Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
A keszitoi eleve igy keszithettek el a listaikat, ehhez hozzaigazitva mar a fix fizetesek is. Azert csak lokupecek a szereplok.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.
Illetve lehet későbbi köröket is cserélni.
Spy
Wyatt
több mint 4 éve
Jessie kapcsan nem tudom miert volt a petting ilyen hosszu. Total egyertelmu, hogy win-win a szitu... 😀
több mint 4 éve
Így viszont meglepne ha TE jönne az elején:Source: Jesse James expected to sign with the Pittsburgh #Steelers in the near future
Viszont ez kész csoda....nagyszerű csoda lenne:
Penn State lb Micah Parsons also said just now he has talked to the
És még egy:
Jayson Oweh says he has met with the Steelers
És egy 2.napos WR-nél is megjelenünk a jövő héten:
Western Michigan WR D'Wayne Eskridge says he has a meeting scheduled with the Steelers next week. His game reminded me of a faster Diontae Johnson.
Illetve látszik, hogy próbáljuk draftról bővíteni az ILB sort...érthető okokból:
Michigan ILB Cameron McGrone tells me he has met with the Steelers.
He says it would be a "blessing" to play with someone as gifted and cerebral as Devin Bush. McGrone told me he has talked with Bush throughout the entire process and received advice from Bush.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Nekem soknak tűnt, de ha ha így van akkor pláne támogatnám idén.@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Nem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Ez alapján 1/24=2/5+3/12. Ez nyilván blődség, de egy 3kör bárhol már jól jönne ennyi need-el.
Spy
Wyatt
több mint 4 éve
@https://walterfootball.com/draftchart.phpNyilván függ az embertől, de talán Peterk vagy tomi-tomi nézte meg anno évekre visszamenőleg, hogy a csapatok konkrétan még mindig szinte centire ezzel számolnak a cseréknél, szóval egyáltalán nem blődség 😊
Spy

több mint 4 éve
@https://walterfootball.com/draftchart.phpNem tudom mennyire autentikus. Gondolom, a bentlévő játékosok/posztok döntik el.
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
mit kaphatunk ellenertekben, ha elso kor 2/3-bol a masodik kor elejeig akarnank sullyedni?És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első körtSzerintem első kör BPA. Lehet ő is akár a legjobb adott esetben.
Pat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Klaci79
Bár Tommy Tremble a legjobb blokkoló TE, akit láttam a class-ból, nálam most ő a Liebling.
Bár annyi a need-ünk én inkább visszamennék 2 kör elejére, közepére RB-ért, OT-ért vagy OC-ért.
De ilyent mi nem lépünk. Tomlin Edge Lover, De annyi need-ünk van, hogy lehet klasszik BPA, DB, LB, EDGE, OL, talán RB is, ha nagyon nem egyezik a véleményünk a FO-val.
Egyedül QB-t, DL-t, WR-t, S-t tartanék kevéssé valószínűnek első körben. Utána szinte bármi.
Spy
több mint 4 éve
És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első körtSzerintem első kör BPA. Lehet ő is akár a legjobb adott esetben.
Pat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Klaci79
Bár Tommy Tremble a legjobb blokkoló TE, akit láttam a class-ból, nálam most ő a Liebling.
Bár annyi a need-ünk én inkább visszamennék 2 kör elejére, közepére RB-ért, OT-ért vagy OC-ért.
De ilyent mi nem lépünk. Tomlin Edge Lover, De annyi need-ünk van, hogy lehet klasszik BPA, DB, LB, EDGE, OL, talán RB is, ha nagyon nem egyezik a véleményünk a FO-val.
Egyedül QB-t, DL-t, WR-t, S-t tartanék kevéssé valószínűnek első körben. Utána szinte bármi.
több mint 4 éve
És Freiermuth a Colbert-Tomlin párossal is dumcsizott...nem annyira lenne meglepő, bár most az OL-be várnám az első körtPat Friermuth says he would love to play for Mike Tomlin and the Steelers. He has met with them a few times per
@FarabaughFB
#Steelers
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Közben Penn State Prod Day-en Roberto Edző dolgoztatja Pat Freiermuth-ot. Based on body language alone, sure seems Steelers' TE coach Alfredo Roberts was happy with Pat Freiermuth's workout. Put him through a ton of drills/routes. #Steelers pic.twitter.com/YjBVrz9Kww
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) March 25, 2021
A testbeszéd alapján tetszett amit látott töllle.
Ott az egész branch GM-HC-estül. Az Edge-ek jól teszteltek 4.40körüli 40yard + 39inch Vert.
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Hát Minsun nem múlt, mer küzdött a JaxO mintlúdajégen, de a D akkori szánalom foshalmaz volt, hogy nagyanyámtól is kaptak volna pontot. Ekkor gyött Dugmárún és megmonta a tuttit, hogy Lúdgége es megtuggya ezt csinálni, - mánpedig egyfaszt merha a mekdonász legjobb krumlisütőit rakják be akkor is legalább valamit fognak, a fritőz nyelêt. Ijen vót a Jax Bridge Year, a híd (is) túl messze vót...Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Feleslegessé éppenséggel nem vált, el lehet küldeni Lutont is, csak nem biztos, hogy az ő jelenléte túl jót tenne Trevornak és vica versa. Pl. több héten át titkolta, hogy a dobó keze komolyabban sérült, ez ki is vágta a biztosítékot Doug Marronenál, jobban, mint az első 2 hét utáni nem túl acélos teljesítménye.
Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.
Én dobnék érte egy 4. kört, bridge QB-nak elmegy.
Willie Parker
Amúgy ő lesz az új Fitzpatrick. Beáll, elhiteti magáról, hogy mekkora király. Kifizetik, visszaváltozik békává, kivágják, leigazolja valaki cserének és kezdődik a kör elölről. Ismerős valahonnan ez a karrierív? Mellesleg nekem úgy tűnt, hogy tavaly valamennyire kiismerték a DC-k. Ha pocket passert csinálnak belőle, akkor nagyon könnyen sebezhetővé vált, mindezt nem rossz skill playerek és támadófal mellett. Megkockáztatom, most sokkal jobb itt se lenne a helyzet ezen a téren, mint nálunk...
Szvsz 4. körért szerintem simán elengedné a Jags.
iktriad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Azert a Jags nem is akarta hogy QB legyen, en is letagadtam volna amugy a helyeben. Ramentetek TL-ra es kesz.Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Feleslegessé éppenséggel nem vált, el lehet küldeni Lutont is, csak nem biztos, hogy az ő jelenléte túl jót tenne Trevornak és vica versa. Pl. több héten át titkolta, hogy a dobó keze komolyabban sérült, ez ki is vágta a biztosítékot Doug Marronenál, jobban, mint az első 2 hét utáni nem túl acélos teljesítménye.
Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.
Willie Parker
Amúgy ő lesz az új Fitzpatrick. Beáll, elhiteti magáról, hogy mekkora király. Kifizetik, visszaváltozik békává, kivágják, leigazolja valaki cserének és kezdődik a kör elölről. Ismerős valahonnan ez a karrierív? Mellesleg nekem úgy tűnt, hogy tavaly valamennyire kiismerték a DC-k. Ha pocket passert csinálnak belőle, akkor nagyon könnyen sebezhetővé vált, mindezt nem rossz skill playerek és támadófal mellett. Megkockáztatom, most sokkal jobb itt se lenne a helyzet ezen a téren, mint nálunk...
iktriad
Bajusz siman QB2 es foleg ar/ertek aranyban a legjobbak kozott. Ahol BB a QB ott meg minel jobb kell, nem egy apro% lehetoseg hogy jatszani fog kezdokent valaki. Beleszolasa nem lesz, de a vasas ajanlatat vegyes erzelmekkel fogadna, mert oriasi esellyel lenne bizonyitasi lehetosege egy jo csapatban, de a masik veglet hogy itt vajon valos lenne-e az az esely ( Lasd Rudi). Ha igen akkor a kezeben a sorsa, ha nem akkor csereQB sors.
több mint 4 éve
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Feleslegessé éppenséggel nem vált, el lehet küldeni Lutont is, csak nem biztos, hogy az ő jelenléte túl jót tenne Trevornak és vica versa. Pl. több héten át titkolta, hogy a dobó keze komolyabban sérült, ez ki is vágta a biztosítékot Doug Marronenál, jobban, mint az első 2 hét utáni nem túl acélos teljesítménye.
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Bajusz $900.000 keres, jovore 1m. Nem tul sok jobb van a keretetekben ennyi penzert akit egyaltalan palyat latott, nemhogy "tulzott" hype-ja lenne ( foleg a legfontosabb poszton ).Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Én nagyon nem szeretném őt ide. Óriási a hype körülötte, de nagyon limitált, szinte mindenben. Picket soha nem adnék érte, akkor már inkább tényleg nézzük meg Haskinst, ő legalább ingyen volt.
Willie Parker
badsco
Haskins-t nem veletlenul kuldtek el 1/15-kent ( nalatok is minden hulladek marad addig amig rookie az elsokorosok kozul, ahogy minden csapatnal ) es kapott ugyanannyit mint Bajusz. Ha eppen magahoz terne fejben es orult jo lenne akkor jovore fizetheted meg.
Arrol nem beszelve hogy Bajusz egy Masked Singer valogaton lehet o nyerne el a kezdot, de siman lenne 2. legrosszabb esetben
több mint 4 éve
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Én nagyon nem szeretném őt ide. Óriási a hype körülötte, de nagyon limitált, szinte mindenben. Picket soha nem adnék érte, akkor már inkább tényleg nézzük meg Haskinst, ő legalább ingyen volt.
Willie Parker
több mint 4 éve
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.en siman bar csak ha komolyan is gondolna a csapat nem mint Rudiekat. En mar BB helyett is elhoztam volna.
Willie Parker
több mint 4 éve
Bevallom, Minshew-ról annyit tudok hogy bajusz. Meghogy menő, mint Fitzmagic. A fociját nem követtem.Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Arra én is kíváncsi lennék, hogy mire lenne képes egy erősebb csapatban, pl.akár nálunk, én ezt a 4.kört aláírnám, csak nem biztos hogy belemenne, mert BB mögött csak padozni tudna idén.
Willie Parker
Reggio1914
Akkor inkább Davis Mills-t ugyanannyiért Rudi nyakára. Nagyon jól nézett ki a mozgása és a dobásai a szakadó esőben, 4.58-at futott, nem rossz atléta, igazi sötét ló ő 11 kezdéssel.Ha mindkettő megizzad, mi csak jól járhatunk.
több mint 4 éve
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén.Idén még nem.
Tegye fel a kezét, aki még nem keveredett kocsmai bunyóba. Nálam ez fiatalságboloncság kategória. Mire kiértek a rendőrök, minden résztvevő otthon aludt. Védjék is meg a nőiket.
Spy
De hátha nyitunk lassan. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Arra én is kíváncsi lennék, hogy mire lenne képes egy erősebb csapatban, pl.akár nálunk, én ezt a 4.kört aláírnám, csak nem biztos hogy belemenne, mert BB mögött csak padozni tudna idén.
Willie Parker
több mint 4 éve
Véleményeket kérek arról, hogy Gardner Minshew-ért ki adna picket? CJ Beathard igazolással megvan Jaguarsnál a backup QB, Bajusz feleslegessé vált.Én nagyon bírom őt, bevállalós, nem pánikol és meglepően jól megoldja a nehezebb helyzeteket is. Lábon is tud kimozogni, a pressure kezelése so-so, de Rudolphnál fényévekkel jobb mindkettőben. Canada rendszerébe illene is.
több mint 4 éve
Ebront átstrukturáltuk. 3,9MM capspace-ért. 3 voidable year-ről beszélnek. Kedvencek pipa. Még BigAl is visszajöhet a végén.Hátööö... De azt mindenki tudja, hogy mielőtt kiérnek a zsekák, úriember módjára távozni kell. 😊
Tegye fel a kezét, aki még nem keveredett kocsmai bunyóba. Nálam ez fiatalságboloncság kategória. Mire kiértek a rendőrök, minden résztvevő otthon aludt. Védjék is meg a nőiket.
Spy
több mint 4 éve
Kire gyúrunk? Fischer célpont lenne?Szerintem kizárt...Villa visszaigazolása nem lepne meg, mivel úgy tűnik nincs nagy piaca...nagyon jó az idei OT felhozatal a drafton.
Klemó
több mint 4 éve
Kire gyúrunk? Fischer célpont lenne?