San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 045 — Csodabogár
Grat az elso W-hez illetve ezek utan ti hogy latjatok a qb helyzetet? Mert szerintem ha CJ igy folytatja siman lehet jovore egy competition, legalabbis eddig amennyit lattam tole a sracban van potencial.
Apex
köszi.
mikor be lett dobva CJ, én azt figyeltem hogyan tud adaptálódni az NFL-hez. az első meccsén nem volt beszarva és ltszott hogy elég limitált a playhívás amit rá hívtak. ezen kívül a dobott labdái kicsit furák voltak, lassúak, nem a WR elé érkeztek stb. tegnapra eljutottunk odáig, hogy rak most már elég sebességet és jóval pontosabb. ezért számít, ha megkapja az első csapatos snapeket. persze van hova fejlődni, de számomra nagyon biztató. meg amiket kapott múlt héten meg előtte, és meg se reccen. van benne kurázsi.
Gerappa rejtély még, őt játszatni kell hogy megtudjuk mi a szitu vele. és hogy kell-e neki fizetni jövőre, na meg mennyit 😊
én személy szerint jobban örülnék CJ-nek mint kezdő QB, de ha Jimmy kiüti akkor az okkal lesz remélem és nem a név/fizu miatt.

több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 022
Grat az elso W-hez illetve ezek utan ti hogy latjatok a qb helyzetet? Mert szerintem ha CJ igy folytatja siman lehet jovore egy competition, legalabbis eddig amennyit lattam tole a sracban van potencial.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/kep-annyira-nem-biznak-a-csapatban-hogy-tetkot-keszittettek-2602721

Mondjuk szerintem ma elrontjuk az 1/1- et es nyerunk. Nem lesz 0-16
diverdoc
Bejött. Varrathatják át magukat😊.
Mondjuk kellett hozzá ez a Giants, de azért most sokkal jobb volt minden. Nem néztemn a statokat, de pl CJ-hez is sokkal kevésbé értek oda mint máskor, Goodwin nem droppolt, hosszú passzjátékok stb.
Lényeg, hogy nem lesz nullás szezon.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
GOODWIN!

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 405 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Te jó ég, ez szívszorító. Szegény Goodwinék.
 www.nbcsports.com/bayarea/49ers/49ers-wr-marquise-goodwin-played-hours-after-family-tragedy
Amúgy gratula az idei 1. W-hez. Örülök, hogy már nem fenyegeti a csapatot a 0-16 baljós árnyéka.
több mint 8 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 263
megkímélek mindenkit a pff statoktól.. lejárt az accom 😀
Josszi
Ha van ra igeny, berakosgathatom, ugyanugy van hozzaferesem.
dankodavid
van bizony 😀 köszii

¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Josszi
😀
na majd jövőre sem kell ilyen mert mindenben top5 leszünk
petey
😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/kep-annyira-nem-biznak-a-csapatban-hogy-tetkot-keszittettek-2602721

Mondjuk szerintem ma elrontjuk az 1/1- et es nyerunk. Nem lesz 0-16

több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 330 — settenke1976@gmail.com
Úgy gondolom, hogy ha ezt a szétesett Giantset nem tudjuk megverni akkor bizony miénk lesz az 1/1...
több mint 8 éve
Peti! Mindig azok a negativ hullamok mi?😬😬 oszt amiota az volt az avatarod csak ugy szarnyalunk😬😬

több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 510
Josszi
Ha van ra igeny, berakosgathatom, ugyanugy van hozzaferesem.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Josszi
😀
petey
Top5 hátulról?
Coolearie
ó jaj

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Josszi
😀
petey
Top5 hátulról?
több mint 8 éve
Josszi
😀

több mint 8 éve

¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
de vezetjük (21) Kittle:5, Breida:4, Hyde és A.Robinson:3; Goodwin:2; és még 4 ember 1 db-al..
elkapott passzok: Goodwin 54ből22!, Garcon 67/40, Aldrick Robinsn 35böl12!

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
fun facts:
az IR count 23 😀
ezenkívül vezetjük a Ligát incomplete passzokban és QB hitekben(is).
petey
droppokban neeem? :o
Josszi
Inkomplitban az is benne van

több mint 8 éve
fun facts:
az IR count 23 😀
petey
droppokban neeem? :o

¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
fun facts:
az IR count 23 😀
petey
Hát ez az. Erről beszéltem. Az ember kínjában már csak röhög.

több mint 8 éve
fun facts:
az IR count 23 😀

több mint 8 éve
aktuális draft statisztika -> http://www.filedropper.com/1709-sigstatguide

¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Pár gondolat:
Le a kalappal CJ előtt, kemény srác és van benne potenciál (mondjuk ahogy hátba dobta Brownt-t...😊 ). Amit kapott és kiállt... 5 zsák 16 hit. Csórikám. Ennyi passzjátékot miért erőltetünk ilyen fallal, Shanyék lemészároltatják csak.
Goodwint ki kéne vágni, nem néztem de sztem 20%-át sem kapja el a labdáknak.
Nincs OL, nincs WR, nincs CB. Ide nagy upgrade kell.
Tartt season ending injury, mint Ward neki is keze törött. és ez a sok-sok sérülés is valahol azt érzem, hogy akarnak, gyűrnek hajtanak, de nem jön össze és nyögés a vége. Ez már a görcsösség is szerintem.
Santa Clara 49-ers. Amióta elhagytuk a Sticket ezt érzem. Üres lelátók.

Ezt a kommentet olvastam, fikció mi hangozhatott el a Cardinals öltözőben a meccs után:
"You guys stink, you guys barely beat a sorry 49er team by only 10 points, What is wrong with you people?!!!, Everybody go run a lap!!!" 😊 😊

Giants ellen meglehet a W (ha őket sem akkor mást tuti nem verünk meg) és akkor talán elkerüljük a 0-16-ot.
GO NINERS akkor is.
diverdoc
egyetértek..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
Nem jelentkezel csapatorvosnak? 😉
petey
Viszonylag csekély a traumatológiai, maxillo-faciális sebészi (lsd Staley), pszichiátriai képzettségem. Én jól járnék, csapat kevésbé 😊. Bár beleillenék a jó draft mintába 😊

több mint 8 éve
Pár gondolat:
Le a kalappal CJ előtt, kemény srác és van benne potenciál (mondjuk ahogy hátba dobta Brownt-t...😊 ). Amit kapott és kiállt... 5 zsák 16 hit. Csórikám. Ennyi passzjátékot miért erőltetünk ilyen fallal, Shanyék lemészároltatják csak.
Tartt season ending injury, mint Ward neki is keze törött. és ez a sok-sok sérülés is valahol azt érzem, hogy akarnak, gyűrnek hajtanak, de nem jön össze és nyögés a vége. Ez már a görcsösség is szerintem.

Ezt a kommentet olvastam, fikció mi hangozhatott el a Cardinals öltözőben a meccs után:
"You guys stink, you guys barely beat a sorry 49er team by only 10 points, What is wrong with you people?!!!, Everybody go run a lap!!!" 😊 😊

Giants ellen meglehet a W (ha őket sem akkor mást tuti nem verünk meg) és akkor talán elkerüljük a 0-16-ot.
GO NINERS akkor is.
diverdoc
Nem jelentkezel csapatorvosnak? 😉

több mint 8 éve
Pár gondolat:

GO NINERS akkor is.