San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 3 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 952
 www.tmz.com/2023/02/01/fred-warner-wife-sydney-unsafe-eagles-fans-video-49ers-nfl/

Philly fans at their best 😄😱
warr_b
Vigyázz mit írsz.... látod a eagles fanok mindenhol ott vannak .. miért ne lehettek volna ott is ... 😀

több mint 3 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 332 — settenke1976@gmail.com
Az irányítókérdés nagyon is jogos. Ha Garoppolo off (remélem, hogy tényleg az lesz), akkor perpill van két sérült QB-nk. Lance elvileg jó lesz májusra, de ugye neki volt egy 2. bokaműtéte is decemberben, szóval simán el tudom képzelni, hogy lesz még ott komplikáció. Pudry-ről meg kb semmit nem tudni. A FO nyilván olyanokat nyilatkozik, hogy bevethető lesz a 23-as szezonra, de ezen a ponton számomra ugyanakkora az esélye annak is, hogy nem. Oké, hogy alapjáraton van két jó (mennyire?) és olcsó (ez nagy előny) QB-nk, de összességében szerintem szar a helyzet.
Niner Empire
hát mást nem tudunk, mint reménykedni abban, hogy Lance is fog tudni olyan szezont hozni egy full offseasön után, mint beugróként Purdy.
illetve Purdy nem 6 hónap, hanem 3 hónapra esik ki.
gondolom azért lesznek vad dolgok még pletykaszinten 😀
petey
Purdy minimum 6-9 hónap, de láttam h egyesek többet is vizionálnak... Szóval legy Lanceünk aki kezd, lesz egy félholt Purdynk akinek arra lesz jó a keze, hogy a tabletet tartsa (mert vizes kulacsa túl nehéz) úgy hogy kell valaki még. Felkészül Rodgers Áron. (remélem nem 😀)
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 970 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.tmz.com/2023/02/01/fred-warner-wife-sydney-unsafe-eagles-fans-video-49ers-nfl/

warr_b
Ugyan már, azok Boys WTF ès Giants drukkerek voltak akik direkt úgy tettek mintha a mi drukkereink lennènek, hogy rossz hírünket keltsèk 🤔😔😏
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 28 536 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Vic Fangio Miami Dolphins DC, azt rebesgetik, a Miami fanok már látják a szignót a szerződésen.....kár.... Bár az okosok (nyilván más csapat fanjai) szerint ebbe az offenzbe nem kell jó irànyító, a D# meg magától működik.... persze, remélem olyan lesz, aki a megszokott szintén működteti a védelmet, hozzászoktam, hogy mindig topon vannak mondjuk ciki, hogy Garoppolo ide vagy pech oda mindig a támadók oldalán volt a bibi .... 😕

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 071 — Csodabogár
Az irányítókérdés nagyon is jogos. Ha Garoppolo off (remélem, hogy tényleg az lesz), akkor perpill van két sérült QB-nk. Lance elvileg jó lesz májusra, de ugye neki volt egy 2. bokaműtéte is decemberben, szóval simán el tudom képzelni, hogy lesz még ott komplikáció. Pudry-ről meg kb semmit nem tudni. A FO nyilván olyanokat nyilatkozik, hogy bevethető lesz a 23-as szezonra, de ezen a ponton számomra ugyanakkora az esélye annak is, hogy nem. Oké, hogy alapjáraton van két jó (mennyire?) és olcsó (ez nagy előny) QB-nk, de összességében szerintem szar a helyzet.
Niner Empire
hát mást nem tudunk, mint reménykedni abban, hogy Lance is fog tudni olyan szezont hozni egy full offseasön után, mint beugróként Purdy.
illetve Purdy nem 6 hónap, hanem 3 hónapra esik ki.
gondolom azért lesznek vad dolgok még pletykaszinten 😀

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 521 — Lucas Scott
Hulk szeret győztes meccsek után rohanni az ellenfél topicjába bevédeni a tapló veztőedzőt vagy ha valaki csúnyát mondott Hurtsre. És utána szeret csodálkozni, ha nem osztatlan a népszerűsége. Evan, mindenkinek kell valami fétish.
Cowboykarcsi90
felkészül a KC topik ...
csebi

És ha nem nyernek!? 😀
Tapsi Hapsi
remélem azt meglátjuk nemsokára ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hulk szeret győztes meccsek után rohanni az ellenfél topicjába bevédeni a tapló veztőedzőt vagy ha valaki csúnyát mondott Hurtsre. És utána szeret csodálkozni, ha nem osztatlan a népszerűsége. Evan, mindenkinek kell valami fétish.
Cowboykarcsi90
felkészül a KC topik ...
csebi

És ha nem nyernek!? 😀

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 521 — Lucas Scott
Cowboykarcsi90
felkészül a KC topik ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 603
több mint 3 éve
Már kezdik.... Cap-Bosa or Rodgers. Ezt komolyan felvetették vagy kérdezték..... van olyan elmeroggyant Frisco fan, aki nem....... választáná ... 😀

több mint 3 éve
Csupa jó hír, szerencsére a Brady pletykák így hamar meg is szűnnek. Emellett Garoppolora is azt mondta Sanyi, hogy nem tud elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy visszajöjjön a csapathoz.
Valószínűleg majd még túl kell esni az évi szokásos Rodgers pletykákon, aztán meg is vagyunk.
Tarsi
felkészül Kuzin

XDDDDD. viccnek is rossz

több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 701
Csupa jó hír, szerencsére a Brady pletykák így hamar meg is szűnnek. Emellett Garoppolora is azt mondta Sanyi, hogy nem tud elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy visszajöjjön a csapathoz.
Valószínűleg majd még túl kell esni az évi szokásos Rodgers pletykákon, aztán meg is vagyunk.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 970 — Így remélem megfelelek nektek.....
A baj csak az, hogy. Trey.-t ez a két "szarházi" draftolta és én Niners fanként azért szorítok, hogy jó legyen, de..... Purdy.-ben több életet láttam mind Lance.-ben és Jimmy.-ben együtt..... tudom neki még nem volt esélye bizonyítani..... és ha Lance hosszú távon Prescott 2 lesz!?
Tapsi Hapsi
Akkor jelen állás szerint örülhettek ha legalább odáig eljut.

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
A baj csak az, hogy. Trey.-t ez a két "szarházi" draftolta és én Niners fanként azért szorítok, hogy jó legyen, de..... Purdy.-ben több életet láttam mind Lance.-ben és Jimmy.-ben együtt..... tudom neki még nem volt esélye bizonyítani..... és ha Lance hosszú távon Prescott 2 lesz!?

több mint 3 éve
 www.youtube.com/live/blpOXT9Vrjg?feature=share

több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 511
 mobile.twitter.com/LombardiHimself/status/1620876289442979840

A liga leghitvanyabb szarhazija john lynch. Elkepeszto pofatlansag ezt nyilatkozni azok utan, hogy a hedkocsing geniusz szettorette a dt-k kozott. A karma tommyjohn formaban fog megerkezni, es meg is erdemlitek. Prove that u can stay healthy, hat persze, hiszen non contact seruleseket szedett ossze, veletlenul sem kettetortek a bokajat a dagadtak 😕 #freeTrey, legyszi, Daboll papa!

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Nem hiszem, hogy másodszor is ugratás lenne..... biztos nagy sztori lett volna ha jött volna .... személy szerint nem voltam oda érte, de egy legenda...... bármi módon legyőzni Őt és csapatát értéket képviselt mert lehet nem szeretni, de ha az ellenfeleket nem tiszteled és ismered el a győzelmed sem ér semmit .... ezért imádom ha a Green Bay.-t, Dallas -t vagy Bradyt legyőztük. Rodgers.-ről nem beszélve .... 😀 De ismerjük el annak idején a drafton nekünk nem kellettek, aztàn Ök sem jöttek, most meg màr nem kellenek.... Brady és Rodgers. Azért várom még a Rodgers.- ről szóló röplapokat! 😀

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 600 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
na hála istennek el lehet tenni a fiók mélyére a Brady-t hozzánk mozgalom röplapját
petey
Azért seggreülnél ha ő lenne a kezdő QB idén nálatok 🤪🤪🤪

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
na hála istennek el lehet tenni a fiók mélyére a Brady-t hozzánk mozgalom röplapját

több mint 3 éve
 mobile.twitter.com/LombardiHimself/status/1620459833135894528

Kedves Kyle, ezert keresnek az edzok olyan iranyitot, akik nem tiz yardig latnak el. Karma.
dankodavid
Ezt így nagyon "könnyű" kikockázni beállítani, de mivel ez PA játék volt nem volt esélye ezt felmérni és egyúttal oda is dobni, még legalább egy minutumnyit védeni kellett volna őt. Inkább az volt a hiba, hogy azt állítottak oda Redickkel szemben akit. S még ráaadásnak Cox is ott volt, aki hozta a nyomást.
dande2
engedd el, Dávidnál mindenki szar QB akit nem Trey Lance-nek hívnak vagy Kyle Shanahannak és HC.
ez már szánalom kategória, de ez van. biztos én haluztam be Purdy több 20+ yardos játékát.

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 603

Kedves Kyle, ezert keresnek az edzok olyan iranyitot, akik nem tiz yardig latnak el. Karma.
dankodavid
LOL, minden meccsen találni hasonló szituációkat (ne a sérülést nézzük) minden csapatnál. Nem ilyen példákkal kellene itt erőlködni.
több mint 3 éve

dankodavid
Ezt így nagyon "könnyű" kikockázni beállítani, de mivel ez PA játék volt nem volt esélye ezt felmérni és egyúttal oda is dobni, még legalább egy minutumnyit védeni kellett volna őt. Inkább az volt a hiba, hogy azt állítottak oda Redickkel szemben akit. S még ráaadásnak Cox is ott volt, aki hozta a nyomást.
több mint 3 éve
Platypus San Francisco 49ers 369
Minden kezdődik előről.... Lance kezdő qb, Jimmy marad egy marék szotyiért, hátha Lance megint kiesik .... vigyorgás újra, irány a PO ( Sanyi is ezen gondolkodik már, mennyi qb kell nekem egy sb.- hoz ) a DC elment, megint kellene vki, aki tudja működtetni ezt a védelmet.... A "szakértők" szerint meg mindegy itt ki hol van mert ez az egész működik magától..... szerintem meg. ( "hisz "szakértő" vagyok ) Andy Reed kivételével erre csak Sanyi képes..... csak vetkőzné le az ultra konzervatív stílusát, ennél rosszabb már nem lehet, így is hullanak az emberek! 😀
Csak meglesz a SB egyszer.... Petey nyugtat, Dávid puffog, én kínomban röhögök és nyugtatót szedek, a többiek meg bölcsen hallgatnak. ( Azt hiszem hat a nyugtató, befejezem! ) UI: Bármi is legyen, bàrmit is basztak el Lynch papáék a 3. körös kompenzációs pikkre számíthatunk. 😀
Tapsi Hapsi
Remélem Jimmy nem marad, annál többet kérne el, mint amennyit egy 3. számú QB ér.
DeMeco-ért nagy kár, sok sikert neki a Texansnál - de a Petey által korábban bemásolt lista azért bíztató, én Fangionak örülnék a legjobban.
Kíváncsi leszek az off-season tevékenységre, de most sajnos kicsi a mozgástér (pénz sincs sok, pick se, bár utólag azt mondom, CMC megérte)
több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 511

Pulvis et umbra sumus.