Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Tudom sajnos...már a 100-asokat készítem is, hátha be kell segíteni a csapatnak 😀Garrett 125öt kapott 5 évre, Bosa 135öt. A kettő közt lesz valahol Watt is.Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Márpedig Watt mocskodul drága lesz, de akit meg kell fizetni bármennyiért, az ő...évekig sok Watt mez fog elmenni...
Mert hát totálisan irracionális a döntés. Ben kedvenc célpontja nem megy el, ez idáig rendben van....de ha szar lesz, nem akarunk hosszabbítani, ha pedig jó, akkor az emelkedő CAP helyzetben Watt mellett szinte biztosan nem tudjuk megtartani....szóval "win now".....node no de egy full passz orientált ligában megint potens CB játék nélkül maradunk....ez hogy lesz "win now".... ?
Klemó
Klaci79
P@trik
több mint 4 éve
Garrett 125öt kapott 5 évre, Bosa 135öt. A kettő közt lesz valahol Watt is.Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Márpedig Watt mocskodul drága lesz, de akit meg kell fizetni bármennyiért, az ő...évekig sok Watt mez fog elmenni...
Mert hát totálisan irracionális a döntés. Ben kedvenc célpontja nem megy el, ez idáig rendben van....de ha szar lesz, nem akarunk hosszabbítani, ha pedig jó, akkor az emelkedő CAP helyzetben Watt mellett szinte biztosan nem tudjuk megtartani....szóval "win now".....node no de egy full passz orientált ligában megint potens CB játék nélkül maradunk....ez hogy lesz "win now".... ?
Klemó
Klaci79
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=5Ov-YpywRfM
több mint 4 éve
Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Márpedig Watt mocskodul drága lesz, de akit meg kell fizetni bármennyiért, az ő...évekig sok Watt mez fog elmenni...
Klemó
több mint 4 éve
Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Mert hát totálisan irracionális a döntés. Ben kedvenc célpontja nem megy el, ez idáig rendben van....de ha szar lesz, nem akarunk hosszabbítani, ha pedig jó, akkor az emelkedő CAP helyzetben Watt mellett szinte biztosan nem tudjuk megtartani....szóval "win now".....node no de egy full passz orientált ligában megint potens CB játék nélkül maradunk....ez hogy lesz "win now".... ?
több mint 4 éve
Maradhatunk a tovább képzésig? 😊 😉Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
De a 8M elég nagy engedmény. Az biztos hogy ennél bárhol többet kaphatott volna, de hosszabb távon lehet hogy ez a jó döntés- az ő szempontjából.
A csapat szempontjából az elég problémás, hogy szélnek eresztjük a fél D-t, hogy maradhasson egy WR, akire amúgy nincs feltétlenül szükségünk.
Jan
juju=nelson cut
ami egy 2cb, s nem annyira fényes, s kifejezetten fos éve volt, szóva ő kapott volna 14et, juju meg ennyiér máshol aláírt volna, de kaptunk 6m home discontot, ammá több mint amit Bentől jött
sutianap
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Nekem most jó kedvem lett, hiába irracionális a döntés! 😁youtu.be/4ZEmxGay6qs
Legyen tánc, ávribádi dánsz náó!
több mint 4 éve
Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
De a 8M elég nagy engedmény. Az biztos hogy ennél bárhol többet kaphatott volna, de hosszabb távon lehet hogy ez a jó döntés- az ő szempontjából.
A csapat szempontjából az elég problémás, hogy szélnek eresztjük a fél D-t, hogy maradhasson egy WR, akire amúgy nincs feltétlenül szükségünk.
Jan
juju=nelson cut
ami egy 2cb, s nem annyira fényes, s kifejezetten fos éve volt, szóva ő kapott volna 14et, juju meg ennyiér máshol aláírt volna, de kaptunk 6m home discontot, ammá több mint amit Bentől jött

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
mánpedig a derpedő egy zabriskie point, hogy lehettek steelerek derpedés nélkül, a vér is megderpedt bennem, azonnal mennyetek továbbképzésre!Nyugi én is 😊Én rákerestem, 0 találat 😀kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon derpedő szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékosAz honnan jön az as szó "derpedő"? Mi a túró az?
Cruyffista
prérifarkas
astroid
prérifarkas

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
A bíróság elnapolta a tárgyalást. Szerintem sok ilyen van a csökkenés miatt.
Még készülünk valamire....ez megint elnyújtott szerződés....
Klaci79
több mint 4 éve
Ehh, nem lesz ez jó
több mint 4 éve
Nyugi én is 😊Én rákerestem, 0 találat 😀kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon derpedő szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékosAz honnan jön az as szó "derpedő"? Mi a túró az?
Cruyffista
prérifarkas
astroid
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.De a 8M elég nagy engedmény. Az biztos hogy ennél bárhol többet kaphatott volna, de hosszabb távon lehet hogy ez a jó döntés- az ő szempontjából.
több mint 4 éve
Jövőre hosszabbít 5 évet az új tévés szerződésnek hála és egy kibaszott Hines Ward lesz a fiúból Pittsburghben!youtu.be/dMH0bHeiRNg
több mint 4 éve
JuJu 😎😎... Kövezettek meg, de nagyon örülök. 😀😀Nem vagy egyedül 😀
Gergőke
több mint 4 éve
Én rákerestem, 0 találat 😀kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon derpedő szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékosAz honnan jön az as szó "derpedő"? Mi a túró az?
Cruyffista
prérifarkas
több mint 4 éve
kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon derpedő szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékosAz honnan jön az as szó "derpedő"? Mi a túró az?
Cruyffista
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
JuJu 😎😎... Kövezettek meg, de nagyon örülök. 😀😀
több mint 4 éve
Juju 😎😎Nem kell sírnom az asszony vállán! 🥲
több mint 4 éve
JuJu <3Nem volt üres beszéd az, hogy mennyire szereti Pittsburghöt.
több mint 4 éve
Sutton még csak-csak, bár ő úgy rémlik inkább Haden oldalán kapirgált általában, Pierre-re nem sokat emlékszem, Layne meg szerintem messze van a kezdő kategóriától.Ez nem is kérdés. Több lehetőség is felmerült hírtelen. Sutton játszik RCB-t, vagy Pierre, esetleg Layne....de őszintén szólva nem lepődnék meg, ha jövőre Eric Stokes-nak hívnánk az RCB-t...bár picit csalódott lennékNa igen, csak akkor meg Nelsont kell pótolni, aki még ha nem is volt tavaly olyan jó, mint egy évvel előtte, de még így is megbízható volt... :/1 év 8 milla, azt hogy gazdálkodjuk ki? 😊Nelsonon 8 millió körül spórolunk, ha elviszik...ha nem is lenne még lehetőség, de elviszik, úgyhogy ezeket nem is kell boncolgatni.
badsco
Klaci79
badsco
Klaci79
több mint 4 éve
Ez nem is kérdés. Több lehetőség is felmerült hírtelen. Sutton játszik RCB-t, vagy Pierre, esetleg Layne....de őszintén szólva nem lepődnék meg, ha jövőre Eric Stokes-nak hívnánk az RCB-t...bár picit csalódott lennékNa igen, csak akkor meg Nelsont kell pótolni, aki még ha nem is volt tavaly olyan jó, mint egy évvel előtte, de még így is megbízható volt... :/1 év 8 milla, azt hogy gazdálkodjuk ki? 😊Nelsonon 8 millió körül spórolunk, ha elviszik...ha nem is lenne még lehetőség, de elviszik, úgyhogy ezeket nem is kell boncolgatni.
badsco
Klaci79
badsco
több mint 4 éve
Nyugalom nyugalom. Olyan nyomás lesz, hogy nem tudnak majd passzolni. Nem kell ide CB 😀