Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Én ma a múlt heti meccsünket néztem vissza, és kicsit ülepedett a dolog. Nem kell egyébként szégyenkeznünk miatta sem nekünk, sem a Detroit-nak. Keményen megküzdött mindkét csapat az utolsó snap-ekig. A Detroit is komolyat küzdött, és nagyon úgy néz, ki hogy mentalitással nincs gond náluk. Egy potens passzjátékkal már sok meccset nyertek volna. Talán összejön tavasszal.Mi is küzdöttünk, sokat hibáztunk mi is, Rudinak sem kell szégyenkeznie, nem csinált semmi olyant, amit a jelenkori Ben ne csinált volna meg.Harris jót ment, őt kezdjük felépíteni, lassan kezdi megismerni a liga és respektálni. Remélem, ezzel nem jönnek majd a bokacsavargatások, térdre ugrálások majd és egészséges tud maradni.
James Pierre nagyon tetszett most is, főleg amíg slotban játszott. Boz húzóember, nem volt ez rossz, csak nem volt elég.
A mai meleg lesz ennyi hiányzóval. Most kéne nagyon egy potens offense, ami ki tud ugrani és utána uralni az órát, és segíteni a Defense-t. Ilyent idén még nem láttunk tőlük.
Ha nem lennének a hiányzók Def oldalon, azt mondanám, lerántjuk őket a szintünkre és leverekedjük őket a sárban egy jó 13-16-os meccsen, de nem látom, ki fog nyomást helyezni Herbertre és ki fogja levédekezni a hátsó részt, hogy legyen esélye hazaérni a harcedzett Magaskovács, Tuszka, Charlton (ez a trió) egységnek.
Nagyon kéne egy jó nap a Pierre, Sutton, Norwood hármastól. Futás ellen meg nem tudom ki lesz ott, a Bush-Schobert páros pocsékul olvasott az előző meccsen, Heyward + Buggs (brrr) +Wormley, +Mondó nem túl veretes Hangostej out, megtekinthetjük Archibongot végre. Kéne Carlos is vissza nagyon.
Kell gyűjteni a motivációt az éjszakai meccsnézéshez, no...
több mint 4 éve
Szerintem Piciket kijátssza magát a mi lőtávolunkból a drafton.Nem volt ez rossz, igaz volt 1-2 érdekes, meg 1 kifejezetten rossz passz, ahol pedig a szemét követve sima int-t csinált a védő.Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
Spy
Armstrong sem volt a másik oldalon.
Klaci79
Amúgysem vagyok benne biztos, hogy QB-t húznánk.
több mint 4 éve
Nem volt ez rossz, igaz volt 1-2 érdekes, meg 1 kifejezetten rossz passz, ahol pedig a szemét követve sima int-t csinált a védő.Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
Spy
Armstrong sem volt a másik oldalon.
több mint 4 éve
Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD driveAz jó, ha elássa magát a csapat, többet látunk a QB-ból. Az se baj, ha épp nyomás alatt.
Klaci79
több mint 4 éve
Gondoltam belenézek Pitt elejébe...de mintha a Butler lenne a DC itt is...olyan volt ez a TD drive
több mint 4 éve
Int-et is pont úgy dob😊
több mint 4 éve
Nem véletlenül hasonlítgatja hozzá a média. Itt a meccsen is elhangzott már.Ez itt a végén olyan Roethlisbergeres volt....Mondjuk ő még junior sérülés után, lehet nem jön ki idén draftra. 20perc múlva nézhetjük a másik Pittsburgh-i srácot is ESPN2-n.Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
Klaci79
Spy
Én azt már csak holnap felvételről...
Klaci79
több mint 4 éve
Ez itt a végén olyan Roethlisbergeres volt....Mondjuk ő még junior sérülés után, lehet nem jön ki idén draftra. 20perc múlva nézhetjük a másik Pittsburgh-i srácot is ESPN2-n.Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
Klaci79
Spy
Én azt már csak holnap felvételről...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Mondjuk ő még junior sérülés után, lehet nem jön ki idén draftra. 20perc múlva nézhetjük a másik Pittsburgh-i srácot is ESPN2-n.Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 4 éve
Ezt odatette...szép 40 yardos passz, tökéletes helyre...FSU csak 28-3-ra vezetett...Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Spy
több mint 4 éve
Van órája, csak nincs ideje felhúzni. Hihetetlen, miket menekül. Nekem tetszik a srác. Zay Fowler nagyon jó YAC elkapó. Robert Cooper FSU-ban meg nagyon komoly tényező DT-ben. Elnézném nálunk középen.Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Mint RudiEz a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
Klaci79
több mint 4 éve
Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.Nincs belső órája...
Spy
több mint 4 éve
Ez a Jurkovec gyerek mit kap a Florida State-től. Kicsinálja magát, mielőtt behúzhatnánk.
több mint 4 éve
Ben jatszik.Legjobb védekezés a támadás! 😉
nem lesz vedelem ami vedje a hatsojat az O-nak
xtaki
több mint 4 éve
Ben jatszik.Chase is.
nem lesz vedelem ami vedje a hatsojat az O-nak
xtaki
több mint 4 éve
Whiterspoon meg még sosem öltözött be...de szerintem tudja pontosan, lásd a smileyIngram Chiefs mar sztemJoe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Majd Whiterspoon és Ingram megoldja Haden és Watt hiányát! 🙃
Ja és Minkah Fitzpatrick sem játszik.
Ha Ben összehoz 2 negatív tesztet, akkor akár vasárnap külön átreptetik a nyugati partra.
Klaci79
steelwolf
Tdog
több mint 4 éve
Ingram Chiefs mar sztemJoe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Majd Whiterspoon és Ingram megoldja Haden és Watt hiányát! 🙃
Ha Ben összehoz 2 negatív tesztet, akkor akár vasárnap külön átreptetik a nyugati partra.
Klaci79
steelwolf
több mint 4 éve
Joe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Majd Whiterspoon és Ingram megoldja Haden és Watt hiányát! 🙃
Klaci79
több mint 4 éve
Az sem biztos hogy Ben játszik, szép lesz ilyen védelemmelJoe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Ez még a win now fàzis? Majd Lőcs megoldja! 😎
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
Joe Haden, Kevin Dotson, T.J. Watt és Isaiahh Loudermilk biztosan nem játszik vasárnap.Ez még a win now fàzis? Majd Lőcs megoldja! 😎
Klaci79
több mint 4 éve
Carlos Davis NT edzésbe állt, 21 napja van a csapatnak aktív rosterre rakni vagy megy tartós IR-re.
több mint 4 éve
Ezért sem értem, hogy miért nem néztük meg legalább a második félidőben Haskinst az Orosz Lányok ellen. Ha annyira reménytelen, hogy már tudják, hogy lófaszra elég az emberünk tehetsége, hozzáállása, akkor kár rosteren tartani. Ha meg van benne kraft, akkor nézzük meg, hogy élesben mire képes. Ha Rőtlis nem sérül le, akkor nem fogod leültetni, hogy megnézzük ezt a kutyafasza kölyköt.Win-now üzemmódban vagyunk 😊
Szokol