San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
Gould és a D előtt lengetem a sityakom, a D-t illetően oké hogy nem egy Pats vagy Philly vagy Rams (de fura ezt írni 😀 ) offense ellen álltak helyt, és hogy Trubisky sok hiányossággal küzd még, de akkor is.. ennek kell most örülni hogy győztünk egy másik low5 offense csapat ellen (Giants) után.. Ami fura volt hogy Buckner nem hozta a tőle megszokottat, de Foster igen, keményen büntetett párszor, határozottan de nem túl pörögve játszott. Colbert?!! na ő lehet még egy talált gyémánt, csak így tovább!
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Ihh mennyi látens Pittypangerz fan, vagy Csifzesek kendtek? Ne emlegessük az ördögöt, mer Hélinek megint megjelenik, uristen 66, csínompalkó....Örvendezzenek inkább Jiminek, aki Tudevski s fényesítsék a pikket az okisztétes vasingtonnak...
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
cazért majdnem összehoztak egy "The Catch"-et 😀 megint Kittle-lel, ha nem látom nem hiszem, kár hogy nem lett TD. címlapsztori lett volna.ha fél méterrel szélesebb az end zone megvan a "The Catch 2017"
petey
több mint 8 éve
cazért majdnem összehoztak egy "The Catch"-et 😀 megint Kittle-lel, ha nem látom nem hiszem, kár hogy nem lett TD. címlapsztori lett volna.
több mint 8 éve
Nekünk Frisco szurkolóknak üdítő volt nézni ahogy Garoppolo mozog, tényleg úgy néz ki, mint egy QB. Ilyet már nagyon régen nem láttunk. Nem kapkodott, jól mozogtak a lábai, látszik, hogy a megoldást keresi nincs beszarva. Olyan 3rd down conversion volt vele, mint talán soha. 3&hosszúkat oldott meg, amire nem is emlékszem ki volt nálunk utoljára képes....talán Young és ez nem vicc. Persze besűlhet még vastagon. Úgy passzolt közel 300 yardot, hogy olyan elkapói vannak akik megye kettesek. Amikor Goodwin a kiemelkedően legjobb opciód nagy minőségről nem beszélhetünk. Goodwin eddig jó ha a felé menő passzok felét elkapta, ma 8/8 és emellé 99 yard. Taylort nem tudtuk eddig használni, Garoppoloval 6 elkapás és 92 yard. Shanny egy teljesen más playbookot tud vele használni, ami működik is. Minden szerénytelenséggel elmondható, ha egy ilyen kaliberű irányítóval kezdjük a szezont, akkor a zsinórban 5 szoros vereségből 4-et megnyerünk, és akkor ez egy elogadható szezon lenne. Én abban bízok, Garoppoloval kapcsolatban ami Rodgersnél történt Green Bayben. Ugye mi Smith-t draftoltuk 1/1-re, be kellett dobni a mélyvízbe és látjuk mi lett belőle, ezzel szemben Rodgers padozott jópár évet Favre mögött és látjuk mi lett belőle. Remélem Garoppolo lesz a mi Rodgersünk.
Fa jövőre franchise taget teszünk rá márcsak a biztonság kedvéért, remélem bebizonyítja, hogy itt a helye és adunk neki egy korrekt és hosszú szerződést mindenki közmegelégedésére.
több mint 8 éve
Csak nem a mackok szamitanak most.Vágom. Csak ezeket a srácokat sikerült az elmúlt években a mackóknak felszopni. Mindegy, ha magyarázni kell, akkor már nem is vicces.természetesen nem kell komolyan venni amit írtam, iróniának szántam, de nem áll messze a véleményemtől.Ezek után én megkötném vele a hosszútávú szerződést, szarok a franchise tagra. 6 éves szerződést neki!#mattflynn#christianponder#nainkábbhagyjukmertrosszulleszek
Alabama Niners
füligjimmy
Azért a felsoroltakkal nem keverném össze Garoppolot, főleg nem egy Palkoval.
Alabama Niners
füligjimmy

több mint 8 éve
Vágom. Csak ezeket a srácokat sikerült az elmúlt években a mackóknak felszopni. Mindegy, ha magyarázni kell, akkor már nem is vicces.természetesen nem kell komolyan venni amit írtam, iróniának szántam, de nem áll messze a véleményemtől.Ezek után én megkötném vele a hosszútávú szerződést, szarok a franchise tagra. 6 éves szerződést neki!#mattflynn#christianponder#nainkábbhagyjukmertrosszulleszek
Alabama Niners
füligjimmy
Alabama Niners
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
közben Gore az 5. helyre lépett a futók ranglistáján yardokban..http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000886693/article/frank-gore-passes-tomlinson-on-alltime-rushing-list respect Franky!
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
természetesen nem kell komolyan venni amit írtam, iróniának szántam, de nem áll messze a véleményemtől.Ezek után én megkötném vele a hosszútávú szerződést, szarok a franchise tagra. 6 éves szerződést neki!#mattflynn#christianponder#nainkábbhagyjukmertrosszulleszek
Alabama Niners
füligjimmy
több mint 8 éve
Ja. Mondjuk az ne zavarjon, hogy minden meccsen jo volt, a mostani interceptionje is az elkapoe volt inkabb.Tyler Palko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezek után én megkötném vele a hosszútávú szerződést, szarok a franchise tagra. 6 éves szerződést neki!#mattflynn#christianponder#nainkábbhagyjukmertrosszulleszek
Alabama Niners
füligjimmy
füligjimmy

több mint 8 éve
Tyler Palko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezek után én megkötném vele a hosszútávú szerződést, szarok a franchise tagra. 6 éves szerződést neki!#mattflynn#christianponder#nainkábbhagyjukmertrosszulleszek
Alabama Niners
füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ezek után én megkötném vele a hosszútávú szerződést, szarok a franchise tagra. 6 éves szerződést neki!#mattflynn#christianponder#nainkábbhagyjukmertrosszulleszek
Alabama Niners
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ezek után én megkötném vele a hosszútávú szerződést, szarok a franchise tagra. 6 éves szerződést neki!
több mint 8 éve
Akkor nem ez a szezon lesz minden idők legszarabbja, bár nagyon tartottam tőle.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Hogy játszott Jimmy?közel 300 y.ot dobott, sok hosszú, pontos passza volt. Beleállt a hitekbe is. Int nem az övé volt. Nagyon összejött Goodwinnel. Biztató. Régen láttunk itt ilyet.
Vrij6

több mint 8 éve
Hogy játszott Jimmy?
Vrij6

komolyabban, jól, nagyon jól, érezte a nyomást, jól lépett a ki a zsebből ha kellett, vezette az elkapóit párszor, határozott volt, nem majrézott az int inkább fumble volt mint int..
és a múltheti 3 snapen kivul mikor játszott éles meccset? több mint egy éve? abszolut nem látszott rajta
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Hogy játszott Jimmy?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Na elb@sztuk az 1/1-et 😊Irányító már úgysem kell 😊
diverdoc
több mint 8 éve
Na elb@sztuk az 1/1-et 😊

több mint 8 éve
hát TBrown, Colbert és Witherspoon is questionable a Bears ellen. :/ no bueno. Szegény Jimmy megtudja milyen az élet egy kényelmes fal nélkül.ahol 10 nfl starter szintü és kb 3 nfl átlag feletti playa van aktiv rosteren az egész csapatban ott ne legyenek elvárásai , örüljön h fejlődhetnek a percepcionális képességei 😀
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
imádom, hogy már 3 éve mindig van egy ilyen időszak, hogy ki a szarabb-féle pöcsméregetés. mármint mindenki a saját csapatára 😀hát TBrown, Colbert és Witherspoon is questionable a Bears ellen. :/ no bueno. Szegény Jimmy megtudja milyen az élet egy kényelmes fal nélkül.Nyugi nállunk meg szinte minden pass rusher ki van dőlve....
petey
Tomcsik
több mint 8 éve
@PFF: 2017's highest graded rookie safeties through 12 weeks! twitter.com/PFF/status/936683077954363394/photo/1jaja ezt a képet nem raktam be, köszi 😀 bár Colbert csak 1 meccsen volt kezdő, ki is dőlt 😊 de jövő hétre rendben lesz már, aztán ki tudja lehet kezd ma.
Colbert igazi gyémánt lehet a 7.körből.
Bazzani