San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 6 éve
Lehet pozitívan nézni hogy ez a csapat tavaly hol állt, és mennyi van még benne, de a mai edzői döntések és a végén a lefagyás nem túl biztató, látva az Atlanta SBt is ugye... Nem tudom a 3. negyedes szuper hívások hova tűntek? A védelem viszont helyt állt szerintem, ha kicsit jobban mennek a futások 20 ponton tartják a Chiefst.Viszonylag fiatal csapat, de Patsen kívül nem sok csapat tudott egymás után SB játszani, de szimpatikus a védelem remélem jövőre visszatérnek
Szerkesztette: Sifur
több mint 6 éve
Fájó vereség, de szerintem ember nem volt, aki a szezon előtt SB-ba várta volna a csapatot!A csapat megvan, szeptembertől újra neki kell menni a 6. megszerzésének!
több mint 6 éve
Ez az SB egy jó meccs volt, nagyot küzdöttünk és nagyon megszenvedett az esélyesebb csapat, de végül győzött....A szezonunk viszont sokkal jobb volt mint azt várni lehetett, ez jó alap lehet a következő szezonra. Go Niners!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 6 éve
gratula srácok, szép évetek volt. érzésem szerint itt most edzői hiba döntött, 10 pont előnynél szét kellett volna futni őket, főleg ugy h ehhez adottak a jatekosok is
több mint 6 éve
Csodas szezonunk volt, jo volt niners szurkolonak lenni

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Hát ez lett baszva sajnos. Ugyanakkor rendkívül undorító volt az, amit a 49ersszel csináltak a bírók az egész meccsen

több mint 6 éve
Go 49ers! Niners Empire!
több mint 6 éve
Go Niners!
több mint 6 éve
El se hiszem, hogy eljött ez a nap. 😀Hát vártunk rá pár évet, de már csak egy óra és kezdődik. Go 49ers!
Go Niners!
Niner Empire
több mint 6 éve
vs.
petey
„Miért nem lehetett kikapni a Redskinstől, akkor meglehetett volna Chase Young az 1/2-n”...

több mint 6 éve
Szevasztok srácok!uram, le a kalappal ön előtt.
Habár csoportellenfél, de ez a 49ers nagyon komolyan ossze lett rakva, es nagyon szeretheto csapat. En nektek szurkolok ma, nyerje meg a D a bajnoksagot, es hozzatok egy trófeát az NFC West-be!
Remelem ujra top csoport lesz a West az NFC-ben, es lesz egy hosszu tavu rivalizalas.
Hajrá! 😉
funkyparduc
több mint 6 éve
Mert itt mindenki bandwagon és nincs normális szurkolótábor. Ezért nagy a csend Thundi.Elég nagy a csend ahhoz képest, hogy SB-t játszotok 🤔🤔🤔már FB-s csoportban megy a legtöbb pörgés
ThundersNFL
petey
több mint 6 éve
Elég nagy a csend ahhoz képest, hogy SB-t játszotok 🤔🤔🤔már FB-s csoportban megy a legtöbb pörgés
ThundersNFL
több mint 6 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy kell neki bármit. De szerintem ha muszáj lesz, akkor meg tudja csinálni

több mint 6 éve
Gerappa time. Most dől el mennyire érett a SB-hoz. Szerintem Ő játéka lesz a faktor, ha kell bìrja-e a pontgyártást ha muszály
Szerkesztette: ParadSEC
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Szevasztok srácok!Top csoport a west az NFC-ben.
Habár csoportellenfél, de ez a 49ers nagyon komolyan ossze lett rakva, es nagyon szeretheto csapat. En nektek szurkolok ma, nyerje meg a D a bajnoksagot, es hozzatok egy trófeát az NFC West-be!
Remelem ujra top csoport lesz a West az NFC-ben, es lesz egy hosszu tavu rivalizalas.
Hajrá! 😉
funkyparduc
több mint 6 éve
Szevasztok srácok! Habár csoportellenfél, de ez a 49ers nagyon komolyan ossze lett rakva, es nagyon szeretheto csapat. En nektek szurkolok ma, nyerje meg a D a bajnoksagot, es hozzatok egy trófeát az NFC West-be!
Hajrá! 😉
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Hajrá Vasas! Legyen egy jó este! 🙂
több mint 6 éve
Ritkan tudjuk ezt atelni, Super Bowlban jatszik a csapatunk ma. Elvezzuk ki minden percet! Csodas szezon ez! Es most tenyleg kvesztfor6!!!GOOOO NINEEEEEEEERS!!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
a legnagyobb erossegunk nem a #D szvsz iden, hanem a legkor az egesz csapatnal. nagyon eros az osszetartas minden iranyba. tehat csak annyit kerek, hogy hozzak azt amit egesz evben akkor lehet eselyunk.
go 49ers
youtu.be/3n9s84DaRNg
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 6 éve
Elég nagy a csend ahhoz képest, hogy SB-t játszotok 🤔🤔🤔Alszanak, feltoltodnek.
ThundersNFL

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Elég nagy a csend ahhoz képest, hogy SB-t játszotok 🤔🤔🤔
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018