Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Először menjen az üstökös
több mint 13 éve
Nem Wiz,Wilson. A Kirby,tudod..
több mint 13 éve
Na azt írja a miegymás, hogy az igazi Mekkojt akarta a Kardinális, de az túllőtt Dondiégóba, így most Héli megin kalapba van. Ha emegy remélem Wizt hívjuk, merakkor magamalápisálok a gyönyörtől.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Sok sikert neki,jön helyette más..
több mint 13 éve
Sajna úgy néz ki Omar Khan távozik. Második interjúra megy a nagy Almába és csak Ő maradt bent.
több mint 13 éve
Franchise QB-nál nincs alternatíva. Ben pedig franchise QB. Őt nem cserélik le csak azért, mert nem megy neki. Mindig, minden esetben ő a legjobb opció. (Lásd nyugodtan RGIII esetét, a franchise QB-nál sosincs jobb, vagy más opció, csakis ő, akár rossz formában, akár sérülten) Ergó QB legfeljebb vmi hátsó körös projekt, más szóba sem jöhet, ez egyértelmű.Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉sutianapMi van vele, megy Arizonába vagy marad? Ha megy ki jöhet helyette?
Másrészt nem tudom hogy volt róla szó, csak elkerülte a figyelmemet, vagy nem is beszélt róla senki: Ben a visszatérése után milyen mértékben volt egészséges? Gondolom (remélem) nem teljesen. Az elfogadható magyarázat lenne a minden mérce alatti teljesítményére.
Egyébként pedig ezt a kínlódást látva megváltozott a véleményem: mégis kell QB-t draftolnunk. Nem azért hogy Bent kiszorítsa a kezdőből, hanem hogy ilyen helyzetekre legyen egy alternatíva. Lefty és Batch nem nyújt megoldást még középtávon sem.Jan
Amúgy pontos információ (azaz pl nyilatkozat nincs róla), hogy milyen állapotban játszott, de azért az valószínű, hogy - legalábbis az első 1-2 meccsen - nem 100%-os állapotban volt. De ami még inkább látszott rajta, kiesett a ritmusból. Ennyi történt, 100%-osan se lett volna ugyanolyan, mint KC meccsig, ugyanis 1 hét nem biztos, de 1 hónap kihagyás meglátszik a formán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Gerry Dulac jött tegnap egy olyan hírrel, hogy Haley elég meredek összeget nevezett meg, amennyiért hajlandó lenne elhagyni Pittsburgh-öt. Aztán hogy ebből mi igaz... Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy ha a Cardinals nem viszi el, akkor senki.Eddig én is erre gondoltam, ehhez képest változott meg a véleményem.
Konkrétan azzal kapcsolatban, hogy Ben mennyire volt egészséges a visszatérése után, nem olvastam semmit, Rooney általánosságban beszélt a sok sérülésről az év végi sajtótájékoztatóján.
QB draft pedig csak hátsó körökben, project játékos, de ettől szerintem eddig sem zárkózott el senki.vassadi
A szezon első felében kiválóan működő passzjátékunk volt (talán még vezettük is a ligát passzolt y-ban) a KC meccsel kezdve ez kb megszünt. Bennek a visszatérése utáni meccseken kb 50% alatt volt a passz pontossága (garbage time nem beleszámolva), ami nagyjából a tavalyi Tebow szint. Ehhez jöttek e meccsdöntő hibái, ha ezt összegezzük, és azt mondjuk hogy erre teljesen egészségesen, meccsre kész állapotban volt képes, akkor QB poszton nem vagyunk rendben! Lehet persze elemezni, hogy az incomplete passzok és int-ek közül mennyi volt az elkapók hibája, mennyi a falé, stb... de számomra sokkal megnyugtatóbb lenne, ha kiderülne hogy nem volt teljesen egészséges, és a sérülése még akadályozta a dobásban.
Azonkívül, ha a stáb látta hogy mennyire képes, és úgy gondolták hogy ezzel még mindig több esély van nyerni, mint bármelyik backup QB-vel, akkor megint csak azt mondom hogy hűha, nem állunk jól. És egy hátsó körös project playerrel semmivel sem leszünk előrébb. Szvsz olyan kell aki alapból backup, viszont valós alternatívát nyújt ha Ben nem teljesen egészséges.
Nem tudom milyen az idei vagy jövő évi QB class, de a közelmúltban húzgáltak használható irányítókat az első körön kívül is. (meg persze használhatatlanokat is 1. körben 😊)
több mint 13 éve
Gerry Dulac jött tegnap egy olyan hírrel, hogy Haley elég meredek összeget nevezett meg, amennyiért hajlandó lenne elhagyni Pittsburgh-öt. Aztán hogy ebből mi igaz... Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy ha a Cardinals nem viszi el, akkor senki.Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉sutianapMi van vele, megy Arizonába vagy marad? Ha megy ki jöhet helyette?
Másrészt nem tudom hogy volt róla szó, csak elkerülte a figyelmemet, vagy nem is beszélt róla senki: Ben a visszatérése után milyen mértékben volt egészséges? Gondolom (remélem) nem teljesen. Az elfogadható magyarázat lenne a minden mérce alatti teljesítményére.
Egyébként pedig ezt a kínlódást látva megváltozott a véleményem: mégis kell QB-t draftolnunk. Nem azért hogy Bent kiszorítsa a kezdőből, hanem hogy ilyen helyzetekre legyen egy alternatíva. Lefty és Batch nem nyújt megoldást még középtávon sem.Jan
Konkrétan azzal kapcsolatban, hogy Ben mennyire volt egészséges a visszatérése után, nem olvastam semmit, Rooney általánosságban beszélt a sok sérülésről az év végi sajtótájékoztatóján.
QB draft pedig csak hátsó körökben, project játékos, de ettől szerintem eddig sem zárkózott el senki.
több mint 13 éve
Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉sutianapMi van vele, megy Arizonába vagy marad? Ha megy ki jöhet helyette?
Egyébként pedig ezt a kínlódást látva megváltozott a véleményem: mégis kell QB-t draftolnunk. Nem azért hogy Bent kiszorítsa a kezdőből, hanem hogy ilyen helyzetekre legyen egy alternatíva. Lefty és Batch nem nyújt megoldást még középtávon sem.
több mint 13 éve
Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
kihalt a topic
több mint 13 éve
Én mondjuk Millert is hiányolom. Bár lehet Ő "csak" magához és a csapathoz képest futott kiemelkedő szezont.
több mint 13 éve
Azért szívesebben láttam volna Timmonst vagy Clarkot,idén kiemelkedőek voltak.
több mint 13 éve
Pouncey 2nd team All-Pro. 😂
több mint 13 éve
Egy kis idézet az oldalunkról!"Kedves olvasóink!
Szerkesztőségünk kapcsolatainak hála egy kis segítséget tudunk, talán, nyújtani abban, hogy a Londoni kiruccanás egy picit olcsóbb legyen, vagy másképpen fogalmazva maradjon sörre.
A jövő hét csütörtökig (2013.01.17) kellene nekem egy pontos adat ki az aki pénteken tervezi a ki és hétfőn a hazautat.
A jelentkezéseket a steelers.hu@gmail.com email címre várjuk."
több mint 13 éve
De mégsem lett egyből kivágva, pedig a lista nagyon hosszú volt amivel vádolták. Tudom, hogy a Steelers egy ilyen gondolkodásmódú csapat, nem is baj, csak akkor következetesen, és ne gyere azzal, hogy Bent nem vádolták, ismered te is nem zörög a haraszt. Igen egy kis plusz pénz a lyánynak, meg a tanúknak azután már nincs is ügy. Te is tudod én is tudom, hogy ez így megy.polamaluEz mind fikció. Félre ne érts, nem vagyok naív, de ez legfeljebb találgatás és képzelődés.
És mint írtam, nyilván van különbség eset és eset között. Qrvára nem mindegy, hogy ki mibe keveredik. Pl Reedet se basztuk ki, mert tönkrevert egy WC-t. 😀 És nyilván az sem mindegy, ki mit tett a franchise-ért. De alapvetően nálunk nem tűrik a kihágásokat, van egy morális szint, aminek meg kell felelni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
De mégsem lett egyből kivágva, pedig a lista nagyon hosszú volt amivel vádolták. Tudom, hogy a Steelers egy ilyen gondolkodásmódú csapat, nem is baj, csak akkor következetesen, és ne gyere azzal, hogy Bent nem vádolták, ismered te is nem zörög a haraszt. Igen egy kis plusz pénz a lyánynak, meg a tanúknak azután már nincs is ügy. Te is tudod én is tudom, hogy ez így megy.
több mint 13 éve
És Ta'amu??? Ha már...Ő is kikerült a keretből. Aztán PS-be.
Vagyis a kérdés kicsit jogos volt.polamalu
Nyilván esetek között van különbség, de alapvetően nálunk nem szeretik a balhékat.

több mint 13 éve
Szted mondjuk sylvestert elkuldtek volna hasonloert? ami nem az első butasag volt ráadásul.Nem hiszem. Azok lettek elküldve, akikről bebizonyosodott a bűnősség.
Editke: hasonló alatt azt értem h hónapokig hírértékű h erőszak miatt nyomoznak egy steeler ellen, es napi szinten foglalkozik vele a sajtó, rossz színben feltüntetve a franchiset.gabtsi
Editkére: ezért lett "megfenyegetve", hogy tartson egy viselkedési morált.

több mint 13 éve
Szted mondjuk sylvestert elkuldtek volna hasonloert? ami nem az első butasag volt ráadásul.Editke: hasonló alatt azt értem h hónapokig hírértékű h erőszak miatt nyomoznak egy steeler ellen, es napi szinten foglalkozik vele a sajtó, rossz színben feltüntetve a franchiset.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
persze h nem állították elő, hiszen nem tetten érték, csak gyanúsították. a többi csak fantazmagória 😊gabtsiA tény az tény, nem állították elő, nem bizonyosodott be a bűnőssége, még csak nem is vádolták meg. Mindössze nyomozás zajlott az ügyben. A többi pedig csak fikció, találgatás és fantazmagória. 😊 Ennek ellenére alapos fejmosást és fenyegetést kapott a csapat részéről.

több mint 13 éve
persze h nem állították elő, hiszen nem tetten érték, csak gyanúsították. a többi csak fantazmagória 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Más.Kevin Greene és Bus is bekerült a HoF-döntősök közé. Igazából esetükben csak az a kérdés, hogy mikor kerülnek be.

több mint 13 éve
arra arra. Raineyt sem hinném h elítélték egy nap alatt, max gyanúsítják.Raineyt előállították, BB-t emlékeim szerint nem.
btw, holmest tradeltétek emlékeim szerint, nem kitették. ráadásul mielőtt újraszerződni kellett volna vele. persze amikor fűvel tartóztatták le 2008ban csak kispad volt a "jutalma" nem küldték el másnap.gabtsi
Holmes előbb büntit kapott és ugye nem erőszakos cselekményt követett el, együttműködő volt. A második esete után repült, az 5. körös pick nem érdemi, ha nem ugrik rá senki, akkor sima cut lett volna.