San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 8 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Még az NFL.com-on is azt írják, h nyerhetünk 😊

49ers
25

Texans
17

Sunday, Dec. 10 @ 1 PM ET
Why not forecast another win for Jimmy Garoppolo, whom everyone in the Bay Area is excited about following a road win in Chicago last week? Despite San Francisco only scoring one offensive touchdown against the Bears, Garoppolo impressed plenty with efficient play. Tom Savage must rein in the turnovers if Houston is to pick up its fifth win of the season. He's been far from an interception machine, but seven lost fumbles have given him a total of 13 giveaways in part-time duty this year. Also, the interception he threw with a minute to go in Nashville was of the kind he didn't need to force.

Fun fact: Garoppolo has made three career starts -- and he's led fourth-quarter comebacks in two of them.
Alabama Niners
Én rossz meccset néztem akkor, mert én öt FG-t láttam, TD-t nem 😀
Wyatt
...vannak problémák arrafelé.....
Alabama Niners
mindezek ellenére elég jól belőtték a végeredményt! 26-16 lett a tip 25-17 volt!
több mint 8 éve
ötös műhold New England Patriots 332
Kíváncsi leszek a 49-ers következő meccseire (eddig nem voltam rájuk kíváncsi). Garoppolo nekem nagyon jó irányítónak tűnik, de ezt persze most még nem sok tényre lehet alapozni, inkább csak megérzés. Igen sajnálom, hogy elment a Pats-ből, viszont reménykedem benne, hogy Brady visszavonulása után valamilyen fortéllyal visszaszerzik. Már ha tényleg jó lesz. Persze erre kevés az esély - hogy visszatér.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
hajra Jimmy! vegas nem ezt tippelte, de szerintem behuzzátok a mait.
winston
Szerencsére így még pénzt is lehet nyerni rajta 😊 meg a Seahawks is underdog megint 😊
Wyatt
Friscora most is fogadtam, oszintem szolva a Hawks-ra is gondoltam amikor het elejen 2.0 felett volt az odds, de kedvenc(eim) ellen nem fogadok miota egyszer a Saintsre tettem a Pats ellen azt hiszem 2013-ban. Még egy olyan rossz meccsnezest nem akarok 😀
winston
Saját csapat ellen nem szabad, én egy Milan–Liverpool BL-döntőn tanultam meg 😀

több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
winston
Szerencsére így még pénzt is lehet nyerni rajta 😊 meg a Seahawks is underdog megint 😊
Wyatt
Friscora most is fogadtam, oszintem szolva a Hawks-ra is gondoltam amikor het elejen 2.0 felett volt az odds, de kedvenc(eim) ellen nem fogadok miota egyszer a Saintsre tettem a Pats ellen azt hiszem 2013-ban. Még egy olyan rossz meccsnezest nem akarok 😀
több mint 8 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló

49ers
25

Texans
17

Why not forecast another win for Jimmy Garoppolo, whom everyone in the Bay Area is excited about following a road win in Chicago last week? Despite San Francisco only scoring one offensive touchdown against the Bears, Garoppolo impressed plenty with efficient play. Tom Savage must rein in the turnovers if Houston is to pick up its fifth win of the season. He's been far from an interception machine, but seven lost fumbles have given him a total of 13 giveaways in part-time duty this year. Also, the interception he threw with a minute to go in Nashville was of the kind he didn't need to force.

Fun fact: Garoppolo has made three career starts -- and he's led fourth-quarter comebacks in two of them.
Alabama Niners
Wyatt
...vannak problémák arrafelé.....
több mint 8 éve

49ers
25

Texans
17

Alabama Niners

több mint 8 éve

49ers
25

Texans
17

több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 246 — balazs.t85@gmail.com
Szerintem ma sok Pats drukker fogja követni Jimmyt! Felülünk a 49ers Bandwagonra! 😀
több mint 8 éve
winston

több mint 8 éve
Timotheus Tennessee Titans 77
Nem reális elvárás a mai győzelem, de nem is reménytelen. Mi a győzelmek hatására felszálló ágban vagyunk. Ma meglesz kezdőként is az első TD-je Garoppolonak! Go 9ers!
Alabama Niners
Ámen! 😀

Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 8 éve
Nem reális elvárás a mai győzelem, de nem is reménytelen. Mi a győzelmek hatására felszálló ágban vagyunk. Ma meglesz kezdőként is az első TD-je Garoppolonak! Go 9ers!
több mint 8 éve
Timotheus Tennessee Titans 77
Ma a 49ers letöri a bika szarvát? Szerintem az otthonában is verhető a Texans.

Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 046 — Csodabogár
Ha meccsnap, akkor jár a friss PFF is.
 drive.google.com/drive/folders/1PVEtL0LdCgZ0EADr3xHjCQzWETpntnBo?usp=sharing
dankodavid
zsírlézer
kösz!!!

több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 510
Ha meccsnap, akkor jár a friss PFF is.
 drive.google.com/drive/folders/1PVEtL0LdCgZ0EADr3xHjCQzWETpntnBo?usp=sharing

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
közben a vasárnai ellenfelünknél, Ellington IR...eloel..ehhez nagyon ért a fiú

több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 330 — settenke1976@gmail.com
 www.facebook.com/SANFRANCISCO49ERS/videos/10154934573406875/

ez valami nagyon jó. ilyenkor látja az ember, hogy tök más kultúra alakul ki idén, mint eddig volt. fiatal csapat, és így tud örülni a 2. győzelemnek. Robbie meg hatalmas respekt hogy így nyomta a Bears ellen. talán 1 méterrel feljebb vagyunk a gödör aljától 😊
petey
Lesz itt hamarosan igazi rivalizálás megint, és ez tök jó! 😊
Persze nem mehetek el amelett, hogy felidézzek néhány boldog pillanatot.😀 :

www.49ers.com/video/videos/Locker-Room-Speech--Thats-Great-Thats-One/1ce20f10-7616-4d07-8a6f-ea9c74cc2dd3

www.nfl.com/videos/nfl-locker-room-mvps/0ap2000000078700/49ers-locker-room-excitement
Helmut Zimmer
Engedd el a múltat nyugodtan 😀
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 www.facebook.com/SANFRANCISCO49ERS/videos/10154934573406875/

ez valami nagyon jó. ilyenkor látja az ember, hogy tök más kultúra alakul ki idén, mint eddig volt. fiatal csapat, és így tud örülni a 2. győzelemnek. Robbie meg hatalmas respekt hogy így nyomta a Bears ellen. talán 1 méterrel feljebb vagyunk a gödör aljától 😊
petey
Lesz itt hamarosan igazi rivalizálás megint, és ez tök jó! 😊
Persze nem mehetek el amelett, hogy felidézzek néhány boldog pillanatot.😀 :

www.49ers.com/video/videos/Locker-Room-Speech--Thats-Great-Thats-One/1ce20f10-7616-4d07-8a6f-ea9c74cc2dd3

www.nfl.com/videos/nfl-locker-room-mvps/0ap2000000078700/49ers-locker-room-excitement
több mint 8 éve
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/24517667_10154934575126875_3583183424258572288_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=DPoanU83sIwQ7kNvwGyvhfp&_nc_oc=AdlyxfFIn-8ZhA19foj9gYNMktbXQu0a6UYsdU2ctJ23y5x0acZPAHPwhAbuMOPkf0U&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=QVhgYWtvEYvy1DedqS6McQ&oh=00_AftbjdfCNzYJ_eile0JSOIiPqpIGm-dn6H8bj9X2I-QUzQ&oe=69885EDC
216.704 Aufrufe · 9.140 Reaktionen | ROBBIE, ROBBIE, ROBBIE!! 👏 | San Francisco 49ers
ROBBIE, ROBBIE, ROBBIE!! 👏

több mint 8 éve
Grat a győzelemhez! Remélem behúztok még párat 😊
Asbee
köll a drafthely mi? 😀 átlátunk a szitán

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Grat a győzelemhez! Remélem behúztok még párat 😊

Szerkesztette: Asbee

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Ihh mennyi látens Pittypangerz fan, vagy Csifzesek kendtek? Ne emlegessük az ördögöt, mer Hélinek megint megjelenik, uristen 66, csínompalkó....
Örvendezzenek inkább Jiminek, aki Tudevski s fényesítsék a pikket az okisztétes vasingtonnak...
sutianap
meth vagy házi vegyes?
petey
gondolkodtam én is, hogy megkérem írja le magyarul 😊
diverdoc
1.Tyler Palko Pitt. Panthers 66TD first opener professional coach Todd Haley (ex.KC HC jelenleg Steelers OC)
2. 2018 draft prospect: James Washington, Oklahoma State WR
 www.youtube.com/watch?v=WkTe3NTR6PA

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
cazért majdnem összehoztak egy "The Catch"-et 😀 megint Kittle-lel, ha nem látom nem hiszem, kár hogy nem lett TD. címlapsztori lett volna.
petey

Josszi

több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ihh mennyi látens Pittypangerz fan, vagy Csifzesek kendtek? Ne emlegessük az ördögöt, mer Hélinek megint megjelenik, uristen 66, csínompalkó....
Örvendezzenek inkább Jiminek, aki Tudevski s fényesítsék a pikket az okisztétes vasingtonnak...
sutianap
meth vagy házi vegyes?
petey
gondolkodtam én is, hogy megkérem írja le magyarul 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
sutianap
meth vagy házi vegyes?