San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
Mi csoport lesz az a Ramsszel, Seahawksszal, 49ersszel...
több mint 8 éve
hát eddig minden kezdő meccsét nyerte, remélem 2018-ban is folytatódik ez a sorozat 😉ha Jimmy jövőre végig egészséges marad akkor sima 16-0 és irány az SB!erre azért nem fogadnék 😀
Cuchulain82
nnnorbert
több mint 8 éve
1/9(10)... jöhetnek a tippek!messze még a draft, de azért lenne gyorsan két kiszemeltem. sajnos barkleyra semmi esély, pedig nagy kedvenc. így a talajon maradva mondanék két játékost... persze az FA sokat befolyásolhat még a többiről nem is beszélve, de tartom magam hogy én a piacon a lóvét az #O-re költeném (oda tapasztalt játékos kell a falba és 1 elkapó is jó lenne).
Vita Vae NT Washington
www.youtube.com/watch?v=P2MBuoepc1I
Josh Jackson CB Iowa
www.youtube.com/watch?v=JlwWkik4cMM
2. körben pedig jelenleg azt mondom RB kell, akkor is ha Hyde marad. egy Kamara 2.0 lenne jó nekünk, szerencse hogy a 2. körben vszínűleg nagyon sok ígéretes futó lesz. viszont így nagyon nehéz lesz a legjobbat megtalálni.
Szerkesztette: gaborik
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 8 éve
ha Jimmy jövőre végig egészséges marad akkor sima 16-0 és irány az SB!erre azért nem fogadnék 😀
Cuchulain82
több mint 8 éve
ha Jimmy jövőre végig egészséges marad akkor sima 16-0 és irány az SB!
több mint 8 éve
Vajon 1-10 után milyen oddsal adták volna a 6-10-et?
több mint 8 éve
www.49erswebzone.com/articles/113141-49ers-receivers-honor-memory-marquise-goodwins-son/jófejek
több mint 8 éve
Nem tudom Warddal mi a terv. Esetleg Colbert jó játékának köszönhetően megpróbáljuk őt újra CB-ként használni? Whiterspoon megoldja az egyik oldalt, Williams solid mint nickel CB, de a másik oldalra kell valaki. Közben meg van négy kezdő kaliber safety a kereten: Reid, Ward, Tartt és Colbert. Ez egyfelől kellemes probléma, de pl Reid az elmúlt hetekben kifejezetten jól játszott, nem lesz könnyű döntés, hogy menjen vagy maradjon.Szegény Dontae Johnsonnak megint rossz napja volt a pick-six ellenére is. Ahogy Whiterspoon egyre jobb úgy DJ esetében egyre nyilvánvalóbb, hogy max backup szint. Kontrakt éve van, nem tudom, hogy számolnak-e vele hosszabb távon is.jep, mostanában szopórolleren van, megint benchelték. Spoon és Williams simán lejátssza. Jövőre nem lesz itt.
SFGaben
petey
több mint 8 éve
...a győzelmet soha nem kell magyarázni.....magyarázat a veszteseknek való!A Rams állitólag pihentetni fogja a kezdőit -vagy nagyrészüket - sérülésveszély és frissitési megfontolásból.kár, jó lett volna kifogások nélkül megverni őket 😀
Alabama Niners
petey
több mint 8 éve
A Rams állitólag pihentetni fogja a kezdőit -vagy nagyrészüket - sérülésveszély és frissitési megfontolásból.kár, jó lett volna kifogások nélkül megverni őket 😀
Alabama Niners
több mint 8 éve
Szegény Dontae Johnsonnak megint rossz napja volt a pick-six ellenére is. Ahogy Whiterspoon egyre jobb úgy DJ esetében egyre nyilvánvalóbb, hogy max backup szint. Kontrakt éve van, nem tudom, hogy számolnak-e vele hosszabb távon is.jep, mostanában szopórolleren van, megint benchelték. Spoon és Williams simán lejátssza. Jövőre nem lesz itt.
SFGaben
több mint 8 éve
A Rams állitólag pihentetni fogja a kezdőit -vagy nagyrészüket - sérülésveszély és frissitési megfontolásból.
több mint 8 éve
Szegény Dontae Johnsonnak megint rossz napja volt a pick-six ellenére is. Ahogy Whiterspoon egyre jobb úgy DJ esetében egyre nyilvánvalóbb, hogy max backup szint. Kontrakt éve van, nem tudom, hogy számolnak-e vele hosszabb távon is.
több mint 8 éve
Nem neztem meg, ugy remlett, meg masodikak is lehetnek.Kikaptak a Vikestól. Az a vicces, hogy a Minnesotát csak mi tudjuk megelőzni, de ahhoz kell a Rams, a Saints és a Vikings veresége is a Panthers win mellett, elég valószínűtlen forgatókönyv.
Wyatt
Sztem ez a meccs a Ramsnek amolyan "kvázi" byeweek is lehet, szóval a mostani 49ers egyáltalán nem esélytelen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Csak 3. vagy 4. lehetnek, túl sok opció nincs.0-9 után 5-10, az utolsó 6 meccsünkből 5 győzelem, ilyen ritkán szokott előfordulni.Nekik meg eleg sok kiemelesuk lehet, nyerniük kell. Az eddigi meccseken ratok tettem Jimmyvel, ebben a meccsben viszont mar kozel sem vagyok biztos😊
Ezzel a lendülettel kell nekimenni a Ramsnek is, akik már lehet a PO-ra tartalékolnak, ki tudja mennyire lesznek élesek.
Alabama Niners
Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Eric Branch@Eric_Branch
#49ers have held five straight opponents to under 100 rushing yards for first time since 2012.
Nick Wagoner
✔
@nwagoner
Jaguars have excelled defensively this season sending only four pass rushers. When they did today, #49ers QB Jimmy Garoppolo completed 67 percent of his passes for 2 TDs/1 INT, sacked once. Other QBs this season: 55 percent, 13 TD/18 INT, sacked 31 times.
David Lombardi
Verified account @LombardiHimself
21s22 seconds ago
Jacksonville: 51 sacks entering this game. 1 sack today
Sucksonville 😛
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
Kinéz nagyon egy JimmyG mez. Már most top seller a 49ers oldalán...Szorosan a Colbert mez után? 😉
Hunreeth
több mint 8 éve
Kinéz nagyon egy JimmyG mez. Már most top seller a 49ers oldalán...
több mint 8 éve
grat a tegnapihoz! nagyon komoly csapat lesz ez jövőre (vagyis már most is az, csak kár, hogy későn). nagyon drukkoltam, hogy Jimmy G vagy maradjon a Patsben, vagy menjen a Jagsbe, ugy tunik nem volt alaptalan 😊
több mint 8 éve
A rams ellen kulcs kérdés lesz Gurley megállítása, a jags ellen Fournette-t sikerült 48 yardon tartani, aki szintén kiváló futó és nagyrészt az ő futásai alapozzák meg a passzjátékukat. Gurley hetek óra remek formában van, de meg kell állítani őt ami nem lesz egyszerű.
Szerkesztette: Csiriba
több mint 8 éve
Meg ugye a Rams-49ers rivalizáció, idegenben nem vagyunk esélyesek. Számomra már így is túlteljesített a csapat. A lényeg, h a játék képe sokat ne változzon és pariban legyünk, nekünk a végeredmény szinte másodlagos.0-9 után 5-10, az utolsó 6 meccsünkből 5 győzelem, ilyen ritkán szokott előfordulni.Nekik meg eleg sok kiemelesuk lehet, nyerniük kell. Az eddigi meccseken ratok tettem Jimmyvel, ebben a meccsben viszont mar kozel sem vagyok biztos😊
Ezzel a lendülettel kell nekimenni a Ramsnek is, akik már lehet a PO-ra tartalékolnak, ki tudja mennyire lesznek élesek.
Alabama Niners
Wyatt
több mint 8 éve
Csak jelzem, hogy Belichick azért cserélte el hozzánk Jimmy G-t, hogy megverjük vele a Jagst és így ők pihenhetnek a rájátszás első hetén. Az az ember egy géniusz 😀 😀 😀Nem mondom, hogy nem örülnék neki, ha most 49ers - Steelers meccs jönne. 😀 Nehogy megtréfáljon egy Jets. 😀
Csiriba