Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Közben Salah nyilatkozott, hogy bezony akkor is a Will gyerek lett volna a választás, ha Jones elérhető lett volna nekik. Magyarul inkább abba az irányba mész, hogy "hülye vagyok" és alá is húzom.. 😀
több mint 1 éve
A random azért nem teljesen frankó, mert jó pár kupa rohangált ott, de tény, hogy ilen erősségben még 6-8 csapatot tudnának kiállítani.Hánytól lesz, hol adják?Pár percig néztem, kb az volt az érzésem, hogy ilyen az, ha behívnak 15-20 random kanadai állampolgárt hokizni.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Hánytól lesz, hol adják?Pár percig néztem, kb az volt az érzésem, hogy ilyen az, ha behívnak 15-20 random kanadai állampolgárt hokizni.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Hánytól lesz, hol adják?
több mint 1 éve
Itt a keretwww.eliteprospects.com/team/1616/canada
Ha esetleg valakit kimondottan akarnál. Pár frankó Nagy Krisztián képért hálás lennék.
Krisszel, is, jóban vagyok. Ő a #13-s nálunk. Meg a #34 Terbócs. Ő is kedvenc, hatalmas fazon. Vele is jóban vagyok.
Lucic a nagy név és Toffoli. Ők ketten Stanley tulajdonosok. Lucicra érdemes figyelni, mert keményen játszik. SZeret nagyokat ütközni, lehet jó képeket lőni 1-1 nagy ütközésről.
több mint 1 éve
Elvileg a #7-s lesz JosephAz egyetlen színesbőrű. Nem tudom milyen számmal játszik. Ha szünetben csatangolsz a 208-as szektor közelében leszünk. CsaládilagValamiért 2 napig nem működött az oldal, pedig ma este a Kanadai válogatptt az MVM-ben játszik Olivier-Joseph--el a soraiban. Nyilván mindenki az NHL-ből jön. Ha valaki szereti a hokit és a Penguinst. Sztem van még jegy. Bár tutira nem az olcsó kategória.nem ertek a hokihoz, de ott leszek a plexi mellett fotozni. hogy ismerem meg? 😉
polamalu
xtaki
polamalu
több mint 1 éve
xtaki
3 443
kosz, ha lesz idom korbenezekAz egyetlen színesbőrű. Nem tudom milyen számmal játszik. Ha szünetben csatangolsz a 208-as szektor közelében leszünk. CsaládilagValamiért 2 napig nem működött az oldal, pedig ma este a Kanadai válogatptt az MVM-ben játszik Olivier-Joseph--el a soraiban. Nyilván mindenki az NHL-ből jön. Ha valaki szereti a hokit és a Penguinst. Sztem van még jegy. Bár tutira nem az olcsó kategória.nem ertek a hokihoz, de ott leszek a plexi mellett fotozni. hogy ismerem meg? 😉
polamalu
xtaki
polamalu
több mint 1 éve
Az egyetlen színesbőrű. Nem tudom milyen számmal játszik. Ha szünetben csatangolsz a 208-as szektor közelében leszünk. CsaládilagValamiért 2 napig nem működött az oldal, pedig ma este a Kanadai válogatptt az MVM-ben játszik Olivier-Joseph--el a soraiban. Nyilván mindenki az NHL-ből jön. Ha valaki szereti a hokit és a Penguinst. Sztem van még jegy. Bár tutira nem az olcsó kategória.nem ertek a hokihoz, de ott leszek a plexi mellett fotozni. hogy ismerem meg? 😉
polamalu
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Valamiért 2 napig nem működött az oldal, pedig ma este a Kanadai válogatptt az MVM-ben játszik Olivier-Joseph--el a soraiban. Nyilván mindenki az NHL-ből jön. Ha valaki szereti a hokit és a Penguinst. Sztem van még jegy. Bár tutira nem az olcsó kategória.nem ertek a hokihoz, de ott leszek a plexi mellett fotozni. hogy ismerem meg? 😉
polamalu
több mint 1 éve
Valamiért 2 napig nem működött az oldal, pedig ma este a Kanadai válogatptt az MVM-ben játszik Olivier-Joseph--el a soraiban. Nyilván mindenki az NHL-ből jön. Ha valaki szereti a hokit és a Penguinst. Sztem van még jegy. Bár tutira nem az olcsó kategória.
több mint 1 éve
Mi az, iktiadra ittad magad? 😀MegRIADtam, hogy mit csináltam megint. de aztán megnyugodtam, mert én nem ismerek ilyen nevűt. 😊
astroid
több mint 1 éve
I wish 😀Bocs, ez egy ilyen este 😀Mi az, iktiadra ittad magad? 😀
Felrakták Joey callját is végre
"I knew the area code...I'm coming home."@joeyporterjr's draft moment shows why he was destined to join the @Steelers 💛🖤 pic.twitter.com/UTlq9D6gnG
— NFL Films (@NFLFilms) May 3, 2023
tenorx
astroid
Csak egy ideje nem volt időm rendesen végignézni a subredditet.
több mint 1 éve
astroid
572
Bocs, ez egy ilyen este 😀Mi az, iktiadra ittad magad? 😀
Felrakták Joey callját is végre
"I knew the area code...I'm coming home."@joeyporterjr's draft moment shows why he was destined to join the @Steelers 💛🖤 pic.twitter.com/UTlq9D6gnG
tenorx
több mint 1 éve
Bocs, ez egy ilyen este 😀Felrakták Joey callját is végre
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Na még egyet:Nem tudom követtek-e Steelerses podcasteket, de ajánlok párat.
Van egy Big Bennel, ahol korábbi és mostani játékosokat hív meg, de volt pl Tomlin is:
www.youtube.com/@channelseven5224/videos
A másik meg Bryant McFadden és Patrick Peterson podcastje, ahol pl. volt a draft előtt Joey is, és beszélgettek róla, hogy milyen jó lenne együtt játszani plusz reagáltak a mostani draftra is, ami szerintem elég érdekes - hiszen egy aktív játékos beszél a csapattársairól (plusz kurva nagy szerepe lesz PPatnek Joey fejlődésében)
www.youtube.com/@AllThingsCovered/videos
több mint 1 éve
Ez is nagyon erős, a pep talk amit Joey Porter mondott a fiának, amikor nem draftolták le az első körbenwww.reddit.com/r/steelers/comments/13650mg/highlight_joey_porter_sr_gives_jpj_a_pep_talk/
Istenem de szeretném, hogy beváljon.
több mint 1 éve
Kemény sztori ez isReally touching story Steelers' GM Omar Khan told Wednesday on @DVERADIO. Hired in 2001, Joey Porter Sr. knew Khan was from out of town and invited him to Thanksgiving to make sure he had somewhere to go.
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) May 3, 2023
More than 20 years later, Khan drafts his son. #Steelers pic.twitter.com/Vj1RenIZ5e
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Joey Porter Jr. 24est fog viselni, Ike Taylor tiszteletére.Most jöttek ki a hivatalos mezszámok, de ezt már Ike elspoilerezte egy interjúban 😀
több mint 1 éve
Azért ebben a twwetben van valami....egyszerűbb lett volna az elmúlt 2-3 év velük:Shazier... a legnagyobb kedvencem. Sok bitang jó, sőt HoF-t láttam játszani Steelers mezben, mégis ennek a srácnak a játéka hagyta bennem a legmélyebb nyomokat. Sem előtte, sem pedig utána senki nem lett akkora kedvenc, mint ő.
Crazy to think
Ryan Shazier is still just age 30
Stephon Tuitt still just age 29
#Steelers have missed them dearly
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Azért ebben a twwetben van valami....egyszerűbb lett volna az elmúlt 2-3 év velük:Crazy to think
Ryan Shazier is still just age 30
Stephon Tuitt still just age 29
#Steelers have missed them dearly
több mint 1 éve
íme egy tavalyi UDFA, BearsbeTökön babon átmennekKözben a Jets hozott egy veterán tackle-t a draft után, még a drafton ellőtt cetli mellé. Ez (is) illetve a WTF Will McDonald IV pick is mutatja, hogy nem kicsit csesztünk ki velük, mert azért ez erőteljesen reach ott. Korábban szó volt itt Bectonról, de neki az ucsó éve lesz a 2023-as, és sérülések miatt 2021-2022-ben mindösszesen 48 snappet volt a pályán és kétséges, hogy miként fog visszatérni.soha
Egyébként a IV Mcdonald ugyanúgy 240 font, mint Herbig és nem sokkal magasabb. Viszont állat hosszú kezei vannak. Ez mutatja, hogy ha Herbignek a 'jóisten nagyobb karokat ad, akkor beza első-második körös prospect lehetett volna. Viszont az látszik, hogy egy "állat" mentallitása van és ha más nem, egy core ST és egy jó rotációs plaja bőven lehet belőle. (én nem látok bele többet)
Klemó
de
soha
de
sohasemmikor
ne nézz le egy viszkonzin LBt
Gróf de sutianap
Willie Parker
youtu.be/cIbzkSNC_nY
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Tökön babon átmennekKözben a Jets hozott egy veterán tackle-t a draft után, még a drafton ellőtt cetli mellé. Ez (is) illetve a WTF Will McDonald IV pick is mutatja, hogy nem kicsit csesztünk ki velük, mert azért ez erőteljesen reach ott. Korábban szó volt itt Bectonról, de neki az ucsó éve lesz a 2023-as, és sérülések miatt 2021-2022-ben mindösszesen 48 snappet volt a pályán és kétséges, hogy miként fog visszatérni.soha
Egyébként a IV Mcdonald ugyanúgy 240 font, mint Herbig és nem sokkal magasabb. Viszont állat hosszú kezei vannak. Ez mutatja, hogy ha Herbignek a 'jóisten nagyobb karokat ad, akkor beza első-második körös prospect lehetett volna. Viszont az látszik, hogy egy "állat" mentallitása van és ha más nem, egy core ST és egy jó rotációs plaja bőven lehet belőle. (én nem látok bele többet)
Klemó
de
soha
de
sohasemmikor
ne nézz le egy viszkonzin LBt
Gróf de sutianap