Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
No meg a tény, hogy ott van Tucker, aki akárhonnan is tud FG-t szerezni...Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
de kibaszott jó döntést hozott
véleményem szerint vagy kurva elégedett volt hogy a Lámúr/Freeman tengely már világelit, vagy nem számolt arra, hogy Tizsi mégegyszer bele mer mászni Lámúr arcába, vagy Lámúr kérte me má elegevót, vagy összekaptak Tukerrel a sideline-on és ez volt a büntetés
a fontosabb kérdés hogy Tomlin mi a faszér nem kérte a büntit a félpályánál, azis hóthülyeségvót
sutianap
gedam
Különösen, hogy BB-nek milyen necces passzai voltak szinte végig.
Willie Parker
több mint 4 éve
Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
véleményem szerint vagy kurva elégedett volt hogy a Lámúr/Freeman tengely már világelit, vagy nem számolt arra, hogy Tizsi mégegyszer bele mer mászni Lámúr arcába, vagy Lámúr kérte me má elegevót, vagy összekaptak Tukerrel a sideline-on és ez volt a büntetés
a fontosabb kérdés hogy Tomlin mi a faszér nem kérte a büntit a félpályánál, azis hóthülyeségvót
sutianap
gedam
Különösen, hogy BB-nek milyen necces passzai voltak szinte végig.
több mint 4 éve
gedam
6 508
dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
több mint 4 éve
Igen, a hozzaallasukat megkovetem, ha mar elotte pocskondiaztam, mindenki nagyot harcolt. 😉Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!Na jó,de a kockázat azért aránytalanul nagy lett így... Forduló előtt vezeted a csoportot, minden rivális elhasal és akkor ekkorát kockáztatsz? Úgy, hogy ott van egy Tucker az oldalvonalnál, akinek ha mindkét sarkát hátrakötöd akkor is beveri a szomszédos megye túlsó végéből is... 🙂 Szóval ezt Haribó taktikázta el, de nekem így is édes a győzelem és nagy Grat a Csapatnak!
Seda26
Ezt szajkózzuk Klemóval hetek óta, hogy lehet gyengén játszani, rosszul blokkolni, rosszul hívni a játékot, de egy Derbyn akkor is oda kell tennie magát az embernek, ha osztálykülönbség van nem ide... Szerencsére ez tegnap este eltűnt!
Reggio1914
több mint 4 éve
nem, az utsó driveban 3und5be mentünk a 2éstizenvalamennyi helyettNem ott volt a fumbli ami kipattogott oldalt...azzal jobban jártunk, mint a büntivelHarbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nem ott volt a fumbli ami kipattogott oldalt...azzal jobban jártunk, mint a büntivelHarbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
több mint 4 éve
Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26

több mint 4 éve
Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!Na jó,de a kockázat azért aránytalanul nagy lett így... Forduló előtt vezeted a csoportot, minden rivális elhasal és akkor ekkorát kockáztatsz? Úgy, hogy ott van egy Tucker az oldalvonalnál, akinek ha mindkét sarkát hátrakötöd akkor is beveri a szomszédos megye túlsó végéből is... 🙂 Szóval ezt Haribó taktikázta el, de nekem így is édes a győzelem és nagy Grat a Csapatnak!
Seda26
Ezt szajkózzuk Klemóval hetek óta, hogy lehet gyengén játszani, rosszul blokkolni, rosszul hívni a játékot, de egy Derbyn akkor is oda kell tennie magát az embernek, ha osztálykülönbség van nem ide... Szerencsére ez tegnap este eltűnt!
több mint 4 éve
Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!
több mint 4 éve
kettot kene nyerni az 50%-os tomlin standardhez.vikings, titans? vagy 3 egymas utan mar sokk? inkabb nyerjuk az utolso kettot a browns, ravens meccseket?
több mint 4 éve
Kár, hogy elmúlt a trade deadline, mert elpasszolhatnánk Rudolfot a Varjaknak: csak könnyebb úgy hátszani, ha van irányító a rosteren! 😝
több mint 4 éve
Szerintetek Watt idén végre megkapja a DPoYt, vagy idén is egy második hely, mint már évek óta?Mèg MVPt se nagyon látni idèn, szóval mèg az is lehet 😛😛😛 jó vszeg azt Brady kapja de csak jobb híján. Talán összejön DPoY 😊 de pl nálunk Slay, Hargrave is nagyot megy mèg ha nem is annyira látványos.
tenorx
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Szerintetek Watt idén végre megkapja a DPoYt, vagy idén is egy második hely, mint már évek óta?
több mint 4 éve
Most jön a tuti zakó a Lionstól is kikapó Vikes ellen...
több mint 4 éve
gedam
6 508
egészségesen is szar, de egyik cb-nk sem edzett egész héten illness volt és fájdalom. összehangoltan mozogtak, az biztos.az gyanús nekem, hogy a piros dredlokkos fazon, tőlünk kaphattya a fizuját, Everett vagy mi...Hát na...nehezen talál az ember szavakat.nem alázni akart, hámfri addigra már megsérült, elfogytak a db-k, azért vállalta be.
A Chargers-Bengals meccset is csak előbb tudtam meg, ennek fényében még inkább. Tudtam én pontosan, hogy a hype ellenére ez a Bengals még messze nem olyan csapat, mint amennyire elvertek minket a múlt héten, de azért ez meglepett, hogy ennyire elverte őket a Chargers.
Aztán jött ez az első félidő, ahol 6 percet támadtunk összesen.
Elképesztő volt a front7, hogy ennek ellenére is bírták a nyomást és végül 1 TD jött össze a vendégeknek.
Ami jól látszódott, hogy a North foci csak a Ravens-nél van meg, a mi játékosaink, nagy tisztelet a kevés kivételnek, puha mint az a bizonyos pöcs. Majdnem kiütik DJ-t játékon kívül, aztán végignézzük??!! Aztán a másik WR is kap egy kutyakeményet. JuJu-n kívül nincs már egy tökös legény ebben az O-ban, de ami még rosszabb, hogy a D-ben sem. Persze mondom, kivételek vannak természetesen, de a sec egy nagy 0 lett keménységben.
Nagyon meg kell dicsérnem Tolmint is, mert ebben is vastagon benne volt, mint a múlt heti vereségben. Ugyanakkor ez az utolsó perces drive, majdnem elsirtam magam, hogy 10 yardon belül 2 elkapásnál nincs védő, mert mi zónázunk...gratulálok Butler vagy ki tudja...megint majdnem elbasztuk.
Ami azon múlt, hogy Hárbó alázni akart, mintha nekik nem lenne több idejük a lesajnált Steelersre. Hát ott volt némi szerencsénk, ami ezen a meccsen többször elpártolt tőlünk, például a kipattogó fumblinál.
Watt elképesztő...látszik, hogy a múlt héten nem volt az a térd ép, de most a pihi jót tett. 3,5 sack, de az int-nél is ő kergette őrületbe a RB-t.
Meg kell dicsérni az OL-t is, mert hatalmas fejlődés volt a múlt heti meccsekhez képest.
Klaci79
gedam
sutianap
több mint 4 éve
Kellett már egy ilyen győzelem, mint egy falat kenyér, most legalább a hullámzás jobb végén voltunk.
több mint 4 éve
az gyanús nekem, hogy a piros dredlokkos fazon, tőlünk kaphattya a fizuját, Everett vagy mi...Hát na...nehezen talál az ember szavakat.nem alázni akart, hámfri addigra már megsérült, elfogytak a db-k, azért vállalta be.
A Chargers-Bengals meccset is csak előbb tudtam meg, ennek fényében még inkább. Tudtam én pontosan, hogy a hype ellenére ez a Bengals még messze nem olyan csapat, mint amennyire elvertek minket a múlt héten, de azért ez meglepett, hogy ennyire elverte őket a Chargers.
Elképesztő volt a front7, hogy ennek ellenére is bírták a nyomást és végül 1 TD jött össze a vendégeknek.
Ami jól látszódott, hogy a North foci csak a Ravens-nél van meg, a mi játékosaink, nagy tisztelet a kevés kivételnek, puha mint az a bizonyos pöcs. Majdnem kiütik DJ-t játékon kívül, aztán végignézzük??!! Aztán a másik WR is kap egy kutyakeményet. JuJu-n kívül nincs már egy tökös legény ebben az O-ban, de ami még rosszabb, hogy a D-ben sem. Persze mondom, kivételek vannak természetesen, de a sec egy nagy 0 lett keménységben.
Nagyon meg kell dicsérnem Tolmint is, mert ebben is vastagon benne volt, mint a múlt heti vereségben. Ugyanakkor ez az utolsó perces drive, majdnem elsirtam magam, hogy 10 yardon belül 2 elkapásnál nincs védő, mert mi zónázunk...gratulálok Butler vagy ki tudja...megint majdnem elbasztuk.
Ami azon múlt, hogy Hárbó alázni akart, mintha nekik nem lenne több idejük a lesajnált Steelersre. Hát ott volt némi szerencsénk, ami ezen a meccsen többször elpártolt tőlünk, például a kipattogó fumblinál.
Watt elképesztő...látszik, hogy a múlt héten nem volt az a térd ép, de most a pihi jót tett. 3,5 sack, de az int-nél is ő kergette őrületbe a RB-t.
Meg kell dicsérni az OL-t is, mert hatalmas fejlődés volt a múlt heti meccsekhez képest.
Klaci79
gedam

több mint 4 éve
Jó dolog azt hinni, hogy arra számított majd a Steelers O szétszedi a Ravens D-t, de kétlem, hogy erre sor került volna, elnézve az elmúlt 10 fordulót. Főleg annak tudatában nem vállaltam volna ezt be, ahogy a Ravens végigment rajtunk és ahogy Tucker rúg 60 yardról is akár.Hát na...nehezen talál az ember szavakat.nem alázni akart, hámfri addigra már megsérült, elfogytak a db-k, azért vállalta be.
Klaci79
gedam
De mindegy, szerencsénk volt, ha 5 cm-rel jobb a passz, szopunk megint és utálom, hogy mások hibája miatt tudunk végül győzni, mert egy egész félidőt átalszik az O.
Persze megverni a Ravens-t hatalmas dolog az elmúlt hét függvényében.
több mint 4 éve
Nincs szükség magyarázkodásra, mert ez nem nagyképűség. Ennek a mentalitásnak és hozzáállásnak köszönhetik amit elértek. Van olyan, hogy nem jön be a tökösség. Ez ennyi nem több.
több mint 4 éve
gedam
6 508
Hát na...nehezen talál az ember szavakat.nem alázni akart, hámfri addigra már megsérült, elfogytak a db-k, azért vállalta be.
Klaci79
több mint 4 éve
Hát na...nehezen talál az ember szavakat. A Chargers-Bengals meccset is csak előbb tudtam meg, ennek fényében még inkább. Tudtam én pontosan, hogy a hype ellenére ez a Bengals még messze nem olyan csapat, mint amennyire elvertek minket a múlt héten, de azért ez meglepett, hogy ennyire elverte őket a Chargers.
több mint 4 éve
TJ a mennybe ment ezzel a meccsel😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Ben Roethlisberger now has 10 game-winning drives against the Ravens. Most by a QB against any one team.Ráadásul annyival áll összesen mint Brady a harmadik helyen tanyáznak all time.
astroid