San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 3 éve
youtu.be/wHx9VoVPLNgEddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
UI: semmi nem változott, újabb szárnyas, már lassan fóbiám van tőlük, ( idén az összes nfc tollassal játszunk, csoda, hogy nem kapott a csapat madár influenzát ) ráadásul most zöld- fehérek .....
Tapsi Hapsi
Most már kénytelen vagy subscribeolni amadeus víziójára. 😀
gyeek
lol, még a végén orákulum lesz Amadeusból.
petey
így, kijelentő módban.
Amadeus von Dollárbaloldal
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
ugyan, kit csapunk be ezzel? Magunkat?Kicsit A tanúra hajaz ez a direktíva, tetszik. 😊meg kell érezni az új idők szelét.A Mahomes-hasonlat még elbírálás alatt van, de azt meg kell hagyni hogy még időben (és nagy lendülettel) ugrottál fel a bandwagonre. 😀Eddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
UI: semmi nem változott, újabb szárnyas, már lassan fóbiám van tőlük, ( idén az összes nfc tollassal játszunk, csoda, hogy nem kapott a csapat madár influenzát ) ráadásul most zöld- fehérek .....
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
így, kijelentő módban.
gyeek
gyeek
😊
több mint 3 éve
Kicsit A tanúra hajaz ez a direktíva, tetszik. 😊meg kell érezni az új idők szelét.A Mahomes-hasonlat még elbírálás alatt van, de azt meg kell hagyni hogy még időben (és nagy lendülettel) ugrottál fel a bandwagonre. 😀Eddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
így, kijelentő módban.
gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
még nem, de veled szívesen!vki fogadott már ebben veled? 😊Eddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
így, kijelentő módban.
csebi
Amúgy eddig az alábbiakban váteszkedtem:
- Jimmy Clausen jó lesz (kapufa)
- Hue Jackson bukni fog Clevelandben 2 éven belül (nyertem)
- 49ers védelem SB-ba megy (nyertem legutóbb)
- Denver szar lesz a 22-es szezonban (nyertem)
- Chargers nem nyer semmit 22-ben (nyertem)
- Gruden 4. évében PO-ba megy a Raiders (nyertem)
egész jól állok.
Dion Jordant néztem még be anno, de azzal nem házaltam nyilvánosan. Plusz a Mack trade után azt mondtam, hogy nem nyer vele semmit a Bears. Nyertem azt is.
több mint 3 éve
meg kell érezni az új idők szelét.A Mahomes-hasonlat még elbírálás alatt van, de azt meg kell hagyni hogy még időben (és nagy lendülettel) ugrottál fel a bandwagonre. 😀Eddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
így, kijelentő módban.
gyeek
több mint 3 éve
A Mahomes-hasonlat még elbírálás alatt van, de azt meg kell hagyni hogy még időben (és nagy lendülettel) ugrottál fel a bandwagonre. 😀Eddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
így, kijelentő módban.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
vki fogadott már ebben veled? 😊Eddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
így, kijelentő módban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Eddig miben nem volt igazam? Purdyvel gyűrűt nyer a 9ers.jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
így, kijelentő módban.
több mint 3 éve
The Hot Take Prophet, ha bejön. 😀jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
petey
több mint 3 éve
jó kis régi smash mouth foci volt.Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
gyeek
több mint 3 éve
Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni....Nálam ez a csapat volt már a rájátszás elején is a SB favorit, haragudni fogok ha az Eagles ellen nem juttok tovább. Hajrá!
Tapsi Hapsi
Most már kénytelen vagyok subscribeolni amadeus víziójára. 😀
Szerkesztette: gyeek
több mint 3 éve
Köszönet a fiúknak, hogy megnyerték a meccset és megvédték az "nagy arcomat", így jóval könnyebb volt 2 óra alvással bejönni dolgozni.... UI: semmi nem változott, újabb szárnyas, már lassan fóbiám van tőlük, ( idén az összes nfc tollassal játszunk, csoda, hogy nem kapott a csapat madár influenzát ) ráadásul most zöld- fehérek .....
több mint 3 éve
na leccgo, nyomjunk egy jó meccset, aztán nyerjen a jobb(mi) 😀
több mint 3 éve
Na akkor az már biztos, hogy Philodelphiaba kell kell mennie konferencia döntőt játszani, a mai meccs győztesének.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
várom a meccset. érdekes módon tök nyugodt vagyok, múlt héten azért bennem volt 1 kis ideg, mert amikor a csirkékkel játszunk, az összes fura szar megtörténik a javukra 😀 bár mióta Wilson elment lehet ez is elmúlt 😀Azért van mit törleszteni a PO.-ban, az örök mérleg 5-3 a Dallas javára. Úgyhogy... idézet:
játsszunk jó meccset, legyen kurva hangos a stadion és nyerjünk.
bármi lesz egy szavunk nem lehet, ami történt QB fronton nálunk óriási meglepetés.
élvezzük a Purdy vonatot 😀
és akkopr egy johnnydel elemzés(aki a legjobb sztem)
petey
"Nem, nem érzek megbánást, szeretném hangosan ordítani, hogy szétverem a pofájukat.... " 😀
több mint 3 éve
várom a meccset. érdekes módon tök nyugodt vagyok, múlt héten azért bennem volt 1 kis ideg, mert amikor a csirkékkel játszunk, az összes fura szar megtörténik a javukra 😀 bár mióta Wilson elment lehet ez is elmúlt 😀játsszunk jó meccset, legyen kurva hangos a stadion és nyerjünk.
bármi lesz egy szavunk nem lehet, ami történt QB fronton nálunk óriási meglepetés.
élvezzük a Purdy vonatot 😀
és akkopr egy johnnydel elemzés(aki a legjobb sztem)
több mint 3 éve
Ja hát ha igy vesszük, akkor Mr.Irrelevantal a QB poszton még sose jutott be rájátszásba se csapat, sőt még egyetlen meccset sem nyert senki... eddig. 😉Mikor jutott utoljára csapat Konferencia döntőbe újonc irányítóval?oke rookie qbval, nade mr. irrelevantal mikor jutottak ve utoljára?? szerintem soha. NA ezt kellene megugrani Prudyval x”d
Ha jól tudom, utoljára 13 évvel ezelőtt volt ilyenre példa, de ami még durvább, hogy az elmult 20 évben összesen csak 3 ilyen eset volt.
2010-ben AFC döntő New York Jets, Sanchezzel.
2008-ban AFC döntő Ravens, Joe Flaccoval.
2004-ben AFC döntő Steelers, Big Bennel
És ennyi...
20 év alatt mindössze háromszor, de ezek is mind az AFC-ben voltak!
Vagyis az elmúlt 20 évben egyetlen egyszer sem jutott NFC döntőbe egyetlen csapat sem rookie QB-vel.
Na ezt kéne most megugrania a 49ers-nek Brock Purdy-vel, a Dallas ellen.
Steve Ribbed
ricsiii83
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Mikor jutott utoljára csapat Konferencia döntőbe újonc irányítóval?oke rookie qbval, nade mr. irrelevantal mikor jutottak ve utoljára?? szerintem soha. NA ezt kellene megugrani Prudyval x”d
Ha jól tudom, utoljára 13 évvel ezelőtt volt ilyenre példa, de ami még durvább, hogy az elmult 20 évben összesen csak 3 ilyen eset volt.
És ennyi...
Vagyis az elmúlt 20 évben egyetlen egyszer sem jutott NFC döntőbe egyetlen csapat sem rookie QB-vel.
Steve Ribbed
több mint 3 éve
Mikor jutott utoljára csapat Konferencia döntőbe újonc irányítóval?Ha jól tudom, utoljára 13 évvel ezelőtt volt ilyenre példa, de ami még durvább, hogy az elmult 20 évben összesen csak 3 ilyen eset volt.
És ennyi...
Szerkesztette: Steve Ribbed
több mint 3 éve
it sure would be goodkedvesek ezek a dallasi rádiósok, gec :/Hű, ez tényleg gáz. A durva az egészben, hogy a nem "nagyon-rádiós" hangú fazon Bryan Broaddus akire eléggé felnéztem. Nem értem a végén pontosan mi "would be good" mert a másik gyökér beleőzött, de az egyetértés nyilvánvaló, árnyalni felesleges. Broaddus elismert SB győztes scout volt, meghökkentő számomra hogy ebbe képes volt belemenni.
twitter.com/list3nman/status/1615499925101416449
petey
gyeek
több mint 3 éve
Grbac-nak és Purdy-nek ugyanannyi betűs vezetéknevük van, ugyanannyi magánhangzóval. A hasonlóság szembeötlő, aki nem látja, nem ért a fodballhoz.Kurt Warner, Matt Hasselback. Nem elit, de legenda: Fitzmagic, nem elit de korrekt: Marc Bulger, Gus Frerotte, Mark Brunell, Trent Green, Elvis Grbac.Az utóbbi kb. 30 évben volt összesen 2 QB, aki a 4. kör után ment ki és elit karriert futott be (Brady, Romo). Ellenben olyanból volt jó pár, aki jól indult, de aztán besült. Brady egy teljesen egyedi eset, 1 a milióból lesz olyan, mint ő, még egy ilyen kezdéssel is kicsi rá az esély, hogy pont Purdy az.Brady miért 6.körben ment ki?nézem meccs meccs után Purdyt és arra jutottam, hogy ez a gyerek Mahomes óta a legnagyobb tehetség QB poszton, aki a ligába érkezett.Ha ekkora tehetség, miért csak a 7. kör legvégén vitték ki? Azért várnék még ezzel a kijelentéssel…
Ebből gyűrű lesz.
Hulkeinstein
Egyéb posztokat meg ne kavarjunk ide, mélységeiben ég és föld a QB scouting minden máshoz képest.
Hulkeinstein
több mint 3 éve
kedvesek ezek a dallasi rádiósok, gec :/Hű, ez tényleg gáz. A durva az egészben, hogy a nem "nagyon-rádiós" hangú fazon Bryan Broaddus akire eléggé felnéztem. Nem értem a végén pontosan mi "would be good" mert a másik gyökér beleőzött, de az egyetértés nyilvánvaló, árnyalni felesleges. Broaddus elismert SB győztes scout volt, meghökkentő számomra hogy ebbe képes volt belemenni.
twitter.com/list3nman/status/1615499925101416449
petey
több mint 3 éve
kedvesek ezek a dallasi rádiósok, gec :/twitter.com/list3nman/status/1615499925101416449
több mint 3 éve
Remélem, DeMeco-t idén nem viszik el, jövőre 2 picket kapnánk érte. 😀Javítottam.
Ha nem nyer SB-t a csapat, akkor természetesen folytatnia kellene a munkát, ha meg nyer, akkoregy évet levezethetismételhet még itt, mielőbb tovább áll.
Niner Empire
De persze először legyen meg az első, azért addig még 3 kemény meccset kéne nyerni.