Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
KingOfDaNort: DaLoetschtwitter.com/Steelersdepot/status/1438130027271319556?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
A hazai szakértők szerint a védelmünk évek óta a szerencse és mázlifaktor miatt elit, most már visszaesés következik be erre a szezonra. A valóság viszont az , hogy ez egy elit védelem, amelyikkel egyetlen támadó alakulat sem akar találkozni a szezonban. Nem tudom mennyi győzelmünk lesz, de a védelem mindig megteremti majd a lehetőséget a győzelemre jöjjön akárki is szembe. Itt az lesz a kérdés, mennyi meccsen lesz reménytelen a támadósor?
Steelers fan
több mint 4 éve
Szerintem is így lesz, ellenünk bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is. 😊Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Nem nagyképűség ez, csak egyszerűen az a véleményem, hogy NEM elvárható ez.
Szokol
Simán benne lehet egyébként, de ugyanúgy az 1-2 is. Ebben a csapatban nagy hullámzás lesz és nem mindig fogunk bravúr playekkel 4. kísérleteket nullázni. De ugyanúgy az O-nak is sülhet majd a keze, Harris is elfuthat többször, a TE játék feléledésével új perspektívák nyílhatnak, de ugyanúgy az OL bedőlésével Ben is kaphat bármikor olyan ütést, amiből nem áll fel. Az az ézésem, hogy mi leszünk a liga tipikus fekete lovai, vagyis ellenünk nehezen lesz kiszámítható mit kap az ellen.
Klemó
A D mindig képben lesz, tavaly nem is nagyon volt olyan meccs, amikor homály lett volna, ellenben az O-val. Ha nem látok kilátástalanságot a következő meccseken a támadósor részéről, én már elégedett leszek, eredménytől függetlenül. De azért persze nyerjünk minél többet! 😊
több mint 4 éve
Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Nem nagyképűség ez, csak egyszerűen az a véleményem, hogy NEM elvárható ez.
Szokol
Simán benne lehet egyébként, de ugyanúgy az 1-2 is. Ebben a csapatban nagy hullámzás lesz és nem mindig fogunk bravúr playekkel 4. kísérleteket nullázni. De ugyanúgy az O-nak is sülhet majd a keze, Harris is elfuthat többször, a TE játék feléledésével új perspektívák nyílhatnak, de ugyanúgy az OL bedőlésével Ben is kaphat bármikor olyan ütést, amiből nem áll fel. Az az ézésem, hogy mi leszünk a liga tipikus fekete lovai, vagyis ellenünk nehezen lesz kiszámítható mit kap az ellen.
több mint 4 éve
ez is kötelező szurkolói attitűd csak más szemszögbőla rédörsztől mi azért kaptunk ki, hogy kellő önbizalommal menjenek nektek, mert nekünk nem az a fontos, hogy mi nyerjünk, hanem hogy a steelers kapjon ki.Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Az optimizmus nem nagyképűség, hanem kötelező szurkolói attitűd 😀
Szokol
astroid
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 266
a rédörsztől mi azért kaptunk ki, hogy kellő önbizalommal menjenek nektek, mert nekünk nem az a fontos, hogy mi nyerjünk, hanem hogy a steelers kapjon ki.Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Az optimizmus nem nagyképűség, hanem kötelező szurkolói attitűd 😀
Szokol
astroid
több mint 4 éve
Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Az optimizmus nem nagyképűség, hanem kötelező szurkolói attitűd 😀
Szokol
több mint 4 éve
Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?
több mint 4 éve
* Other:* Play action vanished from #Titans O in Todd Downing’s first game.
* #Steelers out-coached & out-game planned #Bills. Im betting on Brian Daboll to bounce back.
* Already time to worry about “Dead Zone” RBs James Robinson, Josh Jacobs, Myles Gaskin.
ööööööööö
tádámmm

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ez jó, néhány éve még elképzelhetetlen lett volna: "Remarkably, the first half between the Steelers and Bills was very clean in the tackling department. Just one miss each in the first half for the two teams. I've never had that occur in my 6 years tracking tackles for @Steelersdepot" 😀
több mint 4 éve
Na megnéztem az érdekesebb meccseket a fordulóban, így már "szabad" fórumoznom. Szóval én nem tudom még most sem, hogy hogyan nyertünk. Kellett hozzá a védelem, a speciális egység, a Bills és minimálisan az O is hozzátette a magáét.
Egy forduló után nem értékelünk, de: nagy pálfordulást én nem láttam az O-ban, BB pedig öregszik. Mondjuk ahhoz képest, hogy már 7-8 éve el akartam zavarni, egész jó! 😁
Az OL hozogatta magát, a CB sort nem érheti kritika, szóval a két kérdéses csapatrész egészen vállalható teljesítményt rakott le az asztalra.
Ebron teljesen haszontalan, Gentry és Freiermuth mögött csak harmadiknak kellene lennie, de leginkább máshol kellene lennie.
Minden elkapónk hozzátette a magáét, alázatot láttam tőlük a pályán, főleg Jujutól. Ezzel párhuzamosan még mindig szenvedünk a futással, de legalább nem adjuk fel.
A csoportól röviden: mindenki ugyanaz, mint tavaly. Browns túlértékelt, de meg így is övék lehet a csoport. A Varjak puhányok és ha sokáig akarják passzoltatni a Lámát, 7-8 győzelemnél megállnak majd. Engedjék már futni, úgy is olyan kos feje van. A Cicuskák gyengék, 5-6 győzelem van bennük, ebből egy természetesen ellenünk.
Mi talán hozhatjuk a pozitív szezont, bizakodó vagyok, mert a defense baszó, az O pedig hozzá fog tudni annyit a meccsekhez, hogy szoros legyen.
több mint 4 éve
Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.És vajon Leatherwood mit gondol a Watt elleni ütközetről??? 😉
astroid
több mint 4 éve
A legrosszabb falemberünk volt a tavalyi szezonban, meg sem akartuk tartani. Mondjuk a hazai szakértők nagy veszteségként értékalték a távozását tőlünk😊Úgy engedtük el, hogy onnan kapja a fizetését, de továbbra is nekünk dolgozik 😊Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.Szerintem az sem lesz jóval szebb. Remélem, mi odateszünk egy TE-t mellé, vagy egy RB chip-et és nem Ebronnak fogják híni. Őt max csak mögötte 4-5lépéssel útvonalon...bár..
astroid
De igen, szegény BigAl-nak kiszaladt, rögtön steelerskatona is lett odaát 😊
Spy
bcsarli
Steelers fan
több mint 4 éve
Úgy engedtük el, hogy onnan kapja a fizetését, de továbbra is nekünk dolgozik 😊Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.Szerintem az sem lesz jóval szebb. Remélem, mi odateszünk egy TE-t mellé, vagy egy RB chip-et és nem Ebronnak fogják híni. Őt max csak mögötte 4-5lépéssel útvonalon...bár..
astroid
Spy
több mint 4 éve
Ja hát nem véletlenül örültem ennyire Ingramnak, már a Chargersben is zseniális volt a csávó, csak nála is ott van sajnos az injury veszély.De ha egészséges tud maradni, akkor szvsz jobb, mint Bud volt.
több mint 4 éve
Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.Szerintem az sem lesz jóval szebb. Remélem, mi odateszünk egy TE-t mellé, vagy egy RB chip-et és nem Ebronnak fogják híni. Őt max csak mögötte 4-5lépéssel útvonalon...bár..
astroid
több mint 4 éve
Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.
több mint 4 éve
Nekem Ingram nagyon bejött. Rohadt jó a pali és anny ember meg nincs a földön, hogy kettőzd TJ-t, Heywardot és Őt is. Mert akkor jön Alu vagy más. Egyszerűen, ha így tudunk menni akkor nem igen lesz O fal aki ezt meg tudja fogni. Esetleg olyan plusz TE-el akik blokkolnak. De akkor vagy nincs futó, vagy kevesebb elkapó és így a Secondary dolga egyszerűbb leszKicsit azt érzem Ingram kapcsán, hogy ez a séma amit futtatunk nagyon illik hozzá és elképesztően motivált is benne. A rutinját szépen használja és fürdik benne, hogy Watt és Heyward mellett pusztíthat. Máris beárazta a Dupreet ez a teljesítmény, bár ezt igazából sejtettük, ellentétben az "arénás" szakkomentárokkal. (1 szimpla tackle volt a teljesítménye a Titansban, ahol esélyük sem volt limitálni a Cards-ot)
polamalu
több mint 4 éve
Nekem Ingram nagyon bejött. Rohadt jó a pali és anny ember meg nincs a földön, hogy kettőzd TJ-t, Heywardot és Őt is. Mert akkor jön Alu vagy más. Egyszerűen, ha így tudunk menni akkor nem igen lesz O fal aki ezt meg tudja fogni. Esetleg olyan plusz TE-el akik blokkolnak. De akkor vagy nincs futó, vagy kevesebb elkapó és így a Secondary dolga egyszerűbb lesz
több mint 4 éve
A futójáték nem megy továbbra sem, de ez teljesen a tavalyi folytatás volt. Ebron nem tud blokkolni, ezt tudtuk. Okorafor sem, ez talán nagyobb baj is. Viszont ami hiányzott igazán az első félidőben, hogy vertikálisan nem játszottunk, a rövid Ben passzok meg pontatlanok voltak. TE felé nem passzoltunk első félidőben, pedig egyébként Ben sem mozgott rosszul a zsebben és legalább a pass projection nem volt rossz.Ez a Bills egy jó csapat és ez a győzelem ennek fényében igencsak érdekes. A hibákat persze javítani kell, de a 2. félidő tetszetős volt, nem görcsöltünk, tettük a dolgunkat.
A védelem meg Tuitt nélkül is baszó volt. És még Whitherspoon tolhat a sec szekerén, főleg rotációban.
Az konkrétan kemény:
Josh Allen was pressured on 41% of this drop backs yesterday (per PFF) vs. best pressure-creation defense from a season ago. The quartet of T.J. Watt, Melvin Ingram, Alex Highsmith, and Cam Heyward had A DAY.
Ez a csávó 😀
Melvin Ingram - what a Steelers debut! All over the place - lined up inside, outside, long stunts, speed, spins, pursuit… Forced couple holds. Huge impact
— Ben Fennell (@BenFennell_NFL) September 12, 2021
Took Dion Dawkins to the woodshed today… pic.twitter.com/SA0LLzf8Nu
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Srácok, lányok, Én fordítva működöm a műsorokat tekintve. Én élvezem, ha lenéznek bennünket, aztán bizonyítunk. Azt nevettem, amikor a No1 D-ről beszéltek az elmúlt évből (igazából azért nem voltunk azok) és idén pedig 3 kulcsjátékos elvesztése miatt komoly problémákról, kiemelve Dupree-t.Egyetértek, nekem is az tetszik, ha fikáznak minket, aztán így válaszolunk.
Lássuk azt is be azért, hogy tegnap ebbe a meccsbe a Bills nagyon belealudt. Annyira gyenge volt a tegnapi O az első félidőben, hogy érezhető volt az a hozzáállás, hogy mindegy mit csinálnak szinte 10 pontos vezetésről akkor sem fognak kikapni. Az a punt blokk formáció volt ott a kulcs, ami kiverte a sámlit alóluk és előtte azért meg kell említeni azt az INT-et is, amit egy véleményes DPI miatt visszafújtak. (ha már mi a holdingok elengedését és nálunk is a DPI-t Claypoolon rendre felemlegetjük, akkor illik ezt is és az egy game changer szitu volt ugyanúgy, mint a punt blokk)
Szóval, ha tovább akarunk lépni, akkor ezt reálisan kell értékelni. Annak viszont nagyon örültem, hogy a félidő az O-nál változást hozott és ez mindenképp jó jel. Azt nem értettem Ebron miért kap ekkora szerepet az elsőben és miután "hátravonták", Gentry és Freimuth játéka színt hozott és végre blokkokat. Annak is nagyon örültem, hogy Harris hozzá tudott tenni végül a végére egy 18 yardost, és itt van a legnagyobb fejlődési potenciálunk is Én azt gondolom.
Ben kapcsán viszont egyetértek. Ennyi ütést rég szedett már össze mint most és ha ez így megy még 2-3 meccsen, akkor ebből sérülés lesz. A meccs alatt nem éreztem, sőt a suta dobásait emeltem ki, de becsületére legyen mondva minden ütésbe beleállt, szabadulni akart, menekült és ezért jár neki a kalaplengetés.
Hiszem azt is egyébként, hogy az OL jobb lesz. Meccsek kellenek és tapasztalatok nekik, de ugyanakkor igazodni kell a playhívásokkal és a csapattal is hozzájuk, mert szét fogják verni így Bent és Harrist is.
Klemó
A véleményes INT-ről meg kérlek hidd már el nekem, hogy ha nincs a pályán a holding zászló, amit Ben látott is, akkor nem dobja el oda a labdát. Már int után azonnal mutatta, hogy ne örüljetek, mert ott a holding zászló! Az persze szopás lehetett volna, ha valamiért OPI a hívás, de hidd már el, hogy van annyi rutinja. Ha visszanézed, azonnal lehetett látni, hogy mutat a zászlóra. Ingyé volt a játék, azért dobta meg a szart.
több mint 4 éve
Canada fent ül és nyilván ezért is, hiszen így felülről látja a playeket. Szerintem a bratyizás Bennek nagyon hiányzott az első félidőben, de neki is az a lényeg, hogy segítséget kapjon és főleg egy olyan D ellen, amely pre snap ennyi mozgást végez (kifejezetten arra mentek rá, hogy az utolsó pillanatban álltak be az igazi felállásra)Szóval, ha tovább akarunk lépni, akkor ezt reálisan kell értékelni. Annak viszont nagyon örültem, hogy a félidő az O-nál változást hozott és ez mindenképp jó jel.Ez volt a kulcs, ami evek ota nem volt meg. Elemezni es valtoztatni azon ami nem megy. A futas meg mindig nagyon ergya, de tudtuk, hogy 1 futo nem csinal nyarat, kell hozza az OLine is.
Klemó
A D remek volt, de ezen alig volt meglepetes [ max az is, hogy a passzvedekezes is remekul mukodott ]. A Dline felelmetes, foleg ha egyszer tuitt is visszakerul.
xtaki
több mint 4 éve
Azért az várható volt, hogy az O nem lesz tökély, sőt messze lesz tőle, de már látszottak a változás jelei, volt egy-két trükkös játék, amik egyszerűek, de mi sosem csináltuk ezeket, a futójáték is éledezik. Nyilván nem kell hasra esni, helyén kell kezelni, de azért a bravúrgyőzelem az csak győzelem, még ha a nagyját ismét a D tette oda.
Lesznek rosszabb meccseink is, amikor mindenki a fejét fogja, de ez egy ilyen sport. Én bizakodó vagyok, mindamellett azért jó lenne, ha BigBent nem vernék agyon minden meccsen.