Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Elvihetik. Mint ahogy bárkit elvihetnek. Vkit ki kellett rakni, mert csak 4 DL-emberünk volt a Saints meccsre. Tehát nem azért b.sztuk ki, mert szar, vagy bust, hanem mert ez volt kényszer Keisel és Smith sérülése miatt.waiveren van, elvihetik simán.haromtThaddeus Gibson cut.Má' mé'? McLendonnak helyet csináltak, Gibsont pedig beteszik PS-be. Ez várható volt.Soldados
Jóféle draft volt 😛haromt
De jó esetben megy a PS-be, vagy hétfőn visszacserélnek McLendonnal.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
waiveren van, elvihetik simán.Thaddeus Gibson cut.Má' mé'? McLendonnak helyet csináltak, Gibsont pedig beteszik PS-be. Ez várható volt.Soldados
több mint 15 éve
Thaddeus Gibson cut.Má' mé'? McLendonnak helyet csináltak, Gibsont pedig beteszik PS-be (hacsak el nem viszik). Ez várható volt, vkit muszáj volt kirakni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Thaddeus Gibson cut.Jóféle draft volt 😛
több mint 15 éve
Én olyasmiket is olvastam, hogy ő a "jobb" oldala, de persze ez csak sajtó. Én mindenképp adnék neki egy esélyt, de ezt Pittsburghben úgyis jobban tudják.Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy megtartjuk Colont, ha továbbra is jól halad a rehabilitációja, ő volt a legjobb falemberünk tavaly, és jóba van Bennel is. Erre akár egy söröm is van Soldi 😛tenorxKolonc nem kő, ő BigBang fekete lelek, aki mindig csak úgy ott volt - véletlenül ( nem nyút senkihő) :cool:sutianap
több mint 15 éve
Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy megtartjuk Colont, ha továbbra is jól halad a rehabilitációja, ő volt a legjobb falemberünk tavaly, és jóba van Bennel is. Erre akár egy söröm is van Soldi 😛tenorxKolonc nem kő, ő BigBang fekete lelek, aki mindig csak úgy ott volt - véletlenül ( nem nyút senkihő) :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy megtartjuk Colont, ha továbbra is jól halad a rehabilitációja, ő volt a legjobb falemberünk tavaly, és jóba van Bennel is. Erre akár egy söröm is van Soldi 😛tenorxAdom.
Én majdnem kizártnak tartom. (Kb ahogy Fast Willie-t) Meg kell tartani Woodleyt és Ike-ot, mindkettő fontosabb, mert nincs mögöttük hasonló szintű playa, míg Colon posztja amúgy is kevésbé fontos, ráadásul Flozell - engem is meglepve - eddig megfelelő pótlás és még 1 évre van szerződése, ráadásul Achilles-ín sérülés után eléggé vissza szokott esni a teljesítmény a falembereknél, ne menjünk messzire, Simmons-t cutoltuk utána, vagy nézd meg Odomot a Bengalsnál, hogy mekkora nulla lett.

több mint 15 éve
Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy megtartjuk Colont, ha továbbra is jól halad a rehabilitációja, ő volt a legjobb falemberünk tavaly, és jóba van Bennel is. Erre akár egy söröm is van Soldi 😛
több mint 15 éve
Jó lett a cikk Soldi, gratula! 😊Colont el fogjuk engedni, ebben majdnem biztos vagyok. Flozellnek még 1 év van a szerződéséből, a fiatalok addig tanulhatnak.
Érdekes kérdés számomra ez a Colon ügy. Tavaly ugye a legjobb falemberünk volt, akinek a hírek szerint a vártnál gyorsabban halad a rehabilitációja, már a futó edzéseket is elkezdte. Együtt él, jár-kel a csapattal még ha nem is jászthat.
http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_706787.html
Ott van ugye C. Scott a jövő, aki 2 hete szintén edzésbe állt, Kugler jó véleménnyel van róla és jövő héten dönteni kell róla h roster, marad PUP-on vagy elengedjük.
Van Flo még 1 évet aki átdhatja a helyét Scottnak idővel és akkor Colon out. A logika ezt diktálná.
Nehezen tudnék dönteni a jövőt illetően....Chrisdol
Amugy a PUP-ról vagy IR-re vagy rosterre kerül vki, esetleg cutolják.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jó lett a cikk Soldi, gratula! 😊 Érdekes kérdés számomra ez a Colon ügy. Tavaly ugye a legjobb falemberünk volt, akinek a hírek szerint a vártnál gyorsabban halad a rehabilitációja, már a futó edzéseket is elkezdte. Együtt él, jár-kel a csapattal még ha nem is jászthat.
http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_706787.html
Ott van ugye C. Scott a jövő, aki 2 hete szintén edzésbe állt, Kugler jó véleménnyel van róla és jövő héten dönteni kell róla h roster, marad PUP-on vagy elengedjük.
Van Flo még 1 évet aki átdhatja a helyét Scottnak idővel és akkor Colon out. A logika ezt diktálná.
Nehezen tudnék dönteni a jövőt illetően....
több mint 15 éve
Bocs, ha elütések vannak benne, de már nagyon be akartam fejezni.Már reklamálni akartam, hogy ismét meccsek jönnek a múlthétről meg nincs fent semmi....
AFC North figyelő - 7. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1569Soldados
több mint 15 éve
Bocs, ha elütések vannak benne, de már nagyon be akartam fejezni.AFC North figyelő - 7. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1569

több mint 15 éve
Aaron Smith DE - Out Brett Keisel DE - Doubtful
Flozell Adams T - Probable
LaMarr Woodley LB - Probable
Tehát LaMarr és Flozell játszik, ez jó. Viszont Keisel nem fog játszani, úgyhogy kíváncsian várom, hogy McLendon leigazolásakor kit fogunk kitenni abban a reményben, hogy hétfőn visszaszedjük, vagy esetleg PS-be rakjuk.

több mint 15 éve
RBs Reggie Bush and Pierre Thomas are out; CB Jabari Greer is doubtful; CB Tracy Porter is questionableazért egy rookie-val Smith nélkül is el kell bírni. Ha Greer nem játszik, akkor asszem a WR-jeinknek is szép napja lehet, ha Ben és a fal is úgy akarja. Ha Tracy Porter se, akkor... No de jobb legyőzni vkit teljes harci díszben, mint megtépázottan és a címvédő az címvédő, de ilyen körülmények között khmm-khmm, szóval illene nyerni.

több mint 15 éve
hahIgen, de ha jól tudom Thomas nem játszik 😊A The Leagueben arról volt szó, hogy Pierre Thomas óriási meccset csinál ellenünk 😀ööö, Smith? Nem rémlik?kishaszi
Persze... 😛tenorx
Amúgy jó nyilván, a Ligát még a ligastart előtt leforgatták, de akkoris vicces 😀tenorx
fentezi hit😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Igen, de ha jól tudom Thomas nem játszik 😊A The Leagueben arról volt szó, hogy Pierre Thomas óriási meccset csinál ellenünk 😀ööö, Smith? Nem rémlik?kishaszi
Persze... 😛tenorx
Amúgy jó nyilván, a Ligát még a ligastart előtt leforgatták, de akkoris vicces 😀
több mint 15 éve
A The Leagueben arról volt szó, hogy Pierre Thomas óriási meccset csinál ellenünk 😀ööö, Smith? Nem rémlik?
Persze... 😛tenorx
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
A The Leagueben arról volt szó, hogy Pierre Thomas óriási meccset csinál ellenünk 😀Persze... 😛
több mint 15 éve
Amúgy Smith-nél - jogosan - mindig kiemeljük, hogy a futás elleni védelem alappillére.De azért ezt is jegyezzük fel: Smith leads the Steelers with 12 quarterback pressures. Jól mutatja, hogy a passz elleni védekezésünknek is az alappillére. Nagyon fontos láncszem, remélem, látjuk idén még a pályán.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csak ne legyen mostmár sérülés mert akkor elkerülhetetlen lesz az IR. Láttam már ahol most 4-6 hetet írnak Aaron visszatérésére, de nyilván a tutit a dokik és vezetés tudja.
McLendon tud noset és endet, Hoke is tudja mindkettőt, akkor gondolom lesz nagy körbe rotálás.
több mint 15 éve
Azért 5DL emberke is még elég sovány 😕De volt ilyen Leftyvel, viszont nem hiszem, hogy megint ezt játszuk be. Most úgy tűnik, hosszabb távra kell DL-ember, mert soványak vagyunk.
Félek ettől, nehogy megint kezdjük szívni a futásokat mert annak nem lesz jó vége értelemszerűen 😕
Ziggy remélem felszívja magát, nagy űrt kell betöltenie 😕
Egyszer nem úgy volt hogy valamelyik qb-nkat raktuk ki aztán igazoltuk vissza? Talán Lefty lehetett...The terrible towel
Eszméletlen jó, hogy Aaront nem tettük IR-re. Lehet ez csak gesztusnak bizonyul majd, de ha vki, akkor ő ezt nagyon megérdemli, hogy ha csak 1% esélye is van a visszatérésre idén, akkor azt megadjuk neki.

több mint 15 éve
Azért 5DL emberke is még elég sovány 😕Félek ettől, nehogy megint kezdjük szívni a futásokat mert annak nem lesz jó vége értelemszerűen 😕
Ziggy remélem felszívja magát, nagy űrt kell betöltenie 😕
Egyszer nem úgy volt hogy valamelyik qb-nkat raktuk ki aztán igazoltuk vissza? Talán Lefty lehetett...
több mint 15 éve
Ha nem játszik Keisel, akkor inaktív lesz. Ez esetben viszont McLendont le kell igazolni, hogy egyáltalán meglegyen az az 5 DL-ember. Sztem Butler vagy Dwyer lehet a cut-esély, talán inkább előbbi, mert rá kisebb az esély, hogy elviszik.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sztem akkor ebből 5 emberes D line lesz megint és 6.-nak Keisel ott lesz a padon amolyan vészmegoldásnak. Nyilatkozatából az tünik ki h tudna játszani csak nem akar kockáztatni, hosszú még a szezon."I feel good. I feel like the healing process is coming along. Hopefully, I'll be out there Sunday." Keisel, however, cautioned against rushing back to action. "Just have to be smart," he said. "Understand, we're going into our seventh game and there's a lot of football left. We've still got the bulk of the season, and I don't want to sit out more games than I need to."
több mint 15 éve
Jó hírek: Flozell és LaMarr újra edzésbe állt. De sajna a kóros DL-hiányunk miatt legfontosabb hiányzó, azaz Keisel továbbra sem edzett. 😕 Pouncey beteg, de szvsz ott lesz vasárnap.A Saintsnél Reggie Bush és Pierre Thomas sem edz, ők sztem játszani sem fognak, jöhet a rookie futójuk 😊, viszont a 2 CB-jük, Jabari Greer és Tracy Porter már limitáltan mozgott, így ők sztem a pályán lesznek vasárnap