NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
A pénzzel van itten baj sztem nem mással. Megadták a nagy lóvet kikezdték/elüldözték a jóHCját odaállítottak egy bábot s most nem akarjál hagyni Chipnek, hogy újra felépítse mert akkor azt a túl sok pénzt valóban ki kéne fizetni ha úgy alakul. Pedig már struktuálásba is belement. Ezért le lehet kövér disznózni a HCt csak ha aztán levágják nem biztos hogy ízleni fog a hurka. Várjubnk még 3 meccset aztán ha akkor is gáz van, lehet pörkölni.
több mint 8 éve
jól megválaszoltad miért nem Kaep-en ment el a meccs, hanem a védelmen. Igen üdítő látni, hogy így játszik, még ha szar, akkor is egy más dimenzió, mint Gabika.Értem én, hogy Gabbert kurva gyenge, de úgy kezelitek ezt a Kap kérdést, mintha a megváltó érkezett volna el...Hodges és Skov pedig esélyt sem kap a bizonyításra.Pont ez a probléma hogy nem mindenki kap lehetőséget. Most csak ezt tudom felhozni..Lásd Kaep esetét, 5 hetet(!) kellett várni rá holott már a 2. - 3. meccsen is jöhetett volna.
SFGaben
Coolearie
Tegnap a szünetig 17-13-as hátrányban voltatok, oda tudott dobni egy hosszú passzt Smithnek, hurrá.
2. félidő: 5/18, 27% completion, 52 yard, 39-es rating, a 2. félidőt 28-3-ra buktátok el. Nyilván nem szerencsés, ha 800 futott yardot kap egy védelem, de az sem segítette őket, hogy amikor igazán elment a meccs, akkor a következő volt a folyamat:
SF turnover on downs, 40 yraról, jó mezőnypozícióból jöhetett a Bills --> TD. Ezután sikerült a FG-t rúgni, még mindig nem volt drámai a különbség (24-16).
FG után a Bills végigment egy 4 perces TD-drive-val, erre úgy sikerült válaszolni, hogy fumble a kickoff után --> védelem azonnal jöhetett vissza pihenő nélkül --> újabb TD, majd az offense egy szép 3&out-tal újabb másfél perc pihenőt bírt engedélyezni a védelemnek --> újabb hosszú TD drive.
somoskovig
több mint 8 éve
nekünk az most...jöjjön Ponder? vagy nem értem. ezzel kell főzni. üdítő látni egy olyan passzt ami tovább megy, mint 6 yard. és azért mindenki látta Kap mire képes. most még rozsdás, és volt egy-két passza ami rövid volt, de egy 2012-13-as Kap ezt gond nélkül megoldotta volna. nincs még ott teljesen fizikálisan.Értem én, hogy Gabbert kurva gyenge, de úgy kezelitek ezt a Kap kérdést, mintha a megváltó érkezett volna el...Hodges és Skov pedig esélyt sem kap a bizonyításra.Pont ez a probléma hogy nem mindenki kap lehetőséget. Most csak ezt tudom felhozni..Lásd Kaep esetét, 5 hetet(!) kellett várni rá holott már a 2. - 3. meccsen is jöhetett volna.
SFGaben
Coolearie
Tegnap a szünetig 17-13-as hátrányban voltatok, oda tudott dobni egy hosszú passzt Smithnek, hurrá.
2. félidő: 5/18, 27% completion, 52 yard, 39-es rating, a 2. félidőt 28-3-ra buktátok el. Nyilván nem szerencsés, ha 800 futott yardot kap egy védelem, de az sem segítette őket, hogy amikor igazán elment a meccs, akkor a következő volt a folyamat:
SF turnover on downs, 40 yraról, jó mezőnypozícióból jöhetett a Bills --> TD. Ezután sikerült a FG-t rúgni, még mindig nem volt drámai a különbség (24-16).
FG után a Bills végigment egy 4 perces TD-drive-val, erre úgy sikerült válaszolni, hogy fumble a kickoff után --> védelem azonnal jöhetett vissza pihenő nélkül --> újabb TD, majd az offense egy szép 3&out-tal újabb másfél perc pihenőt bírt engedélyezni a védelemnek --> újabb hosszú TD drive.
somoskovig
nem mondom, hogy tökéletes volt. viszont, szerintem jól ment végig a readeken, nem menekült a zsebből. mire nem képes egy fasza pass prot. OL...kellene playmaker WR, TE és a futásblokkon kell dolgozni.
de jöhet ide Brady is ha a védelem gyakorlatilag játssza a láthatatlan embert...
több mint 8 éve
Értem én, hogy Gabbert kurva gyenge, de úgy kezelitek ezt a Kap kérdést, mintha a megváltó érkezett volna el...Hodges és Skov pedig esélyt sem kap a bizonyításra.Pont ez a probléma hogy nem mindenki kap lehetőséget. Most csak ezt tudom felhozni..Lásd Kaep esetét, 5 hetet(!) kellett várni rá holott már a 2. - 3. meccsen is jöhetett volna.
SFGaben
Coolearie
több mint 8 éve
Hodges és Skov pedig esélyt sem kap a bizonyításra.Pont ez a probléma hogy nem mindenki kap lehetőséget. Most csak ezt tudom felhozni..Lásd Kaep esetét, 5 hetet(!) kellett várni rá holott már a 2. - 3. meccsen is jöhetett volna.
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Kap hozta azt, ami várható volt tőle. Ez még mindig jobban nézett ki, mint Gabbert az elmúlt mérkőzéseken. Nem tudom elképzelni, hogy ezek után ne ő legyen a kezdő irányító. Egyébként meg addig teljesen mindegy, amíg ilyen a #D. Wilhoite, Bellore, Purcell szerintem kuka. Hodges és Skov pedig esélyt sem kap a bizonyításra.A következő mérkőzések kérdése, hogy Kap tud-e még a 2013-as formája közelében játszani. Gabit pedig szépen engedjük el az idény végén.
Közben pedig remélem a háttérben gőzerővel keresik az új GM-t.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Helm, mi is másik stábért (is) imádkozunk, csak más a szeretet nyelvünk 😉
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Csiriba!Szerintem akkor vágjátok ki oneilt, ha valamilyen megalapozott ok-okozati elemzés után az derül ki, hogy ki kell vágni.
Srácok!
Na nehogymár a 9-ers legyen a sajnálatra méltó szimpi csapat.
Ez viccnek is erős. A Lions, a Bills, a Jax, a Browns megdolgoztak ezért, alkalmatlan GM-ek edzők sokasága kellett ehhez. Itt legfeljebb a Jimbo utáni korszak a gáz. még Norv Turner alatt is söpörtétek a Seattlet. Úgy voltatok rosszak, hogy brilliáns volt a csapat magja, és csak az edzőt várta, aki mindet a helyére tesz.
A Bills 10 évig nem tudta megverni a Patriotsot. Ti azt érzitek, hogy Baalke = Ray Farmer, pedig nagyon nem, csak nem ehhez vagytok szokva. Ebből is látszik, hogy nem tartoztok közénk, a mi mentalitásunk a vereség elfogadása, és annak a kutatása, hogy lehet-e még lejjebb. 4 vesztett SB. 99 óta semmi rájátszás, 0-16, 20 kezdő irányító 8 év alatt. Ez valami, a Niners még romjaiban is menő! A fekete mezetek annyira gyilkos, hogy a Raders traditional kifestőkönyv ahhoz képest.
So-cal, nor-cal, San Luis Obispo th frontier, a világ legmenőbb gitárgyártói,
Seymour Duncan, Mesa Boogie, Live at Fillmore - Welsh Fargo, fehér alapon piros csíkos verdák...
A világnêzet, hogy minden emberi lény egyenlő, Exploratorium..., A pier.... Girardelli,
Walsh, Seifert- baszod ez a Niners. A Niners nem kis csapat, hanem az egyik legkeményebb, legnyakasabb állam legnagyobb csapata. Nem vagytok szánalmas looser csapat, csak átmeneti balfaszkodás van, képhiba. Képzeljük el, hogy Romonak állást ajánl a Niners, és a Browns/Bills...melyiket választja?
Jövőre totál új stáb lesz, es lefogadom, hogy legkésőbb18-ban lerugjátok a csoport veséjét.
Friscoba, mindig nehéz volt FA-kat csábítani... kurvára így legy.
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
na akkor előbbre lehet hozni a nagytakarítást. szóval ilyen érzés lehet Lions/Browns/Jags fannak lenni 😉Üdv a klubban! 😀
petey
A bills két forduló után kivágta romant. Mi mikor vágjuk ki Oneilt? érthetetlen def hívások, szar taktika. Pont mintha a tavalyi clevelandi defenset látnám. Oneil takarodj! Egyértelmű, hogy nem az Offense miatt kapunk ki, nem ők kaptak 45 pontot és valljuk be ha egy meccsen enged a def 300yardot és 3 td-t nem várható el az offensetől, mindegy ki a qb, hogy 4 td-t csináljon...
Egy kis kiegészítés, ellenfeleink futó statisztikái:
vs. Bills: 312 yards, 7.1 ypc
vs. Cardinals: 172 yards, 4.6 ypc
vs. Cowboys: 194 yards, 5.0 ypc
vs. Seahawks: 127 yards, 4.1
vs. Panthers: 176 yards, 4.8
Ami érdekes a yard per carry, mivel szinte két futásból megcsinálták a first downt az ellenfeleink. Így nagyon nehéz. A sajtó és mindenki hivatkozik itt Bowman és Armstrong kiesésére és a gyenge cserékre, utóbbi a head office hibája, Baalke, míg előbbi pech.
Szerkesztette: Csiriba
több mint 8 éve
Josszi
3 369
http://www.ninersnation.com/2016/10/16/13300298/chip-kelly-49ers-week-7-starting-quarterback-colin-kaepernick-blaine-gabbertha ez komoly Csipp.. akkor a kurvaanyád te dagadt disznó
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Szégyen, hogy 300 yardokat futnak ellenünk, zsinórban 5. mérkőzés, amikor az ellenfél RB 100 yard fölé jutDC , LB pozi edző kukába.. és persze Baalke
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Szégyen, hogy 300 yardokat futnak ellenünk, zsinórban 5. mérkőzés, amikor az ellenfél RB 100 yard fölé jut
több mint 8 éve
na akkor előbbre lehet hozni a nagytakarítást. szóval ilyen érzés lehet Lions/Browns/Jags fannak lenni 😉
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Abban azért reménykedem, hogy jobban fog kinézni az offense mint Gabberttel. Ha pedig nem akkor -újra- kiderül, hogy új QB kell.
több mint 8 éve
Túl nagyok ne legyenek az elvárásaink Kaep-el szemben, személy szerint pár bíztató dolgot már megelégedettséggel nyugtáznék, a győzelemben nem reménykedek, de nem sértődnék meg 😊
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Érdekes dolog ez, Kap kezd ma, újra lehet reménykedni.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Ha most Ray papa még játszana akkor neki minden egyes centet büntetésre kellene fizetni..Álszent szar dolog. Vicc 😉
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
A büntetés mértéke teljesen vicc. Viszont amit csinált az teljesen felesleges volt és butaság. Hátráltatta a csapatot és megtörte a drive lendületét. Mondjuk ezért inkább az edzőnek kellene megrovásban részesítenie, használva a pedagógiai vénáját. A pénzbüntetés inkább szánalmas látszatot kelt, biztos nem tartja vissza hogy még egyszer ilyen hülyeséget csináljon.Hyde-t megbüntette a csapat 9115 USD-re, a taunting büntije miatt, az arizona elleni meccsen. Teljesen egyet értek vele, felesleges volt és totálisan visszavetette a drive-t amit a szöszke kapitány egy szép int-el zárt. Mondjuk az nem a taunting bünti miatt volt. Nekem fájna ez az összeg USD-ben, de valszeg Hyde-t nem annyira érinti...Az NFL = NoFunLeague büntet ilyenkomoly bünőkért mint egy bicepszbefeszítés 1.down után.. Egy vicc az egész.
Csiriba
Josszi
több mint 8 éve
Ha most Ray papa még játszana akkor neki minden egyes centet büntetésre kellene fizetni..
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Hyde-t megbüntette a csapat 9115 USD-re, a taunting büntije miatt, az arizona elleni meccsen. Teljesen egyet értek vele, felesleges volt és totálisan visszavetette a drive-t amit a szöszke kapitány egy szép int-el zárt. Mondjuk az nem a taunting bünti miatt volt. Nekem fájna ez az összeg USD-ben, de valszeg Hyde-t nem annyira érinti...Az NFL = NoFunLeague büntet ilyenkomoly bünőkért mint egy bicepszbefeszítés 1.down után.. Egy vicc az egész.
Csiriba
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Hyde-t megbüntette a csapat 9115 USD-re, a taunting büntije miatt, az arizona elleni meccsen. Teljesen egyet értek vele, felesleges volt és totálisan visszavetette a drive-t amit a szöszke kapitány egy szép int-el zárt. Mondjuk az nem a taunting bünti miatt volt. Nekem fájna ez az összeg USD-ben, de valszeg Hyde-t nem annyira érinti...
több mint 8 éve
Josszi
3 369
1.LOL1, kérésed parancs 😀Vance McDrop visszatér vasárnap valószínű. csempiönsíp.nem kéne már képet cserélned??
petey
és nem reagáltál hogy feljössz e faluról..
Josszi
2, faluról mi? 😀 nagyfaluba? de megyek csak egy kicsit odébb az Infoba 😉
petey
2.nem dolgozni.. meccset nézni.. 😀
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
1, kérésed parancs 😀Vance McDrop visszatér vasárnap valószínű. csempiönsíp.nem kéne már képet cserélned??
petey
és nem reagáltál hogy feljössz e faluról..
Josszi
2, faluról mi? 😀 nagyfaluba? de megyek csak egy kicsit odébb az Infoba 😉