyőződésem, hogy ha máshol több szerepet kap, elkapásban is hasznos lesz. De ez már nálunk nem derül ki.Hát ha Gentryt csípted, akkor Washigtont is fogod, sőt. Gentry egy passt first TE volt, aki beleerosodott a TE posztba, de Washington már most úgy blokkol, ahogy Gentry és Muuth sem fog. De egyébként nem biztos még, hogy idén távizni fog. Ez a pick a másik Watt testvér vissza nem hozatalának biztos csak, mert oda Heyward megy.
Szokol
több mint 1 éve
Én csak egy dolog miatt érzek egy kis negatívumot: Gentryt el fogjuk engedni. Én nagyon csípem a kis szürke eminenciást és meggyőződésem, hogy ha máshol több szerepet kap, elkapásban is hasznos lesz. De ez már nálunk nem derül ki.Az irány tetszik viszont: több időt adni Picikének, nagyobb lyukat nyitni Nagyinak. Az öregedő DL sort fiatalítani, CB1-et végre megtalálni. Olyan játékosokat húztunk, akiket szinte kivétel nélkül pozitívan értékelt mindenki. Ennél többet egy FO nem tehet.