Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Visidted:Wide Receiver/Tight End
T.Y. Hilton- Central Florida
Offensive Line
Mike Adams- Ohio State
Lucas Nix- Pitt
Defensive Line
Chas Alecxih- Pitt
Akiem Hicks, DE- University of Regina (Canada)
Derek Wolfe- Cincinatti
Linebacker
Max Gruder- Pitt
Brandon Lindsey- Pitt
Greg Williams- Pitt
Defensive Back
Antwuan Reed- Pitt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
mr Colbert please beaf the D Line !!! :rolleyes:
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d827e9fff/Steel-City-concernsTomlin és Ike beszél. Rebuilding or reloading?
több mint 13 éve
Tomi, nyugodj meg, nincs véleménykülönbség😉 Egyetértek veled a mintavételi eljárás reprezentatívnak való tekinthetőségében, amit ki akartam fejezni, azt meg vastagon megtettem😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Nálam idősb humán egyed azt találta intelemként felém hajítani, hogy "ha nem értésed van, kérdezzél". Ebben az éghajlati övben úgy néz ki nem dívik, sokkal inkább a rapid riposzt és teoróia mizéria felállítása, majdan követve megmagyarázása a valójában nem is létező dolognak. Mondjuk offszezon van, belefér.kishasziigy van, mindig jobb a humanoid mint a félistenek

több mint 13 éve
Nálam idősb humán egyed azt találta intelemként felém hajítani, hogy "ha nem értésed van, kérdezzél". Ebben az éghajlati övben úgy néz ki nem dívik, sokkal inkább a rapid riposzt és teoróia mizéria felállítása, majdan követve megmagyarázása a valójában nem is létező dolognak. Mondjuk offszezon van, belefér.kishasziAz idézett humán egyed jól mondta! Igazságod vagyon abban, hogy eleje-közepe táján egyszer én ezt elmulasztottam, hiányzott egy "Most ez komoly?" kérdő mondat.
Emiatt a köztünk továbbra is fennálló véleménykülönbség a rendkívül fontos 7. kör utáni kompenzációs pickek jelentősége az NFL-ben kérdéskörben a létezőnél lényegesen nagyobbaknak mutatkoztak, és a vita is túllihegetté válhatott.
Mea culpa, mea maxima culpa! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nálam idősb humán egyed azt találta intelemként felém hajítani, hogy "ha nem értésed van, kérdezzél". Ebben az éghajlati övben úgy néz ki nem dívik, sokkal inkább a rapid riposzt és teoróia mizéria felállítása, majdan követve megmagyarázása a valójában nem is létező dolognak. Mondjuk offszezon van, belefér.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Node mondom én, ha csak lógatod a botod, akkor es mindenféle ráakadhat. Megodagyűlnek, dehát nemvagyokééén sporthorgász, csak lógatok.... Az öregujjamat ne rágcsálják, azt peca! 😂

több mint 13 éve
Tudom én azt jól csokikém, csak ha itt van a szünidő, akkó dobjuk mán el az iskolatáskát a szögmérővel együtt 😉
több mint 13 éve
http://content.usatoday.com/communities/thehuddle/post/2012/03/coach-tomlin-says-he-made-steelers-calls-on-firinghiring/1?csp=34sports&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+TP-TheHuddle+%28Sports+-+The+Huddle%29#.T3I2Ztnqe-Y"We don't expect smooth sailing. We don't expect 19-0. It would be great. Maybe we will have a few bumps along the way."-Tomlin
😉 😉
több mint 13 éve
Kérdés volt, mi végre használható. A konklúzió az, hogy t9bbre, mint egy szaros alsó gatya, amire az van írva: draft7/3 -> zérusNem Tomi lesz, aki nem tudja lazán venni, hidd el 😉 csak hamàn gatyamadzagot rágunk akkor bizony vele el kell menni kaucsukot gyűjteni 😂 Én imádom az alapos embereket, kivéve ha adóellenőrök...
😛 Tesék már lazábban venni ezt fórumozást, nah😊
---
ugyan buzztap nem jön be nekem, de említés rumor szinten, hogy Tóninak kéne lenni a kapitánónak, ami nem vad ötlet szerintem se: a munkamorálja, szorgalma, attitűdje, és tudása bőven feljogosíthatná erre, fiatal kora ellenére. Abszolút támogatnám a dolgot.kishaszi

több mint 13 éve
Mike Adamsszel együtt is kérdem: mit keres ebben a sorban Poe? Ő KÉK mezben játszik, nem pirosban! 😛 😂Mike Adams az idei kedvenc OT prospectem, nem bánnám, de azért inkább Hightower.tenorxDeCastro, Glenn, Poe, Kuechly, és Hightower, Zeitler, esetleg Konz vassadi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Kérdés volt, mi végre használható. A konklúzió az, hogy t9bbre, mint egy szaros alsó gatya, amire az van írva: draft7/3 -> zérus😛 Tesék már lazábban venni ezt fórumozást, nah😊
---
ugyan buzztap nem jön be nekem, de említés rumor szinten, hogy Tóninak kéne lenni a kapitánónak, ami nem vad ötlet szerintem se: a munkamorálja, szorgalma, attitűdje, és tudása bőven feljogosíthatná erre, fiatal kora ellenére. Abszolút támogatnám a dolgot.
több mint 13 éve
Te Tomi, értsed már😊A vicc részét értem, tetszik is. 😊
Vicceltem is, meg nem is.
Komolyan mondtam, mert van rá precedens, lásd TB, vagy Harrison UDFA.
Vicceltem, mert nyilvánvalóan nem akartam arra utalni, hogy ezzel a 3 pikkel, most gyémántokat fogunk húzni.
Egyenlőség jel (ez az a rész, ami eldönti az egyenletben a relációt a két oldal között) A sansz megvan rá, hogy akár a csapatba kerülhessen xy posztra - nyilván nem QB, OLB, SS stb, hanem valami ún. kiegészítő posztra, egy a draftcetli értéke alapján lófaszjóska, de az élet fura fintoraként mégsem kutyaütő pali. Sansz.
Van 3 pikk > nincs pikk. Ennyit mondtam. Nem kell itt agyonelemezni mindent körzővel meg vonalzóval, ez nem egy playbook elem...kishaszi
A komoly részével vannak fenntartásaim. Az emberi folyamatok leírásakor nem, vagy nagyon ritkán találkozunk klasszikus tételekkel, törvényekkel. Pitagorasz tételét azonnal megcáfolod, ha találsz akár egyetlenegy olyan derékszögű háromszöget, amelynek befogóinak négyzeteinek összege nem egyenlő az átfogó négyzetével. TB, Harrison esete ebben az értelemben nem precedens, mert nem cáfolják azt az általános törvényt (megfigyelést), hogy a hatodik-hetedik körben rendszerint "lófaszjóskákat" találni. Van erre a jelenségre egy közmondásunk is, csak ilyenkor a vita hevében hajlamosak vagyunk elfelejteni. (precedens vs. kivétel) A kétségkívül létező sansz érdemi játékos behúzására rendkívül alacsony. Ezt fejezi ki szerintem elég jó megközelítéssel a draft value.
Szvsz csak formailag van három plusz pick-etek. Azt a három játékost nagyon nagy valószínűséggel UDFA-ként úgyis behúznátok. Én pedig csak annyit mondtam, hogy a hetedik kör utáni kompenzációs pick alapvetően a FO munkáját könnyíti meg az érintett játékos szerződtetése kapcsán. Nem kell minden kompenzációs pick kiosztásánál TB-t és társait felemlegetni (komolyan), mert lesz olyan, aki komolyan vesz Téged. 😊 S ezt vedd nyugodtan fenyegetésnek! 😊 😉
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
A szezonnyitót biztosan nem mi fogjuk játszani a Giants-szel, ellenben most az a hír (inkább pletyka) járja, hogy az első SNF a Broncos-Steelers lesz.vassadiMár az 1. héten tolószékbe akarják küldeni Manninget? :o

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A szezonnyitót biztosan nem mi fogjuk játszani a Giants-szel, ellenben most az a hír (inkább pletyka) járja, hogy az első SNF a Broncos-Steelers lesz.
több mint 13 éve
Tomlin és Colbert teljes nyilatkozata fent van egyébként a hivatalos oldalon, érdemes elolvasni. A HC szavaiból egyértelműen kivehető, hogy nem tervezünk idén korai CB picket, maximális a bizalom Allen és Brown iránt.
több mint 13 éve
Mike Adams az idei kedvenc OT prospectem, nem bánnám, de azért inkább Hightower.tenorxAz első körös OT pick érdekes kérdés... Szerintem lehet rá esély, ha az öt játékos közül, akiket az elsőszámú jelölteknek tartok (DeCastro, Glenn, Poe, Kuechly, és Hightower), már egyik sem lesz bent 1/24-nél. Zeitler, esetleg Konz (ha guardként akarjuk használni) jöhet még szóba, de értük talán nem érdemes reach-elni, pár hely letrade után is vihetők. Beszélnek Colon esetleges guardba mozgatásáról, ami szintén lehetővé tenné az OT draftot első körben, de nem hiszem, hogy ezt meglépnénk. Colbert pont tegnap nyilatkozta, hogy Foote és Sylvester versenyezni fognak a kezdőbe kerülésért, ami utalhat arra, mennyire bíznak Sly-ban, így pedig elképzelhető, hogy adott esetben beérnék egy középső körös / project ILB-vel a drafton. Szóval amit felvetettél, hogy egy OT vagy Hightower - így lehet, hogy az FO az előbbi mellett döntene. De én is inkább Dont'a mellett vagyok.
több mint 13 éve
Mike Adams az idei kedvenc OT prospectem, nem bánnám, de azért inkább Hightower.
több mint 13 éve
Te Tomi, értsed már😊Vicceltem is, meg nem is.
Komolyan mondtam, mert van rá precedens, lásd TB, vagy Harrison UDFA.
Vicceltem, mert nyilvánvalóan nem akartam arra utalni, hogy ezzel a 3 pikkel, most gyémántokat fogunk húzni.
Egyenlőség jel (ez az a rész, ami eldönti az egyenletben a relációt a két oldal között) A sansz megvan rá, hogy akár a csapatba kerülhessen xy posztra - nyilván nem QB, OLB, SS stb, hanem valami ún. kiegészítő posztra, egy a draftcetli értéke alapján lófaszjóska, de az élet fura fintoraként mégsem kutyaütő pali. Sansz.
Van 3 pikk > nincs pikk. Ennyit mondtam. Nem kell itt agyonelemezni mindent körzővel meg vonalzóval, ez nem egy playbook elem...
több mint 13 éve
Tomlintól:- Elégedett a jelenlegi RB-állománnyal, de biztos benne, hogy az FA-piacról vagy a draftról hozunk még valakit.
- Amennyiben Hamptonnak PUP-listán kell kezdenie a szezont, NT posztra is érkezhet valaki (bár ez nem újdonság, és még akkor is valószínű az NT draft, ha Hampton az idény elejétől kezdve bevethető), de kezdő kaliberű játékosnak tartják McLendont, és Ziggy nose tackle-ként való bevetésével is számolnak.
- A Pitt egyetem prospectjei mellett eddig Mike Adams (OT, Ohio State), Derek Wolfe (DL, Cincinnati), és T.Y. Hilton (WR, Florida International) járt hivatalos viziten a csapatnál.
több mint 13 éve
Nem azt írtam, hogy nincs ilyen. Ha szoktak, akkor biztos tudsz rá (jó)néhány példát, amelyekben csak hatodik és hetedik körös pick-ek szerepelnek. A tavalyi Eagles-Pats helycserét ne vedd ide, kérlek. Én egyet találtam, ami félig teljesíti az állításodat: tavaly a Browns két hatodik köröst (168. és 170.) adott a Vikingsnek egy ötödik körösért (150.).Az meg szinte elképzelhetetlen, csodaszámba menne, hogy ha ebben a szakaszban egy másik csapat elől hozna el játékost kompenzációs pick-kel valaki.tomi-tomiEz sem igaz... Nem véletlen szoktak még 6-7. körben is feltrédelések lenni.Soldados
Btw mi köze van egy esetleges 6. körös feltrade-nek a Steelers idei 7. kör utáni kompenzációs pick-jeihez, vagyis a Te állításodnak az eredeti gondolathoz?
Statisztikailag persze majd ismét megismételhetjük a póker-vitát pepitában, mert erős a párhuzamot érzek a drafthúzásokhoz.sutianapNem véletlen szerintem. 😊
több mint 13 éve
Hogy mik vannak, némi viccbolhából támad a dinoszaurusz 😂 s arra még kitérnék, hogy még elsőkörös pikkel is mekkorát lehet szopni - mega világ legteheccségesebb játékosa aki csak azért nem futott be mert pikkelysömöre van a szuszpenzortól. Statisztikailag persze majd ismét megismételhetjük a póker-vitát pepitában, mert erős a párhuzamot érzek a drafthúzásokhoz.