Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Szinte tutira mondják, hogy Villanueva marad.
Nem mondom, hogy nem tudnék jobbat, de akkor így már mindenképp jön az első körös RB/OC és második körös OC/RB
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862

A Need need marad ha ez igaz...
Spy
Tegyük tisztába, mert félreérhető volt a depo (is). Fowler anyagai ezek, aki leírta, hogy Steelersnél lesz jövőre Vince. De azt is írta, hogy beszélt vele és megfontolja a visszavobnulást és az edzősködést az idei szezon után. Az pedig teljesen világos volt nekem, hogy ő biztosan short term megoldás már ezen a poszton 32 évesen. Annyi a fontos most, hogy már idén ne legyen draft need elöl és lehet, hogy közben jön egy új Vince a 6. körből megint...soha nem lehet tudni ezt....mint ahogy Spillane-t sem...

6. körös volt ugye ő is, igazi self made man. Timmons és a frissen draftolt Shazier mögé hoztuk. Egy draft class-ban voltak ők és igazi pajtások is lettek. Nem hittem volna akkor, hogy megragad a csapatban, mivel Shazier mögött Vince lassúnak tűnt nagyon, de szívósan megtalálta a saját játékát és igazi csiriz lett a csapatban. Azt pedig, ahogy térdelt Shazier felett a sérülésénél soha nem feledem......Heyward ment utána hozzá a kispadon, hogy lelket öntsön belé....szóval Én mindig örülök, ha egy-egy ilyen játékos tőlünk vonul vissza.
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346

A Need need marad ha ez igaz...
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Nincsen itt semmi win now év hagyjuk már. Átmenet lesz de nálunk nem divat mindent lesöpörni az asztalról és közel a zéróról újat építeni szépen lassan végig szenvedjük ahogy kell.
Razi
s még mindig alig lépi túl a 70et az állómány létszáma, erős UDFÁra számíthatunk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Nincsen itt semmi win now év hagyjuk már. Átmenet lesz de nálunk nem divat mindent lesöpörni az asztalról és közel a zéróról újat építeni szépen lassan végig szenvedjük ahogy kell.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 586
A futásunk tavaly tök utolsó volt a ligában. Az totálisan evidens, hogy ezt fejleszteni kell, mert semelyik QB nem tudja ezt a súlyt így elcipelni. Ez nekem tehát nem win-now mód, hanem egész egyszerű adjustment, amire szükség van sztm.
Klemó
Az O-ben nalatok minden elorelepes lesz es mehet a win-now evhez.
több mint 4 éve
A futásunk tavaly tök utolsó volt a ligában. Az totálisan evidens, hogy ezt fejleszteni kell, mert semelyik QB nem tudja ezt a súlyt így elcipelni. Ez nekem tehát nem win-now mód, hanem egész egyszerű adjustment, amire szükség van sztm.
több mint 4 éve
Vince is fontos, mikor ennyi a draft need. Nem sérülékeny, stabil és nagy szivű ember. Így későbbi körökre tudjuk tenni az ILB draftot.
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Visszajött Vince@
steelwolf
voltak más megkeresési is...kíváncsi vagyok, hogy mennyi az annyi...ő maradni akart....helyes...ha még Williamson is maradna olcsón, 1 poszt pipa a védelemben
Klaci79
Na pedig múltkor feltartott egy JOK -os rendszámú gépjármű, jelnek véltem... de így már nem hiszem 😀
Gondolom megint a winnow szellemiségben draftolunk majd, ahhoz meg akkor fegyver kell Bennek, futó lesz az az első... mondjuk nekem nem lenne bajom vele (Harris, Etienne, Williams)

több mint 4 éve
Visszajött Vince@
steelwolf
voltak más megkeresési is...kíváncsi vagyok, hogy mennyi az annyi...ő maradni akart....helyes...ha még Williamson is maradna olcsón, 1 poszt pipa a védelemben
több mint 4 éve
1. Be kell hívni/akarni kell futni
2. Jókor/Jó sémával kell használni (PA, QB play Center alól stb.)
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni

A fenti kerdessort bemasolva az elso a kerdes hogy hajlando BB jatszani igy, de nagyon meggyengult a targyaloereje neki, igy szerintem kenytelenenul de beall az uj mozgalom moge. 2 ponttal nem lesz gond. Canada-tol amit nemreg lattam egyetemi videorol amit az sem tudom mikorrol van, de hasonloan a Ravens-hez rengeteg csillamport hasznal snap elott es nagyon jol dugdosta a szandekat a jateknak. A 3 mar az elso kettobol adodik hogy jobb lesz, mert ha hangsulyos lesz a futas akkor gyakorolvai is lesz es tiszta elkepzelessel konnyebb a jatekosok dolga es a FO-e is pl ha a jatekosokat potolni kell, mert kellene egy gyorsabb G...stb.
4. Igen csak meg kell futni, de ettol nem mindegy a futo szemelye mert egy Henry-CMC-Kamara-Bell szintuvel a sztratoszfera a cel es nem csak futojatekoknal vannak a palyan. Conner is megfutna de o amikor minden klappol akkor egy jo RB, a fent emlitettek nagyon jo football-jatekosok.
no
Nálam a 4. pontig az első hármon át elébb el kell jutni. Bár minden pontban benne a lehetősèg és nagyon szeretném hinni amit írsz, nem mefy könnyen az eddigiek és a résztvevők ismeretében.

Ezeket a beszélgetéseket a résztvevőkbek kell lefolytatnia, nem nekünk. De amíg nem látom a pályán az első hármat, nálam mindegy ki fut.
Spy
Az elso pont a lenyeg, mert eddig ez volt a baj. Ugy voltatok vele mint mi a passzjatekkal. Hiaba hivsz be futo/passz jatekokat ha nincs melo belerakva a gyakorlasukba.
Szamomra felfoghatatlan volt es lesz ha nem akartok futni. Es ma mar nem BB lesz aki kihugyozza az O iranyat es akkor jonni fog a futas es a gyakorlasa es utana a finomrahangolasa a jatekoskeretnek a joveben.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Visszajött Vince@
több mint 4 éve
Már lehet a Harris sérült boka pletyka is ezt készíti elő, nehogy valaki kivigye, már ha ő lesz az első RB.
több mint 4 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Ott repül az RB első kör...😀
több mint 4 éve
Josh Dobbs returns to the Steelers on a one-year deal.
Klaci79
Canadával ketten sztem fognak tudni okosokat alkotni. A srác nem kicsit okos, ezt tudja talán kamatoztatni. Ben is szeret vele dolgozni, meghallgatni.
polamalu
Dobbsnak örülök.

Egy mém jut eszembe róla mindig még QB2 évéből:

Ben: Josh mit láttál az előbb az INT-nél?

Josh: Bedobtad tripla coverage-ba a bőrt Ben.

Ben: Istenem, de hiányzik Landry (Jones-akit Dobbs akkor váltott)!

(szabadon fordítva)
több mint 4 éve
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni

A fenti kerdessort bemasolva az elso a kerdes hogy hajlando BB jatszani igy, de nagyon meggyengult a targyaloereje neki, igy szerintem kenytelenenul de beall az uj mozgalom moge. 2 ponttal nem lesz gond. Canada-tol amit nemreg lattam egyetemi videorol amit az sem tudom mikorrol van, de hasonloan a Ravens-hez rengeteg csillamport hasznal snap elott es nagyon jol dugdosta a szandekat a jateknak. A 3 mar az elso kettobol adodik hogy jobb lesz, mert ha hangsulyos lesz a futas akkor gyakorolvai is lesz es tiszta elkepzelessel konnyebb a jatekosok dolga es a FO-e is pl ha a jatekosokat potolni kell, mert kellene egy gyorsabb G...stb.
4. Igen csak meg kell futni, de ettol nem mindegy a futo szemelye mert egy Henry-CMC-Kamara-Bell szintuvel a sztratoszfera a cel es nem csak futojatekoknal vannak a palyan. Conner is megfutna de o amikor minden klappol akkor egy jo RB, a fent emlitettek nagyon jo football-jatekosok.
no
Nálam a 4. pontig az első hármon át elébb el kell jutni. Bár minden pontban benne a lehetősèg és nagyon szeretném hinni amit írsz, nem mefy könnyen az eddigiek és a résztvevők ismeretében.

Ezeket a beszélgetéseket a résztvevőkbek kell lefolytatnia, nem nekünk. De amíg nem látom a pályán az első hármat, nálam mindegy ki fut.
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
Canadával ketten sztem fognak tudni okosokat alkotni. A srác nem kicsit okos, ezt tudja talán kamatoztatni. Ben is szeret vele dolgozni, meghallgatni.
több mint 4 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Klaci79
Kell az assistant OC 😊
több mint 4 éve
több mint 4 éve
3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni

több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.
Klemó
Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.

Én csak arra tudok gondolni ezek alapján, hogy magasan hozunk majd futót, Connernek pedig nem fűlött a foga a tartalékos szerepkörhöz. Mert abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy Snellre, vagy McFarlandra bízni ezt a feladatot, az enyhén szólva is őrültség.
badsco
Hát nézd, volt egy olyan évünk, amikor Isaac Redman, Will Johnson és Jonathan Dwyer volt a három futónk. Ha valaki még emlékszik ezekre a nevekre...
Jan
Mindkettőt imádtam. Sőt, még Will Johnson-t is. A 3sz TE nálunk simán lehetne HB/FB/TE, nem kellene ellőni 3embert erre. David Johnson óta működik. Igaz, a legjobb FB playünk akkor volt, amikor FB/ST playa volt csupán Nix személyében.

Nem tudni Canada miféle futójátékot képzel el -félek Ben-el semmilyent- de nem hiszem, hogy bárki jön bárhonnan hozzánk futni, csodát tenne:

3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni

Nálam az első 3-al lesz baj, nem a 4-ikkel, márpedig a futó csak a negyediknél jön a képbe.
Spy
Azért azt BB-nek be kell látni, hogy itt már nem ő a legfőbb tényező (nagyon remélem hogy így lesz) és be kell állni a sorba. Ha futás, akkor futás és nem nyafnyaf.
több mint 4 éve
1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.
Klemó
Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.

Én csak arra tudok gondolni ezek alapján, hogy magasan hozunk majd futót, Connernek pedig nem fűlött a foga a tartalékos szerepkörhöz. Mert abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy Snellre, vagy McFarlandra bízni ezt a feladatot, az enyhén szólva is őrültség.
badsco
Hát nézd, volt egy olyan évünk, amikor Isaac Redman, Will Johnson és Jonathan Dwyer volt a három futónk. Ha valaki még emlékszik ezekre a nevekre...
Jan
Mindkettőt imádtam. Sőt, még Will Johnson-t is. A 3sz TE nálunk simán lehetne HB/FB/TE, nem kellene ellőni 3embert erre. David Johnson óta működik. Igaz, a legjobb FB playünk akkor volt, amikor FB/ST playa volt csupán Nix személyében.

Nem tudni Canada miféle futójátékot képzel el -félek Ben-el semmilyent- de nem hiszem, hogy bárki jön bárhonnan hozzánk futni, csodát tenne:

3. Meg kell blokkolni
4. Meg kell futni

Nálam az első 3-al lesz baj, nem a 4-ikkel, márpedig a futó csak a negyediknél jön a képbe.
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Klemó

badsco
Jan
Hogyne emlékeznék, Vörös Izsákot csíptük 😀 Vájár is egészen szép blokkokat tudott.
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Klemó

badsco
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
James Conner Happy To Be Back With James Saxon, Who ‘Was Always More Than A Coach To Me’

itt a nagy miért, sanyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak