Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Én nagyon kiváncsi leszek mi lesz a drafton. Nagyon csodálkoznék, ha legalább a második körben nem hoznánk futót. A harmadik kör vége már kockázat, addigra Carter és Gainwell is ki fog menni szerintem, hiába mondja utóbbit egy-egy szakíró 3-4. körre.Egy értelmes letrade kapcsán sokan nyerhetnénk (4-5 helyet egy 3-4. körért mondjuk), de nyilván nem vagyunk ez a csapat, aki ezt proaktívan keresné és nyilván kellene ehhez partner csapat is.
több mint 4 éve
Nem vagyok hozzáértő, de szerintem Snell és McFarland valódi képességei nem derültek ki úgy igazán. Ebben a szezonban a futójátékunk egyenlő volt a nagy semmivel, itt egy D.Henry se brillírozott volna. Ha a Canada rendszer kicsit ráfekszik a dologra és normálisan ki lesz osztva mindenkinek a feladata, akkor lehet, hogy egy Snell vagy McF és jobbat fog tudni muzsikálni. Ettől függetlenül felőlem jöhet futó draftról is, de először a fal legyen erős. 😊1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
Én csak arra tudok gondolni ezek alapján, hogy magasan hozunk majd futót, Connernek pedig nem fűlött a foga a tartalékos szerepkörhöz. Mert abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy Snellre, vagy McFarlandra bízni ezt a feladatot, az enyhén szólva is őrültség.
badsco
több mint 4 éve
1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.Igen, sokkal többet én sem, azért is írtam beugrónak. De ez az 1 év 1,25 milla elég sovány, ennyiért akár nálunk is maradhatott volna. (Ballage 900 ezer körül keres, és sokkal, de sokkal gyengébb Connernél) Szóval itt valami más van a háttérben, amiről egyelőre nem érkezett hír.
Klemó
Én csak arra tudok gondolni ezek alapján, hogy magasan hozunk majd futót, Connernek pedig nem fűlött a foga a tartalékos szerepkörhöz. Mert abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy Snellre, vagy McFarlandra bízni ezt a feladatot, az enyhén szólva is őrültség.
több mint 4 éve
1 éves szerződéssel opt-out. Az, hogy ezt máshol teszi teljesen jogos. A Canada O nem igazán fekszik neki. Én szurkolok neki, nagy harcos, de egy jó második számú RB-t látok benne semmi többet.
több mint 4 éve
Conner a Cardinalsé. Kedveltem a srácot, volt honnan visszajönnie. Olcsóért még elnéztem volna nálunk pár évig beugróként.
több mint 4 éve
Ha valóban senkinek nem fog kelleni, akkor előfordulhat még az isAvery Williamson pedig azt sejteti a népekkel az instáján, hogy a Steelersnél folytatja.en jobban orulnek ha Vince-t hoznank vissza olcsobber, ha nem kell senkinek.
Spy
xtaki
több mint 4 éve
Avery Williamson pedig azt sejteti a népekkel az instáján, hogy a Steelersnél folytatja.en jobban orulnek ha Vince-t hoznank vissza olcsobber, ha nem kell senkinek.
Spy
több mint 4 éve
Avery Williamson pedig azt sejteti a népekkel az instáján, hogy a Steelersnél folytatja.
több mint 4 éve
Conner viziten a Cards -nál.
több mint 4 éve
Birom a fejét, mert őszinte gyerek az biztos, de nagyon úgy nézem, hogy úgy van vele, hogy hosszabb távon steeler marad.....mert azért no privát üzit kiadni az nem jó omen, ha az ember 1 év múlva FA lesz....
több mint 4 éve
Küldözgetheti neki a fotókat, de Andy Reid biztos nem tud úgy táncolni, mint Tomlin. Jujunak meg lehet az a fontos, nem a Lombardi. 😉
steelwolf
több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Steelers salary cap space heading into free agency: Approximately $6 million
Ray-Ray McCloud: Reported $1 million salary; After displacement: -$0.34 million
B.J. Finney: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Cam Sutton: New report of $1.7 million; After displacement: -$1.04 million
Zach Banner: Reported $2.875 million; After displacement: -$2.215 million
Vince Williams: Saved $4 million salary; After displacement: +$3.34 million
Chris Wormley: Reported $1.6 million; After displacement: -$0.94 million
JuJu Smith-Schuster: Reported $2.4 million; After displacement: -$1.74 million
Tyler Simmons: Reported $660k; not in the top 51: -$0
Joe Haeg: Reported $1.5 million; After displacement: -$0.84 million
Miles Killebrew: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Steven Nelson: Saved $8.25 million salary; After displacement: +$7.59 million
Cassius Marsh: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Eric Ebron: Reportedly saved $3.904; No roster displacement: +$3.904
Tyson Alualu: No exact report
Jordan Berry: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Kalen Ballage: Reported $920,000; After displacement: -$0.14 million
Rashaard Coward: No report
Matthew Sexton: Not expected to be in the top 51
Approximate salary cap space: Approximately $12.5 million
Note: Miles Killebrew was the final contract displace a $660k salary. From Cassius Marsh on the displacement is a $780k salary.
xtaki
több mint 4 éve
Steelers salary cap space heading into free agency: Approximately $6 millionRay-Ray McCloud: Reported $1 million salary; After displacement: -$0.34 million
B.J. Finney: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Cam Sutton: New report of $1.7 million; After displacement: -$1.04 million
Zach Banner: Reported $2.875 million; After displacement: -$2.215 million
Vince Williams: Saved $4 million salary; After displacement: +$3.34 million
Chris Wormley: Reported $1.6 million; After displacement: -$0.94 million
JuJu Smith-Schuster: Reported $2.4 million; After displacement: -$1.74 million
Tyler Simmons: Reported $660k; not in the top 51: -$0
Joe Haeg: Reported $1.5 million; After displacement: -$0.84 million
Miles Killebrew: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Steven Nelson: Saved $8.25 million salary; After displacement: +$7.59 million
Cassius Marsh: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Eric Ebron: Reportedly saved $3.904; No roster displacement: +$3.904
Tyson Alualu: No exact report
Jordan Berry: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Kalen Ballage: Reported $920,000; After displacement: -$0.14 million
Rashaard Coward: No report
Matthew Sexton: Not expected to be in the top 51
Approximate salary cap space: Approximately $12.5 million
Note: Miles Killebrew was the final contract displace a $660k salary. From Cassius Marsh on the displacement is a $780k salary.
több mint 4 éve
Csakkirugattya Kanadát és átveszi a helyét, hogy utolsó évében OC-ként SB-t nyerjen vele.előtte meghal BigBen, aztkihagytákBREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #SteelersYeahhh, Ja April fools 😀
Klaci79
polamalu
sutianap
több mint 4 éve
előtte meghal BigBen, aztkihagytákBREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #SteelersYeahhh, Ja April fools 😀
Klaci79
polamalu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
BREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #SteelersYeahhh, Ja April fools 😀
Klaci79
több mint 4 éve
BREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #Steelers
több mint 4 éve
Nem hinném, hogy az első körben ILB-ben gondolkodnánk. Őrület luxus lenne, ahhoz képest mekkora needünk van a többi poszton. Baron Browninggal viszont komolyan szemezünk, és a második körben már elképzelhetőnek tartom.űKözben Karl Joseph hamarosan vizitál nálunk....mindezek szerint Minkah-t sokkal inkább próbáljuk a boxhoz közelebb hozni majd,
több mint 4 éve
+ egy gyémánt a Gators Pro Day-ről: Marco Wilson CB 6'0, 200lbs, 26 bencs press, 4.37 40yd
több mint 4 éve
Sztem Tomlin látja Timmons II-t JOK-erben. Illetve azért akad ott OT, OG, OC is, ill. WR És kedvenc TE-em Tommy TrembleÁh, aztán nehogy az utolsó pillanatban jöjjön egy kémiás videó valahonnan 😀Mer amúgy esélylett volna rá 😀 majd jönk a Könyv(es) fijú 😊Tomlinék Notre Dame Pro Day-en Florida Gators és LSU helyett.Most akartam leírni...😀
Spy
Így gondolom Chase vagy Pitts nem lesz Steelers játékos 😉
Klaci79
dande
Klaci79
több mint 4 éve
Áh, aztán nehogy az utolsó pillanatban jöjjön egy kémiás videó valahonnan 😀Mer amúgy esélylett volna rá 😀 majd jönk a Könyv(es) fijú 😊Tomlinék Notre Dame Pro Day-en Florida Gators és LSU helyett.Most akartam leírni...😀
Spy
Így gondolom Chase vagy Pitts nem lesz Steelers játékos 😉
Klaci79
dande