Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 586
A pp sokkal fontosabb egy C-nel foleg ha nem csak o kepes egyenileg jol kivitelezni hanem erti is es tud segiteni a QB-nak. A futasnal meg ha nem is jo labon akkor o blokkolja a DT-ket de egy LB-t altalaban konnyeden eltakaritanak hiaba nem a legmobilisabbak. Ereje es esze legyen es akkor konnyeden atlepik a nem mobilis tulajdonsagat futasnal.
no
Persze értem Én ezt, ezért is mondtam. Egy birkózó a csávó és egy állat, nagy ereje van, és a számok azt mutatnák (RAS), hogy ezzel nem lehet gond, de nem látok benne halálos ösztönt második szinten. Ennyi az érzésem, nem is a bajom, mert ki vagyok, hogy értsek hozzá.
Klemó
En nem vitatkozom a megerzeseiddel, csak annyit hogy a masodik szinten nem kell halalos oszton mert sokkal erosebb es ha oda sem er mikor fellep akkor is tud olyan szoget valasztani hogy a LB sem fer a RB-hez. Es ha egy olomlabu akkor majd egy masik OL lep fel, ha kell.
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
A pp sokkal fontosabb egy C-nel foleg ha nem csak o kepes egyenileg jol kivitelezni hanem erti is es tud segiteni a QB-nak. A futasnal meg ha nem is jo labon akkor o blokkolja a DT-ket de egy LB-t altalaban konnyeden eltakaritanak hiaba nem a legmobilisabbak. Ereje es esze legyen es akkor konnyeden atlepik a nem mobilis tulajdonsagat futasnal.
no
Persze értem Én ezt, ezért is mondtam. Egy birkózó a csávó és egy állat, nagy ereje van, és a számok azt mutatnák (RAS), hogy ezzel nem lehet gond, de nem látok benne halálos ösztönt második szinten. Ennyi az érzésem, nem is a bajom, mert ki vagyok, hogy értsek hozzá.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 586
több mint 4 éve
Ok. Olvasom a többi elemzést és látom. A depo.com-on a második szinten levő atletikusságát hiányolták a felvételeken. Kétségtelen, hogy a pro Day után tökéletes RAS pontot hozott....

Egyebekben pedig. Sem Colbert, sem Tomlin és még Klemm sem volt ott a pro Day-én. Olyan még nem nagyon volt, hogy egy első körös prospect kapcsán asszisztenst küldünk.....
Klemó
Mintha már a Senior bowl-on interjúztunk volna vele...
Klaci79
Nem tudom. Egyik klasszikus center sem nyűgözött le, hogy első kört adjunk érte. Néztem most több felvételt Humphrey kapcsán és amiben jó, az a PP. Ez nem elhanyagolható, de ha már futás van, akkor nem látom azt a dinamikát, amit a RAS pontjai kapcsán látnom kellene. Egy Puncit azért imádtam, mert egy futás közben néha gyorsabb volt a futónál is a második szinten. Tört előre elit korában, mint egy faltörő kos DeCastroval együtt. Én továbbra is állítom, hogy ennek a Canada O-nak nem egy ilyen C-vel akarunk nekivágni.
Klemó
Ejhemberget centernek nézzük, azt beszélik
sutianap
Mármint Liam Eichenberg-et egy minta LT/RT prospectet nézünk centernek? Ezt hol olvastad süti?

Ő egyébként az egyike annak, aki 24-en elérhető lehet és nagyon jó LT prospect. Ráadásul egy mobilis futást nagyon haatékonyan segíteni képes csávó, vagyis a Canada O-ba kifejezetten illik/illene. De no...centerben?
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Ok. Olvasom a többi elemzést és látom. A depo.com-on a második szinten levő atletikusságát hiányolták a felvételeken. Kétségtelen, hogy a pro Day után tökéletes RAS pontot hozott....

Egyebekben pedig. Sem Colbert, sem Tomlin és még Klemm sem volt ott a pro Day-én. Olyan még nem nagyon volt, hogy egy első körös prospect kapcsán asszisztenst küldünk.....
Klemó
Klaci79
Nem tudom. Egyik klasszikus center sem nyűgözött le, hogy első kört adjunk érte. Néztem most több felvételt Humphrey kapcsán és amiben jó, az a PP. Ez nem elhanyagolható, de ha már futás van, akkor nem látom azt a dinamikát, amit a RAS pontjai kapcsán látnom kellene. Egy Puncit azért imádtam, mert egy futás közben néha gyorsabb volt a futónál is a második szinten. Tört előre elit korában, mint egy faltörő kos DeCastroval együtt. Én továbbra is állítom, hogy ennek a Canada O-nak nem egy ilyen C-vel akarunk nekivágni.
Klemó
Ejhemberget centernek nézzük, azt beszélik

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve

Klemó
Klaci79
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
A Depot szerint Ők azok akiknek a PRODAY-én részt vettünk, és első kört érhetnek, szóval nagy valószínűséggel belőlük lesz 1. pick, vagy jön valami szokásos ordasreach:
dcbbebf3d3887c03ff267f0d432ad095.jpg

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880

Klemó
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Én 10-12 éve tartom a tippem: 1. kör TE, 2. kör: NT. Egyszer csak bejön.. 😀

Szerintem amúgy futót húzunk elsőre, amibe csak egy csúszó QB vagy CB kavarhat be. Az OT túl logikus lenne.

Szóval szerintem Ninja Harris lesz az első körösünk. Nem lesz őszinte a mosolyom, főleg ha helyette a franciát választjuk..
több mint 4 éve

Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
Humphrey kapcsán nekem meg az a bajom, hogy alapvetően egy őserő birkózó, de egy Canada O-ban furcsálnám, ha őt választanánk, rövid kezekkel, minimális atletikussággal. Nincs olyan C class most sajnos, amiből válogathatnánk. Dickserson óriási concern a 3 ACL sérüléssel. Slater még aki elöl van, de őt is vagy szeretik, vagy nem....mind-mind lehet bust nagyon simán ilyen olyan okokból.
Klemó
Jah, Empty megelőzött, nincs sok kérdésem Humphrey kapcsán, különösen atlétikai nincs...szerintem a legesélyesebb 1/24-re nálunk.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Humphrey kapcsán nekem meg az a bajom, hogy alapvetően egy őserő birkózó, de egy Canada O-ban furcsálnám, ha őt választanánk, rövid kezekkel, minimális atletikussággal. Nincs olyan C class most sajnos, amiből válogathatnánk. Dickserson óriási concern a 3 ACL sérüléssel. Slater még aki elöl van, de őt is vagy szeretik, vagy nem....mind-mind lehet bust nagyon simán ilyen olyan okokból.
Klemó
Humphrey brutál atléta:  relativeathleticscores.com/2021/01/23/2021-draft-class-ras/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Állítólag jöhet a 28 milliós hosszabbítás Watt-al...ha alatta megússzuk, akkor az kedvezményes lesz
Klaci79
KIvárunk ezzel jövőre szerintem, de gyűjtjük a CAP-et helyesen. Mivel Bosa 27 millió-t kapott évente, így Watt esetében a nagyobb CAP miatt örülhetünk, ha ennyivel megússzuk valóban.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Állítólag jöhet a 28 milliós hosszabbítás Watt-al...ha alatta megússzuk, akkor az kedvezményes lesz
több mint 4 éve
Villa kapcsán tartom, amit írtam. Csökkenteni a need-ek számát a draft előtt még akkor is welcome, ha nem oldjuk meg ezt hosszabb távra.

Az, hogy Connernek ajánlatot sem adtunk (még vetmin közelében sem) az azt jelzi, hogy 1-2. körben RB jön. Az is látványos mennyire igyekszünk minden needünket 1-1 évre prolongálni. (Villa, Vince, JuJu)

RB, C és CB így az első 3 körre a mondásom, de Én még ezt soha az életben nem találtam el, mert az FO-nk azért nem pont így működik.

Meinerz a Senior Bowl óta lett hot topic. Én sem gondolnám, hogy benne gondolkodunk. Nem a small school, hanem összességében a tapasztalatlansága okán. Anno Hargrave is small school prospect volt, de nagy tapasztalattal és kiegyensúlyozott minőségi teljesítménnyel.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Azóta azon jár az agyam, hogy OC-t húzunk, amióta múltkor volt egy riport Colberttel, hogy mennyire nehéz jó egyetemi centerből, jó NFL centerré válni és hogy mennyire fontos poszt ez a mi(mintha így fogalmazott volna) OL-ünk számára.
És valahol egyet is kell értsek vele, mert bár szerintem a két OT lett volna a leggyengébb láncszem a falban, különösen a futójáték miatt, de az OL erodálása Pouncey gyengélkedésével indult. Villanueva sosem volt igazán magas szintű LT (főleg ami a futásblokkolást illeti) és Feiler aki egy tucatjátékos volt (én nagyon bírtam, nem bántani akarom) is simán hozott egy jó átlagot DeCastro mellett. Szóval amit ebből az egészből ki akarok hámozni, hogy amíg a csúcsformában játszó Pouncey-DeCastro páros volt a fal közepén, szinte az egész falat képesek voltak felhúzni magukkal, míg Pouncey gyengélkedése miatt már az egészet megette a fene.
Vagyis első körben ha most tippelni kellene Humphrey-t tenném oda, mert egészen valószerűtlen, hogy ő bent lesz a 2. körben. Ha viszont Harris vagy Etienne jön elsőre, akkor Quinn Meinerz, vagy Landon Dickerson lehet 2. körös választás.
Nem mondom, hogy ez jó így feltétlen, csak komoly esélyt látok rá...
Klaci79
Mejnerc, betegek vagytok, az a krapek a VizkonzinVateverről. Nem tudom hogy szopták föl eddig azt a malacot, szóval ez disznó a harmadosztályból, baszki az egész kolidzspályafutása alatt 74 mondom HETVENNÉGY egész snappet játszott, mi a faszomat tud hogy a második körbe röpül????

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Azóta azon jár az agyam, hogy OC-t húzunk, amióta múltkor volt egy riport Colberttel, hogy mennyire nehéz jó egyetemi centerből, jó NFL centerré válni és hogy mennyire fontos poszt ez a mi(mintha így fogalmazott volna) OL-ünk számára.
És valahol egyet is kell értsek vele, mert bár szerintem a két OT lett volna a leggyengébb láncszem a falban, különösen a futójáték miatt, de az OL erodálása Pouncey gyengélkedésével indult. Villanueva sosem volt igazán magas szintű LT (főleg ami a futásblokkolást illeti) és Feiler aki egy tucatjátékos volt (én nagyon bírtam, nem bántani akarom) is simán hozott egy jó átlagot DeCastro mellett. Szóval amit ebből az egészből ki akarok hámozni, hogy amíg a csúcsformában játszó Pouncey-DeCastro páros volt a fal közepén, szinte az egész falat képesek voltak felhúzni magukkal, míg Pouncey gyengélkedése miatt már az egészet megette a fene.
Vagyis első körben ha most tippelni kellene Humphrey-t tenném oda, mert egészen valószerűtlen, hogy ő bent lesz a 2. körben. Ha viszont Harris vagy Etienne jön elsőre, akkor Quinn Meinerz, vagy Landon Dickerson lehet 2. körös választás.
Nem mondom, hogy ez jó így feltétlen, csak komoly esélyt látok rá...
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Szinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.
Nem mondom, hogy nem tudnék jobbat, de akkor így már mindenképp jön az első körös RB/OC és második körös OC/RB
Klaci79
Semmisenem need, Szóval minden játszik. BPA lesz ebbű. És igen, CB is.
Spy
Ha nincs need, akkor LB. 😊
1. körben LB-t húzni, az mindig hálás dolog Pitt-ben (kivéve persze J.Jonest)
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Nem mondom, hogy nem tudnék jobbat, de akkor így már mindenképp jön az első körös RB/OC és második körös OC/RB
Klaci79
Spy
center need, olyanunk nincs
xtaki
Túl nyilvánvaló, egyértelmű lenne. db-ra megvagyunk mindenhol, kivéve EDGE, CB. 2-3 évente van egy meh első körösünk. Az utolsó Edmucc volt 2018-ban.

Ha én húznék, akkor igen, Ha Klaci akkor igen, OC-OT-RB. De a Steelers FO sosem volt egyértelmű.

Nem hiszem, hogy annyival nagyobb need-nek látja a FO az OC posztot nálunk, mint amennyire szereti a BPA-t ha minden need vagy semmi nem az. Most mindenhova jöhet ember (DL, S talán nem) és ha Újfalusi is visszajönne akkor szinte mindenhol megelennénk (CB, EDGE talán nem).

Nálam OC-OT-O/ILB az első három kör, bármilyen sorrendben. Vagy Tommy T. De értem az Art2 narratívát kihallókban a RB in round 1 hívőket és nem is vitatkozok velük. De én eccerű lélek vagyok, nem mint a Steelers Staff.

Amikor utoljára egyetértettünk a FO-val, az 2012-ben volt, amikor a Draft közvetítés után reggel a Tapolca Reprodukiós Intézetig vigyorgtam a volánnál az asszonypajtással egy Decastro Pick után nulla alvással. (Már nem emlékszem a folyamat melyik fázisában voltunk épp aznap, de akkor fogantak az ikrek). Nagyon szeretem a Draftot azóta.
Spy
akkor felteszem a kerdest. Ki a kezdo OC a jelenlegi rosteren?
xtaki
Sok opció nem van. Nem Hassenauer. R-GO Finney. Ha nem sikerül készjátékost draftolni, akkor jön egy Veterán FA, akivel lemeccselheti, aztán jövőre retry.
Van pár ilyen posztunk.
több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Klaci79
Spy
xtaki
Túl nyilvánvaló, egyértelmű lenne. db-ra megvagyunk mindenhol, kivéve EDGE, CB. 2-3 évente van egy meh első körösünk. Az utolsó Edmucc volt 2018-ban.

Ha én húznék, akkor igen, Ha Klaci akkor igen, OC-OT-RB. De a Steelers FO sosem volt egyértelmű.

Nem hiszem, hogy annyival nagyobb need-nek látja a FO az OC posztot nálunk, mint amennyire szereti a BPA-t ha minden need vagy semmi nem az. Most mindenhova jöhet ember (DL, S talán nem) és ha Újfalusi is visszajönne akkor szinte mindenhol megelennénk (CB, EDGE talán nem).

Nálam OC-OT-O/ILB az első három kör, bármilyen sorrendben. Vagy Tommy T. De értem az Art2 narratívát kihallókban a RB in round 1 hívőket és nem is vitatkozok velük. De én eccerű lélek vagyok, nem mint a Steelers Staff.

Amikor utoljára egyetértettünk a FO-val, az 2012-ben volt, amikor a Draft közvetítés után reggel a Tapolca Reprodukiós Intézetig vigyorgtam a volánnál az asszonypajtással egy Decastro Pick után nulla alvással. (Már nem emlékszem a folyamat melyik fázisában voltunk épp aznap, de akkor fogantak az ikrek). Nagyon szeretem a Draftot azóta.
Spy
xtaki
Matt Canada 😀 Egyébként tényleg a C poszt az nem túl feszes
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Klaci79
Spy
xtaki

Spy
több mint 4 éve
Klaci79
Spy
xtaki

több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Klaci79
Spy
több mint 4 éve
Klaci79