San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
A Jags übermegahiperszuper védelmének Achilles-ína (a páros heteken kívül) a hosszú benyelt TD-k.mondjuk ha jövő héten elkezdi szórni a TD-ket is 😀Hova lehet még fejlődnie? Mióta kezd, a 49ers nem tud veszteni. 😊milyen volt Jimmy? 😊hát jó lenne összekapná magát mostmár, véülis egy 2. kört adtunk érte.
manuszka86
petey
iktriad
petey
több mint 8 éve
mondjuk ha jövő héten elkezdi szórni a TD-ket is 😀Hova lehet még fejlődnie? Mióta kezd, a 49ers nem tud veszteni. 😊milyen volt Jimmy? 😊hát jó lenne összekapná magát mostmár, véülis egy 2. kört adtunk érte.
manuszka86
petey
iktriad
több mint 8 éve
Jimmy csak rontja az érte kapott draftcetlink értékét..... 😀
több mint 8 éve
Hova lehet még fejlődnie? Mióta kezd, a 49ers nem tud veszteni. 😊milyen volt Jimmy? 😊hát jó lenne összekapná magát mostmár, véülis egy 2. kört adtunk érte.
manuszka86
petey
több mint 8 éve
milyen volt Jimmy? 😊hát jó lenne összekapná magát mostmár, véülis egy 2. kört adtunk érte.
manuszka86
több mint 8 éve
milyen volt Jimmy? 😊381 passzolt yard, 108-as QB rating. Ezek alapján elég jó.
manuszka86
több mint 8 éve
Grat a W-hez. Jövő héten kiderül ki a (leg)jobb a 2014-es QB classból - Jimmy G vagy Blake. Mindketten tűzforróak hetek óta, nagy meccs lesz! Amúgy lassan le lehet mondani a Top 5-ös pickről. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
hajrá Jimmy! nagy szivességet tennétek egy W-vel.
több mint 8 éve
Nehogy lejöjjön, imádnám, ha továbbra is látná benne a potenciális franchise qb-t😀Teljesen más: ez a fasztarisznya Blaine megint megcsinálta 😀😀engedd el a múltat, Dávid. tovább kell lépni, még ha fáj is... 😀
www.facebook.com/fuzovelkifele/videos/10154871004121431/
dankodavid
amúgy Arians szerint Gabi egy meg nem értett zseni, aki eddig csak szar csapatokban játszott. ideje lenne az öregnek lejönni a gyógyszerekről...
petey
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Teljesen más: ez a fasztarisznya Blaine megint megcsinálta 😀😀engedd el a múltat, Dávid. tovább kell lépni, még ha fáj is... 😀
www.facebook.com/fuzovelkifele/videos/10154871004121431/
dankodavid
amúgy Arians szerint Gabi egy meg nem értett zseni, aki eddig csak szar csapatokban játszott. ideje lenne az öregnek lejönni a gyógyszerekről...
több mint 8 éve
Teljesen más: ez a fasztarisznya Blaine megint megcsinálta 😀😀 www.facebook.com/fuzovelkifele/videos/10154871004121431/
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Heti PFF, a friscós mappában van egy extra is, az irányítók listája passz grade-ek szerint rendezve. drive.google.com/open?id=1jtz2YoT4qmZ82pHxprYkqmd8HKSq1QAh
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
mivel már hiányzott az újabb IR így most gyorsan pótoltuk: TBrown is megy pihizni műtét után.A sérülése miatt gondolod?
jövőre nem tudom itt lesz-e még...
petey
több mint 8 éve
mivel már hiányzott az újabb IR így most gyorsan pótoltuk: TBrown is megy pihizni műtét után.jövőre nem tudom itt lesz-e még...
több mint 8 éve
Én most arra leszek nagyon kiváncsi, hogy a stadion lelátói mennyivel lesznek tömöttebbek, mint eddig idén. Utolsó két hazai meccs jön, ahol van győzelmi esély a Titans ellen kicsit több, mint a Jax ellen, de ha egyszer egy szekér beindul..... Jó lenne látni a tömött lelátókat újra és élvezni a szurkolást! A csapat motivációban a toppon van, így bármi összejöhet 😊
több mint 8 éve
www.49erswebzone.com/articles/112567-schefter-browns-begging-garoppolo-belichick-49ers-would-right/Kövezzetek meg, de szerintem egy újabb tehetség veszett volna el a Browns süllyesztőben.
hát ez elég megalázó lehetett a Brownsnak, térden állva könyörögni BB-nek Garoppoloért...de BB azt mondta lóf@sz a seggetekbe.
petey
Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 8 éve
www.49erswebzone.com/articles/112567-schefter-browns-begging-garoppolo-belichick-49ers-would-right/hát ez elég megalázó lehetett a Brownsnak, térden állva könyörögni BB-nek Garoppoloért...de BB azt mondta lóf@sz a seggetekbe.
több mint 8 éve
Legalább lesz kinek szorítani, innen a Bay másik partjáról is!www.facebook.com/SANFRANCISCO49ERS/videos/10154951964366875/?multi_permalinks=1484225338360779¬if_id=1513057577656987¬if_t=group_activityElnézve olyan nagy az öröm, mint amikor a tékozló fiú hazatért.
az újabb W utáni bulika
petey
"...vigadjunk és örüljünk, mert a 49ers halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült..."
Remélem, hogy a szombati meccsen két jelentős feltámadást produkáló gárda színvonalas mérkőzését láthatjuk majd. A hit most talán a Frisco játékosaiban a nagyobb, de azt se felejtsük el, hogy a Titans még mindig rájátszásra esélyes. Ha más nem ez kellene, hogy a győzelem megszerzésért feltüzelje őket.
Akárki is örül majd jobban a végén, én a tisztes helytállás reményében várom a szombati ütközetet.
Timotheus
több mint 8 éve
www.facebook.com/SANFRANCISCO49ERS/videos/10154951964366875/?multi_permalinks=1484225338360779¬if_id=1513057577656987¬if_t=group_activityElnézve olyan nagy az öröm, mint amikor a tékozló fiú hazatért.
az újabb W utáni bulika
petey
"...vigadjunk és örüljünk, mert a 49ers halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült..."
Remélem, hogy a szombati meccsen két jelentős feltámadást produkáló gárda színvonalas mérkőzését láthatjuk majd. A hit most talán a Frisco játékosaiban a nagyobb, de azt se felejtsük el, hogy a Titans még mindig rájátszásra esélyes. Ha más nem ez kellene, hogy a győzelem megszerzésért feltüzelje őket.
Akárki is örül majd jobban a végén, én a tisztes helytállás reményében várom a szombati ütközetet.
Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 8 éve
www.facebook.com/SANFRANCISCO49ERS/videos/10154944632076875/
több mint 8 éve
taktikabuziknak vagy csak akik szeretik az elemzéseket. már feltűnt nekem is hogy Shanny WCO elemeket játszat. és ez még elég limitált playbook Jimmynek.WCO, EWO, KCO, PCO, BCO, nekem amíg nyerünk krvára mindegy 😀
ninernoise.com/2017/12/11/49ers-playbook-week-13-cross-country-dagger/
petey