Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Nelsontól elköszöntetek.
dande
már rég elköszöntünk tőle...most csak az is kiderült, hogy egy 6.kört sem ér senkinek...úgyhogy kiváncsi leszek a nagy pénzre, amit majd leakaszt a piacon...
Klaci79
Állítólag nekünk kellene de nálunk nem fog 😛
dande
többeket is érdekelt (állítólag) de olyan komoly nem lehetett ez az érdeklődés...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nelsontól elköszöntetek.
dande
már rég elköszöntünk tőle...most csak az is kiderült, hogy egy 6.kört sem ér senkinek...úgyhogy kiváncsi leszek a nagy pénzre, amit majd leakaszt a piacon...
Klaci79
Állítólag nekünk kellene de nálunk nem fog 😛
több mint 4 éve
Nelsontól elköszöntetek.
dande
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nelsontól elköszöntetek.
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Igazából most tudatosul bennem h a tavalyi év volt a nagy lehetőség a SB részvételre! Elég szépen kezd szétesni a csapat, oké h a ,mag' megmaradt, de hát az tavaly se volt elég 😔
steelwolf
Én azt kb. a Cinci vereség után elengedtem, max csak bíztam benne titkon. Az idei év nem valószínű, hogy hasonlóval kecsegtethetne. 😊
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Igazából most tudatosul bennem h a tavalyi év volt a nagy lehetőség a SB részvételre! Elég szépen kezd szétesni a csapat, oké h a ,mag' megmaradt, de hát az tavaly se volt elég 😔
steelwolf
Azért ez nem úgy megy. Tavaly amikor a Saints oda-vissza lesimázta a Tampat, akkor úgy néztek ki, mint egy SB contender? Aztán láttad a végét.
Nem offseasonben, meg szeptemberben kell jól kinézni, hanem január-februarban.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
OLAf is elment Titansbe, így maradt a 2 kezdőnk OLB-re
kriSTEELan
Kristyán Kunc talán kutyafasza?
sutianap
Az ő figyelmét megossza' a Kanadayval folytatott öldöklő küzdelem a longsnapper posztért 😉
kriSTEELan
érdekes longsnapper ű
"He finished his collegiate career with a school-record 30.5 sacks and his 71.5 career tackles for loss rank sixth all-time on the FCS list"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
Érik a korai körös LB pick.
Ami jó, mert sokkal gyakrabban bejön mint a CB. 😊
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
kriSTEELan
sutianap
Az ő figyelmét megossza' a Kanadayval folytatott öldöklő küzdelem a longsnapper posztért 😉

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
kriSTEELan

több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320

több mint 4 éve
Koner mikó gyön vissza?
sutianap
Pritti szún. Canada Corps lesz a RB room. Conner, McFadden, Samuels.

Újfalusi kérdőjeles, mit lép.
Spy
darrin hall még ahiányzik

több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Koner mikó gyön vissza?
sutianap
Pritti szún. Canada Corps lesz a RB room. Conner, McFadden, Samuels.

Újfalusi kérdőjeles, mit lép.
több mint 4 éve
Koner mikó gyön vissza?

több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
A show megy tovább...
Mike Garafolo

#Steelers are signing G/T Joe Haeg, source says. Was with the #Buccaneers last season.
Spy
😀 Egy új célpont Benned...

Klaci79
Azért ez inkább egy gigantikus védekezés, mintsem az elkapó (guard) hibája. 😊 De amúgy meg isten ments, hogy a falembereknek dobáljon Rötyi, sőt, középre se nagyon dobáljon, ha kérhetem, mert akkor röpködnek majd az intek...
badsco
Egyetértek azzal, hogy ez egy gigantikus védekezés volt. Általában egy ilyen játékban egy ilyen "mackó" tök egyedül van, de itt átlátták a játékot és a végére odaértek. Az persze már más kérdés, hogy ezt észlelhette volna Heag és menthette volna a lasztit, de no, látható, hogy nem WR edzéseket végeztetnek vele. Az azért látszik, hogy Canada komolyan gondolja a futásélesztést, mert ezekhez pont ilyen "darabok" is kellenek. Mert ugye ne tévedjünk Heag a futásblokkolás miatt lett igazolva és nem másért.
több mint 4 éve
badsco Pittsburgh Steelers 459
A show megy tovább...
Mike Garafolo

#Steelers are signing G/T Joe Haeg, source says. Was with the #Buccaneers last season.
Spy

Klaci79
Azért ez inkább egy gigantikus védekezés, mintsem az elkapó (guard) hibája. 😊 De amúgy meg isten ments, hogy a falembereknek dobáljon Rötyi, sőt, középre se nagyon dobáljon, ha kérhetem, mert akkor röpködnek majd az intek...
több mint 4 éve
Nelsonért sincs nagy kapkodás, pedig szerintem valami hátsó körért már mehetne...gondolom a kivágását várja mindenki...
Klaci79
4. kérünk érte, de ugyse lesz 6. véginél nagyobb , még így is sok a fizuja

több mint 4 éve
Nelsonért sincs nagy kapkodás, pedig szerintem valami hátsó körért már mehetne...gondolom a kivágását várja mindenki...
több mint 4 éve
Na beírom én elsőnek, hogy Golladay tizennyóc, Dzsudzsu nyóc! Pá!
Szokol
Rajtad kívül szerintem még max egy ember írta volna ki 😀
De mi a konklúzió, mert nélküle ez úgy néz ki, hogy mi baromi jól jártunk, hogy JuJu egy évre 8-ért maradt.
Klaci79
Az a konklúzió, hogy ha nyócért kapsz egy Dzsudzsut, vigyed, ha kell, ha nem!
Szokol
Jah...így természetesen egyetértünk 😀
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
Szokol
De mi a konklúzió, mert nélküle ez úgy néz ki, hogy mi baromi jól jártunk, hogy JuJu egy évre 8-ért maradt.
Klaci79
Az a konklúzió, hogy ha nyócért kapsz egy Dzsudzsut, vigyed, ha kell, ha nem!
több mint 4 éve
Szokol
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 380 — Steelers fan
több mint 4 éve
A show megy tovább...
Mike Garafolo

Spy
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A show megy tovább...
Mike Garafolo

Spy
North Dakota State Powa!!!