Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Következő alkalommal a scout majd elkéri a prospect fegyverét, biztos, ami biztos😀Steelers CB Justin Layne is in jail in Lake Co, Ohio.
— Colin Dunlap (@colin_dunlap) April 23, 2021
Charges: firearm in vehicle, driving under suspension. pic.twitter.com/eJhxa3sL7z
Nagy picknek tűnik ez is, hihetetlen mennyire nem tudunk CBt draftolni.
tenorx
Layne jól eljátszotta az esélyét, pedig idén látott volna pályát is!
több mint 4 éve
Steelers CB Justin Layne is in jail in Lake Co, Ohio.
— Colin Dunlap (@colin_dunlap) April 23, 2021
Charges: firearm in vehicle, driving under suspension. pic.twitter.com/eJhxa3sL7z
Nagy picknek tűnik ez is, hihetetlen mennyire nem tudunk CBt draftolni.
több mint 4 éve
Nyilván egy trade-hez ketten kellenek, de minden azt diktálja, hogy letradeeljünk, mivel mély az OT class idén, de a centereké nagyon limitált, ahogy érződik egy lyuk az RB classban is a második körben. De elmondtuk itt többen százszor, hogy a steelers FO nem így működik. Sokkal inkább egy kiszemeltért felfelé megyünk, most, hogy van kompenzációs pickünk, mint lefelé.
Én most azt mondom, hogy Harris, vagy egy OT lesz első körben. A második körben pedig a két kiszemelt center egyikét célozzuk és megyünk érte fel, ha a helyzet úgy kívánja. Pedig nyilván azért kellene a letrade, hogy a harmadik körben aztán tudjunk mozogni egy-egy kritikus kiszemeltért.
több mint 4 éve
Source: Former #Steelers and #Georgia wide receiver Hines Ward is set to join #FloridaAtlantic's coaching staff. Ward, who played 14 NFL seasons, spent 2019-20 as a Jets offensive assistant. @FAU_Owls_Nest first reported the move, noting Ward will work with WRs coach Joey Thomas.
több mint 4 éve
Szerintem meg ha benn lesz 2 kedvencünk is mire mi jövünk újra feljövünk az első körbe.
több mint 4 éve
Ez tényleg kicsit megszaladt 😊 De a grade-ek jók, gondolom, beállításoknak megfelelők.
😀 😀 😀
Egy extra első, két 2. és 3 3. kör jövőre....visszafogom a piálást 😀
Klaci79
Egy lecserét én is szívesen látnék egy +3. körért, de meggyőződésem, (Colbert a legragaszkodóbb GM ami letrade-eket illeti), hogy inkább felmozgás várható a 2. v 3. napon és nem lesz 8 pickünk összesen a végén.
PFN-en egyébként engem is el szokott kapni a gépszíj, ami a trade-ek elfogadását illeti 😊 De szórakozásnak jó.
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
😀 😀 😀
Egy extra első, két 2. és 3 3. kör jövőre....visszafogom a piálást 😀
több mint 4 éve
images.app.goo.gl/gecTESvHFqK45EiR7Én attól félek, hogy emiatt Rötyit is elrugdossák 2024-ig...Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
Egyreszt jo, masreszt nem. minden az OC-tol fugg, mennyire engedi elni.
xtaki
Willie Parker
badsco
több mint 4 éve
Szerintem benne már nincs három szezon. Ha kihúzza egészségesen, akkor sem.Én attól félek, hogy emiatt Rötyit is elrugdossák 2024-ig...Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
Willie Parker
badsco
De valójában ő egy nagy ütésre van a visszavonulástól.
Ha jön valami sérülés, ami miatt 4-5 meccsnél többet kell kihagynia, abból szerintem már nem fog visszajönni.
Legkésőbb 2023-ban QB draft.
több mint 4 éve
Én attól félek, hogy emiatt Rötyit is elrugdossák 2024-ig...Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
Willie Parker
több mint 4 éve
Azért mekkora már a Miami feltrade.....kiderült, hogy a Hawks nem trade-el le és a Reiff igazolással és nyilatkozatokkal az is, hogy a Bengals nem igazán keres OT-t elöl a drafton. Így elviszik Pittset és elviszik Chaset is, akiért feljöttek volna. Sewell "marad", de tavaly hoztak első körben LT-t és ugyan nem nyújtott fényes teljesítményt, de azért még nem kukázták......vagy persze ott van Jaylen Waddle is, de érte nem kellett volna feljönni és első kört adni..... 😀
több mint 4 éve
Szerintem ez most a jó döntés, mivel lehetnek olyan helyzetek, ahol a rövid táv erősen mást kívánna, mint a hosszú táv. Ezzel biztosítva lehet/van az, hogy az átmenet Tomliné, így nem kell "kapkodni" feltétlenül és biztosítani lehet a "jó" döntést. (ezt persze mindig az idő dönti el)Nem szól ez másról, Én nem gondolnék bele többet. Egy edzőt, ha nincs siker úgy is ki fognak rúgni, nem kell ahhoz a szerződésnek lejárnia.
több mint 4 éve
Nem, éppen ezért vagyok nagyon kíváncsi rá. Ismerjük az összes jó és rossz tulajdonságát a Séfnek, kíváncsi vagyok mihez kezd majd egy rookie QB-val.Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
Willie Parker
Ez vajon azt jelenti, hogy Colbert is hosszabb távban gondolkodik?
több mint 4 éve
Nem az ő feladata.Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
Willie Parker
több mint 4 éve
Mondjuk ez rendesen áthúzza a QB developmentről alkotott elképzelésemet. Ti látjátok Tomlinban, hogy kinevel(tet) egy önállóan dolgozni képes irányítót?Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
xtaki
több mint 4 éve
Tomlin kapott egy három éves extensiont.szoval o fogja atvezetni a csapatot a BB utani idokre.
tenorx
több mint 4 éve
Tomlin kapott egy három éves extensiont.
több mint 4 éve
mert mint mondtuk nálunk nem számít, hogy más csapat hogy gondolkodik. Ha mi 1rst grade-et adunk ÉS az utána levő class kapcsán nincs olyan, akit húznánk, akkor simán be fogjuk húzni őtEz egyébként borzasztó szemlélet, az egész class egy nagy 32 fős játék elmélet, ahol a játékosok értékét az határozza meg, hogy a többi csapat milyen gradet adhat rá. Lehet nyerni, lehet veszteni.
Klemó
Ez olyan, mint amikor Stallworthot húztuk a 4. körben. Első-második körös gradeünk volt rá? Igen, de tudtuk, hogy a többi csapat nem tud róla, így ráér később.
több mint 4 éve
Amúgy egyébként az OT class nagyon erős, a második körben is simán lehet értéket találni. Viszont az RB fronton az a trükkös, hogy vélhetően kimegy előttünk a top3 és mögöttük egy kis szakadék van, Én már csak a 3. körben vinnék abból a classból.(Carter, Gainwell)
több mint 4 éve
Hát érdekes lenne ez. Jenkins pro dayen sem járt se Tomlin, se Colbert. A srác az egyetemen végig RT-t játszott és a viszonylag kis kezei miatt azért nem lesz minden probléma nélküli az NFL illesztése sem. Ő is egyébként 24 lesz, ha jól láttam, ahogy Harris is. Ez utóbbi az, ami miat nem hiszem, hogy Harrist fogjuk választani, de amúgy a szerelem szerintem nagyon nagy.A Dickerson pick viszont nagyon steeler type lenne, mert mint mondtuk nálunk nem számít, hogy más csapat hogy gondolkodik. Ha mi 1rst grade-et adunk ÉS az utána levő class kapcsán nincs olyan, akit húznánk, akkor simán be fogjuk húzni őt. Annak viszont örülök, hogy más center első körben nem jött szóba, Dickerson klasszisokkal jobb mindenkinél a medical red flaget kivéve. (persze ez igencsak jelentős)
több mint 4 éve
Mindhárom nem lehet? 😊Per his very good sources, NFL draft guru @TonyPauline says on @937theFan the Steelers are locked in on 3 players at pick 24:
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) April 19, 2021
RB Najee Harris
OT Teven Jenkins
C Landon Dickerson
tenorx
több mint 4 éve
Per his very good sources, NFL draft guru @TonyPauline says on @937theFan the Steelers are locked in on 3 players at pick 24:
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) April 19, 2021
RB Najee Harris
OT Teven Jenkins
C Landon Dickerson
több mint 4 éve
Zeusz azert csuszott ki az elso korbol mert nem atletikus, de elkaristolt nalunk eleg szepen. Viszont mikor Stanley megserult akkor olyan fickokat tudtunk az RT poszton felmutatni akikhez kepest Villanyora ALL-PRO. Jo penzert johet hiaba nem o a legoptimalisabb megoldas ( foleg hogy Stanley lehet fel se epul a sz.kezdetre ).
több mint 4 éve
Manager bejelentkezett hozzájuk, ők meg azt mondták miért ne dumálgassanak. Legalább, ha feszkó van, azt felmérik.....Bennek még lehet megoldás, de Lammarnak vicces lenne már.....talán úgy vannak vele, hogy vagy szaré-hugyé azért elmegy, vagy kicsit háza feljebb viszik az árát, hogy nem maradjon nagyon olcsón.Na ez szép lesz 😀Nem látom hogy illene a ravens-be. Egy zseb irányító védelmére csak-csak, de a futás blokkolásban borzasztó volt.
A piece of interesting free agent news: #Steelers FA OT Alejandro Villanueva is set to visit the #Ravens this week, league source said. With some moving parts on Baltimore’s O-line, they plan to check out Villanueva in person.
Klaci79
astroid
Én sem látom a helyét a Ravensben...még nálunk sem nagyon.
Klaci79