Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
többeket is érdekelt (állítólag) de olyan komoly nem lehetett ez az érdeklődés...Állítólag nekünk kellene de nálunk nem fog 😛Nelsontól elköszöntetek.már rég elköszöntünk tőle...most csak az is kiderült, hogy egy 6.kört sem ér senkinek...úgyhogy kiváncsi leszek a nagy pénzre, amit majd leakaszt a piacon...
dande
Klaci79
dande
több mint 4 éve
Állítólag nekünk kellene de nálunk nem fog 😛Nelsontól elköszöntetek.már rég elköszöntünk tőle...most csak az is kiderült, hogy egy 6.kört sem ér senkinek...úgyhogy kiváncsi leszek a nagy pénzre, amit majd leakaszt a piacon...
dande
Klaci79
több mint 4 éve
Nelsontól elköszöntetek.már rég elköszöntünk tőle...most csak az is kiderült, hogy egy 6.kört sem ér senkinek...úgyhogy kiváncsi leszek a nagy pénzre, amit majd leakaszt a piacon...
dande
több mint 4 éve
Nelsontól elköszöntetek.
több mint 4 éve
Igazából most tudatosul bennem h a tavalyi év volt a nagy lehetőség a SB részvételre! Elég szépen kezd szétesni a csapat, oké h a ,mag' megmaradt, de hát az tavaly se volt elég 😔Én azt kb. a Cinci vereség után elengedtem, max csak bíztam benne titkon. Az idei év nem valószínű, hogy hasonlóval kecsegtethetne. 😊
steelwolf
több mint 4 éve
Igazából most tudatosul bennem h a tavalyi év volt a nagy lehetőség a SB részvételre! Elég szépen kezd szétesni a csapat, oké h a ,mag' megmaradt, de hát az tavaly se volt elég 😔Azért ez nem úgy megy. Tavaly amikor a Saints oda-vissza lesimázta a Tampat, akkor úgy néztek ki, mint egy SB contender? Aztán láttad a végét.
steelwolf
Nem offseasonben, meg szeptemberben kell jól kinézni, hanem január-februarban.
több mint 4 éve
érdekes longsnapper űAz ő figyelmét megossza' a Kanadayval folytatott öldöklő küzdelem a longsnapper posztért 😉OLAf is elment Titansbe, így maradt a 2 kezdőnk OLB-reKristyán Kunc talán kutyafasza?
kriSTEELan
sutianap
kriSTEELan
"He finished his collegiate career with a school-record 30.5 sacks and his 71.5 career tackles for loss rank sixth all-time on the FCS list"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Igazából most tudatosul bennem h a tavalyi év volt a nagy lehetőség a SB részvételre! Elég szépen kezd szétesni a csapat, oké h a ,mag' megmaradt, de hát az tavaly se volt elég 😔
több mint 4 éve
Érik a korai körös LB pick. Ami jó, mert sokkal gyakrabban bejön mint a CB. 😊
több mint 4 éve
Az ő figyelmét megossza' a Kanadayval folytatott öldöklő küzdelem a longsnapper posztért 😉OLAf is elment Titansbe, így maradt a 2 kezdőnk OLB-reKristyán Kunc talán kutyafasza?
kriSTEELan
sutianap
több mint 4 éve
OLAf is elment Titansbe, így maradt a 2 kezdőnk OLB-reKristyán Kunc talán kutyafasza?
kriSTEELan

több mint 4 éve
darrin hall még ahiányzikKoner mikó gyön vissza?Pritti szún. Canada Corps lesz a RB room. Conner, McFadden, Samuels.
sutianap
Újfalusi kérdőjeles, mit lép.
Spy

több mint 4 éve
Koner mikó gyön vissza?Pritti szún. Canada Corps lesz a RB room. Conner, McFadden, Samuels.
sutianap
Újfalusi kérdőjeles, mit lép.
több mint 4 éve
Koner mikó gyön vissza?

több mint 4 éve
Egyetértek azzal, hogy ez egy gigantikus védekezés volt. Általában egy ilyen játékban egy ilyen "mackó" tök egyedül van, de itt átlátták a játékot és a végére odaértek. Az persze már más kérdés, hogy ezt észlelhette volna Heag és menthette volna a lasztit, de no, látható, hogy nem WR edzéseket végeztetnek vele. Az azért látszik, hogy Canada komolyan gondolja a futásélesztést, mert ezekhez pont ilyen "darabok" is kellenek. Mert ugye ne tévedjünk Heag a futásblokkolás miatt lett igazolva és nem másért.Azért ez inkább egy gigantikus védekezés, mintsem az elkapó (guard) hibája. 😊 De amúgy meg isten ments, hogy a falembereknek dobáljon Rötyi, sőt, középre se nagyon dobáljon, ha kérhetem, mert akkor röpködnek majd az intek...A show megy tovább...😀 Egy új célpont Benned...
Mike Garafolo
#Steelers are signing G/T Joe Haeg, source says. Was with the #Buccaneers last season.
Spy
Note to Matt Canada. Do not throw to Joe Haeg. #Steelers pic.twitter.com/3DsI7u7wO5
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) March 20, 2021
Klaci79
badsco
több mint 4 éve
Azért ez inkább egy gigantikus védekezés, mintsem az elkapó (guard) hibája. 😊 De amúgy meg isten ments, hogy a falembereknek dobáljon Rötyi, sőt, középre se nagyon dobáljon, ha kérhetem, mert akkor röpködnek majd az intek...A show megy tovább...😀 Egy új célpont Benned...
Mike Garafolo
#Steelers are signing G/T Joe Haeg, source says. Was with the #Buccaneers last season.
Spy
Note to Matt Canada. Do not throw to Joe Haeg. #Steelers pic.twitter.com/3DsI7u7wO5
Klaci79
több mint 4 éve
Nelsonért sincs nagy kapkodás, pedig szerintem valami hátsó körért már mehetne...gondolom a kivágását várja mindenki...4. kérünk érte, de ugyse lesz 6. véginél nagyobb , még így is sok a fizuja
Klaci79

több mint 4 éve
Nelsonért sincs nagy kapkodás, pedig szerintem valami hátsó körért már mehetne...gondolom a kivágását várja mindenki...
több mint 4 éve
Jah...így természetesen egyetértünk 😀Az a konklúzió, hogy ha nyócért kapsz egy Dzsudzsut, vigyed, ha kell, ha nem!Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!Rajtad kívül szerintem még max egy ember írta volna ki 😀
Szokol
De mi a konklúzió, mert nélküle ez úgy néz ki, hogy mi baromi jól jártunk, hogy JuJu egy évre 8-ért maradt.
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
Az a konklúzió, hogy ha nyócért kapsz egy Dzsudzsut, vigyed, ha kell, ha nem!Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!Rajtad kívül szerintem még max egy ember írta volna ki 😀
Szokol
De mi a konklúzió, mert nélküle ez úgy néz ki, hogy mi baromi jól jártunk, hogy JuJu egy évre 8-ért maradt.
Klaci79
több mint 4 éve
Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!Rajtad kívül szerintem még max egy ember írta volna ki 😀
Szokol
több mint 4 éve
Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!
több mint 4 éve
A show megy tovább...😀 Egy új célpont Benned...
Mike Garafolo
Spy
több mint 4 éve
A show megy tovább...North Dakota State Powa!!!
Mike Garafolo
Spy