Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
de Sanyihán tuggya, Saleh a Jecc HC, onnan nem kap tréfátShanahan-nek szvsz mindegy, hogy Wilson v Fields lesz.Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
Mert Jimmy Garoppolo-val egy helyben ácsorogsz, másra nem jó.
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
De nyilván ők sokkal többet tudnak nálam.
A két elsőt minden további nélkül adnám egy QB-ért, idén nyilván túl sok csapatnak kell QB, ezért ez most drága...ettől még egyébként sokat nem vesztenek, csak ha kiderül, hogy 1-2 év múlva újra lehet próbálkozni.
Klaci79
Nálunk sem Tomlinról, se Fichtnerről, de még Canadáról sem tudom elképzelni, h ért az irányítóképzéshez. Ha mi tradeltünk volna így fel, akkor vakarnám a fejem, mert itt annyi lenne, hogy plug in, azt működtessed öcsi!
Willie Parker
Vagy azt gondolják, hogy tökmindegy, az első háromból bármelyik jobb lesz mint Jimmy G?
Jan
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Shanahan-nek szvsz mindegy, hogy Wilson v Fields lesz.Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
A két elsőt minden további nélkül adnám egy QB-ért, idén nyilván túl sok csapatnak kell QB, ezért ez most drága...ettől még egyébként sokat nem vesztenek, csak ha kiderül, hogy 1-2 év múlva újra lehet próbálkozni.
Klaci79
Nálunk sem Tomlinról, se Fichtnerről, de még Canadáról sem tudom elképzelni, h ért az irányítóképzéshez. Ha mi tradeltünk volna így fel, akkor vakarnám a fejem, mert itt annyi lenne, hogy plug in, azt működtessed öcsi!
Willie Parker
Vagy azt gondolják, hogy tökmindegy, az első háromból bármelyik jobb lesz mint Jimmy G?
Jan
több mint 4 éve
Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
több mint 4 éve
Tuti FR QB evente ha van egy ketto akkor az jo ev. Azt elviszi az 1/1-es vagy egy tankolo csapat aki elotte letolta a gatyat ezert. Mese nincs, a tobbieknek probalkozni kell mint a kutya.
több mint 4 éve
Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
Klaci79
több mint 4 éve
Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
több mint 4 éve
A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
több mint 4 éve
Úgy adnak 3 első kört, hogy egyet kapnak is. Ezért számoltam kettőnek.😊Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
bcsarli
több mint 4 éve
Watson nem is ennyibe kerulne/ kerult volna.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Egy picit mint a Vasas. Van egy jo csapatod es a QB-d jobb annal hogy remenytelenul szarok legyetek, de rosszabb hogy nagyon sikeresek. A kovetkezo ket ev huszon-xedik huzasabol hogy talalod meg a FR QB-dat ( akar a 3. legjobbat )? Vagy hogy raksz annyi hozzaadott erteket a ket hatso elsokorossel hogy elorebb tudjatok lepni?
A 49-nek az elet ugy hozta hogy kozelebbrol cserelhetett, picit olcsobb is lett. Ettol az egy helyben toporgasbol kiszabadulni akarva kockaztat, de kozel sem egyforma a sulya lesz a dontes ket vegletenek. Sokkal nagyobbat nyerhettek, mint bukhattak es 2 elso kor nem veti vissza magaban a csapatot foleg nem ilyen hosszu idore.
több mint 4 éve
Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
bcsarli
49ers acquire the No. 3 overall pick in the 2021 @NFLDraft from the Dolphins. (via @rapsheetpic.twitter.com/UwAhQLhbQS
— NFL (@NFL) March 26, 2021
több mint 4 éve
Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
több mint 4 éve
Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
több mint 4 éve
A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
több mint 4 éve
De no, az a piszok művelet, hogy a Dolphins visszajött a 6. helyre. Ezzel ugyanúgy elviszik azt akit kinéztek elöl, vagyis top játékost, és nyertek egy többlet 2023. első kört....azért ez zseniális.... 😀
több mint 4 éve
Pont a kockázat miatt csak ennyi.Hát ja...csak az, hogy egy QB beválik-e és pláne frencsi playa lesz....nohát az nagyon nem kiszámítható és éppen ezért ez óriási kockázat is egy ilyen trade. Hja igen, ha beválik nagy dolog, de Én egy újonc irányítóért, és főleg nem 1/1 pickért ennyit adni soha nem adnék....Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Egyébként asszem a Redskins pont ennyit adott anno RGIII-ért.......just sayin'.... 😀
Klemó
Akinél már nincs kockázat, az nem ennyi. Mennyit mondtak Watsonra, 4 db első kör, vagy ilyesmi?
több mint 4 éve
Hát ja...csak az, hogy egy QB beválik-e és pláne frencsi playa lesz....nohát az nagyon nem kiszámítható és éppen ezért ez óriási kockázat is egy ilyen trade. Hja igen, ha beválik nagy dolog, de Én egy újonc irányítóért, és főleg nem 1/1 pickért ennyit adni soha nem adnék....Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Egyébként asszem a Redskins pont ennyit adott anno RGIII-ért.......just sayin'.... 😀
több mint 4 éve
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
több mint 4 éve
Asszem a Texans szurkeszek ennek a trade-nek a láttán legurítanak egy felest.... 😀Kivétel, ha eladsz első körért egy játékost és pont olyan szerencséd van, hogy az az első kör egy 1/3 lesz 😉Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
Klaci79
badsco
Klaci79
Tua kap még esélyt és nem volt nekik kihagyhatatlan egyik prospect sem.
Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
Kivétel, ha eladsz első körért egy játékost és pont olyan szerencséd van, hogy az az első kör egy 1/3 lesz 😉Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
Klaci79
badsco
több mint 4 éve
Na igen, azon a végén lenni nem rossz. 😀 Csak hát azért is kell áldozat, hogy 1/3 legyél, az sem a legjobb opció. 😀 Nem a Steelers-módi. 😊Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
Klaci79
több mint 4 éve
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...Há' de a Dolphins jól csinálja...
badsco
több mint 4 éve
Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...
több mint 4 éve
Állítólag nem idén akarunk nagyot alkotni, hanem a Watt hosszabbítást készítjük elő a feles összeggel...amit meg is értek. Jő lenne azt letudni 5-6 évre
több mint 4 éve
es igy is fog maradni addig amig kb eszerint cserelnek es a fizuk is maradnakCsak ez így néz ki kb 4 éve, mióta ránéztem először.A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.
Illetve lehet későbbi köröket is cserélni.
Spy
Wyatt
no
Spy
több mint 4 éve
Csak ez így néz ki kb 4 éve, mióta ránéztem először.A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.
Illetve lehet későbbi köröket is cserélni.
Spy
Wyatt
no