Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
 streamable.com/e/6t4dx4
Klaci79
Így a jó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén.

Tegye fel a kezét, aki még nem keveredett kocsmai bunyóba. Nálam ez fiatalságboloncság kategória. Mire kiértek a rendőrök, minden résztvevő otthon aludt. Védjék is meg a nőiket.
Spy
Mert jön a ragadozó Watson!

Remélem ez meg csak egy Claypool cosplay volt!
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén.

Tegye fel a kezét, aki még nem keveredett kocsmai bunyóba. Nálam ez fiatalságboloncság kategória. Mire kiértek a rendőrök, minden résztvevő otthon aludt. Védjék is meg a nőiket.

Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Na Claypool első balhéja meg is van...californiai kocsmában verekedés, persze kamerák előtt és még bee is rúgott valami földön fekvő csávóba...édes Istenem...újabb játékos akinek tehetségből több jutott, mint észből...
több mint 4 éve
 streamable.com/e/6t4dx4

Szerkesztette: r.baggio
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 586
Juju ugy kell nezni mint egy BPA a drafton hiaba nem jon hianyposztra.
Kaptatok egy jo nagyon olcso motort, az elonyeit kell kihasznalni a helyzetnek pl nincs dugo, gyorsabban/ elvezetesebben hazaviszed a gyerekeket ha ketszer fordulsz akkor is. Igen neha esik es nem a legjobb, de versenyezni nehez egy csaladi kocsival.
több mint 4 éve
De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-t
no
Alualu bagóért írt a Jagsbe, sztem pont gesztust akart tenni a Jaguarsnak h náluk fejezi be, ha már anno 2010-ben 1/10-et adtak érte.
empty taxi
Alualu utolso 3db 2 eves papirja 6m. A ket vasas 1.7 garantaltat tartalmazott, a Jags 4m-t a valoszinuleg utolso papirjara. De engem barmire ra lehet beszelni kiveve hogy a gyumolcsbol lekvart fozzenek.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nincs penz es igy nehez. Juju jo aron arulta magat, Nelson valoszinuleg nem es foleg nem Juju-hoz kepest. De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-t
no
Kell egy családi autó, amivel a gyerekeket elviszed iskolába. Körbenézel a piacon, ajánlanak egy nagyon jó motort a piaci ár feléért, megveszed.
Jó motort vettél? Nagyon jót.
Jó áron vetted? Nagyon jó áron.
Jó üzletet csináltál? Nagyon jót.

És szeptemberben mivel viszed a kölyköket suliba?

Én kb így látom ezt a Juju szerződést.
Jan
BKV?
Klaci79
Tök jó hasonlat!
Veszel hozzá egy oldalkocsit és viheted Nelsont is 😀
több mint 4 éve
Nincs penz es igy nehez. Juju jo aron arulta magat, Nelson valoszinuleg nem es foleg nem Juju-hoz kepest. De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-t
no
Kell egy családi autó, amivel a gyerekeket elviszed iskolába. Körbenézel a piacon, ajánlanak egy nagyon jó motort a piaci ár feléért, megveszed.

Jan
BKV?

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
De Alualu is szerintem | foleg | a penz miatt valasztotta a Jags-t
no
Alualu bagóért írt a Jagsbe, sztem pont gesztust akart tenni a Jaguarsnak h náluk fejezi be, ha már anno 2010-ben 1/10-et adtak érte.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Én nem Nelsonért könyörgöm, hanem egy potens kezdő CB-ért, akit nem a drafton szeretnénk szerezni. Haden, Sutton, Pierre és Layne. Ennyi jelenleg ez a CB corp és ez vicces lenne, ha kedvem lenne röhögni rajta.

Jan posztját osztom, egy kurva fasza motort vettünk és ja kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt és ezt is adom. Node szeptemberben suli és nincs kocsi baszki.... 😀

Node nem hisztizek, ezt lerágtuk, várok még egy CB szerződést, Jessie James home comingja mellett és aztán irány a draft.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
érted hasonlítgattyuk itt JuJut Nelsonnal mikor nincsenek egykanyarba

baszkikáim azé me táncikált a hüje logókon, figyuzz ez a kölök most alig idősebb olyanoknál, akik most fognak kijönni a drafton és mindent jáccik ha kell vonal mellett ha kell slotba egy hangja se volt az idióta Dionté feeleing miatt, s neki belefért a diszkont, kibaszott fiatal

ehejett ripocskálunk egy rühes Nelzonér akire jövő évvégin nem is emléxel...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Tartom....egy 28 éves CB-ről beszélünk, a védelem stabil pontjáról. Felldoztuk, hogy JuJu-t továbbvigyük, miközben a másik oldali CB-nk a 32 éves Haden teljesítménye már kopott erősen és ugyanannyit visz a CAP-ből. Csak akkor lesz erre értelmes magyarázat, ha Hadennel olcsón tudtunk hosszabbítani 2022-re és el tudjuk osztani a pénzt......

Persze igen, lehet pótolni Nelsont...és nyilván nem a draftról akarunk hozni valakit, mert akkor tökön szúrom magam.

Más: Nagyon nézzük az OL felhozatalt. Nekem még egy back-to-back pick sem elképzelhetetlen C és T poszton.
Klemó
édesapa Fuller 9,5ér szerződött nekünk meg itt volt egy nemtúlimpozáns 2.CB 14ér

kérdés

még a 8 misis fizetését se akarta átvenni senki

node haladunk ma interjuhztunk jécéhornnal, me azé ijen lapos a market, hogy kurvajóacébéklassz

stimmelünk? 🤪

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Tartom....egy 28 éves CB-ről beszélünk, a védelem stabil pontjáról. Felldoztuk, hogy JuJu-t továbbvigyük, miközben a másik oldali CB-nk a 32 éves Haden teljesítménye már kopott erősen és ugyanannyit visz a CAP-ből. Csak akkor lesz erre értelmes magyarázat, ha Hadennel olcsón tudtunk hosszabbítani 2022-re és el tudjuk osztani a pénzt......

Persze igen, lehet pótolni Nelsont...és nyilván nem a draftról akarunk hozni valakit, mert akkor tökön szúrom magam.

Más: Nagyon nézzük az OL felhozatalt. Nekem még egy back-to-back pick sem elképzelhetetlen C és T poszton.
Klemó
Itt elég jól körüljárják a témát:
 www.behindthesteelcurtain.com/2021/3/23/22346270/no-the-steelers-did-not-chose-wr-juju-smith-schuster-over-cb-steven-nelson-free-agency-salary-cap

Szerkesztette: kriSTEELan

több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 534 — Steelers fan
no

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124

Klemó
Mondjuk az biztos volt, hogy a két CB ennyi cap hittel nem maradhat. Feltételezem puhatolóztak mindkettőnél, Joe valszeg bevállalt egy hosszabbítást, Nelson meg nem ment bele másba. Shit happens
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862

több mint 4 éve
Kenyszerben voltatok, miert adott volna barki barmit erte.
no
Hogy ne keljen versengenie másokkal...nyilván egy 6. körért megy és hosszabbít..nincs senki, aki most szintén megkínálja egy ajánlattal...viszonylag gyakori helyzet az ilyen
Klaci79
Nem iden, nem ebben a helyzetben. Esetlegesen a penzevel eleg versenyezni ami talan eleri amit itt kapott volna.
több mint 4 éve
no
Hogy ne keljen versengenie másokkal...nyilván egy 6. körért megy és hosszabbít..nincs senki, aki most szintén megkínálja egy ajánlattal...viszonylag gyakori helyzet az ilyen
több mint 4 éve
Cseréljük post jun 1-el Ertzre😀

Az enyém jobb ötlet volt

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Nelsontól elköszöntetek.
dande
már rég elköszöntünk tőle...most csak az is kiderült, hogy egy 6.kört sem ér senkinek...úgyhogy kiváncsi leszek a nagy pénzre, amit majd leakaszt a piacon...
Klaci79
Állítólag nekünk kellene de nálunk nem fog 😛
dande
többeket is érdekelt (állítólag) de olyan komoly nem lehetett ez az érdeklődés...
Klaci79
És most akkor mi lesz? Cut? Paycut? Restructure?
Willie Parker
Cut...megtörtént
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nelsontól elköszöntetek.
dande
már rég elköszöntünk tőle...most csak az is kiderült, hogy egy 6.kört sem ér senkinek...úgyhogy kiváncsi leszek a nagy pénzre, amit majd leakaszt a piacon...
Klaci79
Állítólag nekünk kellene de nálunk nem fog 😛
dande
többeket is érdekelt (állítólag) de olyan komoly nem lehetett ez az érdeklődés...
Klaci79
És most akkor mi lesz? Cut? Paycut? Restructure?