Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
twitteren is egyébként
több mint 13 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qo1igglvobosl2fdvdmp
Pittsburgh Steelers won't rule out drafting a QB early
Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger has been a fixture under center since 2004, but is the team beginning to plan for the future? GM Kevin Colbert said as much.

pl
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Olvastam egy interjút Colberttel, annyira nem zárkózott el akár a korai körös QB drafttól sem. Szeretném tudni mi a pontos tényállás benne, mert valami kezd nem kerek lenni ebben a sztoriban.polamalu
Link?
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Olvastam egy interjút Colberttel, annyira nem zárkózott el akár a korai körös QB drafttól sem. Szeretném tudni mi a pontos tényállás benne, mert valami kezd nem kerek lenni ebben a sztoriban.polamalu
Két év alatt a 33 meccsből tízen komoly sérüléssel vagy egyáltalán nem játszott és 30 éves. A szokottnál és elviselhetőnél nagyobb esélye van, hogy ez elő fog fordulni a következő idény(ek)ben is. A FO szükségesnek láthatja egy komolyabb biztonsági hálót kifeszíteni a csapat alá. Ez nem szólna BigBen franchise QB státuszának megkérdőjelezéséről.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Olvastam egy interjút Colberttel, annyira nem zárkózott el akár a korai körös QB drafttól sem. Szeretném tudni mi a pontos tényállás benne, mert valami kezd nem kerek lenni ebben a sztoriban.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
hamá draft, letyók
 www.behindthesteelcurtain.com/2013/1/16/3881970/nfl-draft-2013-prospects-wide-receiver-steelers-tavon-austin
 www.behindthesteelcurtain.com/2013/1/14/3854588/2013-nfl-mock-draft-database-updated-jan-14
 www.behindthesteelcurtain.com/2013/1/16/3883850/mel-kiper-2013-nfl-mock-draft-steelers-ezekiel-ansah

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Teo-party! ha benn van, meg úgyis lájmbekkerítiszünk van...

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A QB draft valószínűsíthetőleg nem prioritás semelyik körben.
Viszont született már megannyi mock,egész változatos húzásokkal,olvastam az OG-től az OLB-ig mindent első körben hozzánk.
Valamelyik kinti oldal megszavaztatta a szurkereket is,és ott pl Rambo/S/ nyert.
Tavaly már kitárgyaltuk,a Steelers hogy szokott húzni,engem az érdekelne,szerintetek,kit húznánk-kit kéne húzni,ha az 1/17-nél még bent van mindegyik needünkre a top player.
Te'o,Lotulelei,Jones,Rambo négyesből?
Én leteszem a voksom az NT mellett.Blitzburgh
Perpill NT-t vagy ILB-t mondanék, de ez még csak találgatás. Márciusra okosabbak leszünk, addigra kiderülnek a cutok, illetve az is, hogy kiket tartottunk meg saját szabadügynökeink közül (Foote/Hampton például). Ezt a kérdést ezek befolyásolják a legjobban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha lesérül a franchise QB arra sosincs megfelelő megoldás. (Hacsaknem mákod van, pl ha Dixon parádézott volna, amikor lehetőséget kapott) Egy szó mint száz erre nem lehet készülni, amiatt nem szabad 1-3. körben QB-t húzni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
A QB draft valószínűsíthetőleg nem prioritás semelyik körben.
Viszont született már megannyi mock,egész változatos húzásokkal,olvastam az OG-től az OLB-ig mindent első körben hozzánk.
Valamelyik kinti oldal megszavaztatta a szurkereket is,és ott pl Rambo/S/ nyert.
Tavaly már kitárgyaltuk,a Steelers hogy szokott húzni,engem az érdekelne,szerintetek,kit húznánk-kit kéne húzni,ha az 1/17-nél még bent van mindegyik needünkre a top player.
Te'o,Lotulelei,Jones,Rambo négyesből?
Én leteszem a voksom az NT mellett.
több mint 13 éve
QB? Kaepernick, Dalton 2., Wilson 3. körös volt. Szóval lehet ott is használható irányítót húzni, nem kell feltétlenül az 1. kört ellőni ilyesmire.Jan
Én sem kizárólag 1. körös QB-ra gondoltam:
Tegyük fel, hogy 2-3., netán első körben draftolnál egy irányítót - nem írtad, hogy pontosan milyen scenarióra gondolsz Jan, de a hangsúly úgyis azon van, hogy korai körös pick.vassadi
Félreértelmezted, nem csak az 1. körös pickről van szó, hanem a korai, 1-2-3. körös húzásokról, hogy ha itt draftolunk egy irányítót, akkor mi lesz a többi, valós hiányposzttal, OLB, NT, WR, S, adott esetben TE, ILB, CB, RB? Ugyanis...

Ami azonnali need, arra nem megoldás a draft, mert normál esetben nem kezdetjük az újoncokat.Jan
"Azonnali segítségre lesz/lehet szükségünk" =/= azonnal kezdő is lesz a rookie. De egy OLB-re pl. akkor is óriási szükség van, ha kezdetben csak rotációban játszik, de lehet, hogy NT poszton éppenséggel tényleg kezdenie kell majd egy újoncnak. Másrészt nem csak rövidtávú megoldásról van szó, hanem a jövő embereit kell beszerezni ezeken a posztokon, amire a draft szolgál. Komoly impacttel bíró FA-t egyébként sem tudunk igazolni. Alapvetően az első három-négy körben húzol olyan játékosokat, akiktől azt várod, hogy akár már újoncként jelentős szerephez juthatnak, és idővel kezdők lehetnek. A felsorolt nem kevés poszton ilyen játékosokra van szükségünk, míg ezzel szemben - ahogy te is írtad - Bennek még hátravan 3-4 jó éve.

De egyébként meg is fordíthatjuk a kérdést, ha nem húzunk QB-t, akkor a jövőben mit csinálunk, ha bejön egy az ideihez hasonló helyzet?Jan
Abban márpedig biztos lehetsz, hogy nincs olyan csapat, amelyik ilyen needek mellett is az egyik legfontosabb hiányposztnak minősítené a QB-t "mi lesz, ha lesérül a franchise irányítónk?" alapon.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Továbbra is kizártnak tartom a komolyabb QB picket, de...

Tegyük fel, hogy 2-3., netán első körben draftolnál egy irányítót - nem írtad, hogy pontosan milyen scenarióra gondolsz Jan, de a hangsúly úgyis azon van, hogy korai körös pick. Mi lesz a többi needdel, azokkal a hiányposztokkal, ahol azonnali segítségre lesz/lehet szükségünk? OLB, NT, WR, aztán a közeljövőben mindkét kezdő safety utódját meg kell találni, de a sérültek (gondolok itt elsősorban Millerre), illetve távozók függvényében a TE, az ILB, a CB és az RB húzás is szükségessé válhat a középső köröktől. Biztos, hogy megengedhetjük magunknak a QB picket a draft első két napján? | Válasz: Nem, de nincs is rá semmi szükség. | vassadi
Ami azonnali need, arra nem megoldás a draft, mert normál esetben nem kezdetjük az újoncokat.
Nem ismerem az idei classt, hogy milyen posztokra milyen képességű játékosok jönnek, minden attól függ, hogy a stáb a draftra jelentkezők közül kit gondol 1. körösnek,és azok közül ki lesz még bent. Gyakorlatilag a felsorolt posztok közül mindegyikre húztunk már 1. körben, de én azt sejtem, hogy idén a D kap prioritást, tehát ha a mi helyünkön még lesz bent 1 körösnek tartott LB vagy NT, akkor behúzzuk. Ha nem, akkor OL vagy RB is lehet.

TE, CB, WR szvsz nem jön 1 körben, hacsak valami extra tehetség le nem csúszik hozzánk.

QB? Kaepernick, Dalton 2., Wilson 3. körös volt. Szóval lehet ott is használható irányítót húzni, nem kell feltétlenül az 1. kört ellőni ilyesmire. Nincs konkrét elképzelésem, de ha hozunk egy késői körös project QB-t, azzal egy cseppet sem leszünk előrébb, -hacsak úgy nem járunk mint a Pats Tombrédivel. 😀

De egyébként meg is fordíthatjuk a kérdést, ha nem húzunk QB-t, akkor a jövőben mit csinálunk, ha bejön egy az ideihez hasonló helyzet? Játszatjuk Charlie-t 40 évesen? Lefty-t amúgy bírom, de ő sem megoldás. Ben pedig 31 éves, most kéne a topon lennie, és van(lehet) még 3-4 jó éve.
Persze Manning meg Brady 35 fölött is nagy formát hoznak, csak nekik kevés sérüléssel ment végig a karrierjük, Bent viszont összetörettük minden szezonban. Nem kell arról álmodozni, hogy ő még 35-37 évesen is top 10 irányító lesz.
több mint 13 éve
Colbert nyilatkozata egyértelművé tette, hogy Colon cut, Harrison cut (esetleg jelentős paycut), Wallace pedig out. Ahogy sztem Mendy és Starks is.Soldados
Ezek közül van, ami már eddig is elég egyértelmű volt (Wallace, Mendy), a többit egyelőre nem merném 100%-ra mondani.
több mint 13 éve
Colbert nyilatkozata egyértelművé tette, hogy Colon cut, Harrison cut (esetleg jelentős paycut), Wallace pedig out. Ahogy sztem Mendy és Starks is.

Foote és Lewis újraigazolása sztem viszont prioritás kéne hogy legyen, de ebben sem lehetünk biztosak, egyrészt Colbert nyilatkozata, másrészt a sanyarú caphelyzet miatt.

több mint 13 éve
A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.

Én elég egyszerűen látom ezt a kérdést; cél a W. Azt a játékost kell kezdetni, akivel nagyobb esély van rá.

Ward -aki szvsz sokkal nagyobb steeler mint Ben-, simán parkolópályára lett téve. Ezt tekintsük alapnak, amikor arról beszélünk, hogy ki milyen teljesítménnyel érdemel kezdő helyet.Jan
És Sancho meg Alex Smith mikor volt franchise Qb?Shilkor
Smith 1/1-es, tavaly pedig nagy szezont futott, PO-ban is jó volt.

Sancho -ha engem kérdezel- sose volt az, de Ryan meg a NYJ vezérkar kb 1000-szer lenyilatkozta, hogy Sancho a franchise QB. Idén amikor nem ment a szekér, és mindenki QB cserét követelt, akkor nagyon hangsúlyosan, többször elmondták mindenféle médiákban.
És mivel nekik ő a franchise QB, ennek megfelelően ragaszkodtak is hozzá, és be is bukták.

De mondhatnám Romot is, idén katasztrófa volt, mégis ragaszkodtak hozzá, bebukták. RGIII-hez is ragaszkodtak amikor sérült volt, ők is bebukták. Pedig a backup QB-vel nyertek a Ravens ellen. Mi is a sérült Bent játszattuk az egészséges (Ravens verő 😊 ) Batch helyett, mi is bebuktuk.

Tényleg olyan nagy csoda ez?
Jan
Alex 1/1, de sose lett franchise QB. Sancho mögött pedig senki olyan nem volt, akit be lehetett volna tenni, továbbá a Jets-nél a QB-n kívül más komoly problémák is voltak.

Romo azért katasztrófa nem volt, inkább csak a szokásos. RGIII-n lehet vitatkozni, de én is őt hagytam volna fent. Nincs kedvem újra leírni (RGIII ügyben megtettem a Skins topikban), sok oka van, hogy ragaszkodnak a franchise QB-hoz, például olyan pszichés dolgok is, hogy ő érte meghalnak a pályán a társak, hogy sérülten is küzd, de egy csere mentális összeomlást is előidézhet. Más ám 1 vagy 2 drive-ra beállni, meg egy meccset lehozni a PO-ban. Ha tud járni a franchise QB, akkor ő játszik. Higgyétek el nem hülyék ezek a HC-k, hogy 10-ből 9 így dönt ilyen esetben.

Nekünk pedig Batch-csel sem lett volna több, vagy jobb esélyünk nyerni.

több mint 13 éve
Továbbra is kizártnak tartom a komolyabb QB picket, de...

Tegyük fel, hogy 2-3., netán első körben draftolnál egy irányítót - nem írtad, hogy pontosan milyen scenarióra gondolsz Jan, de a hangsúly úgyis azon van, hogy korai körös pick. Mi lesz a többi needdel, azokkal a hiányposztokkal, ahol azonnali segítségre lesz/lehet szükségünk? OLB, NT, WR, aztán a közeljövőben mindkét kezdő safety utódját meg kell találni, de a sérültek (gondolok itt elsősorban Millerre), illetve távozók függvényében a TE, az ILB, a CB és az RB húzás is szükségessé válhat a középső köröktől. Biztos, hogy megengedhetjük magunknak a QB picket a draft első két napján? | Válasz: Nem, de nincs is rá semmi szükség. |
több mint 13 éve
Franchise QB-nál nincs alternatíva. Ben pedig franchise QB. Őt nem cserélik le csak azért, mert nem megy neki. Mindig, minden esetben ő a legjobb opció. (Lásd nyugodtan RGIII esetét, a franchise QB-nál sosincs jobb, vagy más opció, csakis ő, akár rossz formában, akár sérülten) Ergó QB legfeljebb vmi hátsó körös projekt, más szóba sem jöhet, ez egyértelmű.

Amúgy pontos információ (azaz pl nyilatkozat nincs róla), hogy milyen állapotban játszott, de azért az valószínű, hogy - legalábbis az első 1-2 meccsen - nem 100%-os állapotban volt. De ami még inkább látszott rajta, kiesett a ritmusból. Ennyi történt, 100%-osan se lett volna ugyanolyan, mint KC meccsig, ugyanis 1 hét nem biztos, de 1 hónap kihagyás meglátszik a formán.Soldados
A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.

Én elég egyszerűen látom ezt a kérdést; cél a W. Azt a játékost kell kezdetni, akivel nagyobb esély van rá.

Ward -aki szvsz sokkal nagyobb steeler mint Ben-, simán parkolópályára lett téve. Ezt tekintsük alapnak, amikor arról beszélünk, hogy ki milyen teljesítménnyel érdemel kezdő helyet.Jan
Ben teljesítményét ne hasonlítsuk Sanchóhoz. Kaep pedig nem jó ellenpélda, őt franchise QB-nak draftolták, mert Alex nem az, ő egy game manager.

Valóban a cél a W. Erre pedig Ben nyújtja a legjobb esélyt, mert franchise QB. 1-2-3 rossz meccs miatt nem kerül ki a csapatból, nem lesz csere, mert franchise QB, aki a legjobb esélyt biztosítja a W-re.

Ward sem jó példa. Ő már kiöregedőben volt erősen. Ben ideális korban van.

több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 126 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Sancho -ha engem kérdezel- sose volt az, de Ryan meg a NYJ vezérkar kb 1000-szer lenyilatkozta, hogy Sancho a franchise QB. Idén amikor nem ment a szekér, és mindenki QB cserét követelt, akkor nagyon hangsúlyosan, többször elmondták mindenféle médiákban.
És mivel nekik ő a franchise QB, ennek megfelelően ragaszkodtak is hozzá, és be is bukták.

De mondhatnám Romot is, idén katasztrófa volt, mégis ragaszkodtak hozzá, bebukták. RGIII-hez is ragaszkodtak amikor sérült volt, ők is bebukták. Pedig a backup QB-vel nyertek a Ravens ellen. Mi is a sérült Bent játszattuk az egészséges (Ravens verő 😊 ) Batch helyett, mi is bebuktuk.

Jan
JMR is 1/1 volt szal az nem sokat számít, maradjunk annyiban h tavalyra egy egész jó game manager lett Smithből, de azért messze nem franchise qb, mint ahogy a többi említett irányító sem az. És tegyük hozzá h a Cinci védelme sokkal erősebb mint a Ravensé volt.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Igazából semmi újat nem mondott. Mindenki tisztában van azzal, hogy Wallace-t nem tudjuk megtartani, Mendenhall elengedése is eléggé nyilvánvalónak tűnik, és az sem jelentene meglepetést, ha Starks-t vagy épp Hamptont nem igazolnánk vissza (vagy nem tudnánk) a cap-problémák miatt, esetleg hasonló okból megválnánk Colontól.
több mint 13 éve
Referring az pofás, akkor lefordítom -rosztervérfürdő lesz. Mer először a kromafág, aztán dörzspapír...

több mint 13 éve
Akkor beszéljünk a hüvelygombáról:
Steelers general manager Kevin Colbert today promised changes to their roster after an 8-8 season, changes that could include saying goodbye to some veterans and even their high-profile free agents.

"When you're 12-4 and a playoff team, sometimes you get mesmerized by your success and you get a little reluctant to change," Colbert said, referring to the Steelers' record in both 2010 and 2011.

"If we don't change a roster that produced 8-8, we'd be silly to expect a better result."
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 013 — Steelers fan
Big Ben 100 millás befektetése a csapatnak, és még mindig a jövő, de legalább a jelen. Hines meg már ezen rég túl volt. Ez a biznisz vonatkozása dolognak. Az emberi résznél meg egyetértek veled. Ha a Steelers lett volna a Colts helyében, ne félj, Ben is repült volna, mint macskát szarni Luckért cserébe. Amúgy én is ezt tettem volna. Persze szép dolog a családias hangulat hangoztatása, de csak bizonyos fokig igaz, végső soron továbbra is biznisz első sorban, és nem más. Nem győzöm ezt mindig hangsúlyozni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 126 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Franchise QB-nál nincs alternatíva. Ben pedig franchise QB. Őt nem cserélik le csak azért, mert nem megy neki. Mindig, minden esetben ő a legjobb opció. (Lásd nyugodtan RGIII esetét, a franchise QB-nál sosincs jobb, vagy más opció, csakis ő, akár rossz formában, akár sérülten) Ergó QB legfeljebb vmi hátsó körös projekt, más szóba sem jöhet, ez egyértelmű.

Amúgy pontos információ (azaz pl nyilatkozat nincs róla), hogy milyen állapotban játszott, de azért az valószínű, hogy - legalábbis az első 1-2 meccsen - nem 100%-os állapotban volt. De ami még inkább látszott rajta, kiesett a ritmusból. Ennyi történt, 100%-osan se lett volna ugyanolyan, mint KC meccsig, ugyanis 1 hét nem biztos, de 1 hónap kihagyás meglátszik a formán.Soldados

És Sancho meg Alex Smith mikor volt franchise Qb?
több mint 13 éve

Ward -aki szvsz sokkal nagyobb steeler mint Ben-, simán parkolópályára lett téve. Ezt tekintsük alapnak, amikor arról beszélünk, hogy ki milyen teljesítménnyel érdemel kezdő helyet.